Hvad Er En Dyrlægetekniker?

Hvad Er En Dyrlægetekniker?

Vet Tech Snapshot** National gennemsnitsløn: $15,83 pr. time Almindeligvis nødvendige færdigheder: Farmaceutisk viden, organisation, tidsstyring Krav til uddannelse på startniveau:**Associate's degree## Hvad laver en dyrlægetekniker?

Dyrlægeteknikere er dyresygeplejersker. De hjælper dyrlæger med næsten alle dele af dyrepleje, herunder diagnostisk testning, anæstesi og akutbehandling. De forbereder ofte dyr til operation og hjælper dyrlæger under operationen. Dyrlægeteknikere er uddannet og autoriseret til at udføre enhver opgave, som en dyrlæge kan udføre, bortset fra at diagnosticere dyr, udskrive recepter og udføre operationer. Andre jobansvar omfatter:

 • Observere og rapportere dyrs adfærd
 • Indsamling og rapportering af dyrets helbredsmæssige baggrund og symptomer
 • Lære ejere, hvordan man giver behandling og støtte derhjemme
 • Hjælper dyrlæger og videnskabsmænd med forskning

Gennemse Vet Tech-job

Gennemsnitsløn

Dyrlægeteknikernes løn afhænger af den type klinik, du arbejder i, dine certificeringer, erfaring og hvor du bor.

 • Almindelig løn i USA er $15,83 i timen
 • Nogle lønninger varierer fra $7,25 til $38,05 i timen

Dyrlæge tekniske krav

Enhver dyrlægetekniker skal opfylde visse krav for at blive certificeret. Du skal mestre specifikke færdigheder, gennemføre mindst to års efterskole og bestå certificeringseksamener. Du bliver nødt til at forny din certificering med jævne mellemrum, hvilket normalt kræver logning af efteruddannelsespoint.

 • Uddannelse
 • Uddannelse
 • Certificeringer
 • Færdigheder

Uddannelse

Der er to typer dyrlægeteknikere: dyrlægeteknikere og dyrlægeteknologer. Dyrlægeteknikere har en toårig uddannelse, mens dyrlægeteknologer har en fireårig uddannelse. Dyrlægeteknologer hjælper med mere avancerede procedurer og forskning. Teknologer kan også specialisere sig i særlige procedurer eller typer af dyr. Du bør sikre dig, at dit uddannelsesprogram er akkrediteret af American Veterinary Medical Association, så du ved, at det vil tælle med i dine licenskrav.

Du kan forvente at tage kurser, der underviser i grundlæggende og kirurgisk dyrepleje, farmaceutiske færdigheder og dyrlægeanatomi/fysiologi. Dine klasser vil også have et tungt videnskabeligt fokus. Du vil tage kurser i biokemi, dyresygdomme, dyrepatologi og anæstesi. Nogle programmer kan kræve klinisk træning og laboratorietræning, især med fireårige grader.

Når du er færdig med din uddannelse, forventes du muligvis at optjene videreuddannelseskreditter. Du skal muligvis have et minimum af efteruddannelse for at forny din licens, eller din klinik kan kræve, at du holder dig ajour med ændringer i bedste veterinærpraksis. Efteruddannelse er også en god måde at bevare en konkurrencefordel på arbejdsmarkedet, især hvis du ønsker at specialisere dig. Du kan optjene efteruddannelsespoint ved at gå til konferencer, seminarer og onlinekurser.

Uddannelse

Det meste af din dyrlægeteknologiuddannelse vil foregå gennem din uddannelse og på jobbet. Mange licensnævn kræver efteruddannelseskreditter, når du fornyer din licens. Disse vil give dig mulighed for at lære nye færdigheder, genopfriske dig selv på færdigheder, du kender og lære nye teknikker til færdigheder, du bruger hver dag.

Certificeringer

At blive en dyrlægetekniker kræver at opnå nogle certificeringer, som omfatter:

 • State Veterinary Technician Certificering: Hver stat har forskellige krav, men de fleste stater kræver et AVMA-akkrediteret træningsprogram og for at bestå en eksamen.
 • Veterinærteknikerspecialist: Du vil generelt kunne ansøge om legitimationen, hvis du bruger 75 % af din arbejdstid på specialet. Hver af de 14 specialer har deres egne krav, men har normalt brug for, at du er licenseret, sporer din erfaring og efteruddannelse, indsender sagslogfiler og består en eksamen.

