Hvad Er En Naval Aviator?

Hvis du overvejer en karriere i militæret og har en stærk interesse for luftfart, så kan en karriere som flådeflyver være noget for dig. Med dets stærke indtjeningspotentiale, en række spændende ansvarsområder og evnen til at tjene og beskytte deres land, finder flådeflyvere ofte deres karriere meget tilfredsstillende.

I denne artikel diskuterer vi, hvad en flådeflyver gør, den gennemsnitlige løn for denne rolle og de skridt, du skal tage for at blive en selv.

Hvad er en flådeflyver?

En flådeflyver er en officer eller underofficer i United States Navy, Marine Corps eller Coast Guard, som har afsluttet uddannelse som pilot. De fleste flådeflyvere i den amerikanske flåde er ubegrænsede linjeofficerer (URL), som er berettiget til kommando til søs. Nogle tidligere højtstående medlemmer af militærtjenesten er dog ansat som overordnede officerer og officerer med begrænset tjeneste, der også er blevet uddannet som flådeflyvere.

Søværnet forsøger at skabe en balance mellem uddannelses-, operations- og personaleture. Hvordan en flådeflyver karriere forløber, er ofte stærkt påvirket af verdensbegivenheder, såsom om der er aktuelle krige, såvel som individuelle forhåbninger. Generelt gennemfører de fleste flådeflyvere to flyvende ture, som varer i alt fem eller seks år, inden for de første ti år af deres karriere. De kan gennemføre flere ture i udlandet, hvis de bliver valgt til at lede luftvinger eller en eskadron.

Relateret: Top 12 job i søværnet

Hvad gør en flådeflyver?

Flådeflyvere har flere ansvarsområder, herunder:

  • Flyver nogle af de mest højteknologiske, innovative fly i verden
  • Udførelse af fjendens overvågning ved at indsamle fotografisk intelligens under flyvningen
  • Deltagelse i eftersøgnings- og redningsoperationer, antiubåds- og minemodforanstaltninger og vertikale genopfyldningsmissioner
  • Tilbyder forsvar, angreb og logistisk støtte til en flåde
  • Vedligeholdelse og kontrol af både de interne og eksterne systemer på flyet
  • Modtager avanceret træning i de taktiske systemer, der er placeret i flådens fly

Gennemsnitsløn for en flådeflyver

Den gennemsnitlige løn for en flådeflyver, også kendt som en US Navy-pilot, er $65.053 om året. Løn for en flådeflyver afhænger af officerens rang, som stiger baseret på år i tjeneste, evalueringer og kvalifikationer.

Læs mere: En komplet guide til militærløn

Hvordan man bliver en flådeflyver

Hvis du overvejer en karriere som flådeflyver, er disse de grundlæggende trin, du bør tage:

1. Få en universitetsuddannelse

Generelt er alle flådeflyvere officerer. For at blive søofficer skal du opnå en bachelorgrad fra et akkrediteret college. Du kan få dette fra ethvert civilt universitet eller college eller forfølge en uddannelse fra Naval Academy i Annapolis, Maryland. Mange håbefulde flådeflyvere vælger en bachelorgrad i et videnskabs- eller teknologirelateret felt, selvom dette ikke er et krav.

Relateret: Alt hvad du behøver at vide om marinens fysiske krav

2. Bliv embedsmand

Der er mere end én rute, du kan tage for at blive officer i den amerikanske flåde. Hvis du i øjeblikket går på college, kan du tilmelde dig et Naval Reserve Officers' Training Corps (ROTC) program på dit college. Dette vil hjælpe dig med at opnå de grundlæggende færdigheder, du har brug for til en rolle som søofficer, mens du går på college. Som en del af din ROTC-uddannelse vil du deltage i øvelser og deltage i militærklasser. Du er også forpligtet til at melde dig til midshipman-krydstogter i sommermånederne, når du ikke går i skole.

Hvis du allerede har en bachelorgrad, kan du straks begynde at forfølge Officer Candidate School (OCS). Dette er et 12-ugers træningsprogram afholdt på Naval Air Station i Pensacola, Florida. Under OCS vil vordende flådeflyvere lære de grundlæggende regler og regler for at være officer i den amerikanske flåde og om det grundlæggende i flådens fremdrift. Du vil også deltage i et intensivt fysisk konditioneringsprogram, der involverer en stor mængde svømning.

En tredje mulighed for at blive officer er at gå på US Naval Academy. Dette konkurrencedygtige akademi accepterer kun cirka 1.300 håbefulde flådeofficerer hvert år, hvilket generelt kun er 10% af de samlede ansøgere. Ansøgere har generelt enestående akademiske rekorder, en dokumenteret rekord for lederskab og ofte en baggrund inden for universitetssport.

3. Bestå flyvalgstestbatteriet

For at blive flådeflyver skal du bestå Aviation Selection Test Battery (ASTB). Denne test består af fem forskellige sektioner, herunder luftfart og nautisk, mekanisk forståelse, rumlig perception og matematik og verbal.

4. Gå på flyveskole

Medmindre du allerede har et privat eller rekreativt pilotcertifikat eller har gennemført en solo-cross-country-flyvning, er du forpligtet til at blive evalueret i en indledende flyvescreening. Som en del af den indledende flyvescreening skal vordende flådeflyvere gennemføre 25 timers undervisning på en certificeret flyveskole.

Som en del af den træning skal de gennemføre minimum tre soloflyvninger, hvoraf den ene skal være en terrænflyvning. Efter at have opnået dette, kan de tilmelde sig flyverprogrammet for flåden.

Efter at have afsluttet den indledende flyvescreening bruger kandidaterne seks uger på at studere aerodynamik, navigation, motorer og luftfartsfysiologi i et klasseværelse på Naval Air Station i Pensacola.

Efter at have afsluttet deres præ-indoktrinering inden for luftfart fuldfører de deres primære flyvetræning i Florida på Whiting Field. Under denne flyvetræning modtager håbefulde flådeflyvere praktisk instruktion med en T-34C, flådens vigtigste træningsfly. Når eleverne er færdige med deres træning, vil de have brugt over 100 timer i dette fly eller i flysimulatorer. Under den primære flyvetræning lærer de grundlæggende flyvefærdigheder, hvordan man flyver i formation, hvordan man flyver om natten og hvordan man gennemfører kunstflyvning.

5. Vælg en specialisering

Efter at have afsluttet den primære flyvetræning, vælger flådeflyvere det fly, som de ønsker at specialisere sig i. Afhængigt af det fly, du vælger, kan du blive sendt til et andet sted for at gennemføre specialuddannelse. Den faktiske flyvetid, som flådeflyvere gennemfører, afhænger af den type fly, de vælger. Det er dog over 100 timer i alle tilfælde.

Carsten Ditlevsen
Carsten Ditlevsen Hvis du overvejer en karriere i militæret og har en stærk interesse for luftfart, så kan en karriere som flådeflyver være noget for dig. Med dets stærke indtjeningspotentiale, en række spændende ansvarsområder og evnen til at tjene og beskytte deres land, finder flådeflyvere ofte deres karriere meget tilfredsstillende.