Hvad Er En Mailprocessor? : Med Arbejdsopgaver Og Løn

Hvad Er En Mailprocessor? : Med Arbejdsopgaver Og Løn

At arbejde på posthuset kan være en god mulighed for folk, der ønsker at finde et job lige efter gymnasiet. Der er mange forskellige jobs på et posthus, som alle typisk tilbyder stabil beskæftigelse og konkurrencedygtig løn. Et eksempel på et populært postkontorjob er som postbehandler eller en, der sorterer post. I denne artikel definerer vi, hvad en postbehandler er, og udforsker de definerende karakteristika for en postbehandlers karriere, såsom deres jobopgaver, trin til at blive en og lønoplysninger.

Relateret: 30 postinterviewspørgsmål med tips og eksempler

Hvad er en mail processor?

En postbehandler, der arbejder for posthuset og sorterer post. På grund af arten af ​​deres arbejde udfører postbehandlere de fleste af deres jobopgaver bagerst på et postkontor og fokuserer på at sortere post frem for at interagere med kunder. Postbehandlere er typisk til stede på hvert posthus, da al post, som folk sender gennem postsystemet, skal sorteres for at sikre, at den ankommer til den rigtige destination. Fordi de arbejder med indgående og udgående post, arbejder postbehandlere typisk tæt sammen med postbude ved at klargøre de pakker, de tager ud til levering.

Hvad gør en mail-processor?

En postbehandlers primære ansvar er at sortere post. Sortering af post kan kræve en række opgaver, såsom at læse forsendelsesetiketter, bekræfte adresser og reparere pakker, der oplever skade under forsendelsen. Postbehandlere kan også sortere breve i hånden efter, hvordan de er adresseret, bruge maskiner og enheder til at sortere store partier af post og organisere indgående post til fremtidig levering af postudbydere. En postbehandler kan også hjælpe med at læsse postbiler for at sikre, at alle pakker placeres på lastbilen i rækkefølgen af ​​deres leveringsrute.

Her er et par flere jobopgaver, som en mailbehandler kan udføre:

 • Forbered udgående post til levering af postbude
 • Betjene maskiner til at behandle og annullere ordrer
 • Vej breve og pakker for at bestemme, hvilken porto de skal bruge
 • Opret forsendelsesetiketter til udgående pakker
 • Flyt tunge eller overdimensionerede pakker ved hjælp af gaffeltrucks og andet udstyr
 • Brug scanningsudstyr til at indsamle oplysninger om en pakke
 • Udfør generel vedligeholdelse på sorteringsmaskiner
 • Assistere ekspedienter med at hjælpe kunder, når det er nødvendigt

Relateret: Postkontorjobkrav

Sådan bliver du mailbehandler

Her er nogle trin, der kan hjælpe dig med at starte din karriere som postbehandler:

1. Optjen et gymnasieeksamen eller GED

At fuldføre et gymnasium eller GED kan være særligt vigtigt for en håbefuld postbehandler, da det er det eneste formelle uddannelseskrav til stillingen. Dette kan hjælpe dig med at forberede dig på arbejdet som postbehandler, da du kan begynde at uddanne dig og lede efter ledige stillinger, som du kan søge til i fremtiden, så snart du er færdiguddannet. Potentielle arbejdsgivere kan også bruge dit gymnasieeksamen eller GED til at bekræfte din alder. De fleste postkontorer kræver, at postbehandlere er mindst 18 år gamle.

2. Ansøg om et postbehandlerjob

Du kan begynde at lede efter jobåbninger for postbehandlere, så snart du modtager en gymnasial eksamen eller GED-ækvivalent. Fordi der er mange job på et postkontor, beder United States Postal Service kandidater om at ansøge til den specifikke stilling, de er interesseret i, før de gennemfører den nødvendige uddannelse eller vurderinger for at sikre, at kandidaterne modtager det rigtige forberedelsesmateriale.

For at finde ledige pladser til postbehandlere i nærheden af ​​dig er en af ​​de bedste metoder at besøge United States Postal Services hjemmeside, da de giver lister over ledige stillinger og muligheder for at starte ansøgningsprocessen online.

Relateret: Sådan søger du postkontorjob (med ofte stillede spørgsmål)

3. Bestå en posteksamen

Alle postansatte skal tage og bestå en vurdering givet af posthuset, før de bliver ansat til et bestemt job. Når du ansøger om en ledig stilling og modtager en invitation til at tage en vurdering, kan du begynde at forberede dig til at tage posteksamen 473, som er eksamen for entry-level jobs hos US Postal Service, herunder postbehandlere. For at hjælpe kandidater med at læse til posteksamenen leverer US Postal Service materialer, der tilbyder information om emner i de fire hovedafsnit af testen, som hjælper kandidater med at træne sig selv derhjemme.

Eksamenen for postbehandlere involverer fire dele, der hver evaluerer specifikke færdigheder relateret til at sortere post hurtigt og præcist. Her er de fire hoveddele af posteksamen 473:

 • Adressekontrol
 • Formular udfyldelse
 • Kodning og hukommelse
 • Personlige egenskaber og erfaringsopgørelse

Vigtige færdigheder for postbehandlere

At arbejde som postbehandler kan involvere en række forskellige færdigheder, der kan hjælpe behandlere med at sortere post effektivt. En færdighed, som alle postbehandlere bør have, er en fremragende sans for detaljer for at sikre, at de sorterer hver enkelt post korrekt. Postbehandlere har typisk også brug for stærke evner i matematik, da de måske skal udføre beregninger for at bestemme portoen for pakker baseret på deres vægt. Organisatoriske færdigheder kan også være afgørende for postbehandlere, fordi de normalt arbejder med store mængder post hver dag.

Her er et par flere færdigheder, som en mailbehandler kan have gavn af at have:

 • Problemløsningsevner
 • Kommunikationsegenskaber
 • Fysisk styrke
 • Fysisk udholdenhed
 • Erfaring med tekstbehandling
 • Kendskab til databaser

Relateret: Sådan opretter du et postkontor-CV (med skabelon og eksempel)

Løn og jobudsigt for postbehandlere

Den nationale gennemsnitlige løn for postbehandlere i USA er i øjeblikket $32.958 om året. Faktisk bemærker også, at postbehandlere har potentiale til at tjene et gennemsnit på $4.625 om året i overtidsbetaling. De fleste postbehandlere kan kvalificere sig til personalegoder, såsom betalt sygefravær, sygesikring og adgang til henvisningsprogrammer.

Ifølge United States Bureau of Labor Statistics forventes antallet af personer ansat som postbehandlere at falde med 18% fra 2019 til 2029, hvilket er en ret hurtig nedgang. Bureauet oplyser, at dette fald kan skyldes fremkomsten af ​​automatiserede sorteringssystemer og anden ny teknologi, der reducerer behovet for et stort team af medarbejdere til at sortere post. De peger også på den øgede popularitet ved at bruge e-mail til kommunikation i stedet for håndskrevet korrespondance.

Tage Laugesen
Tage Laugesen At arbejde på posthuset kan være en god mulighed for folk, der ønsker at finde et job lige efter gymnasiet. Der er mange forskellige jobs på et posthus, som alle typisk tilbyder stabil beskæftigelse og konkurrencedygtig løn. Et eksempel på et populært postkontorjob er som postbehandler eller en, der sorterer post. I denne artikel definerer vi, hvad en postbehandler er, og udforsker de definerende karakteristika for en postbehandlers karriere, såsom deres jobopgaver, trin til at blive en og lønoplysninger.