Hvad Er En Forretningsudviklingsrepræsentant? : Med Færdigheder

Repræsentanter for forretningsudvikling planlægger møder, finder nye kundeemner og hjælper en virksomhed med at fortsætte med at vokse og ekspandere. At forstå ansvaret for en forretningsudviklingsrepræsentant kan hjælpe dig med at lære, om denne stilling er den rigtige for dig. I denne artikel gennemgår vi de forskellige ansvarsområder for en forretningsudviklingsrepræsentant, sammenligner dem med salgsudviklingsrepræsentanter og deler de trin, du skal overveje, hvis du ønsker at blive en forretningsudviklingsrepræsentant.

Relateret: Hvad er en konsulent?

Hvad er en forretningsudviklingsrepræsentant?

En forretningsudviklingsrepræsentant (BDR) er en administrativ professionel, der finder nye forretningsmuligheder. De sikrer kvaliteten af ​​kundeemner, mens de finder nye satsninger for en virksomhed at påtage sig. En forretningsudviklingschef fører normalt tilsyn med et team af forretningsudviklingsrepræsentanter og måler et teams fremskridt ved hjælp af midler som at spore, hvor mange møder de booker eller kundeemner, de rekrutterer.

Hvad gør en BDR?

Forretningsudviklingsrepræsentanter arbejder på at finde nye muligheder for en virksomhed, men de lukker ikke. De videregiver deres kundeemner og kundeemner til en Account Executive for at udføre opgaver som at oprette og underskrive kontrakter. Forretningsudviklingsrepræsentanter arbejder typisk i kvoter. De har ofte ugentlige, kvartalsvise og årlige kvoter, der måler ting som antallet af e-mails, de sender, antallet af telefonopkald, de foretager, antallet af møder, de booker, og mængden af ​​kundeemner, de har indsamlet, som blev til profit.

Relateret: 10 job i en nystartet virksomhed (med løn)

Forretningsudvikling vs salgsudvikling

Mens salgsudvikling og forretningsudvikling kan virke som lignende funktioner, er der forskel på de to. Salgsudviklingsrepræsentanter genererer nye kundeemner i forretningsmuligheder, men de bruger kun indgående kundeemner til at gøre det. Det betyder, at salgsudviklingsrepræsentanter typisk kun håndterer muligheder i virksomheden. Forretningsudviklingsrepræsentanter når primært ud til eksterne organisationer, der udfører deres opgaver. Forretningsudviklingsrepræsentanter bruger taktikker såsom e-mail og cold calling til at opsøge på vegne af virksomheden.

De, der bliver salgsudviklingsrepræsentanter, er ofte entry-level medarbejdere, der kan modtage en forfremmelse til en forretningsudviklingsrepræsentant efter at have fået erfaring med at arbejde med faste kunder.

Relateret: Din guide til virksomhedskommunikation

BDR færdigheder

Nogle færdigheder, som forretningsudviklingsrepræsentanter muligvis skal bruge i deres stillinger, omfatter:

Find kundeemner

Repræsentanter for forretningsudvikling søger konstant efter måder, hvorpå virksomheden kan vokse. De foretager kolde opkald, skriver opfordringsmails og bruger andre sociale strategier til at finde potentielle kunder til deres virksomhed. Dette kræver, at forretningsudviklingsrepræsentanter har fremragende mundtlig og skriftlig kommunikation, plus initiativ til at planlægge og planlægge forskellige former for aftaler.

Arrangere møder

Udover at skabe forretningsforbindelser med potentielle kundeemner, planlægger forretningsudviklingsrepræsentanter vækst ved at afholde vigtige møder mellem kunder og kolleger, såsom kontoledere, hvis job det er at udvikle disse kundeemner til mål. Forretningsudviklingsrepræsentanter kan drage fordel af store organisatoriske færdigheder og engagement i deres arbejde, nogle gange endda før eller efter traditionelle arbejdstider. At arbejde med potentielle kundeemner kan kræve fleksibilitet, tålmodighed og en god arbejdshukommelse.

