Hvad Er En Politolog? : Plus Karrieremuligheder

Statsvidenskabsmænd, uanset om de arbejder i regeringen eller den private sektor, dedikerer deres karrierer til at forske, analysere og anvende teorierne involveret i politiske processer. I denne artikel vil vi diskutere, hvad politologer gør, hvordan man bliver politolog og nogle sammenlignelige karriereveje for en politolog.

Hvad er en politolog?

Statskundskab er en blød videnskab dedikeret til forskning, analyse og anvendelse af politiske teorier. En politolog fører en karriere, der er dybt investeret i forståelsen af ​​både teorierne og anvendelserne af de politikker og love, der påvirker statslige systemer, borgere og økonomien. Statsvidenskabsmænd studerer og analyserer oprindelsen, væksten og driften af ​​regeringer og politiske systemer. De bruger deres studier af forskellige politiske ideer til at evaluere, hvordan politiske tendenser og aktuelle begivenheder former strukturerne i forskellige regeringer og deres politikker og love.

Relateret: 16 bedste job i statskundskab

Hvad laver en politolog?

En politolog kan tjene i flere kapaciteter, afhængigt af deres arbejdsplads. Nogle jobansvar, der er almindelige i en politisk videnskabskarriere, omfatter:

  • Forskning og analyse af politiske begreber, systemer og funktioner
  • Indsamling og analyse af data fra undersøgelser som undersøgelser og konsensus
  • Udvikling, afprøvning og evaluering af politiske teorier og ideer
  • Evaluering af, hvordan politikker og love påvirker regeringer, virksomheder og borgere
  • Overvåge og holde sig opdateret på aktuelle politiske begivenheder, implementerede politikker og andre relaterede emner
  • Forudsigelse af fremtidige tendenser inden for politik, økonomi og andre relaterede emner
  • Indsendelse af forskningsresultater gennem publikationer, præsentationer og foredrag

Relateret: Hvor meget tjener statsvidenskabsmænd?

Hvordan bliver man politolog

Der er mange facetter til feltet for statskundskab, og efterhånden som du afslutter din uddannelse, kan du opleve, at du foretrækker et område af feltet frem for et andet. Men de følgende trin skitserer den mest almindelige tilgang, du skal tage for at gå ind i en karriere inden for statskundskab:

1. Tjen din uddannelse

De fleste politologer har kandidat- og doktorgrader. Derfor, mens du måske starter med en generaliseret statsvidenskabelig bachelorgrad, vil dine kandidatstudier sandsynligvis fokusere på en specifik niche i politik. Din bacheloruddannelse vil forberede dig med det grundlæggende i statskundskab, som du har brug for på kandidatskolen, og du kan også drage fordel af kurser i statistik, skrivning og økonomi.

En kandidatgrad kan tjene til at forfølge en karriere i regeringen, mens du måske vil overveje en doktorgrad, hvis du leder efter en karriere i den akademiske verden. Nogle koncentrationer til yderligere undersøgelser kan være som følger:

National politik: National politik, eller amerikansk politik, er studiet af de politiske processer i USA. Statsvidenskabsmænd, der fokuserer deres koncentrationer på dette område af feltet, vil typisk forske i og analysere processerne, virkningerne og resultaterne af nationale institutioner, statslige og lokale myndigheder og de repræsentative processer, der udgør hvert niveau af disse politiske systemer.

Sammenlignende politik: Statsvidenskabsmænd, hvis ekspertise er i komparativ politik, udfører forskning for at sammenligne politiske systemer uden for USA og på tværs af forskellige nationer. Denne delmængde af statsvidenskab fokuserer på de politiske processer i forskellige typer af styrende institutioner.

Offentlig politik: Statsvidenskabsmænd kan vælge at fokusere på udviklingen, integrationen og virkningerne af offentlige politikker og love på samfundssystemer, både i USA og i udlandet. Hvis du forfølger en koncentration i offentlig politik, kan du også studere internationale relationer eller sammenlignende politik for at forstå, hvordan offentlig politik gælder for offentlige systemer.

Internationale relationer: Statsvidenskabsmænd i internationale relationer forsker og analyserer de politiske relationer og processer mellem nationer. Dette inkluderer analyse af data og undersøgelse af, hvordan diplomati, international politik, militære konflikter og konfliktløsninger fungerer på tværs af forskellige nationer.

. Relateret: Diplomatiske færdigheder: Definition og eksempler

2. Få erfaring og netværk

At forfølge praktikophold og frivilligt arbejde på kampagner eller til formål, der stemmer overens med dine interesser, vil hjælpe med at give dig den nødvendige eksponering, som det kræver at avancere inden for dette felt og sætte dine statsvidenskabelige færdigheder i gang.