Færdigheder

Du skal bruge en bred vifte af både bløde og hårde færdigheder for at udmærke dig i din karriere som dyrlægetekniker. Nogle af disse færdigheder omfatter:

 • Grundlæggende farmaceutisk viden: Du skal hjælpe dyrlæger med at give medicin og vacciner til dyr, så du skal vide, hvordan du kan genkende, måle, forberede og administrere dem.
 • Sterilisering af medicinsk udstyr: Dyrlægeteknikere hjælper med operationer, hvilket kræver et indgående kendskab til rengøring, sterilisering og klargøring af kirurgisk udstyr.
 • Dyrenes anatomi og fysiologi: Du skal hjælpe dyrlægen med at behandle dyr, så du skal have en dyb forståelse af, hvordan dyr er bygget, og hvordan de ser ud, når de er raske.
 • Laboratoriefærdigheder: Du skal vide, hvordan du indsamler blod-, afførings-, urin- og vævsprøver for at hjælpe dyrlægen med at diagnosticere dyresygdomme. Du bør også være fortrolig med at udføre diagnostiske tests og hvordan man tager og udvikler røntgenbilleder.
 • Stærke naturvidenskabelige og matematiske færdigheder: Dyrlægeteknikere vil arbejde med medicin, teste prøver og analysere testresultater, så stærke matematiske og naturvidenskabelige færdigheder er gavnlige.
 • Organisation og tidsstyring: Dyrlægeteknikere udfører mange tidsfølsomme opgaver, herunder test og dokumentation. Du bør have stærke arkiveringsevner, evnen til nemt at flytte fra den ene opgave til den næste og de organisatoriske færdigheder, der er nødvendige for at holde styr på aftaler.

Vet tech arbejdsmiljø

Dyrlægeteknikere arbejder oftest på private veterinærklinikker og dyrehospitaler. Du kan også arbejde i en zoologisk have, laboratorium, universitet eller dyreinternat. Mange af disse arbejdsgivere har åbent i weekenden og om aftenen, så du skal muligvis arbejde ikke-standardtimer. Du skal muligvis også have vagtvagter, hvor du bliver indkaldt i nødstilfælde.

Dyrlægeteknikere arbejder sammen med andre dyreelskere. Du vil blive trænet i at hjælpe dyr med at være så glade og sunde som muligt. Du forventes at interagere med kæledyrsejere, dyr og andet veterinærpersonale. Det betyder, at du skal kunne bevare roen og kommunikere tydeligt i stressede situationer. Dyrlægeteknikere skal nemt kunne skifte mellem klientfokuserede opgaver og tekniske. Du skal kunne stå i længere tid, mens du hjælper med eksamen og andre procedurer.

Sådan bliver du dyrlægetekniker

Mange mennesker starter deres veterinærkarriere ved at arbejde på dyreklinikker eller hospitaler som kontorstøtte og receptionister. Sådan bliver du certificeret dyrlægetekniker.

 1. Optjen et AS i veterinærteknologi: Du skal have mindst en to-årig grad fra et program, der er akkrediteret af American Veterinary Medical Association for at kunne arbejde som Vet Tech.
 2. Bestå veterinærteknologisk certificeringseksamen: De fleste stater bruger Veterinary Technician National Exam til certificering, men du bør tjekke din stats krav for at være sikker.
 3. Find din ideelle arbejdsgiver: Vælg, hvilken indstilling du foretrækker at arbejde i - akutte dyreklinikker, private veterinærkontorer, dyrehospitaler, zoologiske haver eller laboratorier.

Opret et CV på Bonjoures

Eksempel på jobbeskrivelse for dyrlæge tech

Furry Friends Veterinary Clinic søger en erfaren veterinærtekniker til at blive en del af vores team! Vores moderne, privatejede dyrepraksis i Springfield leder efter en optimistisk holdkammerat, der sætter vores patienter først. Vi er en stor familie, der elsker dyr!

Egenskaber vi søger:

 • Fantastiske mennesker og kommunikationsevner
 • optimistisk personlighed
 • Selvmotiveret og pålidelig
 • Kan multi-taske
 • Villig til at hjælpe andre som en del af et team

Erfaring:

1+ års erfaring som veterinærtekniker med erfaring inden for alle områder af klinikken, herunder stuer, laboratorium, operation og administration af medicin.

Relaterede karrierer

Hvis du overvejer at blive dyrlægetekniker, er du muligvis også interesseret i nogle af disse relaterede karrierer:

 • Dyrlægeassistent
 • Veterinær receptionist
 • Salgsrepræsentant for veterinærmedicin
 • Dyrlæge

Isabel Steen
Isabel Steen Vet Tech Snapshot** National gennemsnitsløn: $15,83 pr. time Almindeligvis nødvendige færdigheder: Farmaceutisk viden, organisation, tidsstyring Krav til uddannelse på startniveau:**Associate's degree## Hvad laver en dyrlægetekniker?