Holde regnskab

Mens de finder kundeemner og planlægger møder, fører forretningsudviklingsrepræsentanter ofte også et register over deres egne aktiviteter for at se, om de opfylder deres prognoser eller kvoter. Organisatoriske færdigheder gælder for mange daglige ansvarsområder for en BDR, så det kan være gavnligt for potentielle forretningsudviklingsrepræsentanter at praktisere ting som tidsstyring, tidsplanlægning, organiseret arkivering eller opgavestyring.

Strategiopbygning

Fordi forretningsudviklingsrepræsentanter konstant leder efter nye muligheder, kan de udvikle kreative strategier for at opfylde kvoter. Kreativt initiativ kan være alt fra at målrette et potentielt kundeemne baseret på deres personlige snarere end professionelle behov eller at booke salgstaler med en bred vifte af potentielle kunder for at sprede virksomhedens indflydelse og omsætning.

Sådan bliver du en forretningsudviklingsrepræsentant

At blive en forretningsudviklingsrepræsentant kræver både skolegang og erfaring på jobbet for at udvikle nogle nøglefærdigheder til stillingen. Overvej at følge nedenstående trin for at blive en forretningsudviklingsrepræsentant:

1. Få en bachelorgrad i et erhvervsrelateret område

For at blive forretningsudviklingsrepræsentant kræver de fleste bureauer, at du har en bachelorgrad inden for enten business, kommunikation eller et andet relateret område. Forretnings- og kommunikationsuddannelser kan give forretningsudviklingsrepræsentanter lige så relevante færdigheder og uddannelse. Overvej at fokusere på begge dele under din uddannelse ved at tage et minor eller opnå et certifikat i det andet område. At få en bachelorgrad kan hjælpe dig med at udvikle nogle af de nødvendige færdigheder, der kræves for en forretningsudviklingsrepræsentant, såsom tidsstyring, tidsplanorientering og kommunikation.

Relateret: 25 forretningsmuligheder at overveje

2. Byg nødvendige færdigheder

En vigtig del af at blive en forretningsudviklingsrepræsentant er at opnå de færdigheder, der almindeligvis bruges i stillingen. Sådanne nødvendige færdigheder omfatter:

  • Cold calling potentielle kunder
  • E-mail til potentielle kunder
  • Planlægning af aftaler
  • Kommunikere i skriftlig og mundtlig form
  • Administrer din tid
  • Udvikling af organisatoriske evner
  • Forstå brugen af ​​marketingsoftware

De, der ønsker at blive repræsentanter for forretningsudvikling, kan få disse færdigheder på flere måder, såsom ved at tage universitetskurser, deltage i praktikophold eller få tidligere erfaring i lignende jobstillinger.

3. Overvej en praktikplads

Mens du forfølger din bachelorgrad, kan du overveje at arbejde på en praktikplads, mens du afslutter dine studier. En virksomhedspraktik kan være den mest effektive til at hjælpe dig med at få de færdigheder, du har brug for til din fremtidige karriere. Det kan også give dig værdifuld erhvervserfaring at tilføje til dit CV. Selvom en virksomhedsrelateret praktik kan være at foretrække, kan et hvilket som helst praktikophold hjælpe med at samle færdigheder til dit CV.

4. Få erfaring

Efter at have opbygget færdigheder gennem en grad, praktik eller begge dele, overveje at tjene endnu mere specialiseret erfaring ved at tage en entry-level position med en salgsminded virksomhed. Du kan vælge at starte som salgsudviklingsrepræsentant eller i en anden relateret salgsstilling. Fra en salgsudviklingsrepræsentant eller en hvilken som helst relateret stilling kan du have potentiale til forfremmelse til en stilling som forretningsudviklingsrepræsentant.

Frode Andreasen
Frode Andreasen Repræsentanter for forretningsudvikling planlægger møder, finder nye kundeemner og hjælper en virksomhed med at fortsætte med at vokse og ekspandere. At forstå ansvaret for en forretningsudviklingsrepræsentant kan hjælpe dig med at lære, om denne stilling er den rigtige for dig. I denne artikel gennemgår vi de forskellige ansvarsområder for en forretningsudviklingsrepræsentant, sammenligner dem med salgsudviklingsrepræsentanter og deler de trin, du skal overveje, hvis du ønsker at blive en forretningsudviklingsrepræsentant.