Hvad Er En Forsikringsskadejusterer? Definition Og Pligter

Hvad Er En Forsikringsskadejusterer? Definition Og Pligter

Hvis du leder efter en udfordrende karriere med et højt indtjeningspotentiale, der har en lav adgangsbarriere, kan en skadesjusterer være ideel for dig. Og fordi skadebehandlere er involveret i processen med at hjælpe mennesker og virksomheder med at komme sig efter et tab, kan karrieren også være meget givende. At lære om, hvad en skadesagsbehandler gør, og de forskellige typer karrieremuligheder, der er tilgængelige, er gode første skridt til at beslutte, om denne karriere er den rigtige for dig.

I denne artikel diskuterer vi erstatningsansvarliges primære ansvar, deler de tre forskellige typer af justeringsassistenter, du kunne være, og diskuterer de skridt, du skal tage for at forfølge denne karriere. Vi besvarer også nogle af de oftest stillede spørgsmål om at være skadesadministør.

Hvad er en skadesbehandler?

En skadebehandler er en forsikringsprofessionel, der bestemmer omfanget af et forsikringsselskabs ansvar for at fastsætte et rimeligt beløb for en forlig. De kan håndtere enhver form for krav, fra ejendomsskade efter en storm til personskade krav efter en bilulykke. De kan inspicere et hjem, en virksomhed eller en bil og sammensætte en rapport, som skadesagkyndige kan vurdere.

Relateret: 8 job uden påkrævet erfaring

Hvad laver en erstatningsansvarlig?

Skadebehandlere har forskellige opgaver afhængigt af, hvilken type forsikringsselskab de arbejder for. De skal have indgående kendskab til, hvad deres forsikringsselskab dækker for kunderne. Nogle af deres primære ansvarsområder omfatter:

 • Bekræftelse af, at der findes en forsikring for den tilskadekomne person og/eller ejendom
 • Undersøgelse af tingskade eller personskadeulykker
 • Indsamling af beviser og oplysninger relateret til sagen, herunder politirapporter og vidneforklaringer
 • Undersøgelse af tvivlsomme påstande
 • Rådgivning med specialister, såsom læger, advokater, ingeniører og arkitekter
 • Udarbejdelse af rapporter om undersøgelsesresultater
 • Forhandling af forlig og godkendelse af betalinger

Relateret: Lær om at være forsikringsagent

Typer af erstatningsbehandlere

Der er tre forskellige typer af forsikringsskadejusteringer:

Personalejustering

Denne type erstatningsadgang arbejder på fuld tid for et forsikringsselskab. I denne rolle er de funktionær og modtager goder og efteruddannelse. Personalejusteringer arbejder normalt primært med bilulykkessager.

Uafhængig justering

Uafhængige justeringer er selvstændige og arbejder som entreprenører for flere forsikringsselskaber. Denne type justeringsanordning arbejder ofte med katastrofekrav og skal ofte rejse til området efter en større vejrbegivenhed eller nødsituation.

Offentlig justerer

Offentlige justeringer arbejder for forsikringstageren. De hjælper folk og virksomhedsejere med at indgive et forsikringskrav, er et forlig, der foreslås af forsikringsselskabet, synes uegnet. Ligesom uafhængige justeringsorganer er offentlige justeringsorganer normalt selvstændige og arbejder som uafhængige entreprenører.

Relateret: The New Graduate's Guide to Job Search

Sådan bliver du skadesregulerende

Følg disse trin for at blive en erstatningsberettiget:

1. Fortsæt med en uddannelse

Mens mange skadesregulerende kun har et gymnasium, foretrækker et stigende antal forsikringsselskaber, at kandidater har en bachelorgrad. Nogle af de foretrukne grader for skadesjusteringer er forsikring, risikostyring, forretning, regnskab, teknik og jura.

