Hvad Er En Læge I Osteopatisk Medicin: GØRE?

Læger kan praktisere forskellige tilgange til sundhedspleje, og læger i osteopatisk medicin (DO) bruger holistisk og naturlig helbredelsespraksis til at behandle patienter. Læger er uddannet og autoriseret til at tage sig af patienter på tværs af et bredt spektrum fra kontorbesøg til kirurgiske procedurer. DO'er arbejder i partnerskab med deres patienter for at udtænke omfattende behandlingsplaner, der ikke kun adresserer symptomer, men hele personen. I denne artikel kan du lære mere om, hvad en DO gør, og hvordan du bliver en af ​​disse autoriserede holistiske læger.

Hvad er en læge i osteopatisk medicin?

En læge i osteopatisk medicin (DO) er en fuldt uddannet og autoriseret læge, der anvender holistisk praksis for forebyggende sundhed og helbredelse. Primærlæger har en tendens til at være enten allopatiske (MD) eller osteopatiske (DO), og hver har sin egen uddannelse og træning. Allopatiske læger bruger konventionelle medicinske teknikker, mens osteopatiske læger inkluderer alternative og komplementære teknikker såsom massage eller botaniske lægemidler. En læge i osteopatisk medicin bruger tilgange, der sætter fokus på forebyggende behandling.

DO'er gennemgår særlig træning i bevægeapparatet, forbindelsen af ​​nerve, muskler og knogler og uddannes i, hvordan det ene påvirker det andet. DO'er behandler hele patienten og kombinerer den nyeste teknologi for at give behandling, mens der lægges vægt på forebyggende behandling. En DO tilbyder omfattende pleje, der adresserer hele patientens helbred, inklusive velvære i sind, krop og ånd.

Hvad gør en DO?

Læger i osteopatisk medicin er læger, der arbejder tæt sammen med deres patienter for at yde sundhedspleje, der omfatter behandling af symptomer og undervisning i sygdomsforebyggelse. En DO tilskynder til selvhelbredelse ved hjælp af manuelle teknikker såsom spinal manipulation eller massageterapi.

Uanset om en DO er i gruppe- eller solopraksis, udfører de typisk visse funktioner, der adresserer patientens behov og krav, herunder:

 • Udfør eksamener og tag sygehistorier
 • Bestil og fortolk diagnostiske tests
 • Foreskrive og administrere behandlinger for skader og sygdom
 • Rådgive patienter om, hvordan de kan lindre kroniske symptomer, forbedre helbredstilstande og bryde dårlige vaner

Et kontorbesøg hos DO vil omfatte mange af de samme faktorer som en tur til en læge.

Et typisk besøg inkluderer:

 • Interview: Lægen stiller spørgsmål om sygehistorie samt familieliv, ernæring og stresshåndtering. DO'er behandler hele personen og stiller spørgsmål, der centrerer sig om sind, krop og ånds filosofi for at få et generelt billede af livets omstændigheder.
 • Eksamen: Læger udfører en fysisk undersøgelse, som kan omfatte inspektion af kropsholdning, led, muskler, sener og ledbånd. Lægen kan bestille tests for at stille en nøjagtig diagnose.
 • Diagnose: En læge i osteopatisk medicin vil overveje svarene på interviewspørgsmål såvel som den fysiske eksamen for at stille en diagnose. Patientens aktuelle mentale og følelsesmæssige helbred tages i betragtning, når der udvikles en behandlingsplan.
 • Behandlingsplan: Ved at arbejde sammen med deres patienter vil en DO foreslå en behandlingsplan ved hjælp af den nyeste videnskab og teknologi. DO kan foreslå komplementære praktiske behandlinger eller lægemidler.

Færdigheder er nødvendige for at være en succesfuld DO

Læger har brug for færdigheder, der gør dem i stand til at arbejde med individuelle patienter, mens de vedligeholder journaler og resultaterne af behandlingsplaner.

