Hvad Er En Ledende Sygeplejerske, Og Hvad Gør De?

Hvad Er En Ledende Sygeplejerske, Og Hvad Gør De?

En ledende sygeplejerske spiller en central rolle i at hjælpe en medicinsk facilitet og dets plejepersonale med at levere sundhedsydelser af høj kvalitet til deres patienter. Den ledende sygeplejerske er den højest rangerende rolle for en sygeplejerske, der søger en lederstilling i hospitals- og sundhedsorganisationsbranchen. At lære om ledende sygeplejersker, og hvad de gør, kan hjælpe dig med at beslutte, om det er den rigtige karriere for dig. I denne artikel diskuterer vi ledende sygeplejersker, hvem de er, og hvad de laver, samt deres gennemsnitlige løn og jobudsigt.

Læs mere: Sådan opbygger du en karriere i sygeplejeledelse

Hvad er en ledende sygeplejerske?

Ledende sygeplejersker er fagfolk inden for sundhedssektoren, som overvåger daglige operationelle, administrative og sygeplejefaglige procedurer. Det er en kompleks rolle på grund af de forskellige opgaver, de udfører i løbet af dagen, men de har primært fokus på at koordinere og vedligeholde funktionaliteten i sygeplejeafdelingen. De fungerer ofte som stemme og fortaler for alle de andre sygeplejersker i afdelingen og bruger tid på at planlægge, udarbejde og starte operationer, der effektiviserer sygeplejeprocesser og sikrer sygeplejeafdelingen yder service af høj kvalitet til patienterne i deres pleje.

På grund af deres stilling som administratorer er det vigtigt for en ledende sygeplejerske at føre tilsyn med alt plejepersonale og være vidende om alle aktiviteter, de udfører, mens de er på vagt. Ledende sygeplejersker søger at finde en balance mellem at styre ressourcer og lave rapporter og stræbe efter at opretholde velfærd og sundhed for deres personale og patienter.

Læs mere: Sådan bliver du sygeplejerske i 5 trin

Hvad laver en ledende sygeplejerske?

Ledende sygeplejersker udfører en række forskellige opgaver og opgaver i rollen, hvoraf de fleste primært er administrative. En af deres største bekymringer er sikkerheden for de patienter, der er anbragt på deres facilitet. Det er vigtigt, at en ledende sygeplejerske tager aktive og handlingsrettede skridt for at sikre, at patienter får al den medicinske behandling, de har brug for. Ledende sygeplejersker kan regelmæssigt konferere med andre hospitalsledere og udnytte deres position til at modtage de nødvendige ressourcer til deres afdeling.

Chief sygeplejersker arbejder også på at tage sig af deres plejepersonale og sørge for, at de har det rigtige værktøj, udstyr og sikkerhedsudstyr, så de kan udføre deres arbejde flittigt og sikkert.

Her er nogle andre nøgleopgaver, som ledende sygeplejersker kan udføre:

 • Forbedre den medicinske behandling, der ydes til patienterne af plejepersonalet
 • Lav strategier for at forbedre plejepersonalets præstation
 • Sørg for, at den medicinske facilitet følger føderale, statslige og lokale politikker og regler
 • Interviewe, ansætte og uddanne nye sygeplejersker
 • Give oplæring til nuværende og nye medarbejdere i gode sundhedsprocedurer
 • Give indsigt i budgetforbrug og omkostninger ved visse leverede sundhedsydelser
 • Fremme samarbejde mellem personale og plejepersonale
 • Tjen som talsmand for lægehuset ved vigtige begivenheder
 • Hjælp sygeplejersker med at holde deres certificeringer ajour, så de overholder industriens regler
 • Udfør research og lav derefter rapporter, der bruges til at forbedre facilitetsdriften
 • Giv ekspertviden til embedsmænd
 • Arbejd tæt sammen med læger, hospitalsledelse og administratorer

Ledende sygeplejerske færdigheder

En ledende sygeplejerske besidder ofte følgende færdigheder:

 • Interpersonelle færdigheder
 • Multitasking
 • Ledelsesevner
 • Medicinsk og klinisk ekspertise
 • Sygeplejefaglig ekspertise
 • Empati
 • Problemløsning og kritisk tænkning
 • Sundhedsteknologisk viden
 • Organisatoriske færdigheder
 • Detalje orienteret
 • Observations- og rapporteringsevner
 • Træningsfærdigheder
 • Viden om politik og lovgivning

Læs mere: Vigtige sygeplejerskelederevner og hvordan man udvikler dem

Uddannelseskrav til ledende sygeplejersker

Processen for at blive sygeplejerske kræver tid, tålmodighed, beslutsomhed og grundige overvejelser at vurdere, om det er en karriere, du gerne vil forfølge. Her er de generelle uddannelseskrav for at blive ledende sygeplejerske:

Få din bachelorgrad

En person, der ønsker at blive ledende sygeplejerske, begynder ofte deres karriere som uddannet sygeplejerske, hvortil du skal bruge en Bachelor of Science i sygepleje. Du kan få denne grad ved at gå på en sygeplejeskole i minimum fire år. Sundhedsorganisationer kræver graden fra en skole med et akkrediteret sygeplejeprogram, hvilket betyder, at et lokalt eller nationalt agentur på området har anset programmet for legitimt og levedygtigt på grund af kvaliteten af ​​de kurser, der tilbydes.

Få en kandidatgrad

Mange oversygeplejersker har en Master of Science i sygepleje, med vægt på sygeplejeadministration. Der er også yderligere grader, der kan vise sig nyttige til at blive en ledende sygeplejerske, som en Master of Business Administration eller en Master of Health Administration. Disse gradsfelter kan give en ledende sygeplejerske de færdigheder, de har brug for for at udføre succesfuldt. Nogle ledende sygeplejersker kan også opnå en doktorgrad i sygeplejepraksisadministration, hvilket nogle gange er en forudsætning for at arbejde for større sundhedsfaciliteter eller organisationer.

Læs mere: Typer af kandidatuddannelser i sygepleje

Gennemsnitsløn for en ledende sygeplejerske

Den gennemsnitlige nationale løn for en ledende sygeplejerske er $140.021 om året og varierer ofte afhængigt af deres joberfaring, arbejdsplads og arbejdsgiver.

Jobudsigt for ledende sygeplejerske

US Bureau of Labor Statistics forventer en stigning på 7 % i behovet for registrerede sygeplejersker, herunder ledende sygeplejersker, frem til 2029. Dette vækstniveau er meget hurtigere end andre erhverv af forskellige årsager, såsom en aldrende befolkning, der har brug for særlig pleje til at håndtere deres medicinske bekymringer.

Læs mere: 25 bedste sygeplejejob at overveje

Arbejdsmiljø for en ledende sygeplejerske

Ledende sygeplejersker arbejder primært inden for sundhedsbaserede faciliteter såsom hospitaler, klinikker, afvænningscentre og nogle gange offentlige myndigheder. På grund af deres rolle kan de skifte deres vagt med en anden ledende sygeplejerske, så patienterne får fuld dækningshjælp fra vagthavende sundheds- og sygeplejersker. Deres arbejdsskift kan variere, da nogle kan arbejde nat, weekender og også i ferier. Hvis en ledende sygeplejerske er på vagt eller på standby, betyder det typisk, at deres arbejdsgiver kan få dem på arbejde med lidt forudgående varsel eller advarsel.

Victor Birch
Victor Birch En ledende sygeplejerske spiller en central rolle i at hjælpe en medicinsk facilitet og dets plejepersonale med at levere sundhedsydelser af høj kvalitet til deres patienter. Den ledende sygeplejerske er den højest rangerende rolle for en sygeplejerske, der søger en lederstilling i hospitals- og sundhedsorganisationsbranchen. At lære om ledende sygeplejersker, og hvad de gør, kan hjælpe dig med at beslutte, om det er den rigtige karriere for dig. I denne artikel diskuterer vi ledende sygeplejersker, hvem de er, og hvad de laver, samt deres gennemsnitlige løn og jobudsigt.