En grad i business giver de studerende mulighed for at vælge et foretrukket koncentrationsområde, såsom marketing, økonomi, regnskab, ledelse og iværksætteri. Klasserne i disse programmer lægger vægt på analytiske tænkeevner og problemløsning. Studerende finpudser også værdifulde kommunikationsevner. Studerende, der forfølger en grad i regnskab, modtager en blanding af kurser om forretning og regnskab, som kan hjælpe justeringsfirmaer med at håndtere økonomiske krav.

2. Få licens

Mange stater kræver, at erstatningsansvarlige skal have licens. Hvis din stat kræver licens, skal du tage et kursus i forsikringsjustering og bestå en licenseksamen. Formatet for eksamen varierer fra stat til stat. Mange kræver en formel undersøgelse med multiple choice-spørgsmål, der dækker emner som Adjuster's Act, fair forligskravspraksis og justering af tab, mens andre kun kræver, at kandidater udfylder papirarbejde og betaler det krævede gebyr.

Nogle stater tillader endda studerende at springe over statsjusteringseksamenen, hvis de gennemfører et godkendt kursus og kursuseksamenen. Licenskandidater skal typisk bestå et baggrundstjek, søgning i strafferegistre, give karakterreferencer og opnå en kaution.

3. Skaf erfaring

En af de bedste måder at få erfaring som skadesadministør på er gennem praktikophold eller entry-level-stillinger hos forsikringsselskaber. Praktikpladser giver også de håbefulde skadesudstillere mulighed for at skygge for en erfaren juster, der kan dele deres viden om forhandling, medicinske termer og kravscitater. Disse erfaringer er også gavnlige til at opbygge et CV, før du ansøger om entry-level roller.

Ofte stillede spørgsmål om at være skadebehandler

Her er et par af de oftest stillede spørgsmål om en karriere som skadebehandler.

Tjener erstatningsansvarlige gode penge?

Den nationale gennemsnitlige løn for en skadesjusterer er $ 57.896 om året og varierer fra $ 17.000 til $ 122.000 om året i henhold til branche- og erfaringsniveauet for justereren.

Relateret: Kan jeg få et højtbetalt job uden erfaring

Arbejder skadebehandlere i weekenden?

Skadebehandlere arbejder generelt på fuld tid, selv om deres arbejdsplaner kan variere afhængigt af, hvilken type kompensator du er. For eksempel kan en personaletilpasser arbejde almindelig arbejdstid og sjældent arbejde weekender, hvorimod en uafhængig eller offentlig tilpasser kan tilpasse deres timer og arbejde aftener og weekender for at imødekomme kunderne.

Hvad gør en god erstatningsbehandler?

Toppræsterende skadesjusteringer er værdifulde for forsikringsselskaber. Nogle af de kvaliteter, som store justeringer har, er:

 • Integritet
 • Pålidelighed
 • Aktualitet
 • Kritisk tænkning
 • Stærke forhandlingsevner
 • Kommunikationsegenskaber
 • Stærke analytiske evner
 • Detalje orienteret
 • Interpersonelle færdigheder

De er også dygtige til at estimere nøjagtighed, dokumentation og viden om politik.

Betragtes en skadebehandler som en efterspurgt karriere?

Ifølge Bureau of Labor Statistics forventes beskæftigelsen for skadesregulerende at falde med fire procent fra 2018 til 2028, da teknologien forventes at automatisere nogle af de opgaver, som justeringerne udfører.

Karen Kofoed
Karen Kofoed Hvis du leder efter en udfordrende karriere med et højt indtjeningspotentiale, der har en lav adgangsbarriere, kan en skadesjusterer være ideel for dig. Og fordi skadebehandlere er involveret i processen med at hjælpe mennesker og virksomheder med at komme sig efter et tab, kan karrieren også være meget givende. At lære om, hvad en skadesagsbehandler gør, og de forskellige typer karrieremuligheder, der er tilgængelige, er gode første skridt til at beslutte, om denne karriere er den rigtige for dig.