De nødvendige færdigheder for at være en effektiv DO omfatter:

 • Medfølelse: Medfølelse defineres som en bekymring for andres lidelse. Lægens praksis medfølelse ved aktivt at lytte til deres patienter for at danne en komplet analyse af symptomer og problemer. Medfølende læger tilbyder deres patienter opmuntring og støtte under deres besøg og behandling.
 • Kommunikation: Læger skal være i stand til at kommunikere effektivt, så deres patienter fuldt ud kan forstå deres diagnose og behandlingsplan. Kommunikation er afgørende, når man overvåger en patients fremskridt og for at følge op på effektive behandlingsresultater.
 • Opmærksomhed på detaljer: Ved diagnosticering og behandling af patienter er DO'er opmærksomme på mange detaljer, herunder fysiske symptomer, kropssprog og patienters sindstilstand for præcist at diagnosticere sygdom og ordinere medicin og behandlinger.
 • Lederskab : Læger arbejder med mange forskellige mennesker og uddelegerer ofte opgaver til andre for effektivitet. Læger, der er effektive ledere, kan lede undersøgelser eller arbejde med branchefolk for at designe nye behandlinger.
 • Organisation: Læger arbejder ikke kun med patienter, men de har også til opgave at føre journal, dokumentere patienters bekymringer og symptomer og overvåge behandlingsplaner og opfølgninger for omfattende pleje.
 • Problemløsning : Denne færdighed er afgørende for en læges succes, da den er en dagligdags faktor i deres job. DO'er bruger problemløsningsevner til at vurdere, diagnosticere og anbefale den passende behandling eller medicin.

Gennemsnitsløn

Lønninger for en DO kan variere fra $180.000 til $250.000 om året og afhænger primært af lægens speciale eller subspeciale. Lønninger kan også variere i rækkevidde afhængigt af placering og det samfund, lægen betjener. Den gennemsnitlige løn for en læge i USA er $200.867 om året.

Sådan bliver du en DO

Her er trinene til at blive læge i osteopatisk medicin:

 1. Få en grad
 2. Bestå MCAT
 3. Ansøg til osteopatisk lægeskole
 4. Fuldfør osteopatisk medicinsk skole
 5. Få en licens
 6. Komplet praktik og ophold

1. Optjen en grad

Aspirerende læger i osteopatisk medicin skal tjene en bachelorgrad fra et akkrediteret college eller universitet. Selvom der ikke er noget præcist krav til en bachelor-major, rådes studerende til at gennemføre kurser i medicinsk-relaterede emner.

Kurser anbefalet til DO-stien:

 • Biologi
 • Fysik
 • Kemi
 • Humaniora
 • Samfundsvidenskab

2. Bestå MCAT

Kandidater til DO bliver nødt til at tage og bestå den lange Medical College Admissions Test eller MCAT. Det anbefales, at bachelorstuderende tager MCAT et år, før de søger ind på en osteopatisk medicinsk skole. Generelt kan kandidater tage MCAT i løbet af det tredje år på college.

Den 7,5-timers MCAT dækker fire store fagområder

 • Biologiske og biokemiske grundlag for levende systemer
 • Kemiske og fysiske grundlag for biologiske systemer
 • Psykologiske, sociale og biologiske grundlag for adfærd
 • Kritisk analyse og ræsonnement færdigheder

3. Ansøg til osteopatisk lægeskole

Når MCAT er bestået og resultaterne er opstillet, kan kandidater ansøge om medicinsk skole. Kandidater kan blive interviewet af flere medlemmer af optagelsesudvalget og kan blive bedt om at indsende støttedokumenter for at bestemme berettigelse.

Understøttende dokumenter omfatter:

 • Anbefalingsbreve, der beviser personlighed, lederevner og deltagelse i fritidsaktiviteter
 • Universitetsudskrifter
 • MCAT-score

Læs mere: Sådan beder du nogen om at være din reference: E-mail-eksempler

4. Gennemfør osteopatisk medicinsk skole

Medicinstudiet tager fire år at gennemføre, hvor fokus på studiet skifter fra teknisk til praktisk cirka halvvejs.

 • År et og to omfatter studiet af kliniske færdigheder og grundlæggende videnskab
 • År tre og fire omfatter studiet af medicinske specialer og kliniske omgivelser

5. Få en licens

For at kunne se patienter og ordinere medicin skal en læge have en tilladelse til at praktisere. Læger skal bestå den omfattende osteopatiske medicinske licensundersøgelse (COMLEX-USA). Licensering opnås generelt i løbet af medicinstudiet, så læger er autoriseret, når de kommer ind på opholdsstedet.

COMLEX-USA-eksamenen består af tre niveauer og afsluttes i etaper.