Læs mere: Sådan forfølger du en karriere i politik

At få et job som politolog

Udtrykket politolog kan være et bredt begreb, der nogle gange kan indebære selve ekspertisen lige så meget som en given stillingsbetegnelse. Når det er sagt, rapporterede US Bureau of Labor Statistics, at den nationale medianløn for en politolog var $125.350 om året i maj 2020.

At blive politolog behøver ikke nødvendigvis at betyde, at man erhverver sig en bestemt stillingsbetegnelse som politolog, men snarere at man anvender en sofistikeret færdighed inden for statsvidenskab. Dette kunne betyde, at man forfølger en karriere inden for regering og politik, nonprofit-sektoren, i videregående uddannelse eller at skabe eller analysere politikker inden for den private sektor. Hvis du ønsker at blive politolog, vil du nedenfor finde et par karriereveje, der er tilgængelige for dig. Bemærk, at løntallene, der er registreret her, kan ændres og jævnligt opdateres på Bonjoures Salaries.

1. Journalist

National gennemsnitsløn: $35.551

Primære pligter: Nogle af de bedst informerede rapporter kommer fra journalister, der har en dyb forståelse af statskundskab. Journalister researcher og rapporterer om aktuelle begivenheder.

2. Lovfuldmægtig

National gennemsnitsløn: $38.123

Primære opgaver: Lovgivende assistenter, nogle gange kaldet juridiske hjælpere, støtter lovgivere gennem forskning, analyse og udarbejdelse af lovgivning. Mange lovgivende assistenter studerer statskundskab for at komme ind i denne stilling, der er i tæt kontakt med den lovgivende forsamling, der i sidste ende bliver til politik og lov.

Læs mere: Sådan bliver du lovgivende assistent

3. Kampagneleder

National gennemsnitsløn: $61.066 om året

Primære opgaver: Som kampagneleder vil du overvåge driften af ​​en politisk kampagne. At administrere fundraising og skabe opmærksomhed om den kampagne, du repræsenterer, vil være kerneansvar.

4. Professor i statskundskab

National gennemsnitsløn: $65.414

Primære opgaver: En professor i statskundskab designer læseplaner og leder kurser, normalt på universitetsniveau. De bedømmer papirer og giver eleverne værktøjer og viden inden for den statsvidenskabelige arena.

5. Politisk konsulent

National gennemsnitsløn: $69.264 om året

Primære opgaver: Politiske konsulenter rådgiver ofte embedsmænd eller andre højtstående administratorer i politik om, hvordan man bedst udformer politikker og offentlige optrædener. Ofte, men ikke altid, kan en politisk konsulent rådgive om en bestemt kampagne, såsom et valg.

6. Offentlig politikanalytiker

National gennemsnitsløn: $88.093 om året

Primære opgaver: Offentlige politiske analytikere evaluerer eksisterende politik for effektivitet og kommer med anbefalinger til forbedringer. De deler ofte den information, de erhverver, for at informere om nye udviklinger og forme offentlighedens bevidsthed.

7. Advokat

National gennemsnitsløn: $95.919

Primære pligter: Når man ser de tætte bånd til regering, politik og jura, giver det mening, at der er en masse crossover mellem jura og studiet af statskundskab. Mange med hovedfag i statskundskab går på jurastudiet, og mange advokater fortsætter med at bestride embedet. Som advokat i enhver juridisk niche vil du studere og opretholde lovens bogstav gennem analysen af ​​skriftlig lov og resultaterne af tidligere retssager, nogle gange i et retslokale.

8. Politiker

Landsgennemsnitsløn: Ingen tilgængelige løndata

Primære opgaver: Dette brede begreb omfatter de mange stillinger, der følger med at besidde embeder eller arbejde i forskellige egenskaber inden for et politisk parti. Da det at være valgt eller udpeget embedsmand kommer med tidsbegrænsninger og andre begrænsninger, vil du sandsynligvis arbejde andre steder i den politiske sektor, før du opnår denne status. Selvom det ikke er et teknisk krav, studerer mange politikere statskundskab og/eller begynder i advokatbranchen.

Læs mere: Sådan bliver du politiker: trin og ofte stillede spørgsmål

Nichlas Abildgaard
Nichlas Abildgaard Statsvidenskabsmænd, uanset om de arbejder i regeringen eller den private sektor, dedikerer deres karrierer til at forske, analysere og anvende teorierne involveret i politiske processer. I denne artikel vil vi diskutere, hvad politologer gør, hvordan man bliver politolog og nogle sammenlignelige karriereveje for en politolog.