 1. Niveau et tages i løbet af det andet år af osteopatisk medicinsk skole
 2. Niveau to i slutningen af ​​det tredje år på osteopatisk medicinsk skole
 3. Niveau tre tages under efteruddannelse

DO'er er forpligtet til at gennemføre efteruddannelse for at forny licenser. Nødvendige uddannelsestimer og tidsbegrænsninger varierer fra stat til stat.

6. Gennemfør praktik og ophold

Når de er ude af medicinstudiet, tilmeldes DO'er et praktikprogram. De fleste praktikophold varer omkring et år og giver lægen tid til at bygge videre på deres tekniske færdigheder under tæt overvågning. Efter praktikken kommer læger ind på et opholdssted, der er godkendt af American Osteopathic Association (AOA). Her studerer læger deres valgte speciale såsom familiemedicin eller pædiatri. Mens varigheden af ​​opholdsperioden varierer efter speciale, tager det typisk tre til otte år at gennemføre. DO'er, der ønsker yderligere uddannelse i et subspeciale, kan ansøge om et fellowship-program.

Eksempler på subspeciale

 • Speciale familiemedicin, subspeciale : afhængighed, søvnmedicin, sportsmedicin
 • Speciale OB/GYN, subspeciale : gynækologisk onkologi, moder- og fostermedicin, infertilitet
 • Speciale intern medicin, subspeciale : kardiologi, endokrinologi, gastroenterologi

Læs mere: Definitiv guide til praktikophold

Almindelige spørgsmål om at blive DO

Her er almindelige spørgsmål om at blive læge i osteopatisk medicin:

 • Hvordan er en DO forskellig fra en MD?
 • Hvad er specialiteterne for DO'er?
 • Hvad er et DO-stipendium?
 • Har en DO brug for en certificering?

Hvordan er en DO forskellig fra en MD?

Begge læger diagnosticerer sygdomme, behandler symptomer og ordinerer medicin, men en DO behandler hele mennesket og sætter større fokus på forebyggelse og selvhelbredelse. Læger i osteopatisk medicin bruger forskellige praktiske teknikker kaldet Osteopathic Manipulative Treatment (OMT), såsom at bevæge muskler og led ved hjælp af udstrækning, blide tryk og modstandsteknikker for at fremme kroppens selvhelbredende evne. Denne helbredende berøring er designet til at øge mobiliteten og assistere i behandlingen af ​​astma, bihuler, karpaltunnel, migræne osv. OMT implementeres ofte som et supplement eller erstatning for medicin eller kirurgi.

Hvad er specialiteterne for DO'er?

Ligesom allopatiske læger kan DO'er vælge et område at specialisere sig i.

Fælles DO-specialiteter omfatter:

 • Primære sundhedssektor
 • Intern medicin
 • Familie praksis
 • Pædiatri
 • OB/GYN
 • Generel kirurgi

Hvad er et DO-stipendium?

Et stipendium er et særligt program, der kræver, at en kandidat gennemgår en nominerings- og udvælgelsesproces. Nomineringer kommer typisk fra visse grupper såsom American Osteopathic Association eller National Academy of Medicine. Der indgås stipendier primært til videreuddannelse inden for et subspeciale og til videre karrieremål. Nogle stipendiater bliver ledere inden for deres felt og bliver tildelt bestyrelser for at arbejde med studieudvalg ved at bidrage til forskning og udarbejde rapporter. Stipendier tildeles for specifikke tidsperioder på to år eller mere. Fellows har chancen for at netværke med andre fagfolk, såsom embedsmænd og videnskabsmænd, mens de studerer deres subspeciale.

Har en DO brug for en certificering?

Ikke nødvendigvis. Læger kan praktisere medicin, når de er autoriseret, men hvis de ønsker at fremme deres karriere, kan de tage en speciale certificeringseksamen fra et certificeringsudvalg såsom American Osteopathic Association.

Elmer Rohde
Elmer Rohde Læger kan praktisere forskellige tilgange til sundhedspleje, og læger i osteopatisk medicin (DO) bruger holistisk og naturlig helbredelsespraksis til at behandle patienter. Læger er uddannet og autoriseret til at tage sig af patienter på tværs af et bredt spektrum fra kontorbesøg til kirurgiske procedurer. DO'er arbejder i partnerskab med deres patienter for at udtænke omfattende behandlingsplaner, der ikke kun adresserer symptomer, men hele personen. I denne artikel kan du lære mere om, hvad en DO gør, og hvordan du bliver en af disse autoriserede holistiske læger.