Hvad Er En CPA?

Uddannede revisorer, der søger yderligere uddannelse, kan blive en statsautoriseret revisor (CPA). CPA'er kan finde arbejde hos revisionsfirmaer eller i ledelsesroller i den finansielle industri. At få en bedre forståelse af, hvordan du bliver en CPA, kan hjælpe dig med at beslutte, om det er det rigtige for dig at forfølge denne certificering. I denne artikel vil vi diskutere, hvordan man bliver en CPA og nogle ledige job inden for området.

Hvad er en CPA?

En certificeret revisor (CPA) er en revisor, der har bestået en eksamen administreret af American Institute of Certified Public Accountants (AICPA). CPA'er hjælper med at fortolke og kommunikere finansielle data for enkeltpersoner eller virksomheder, så de kan træffe fornuftige beslutninger om deres økonomiske fremtid.

CPA'er er eftertragtede i næsten alle brancher, og titlen viser, at du er uddannet, erfaren, disciplineret og har udviklet værdifulde færdigheder. Det viser også, at du er en person med integritet og har høje etiske standarder. CPA'er kan forfølge professionelle karrierer inden for skatteforberedelse og rådgivning, revision, bank- og finans- og ledelsesstillinger som vicepræsident eller finansdirektør. De kan også specialisere sig i offentlige eller retsmedicinske regnskabsstillinger.

Vejen til at blive en CPA starter med at afslutte en regnskabsgrad på mindst 150 kredittimer på et fireårigt college eller universitet. Nogle kan forfølge en Masters of Business Administration (MBA), Masters of Accountancy (MACC) eller Masters of Science in Taxation (MST), selvom en avanceret grad ikke er et krav. Erfaringskravene varierer fra stat til stat, men de fleste kræver mindst to års offentlig regnskabserfaring. Hvis der opnås erfaring i en regeringsrolle, kan det kræves, at kandidater opnår mere end to års erfaring.

Når din uddannelse er afsluttet og erfaring er optjent, bestemmer din statsbestyrelse din berettigelse, og du kan deltage i den ensartede CPA-eksamen. Prøven består af fire fire timers sektioner og skal alle bestås inden for 18 måneder.

Relateret: Statsautoriseret revisor vs. statsautoriseret revisor: Hvad er forskellen?

Typer af regnskab for CPA'er

Selvom ikke alle revisorer er CPA'er, er der mange jobmuligheder, der kommer fra at arbejde for at opnå denne certificering. De fleste CPA'er forfølger beskæftigelse i en af ​​disse fire typer regnskaber i den finansielle industri:

  • Virksomhedsregnskab: En virksomhedsrevisor administrerer en virksomheds økonomiske data med henblik på skatteforberedelse og arkivering og overholdelse af lovgivning. Denne CPA bør være velbevandret i regnskabsmetoder og omhyggelige registreringsfærdigheder.
  • Offentligt regnskab: Disse revisorer arbejder med virksomheder og enkeltpersoner for at yde finansiel rådgivning og skatteforberedelse. Denne CPA arbejder med flere kunder og bør have fremragende kommunikationsevner og viden om skattelove og -regler.
  • Offentligt regnskab: En statslig revisor administrerer finansielle og skattemæssige transaktioner for lokale, statslige eller føderale regeringer med pligter, der adskiller sig lidt fra offentlige eller virksomhedsrevisorer. De skal muligvis opfylde strenge baggrundstjek eller blive undersøgt eller bekræftet af styrende organer og arbejde med privilegeret information.
  • Retsmedicinsk regnskab: Retsmedicinske revisorer indsamler, rekonstruerer og analyserer finansielle data med det formål at finde uregelmæssigheder eller beviser til brug i civil- eller strafferetssager. Retsmedicinske revisorer kan arbejde for offentlige myndigheder eller som private konsulenter.

Relateret: Din guide til karrierer i finans

Jobliste

En CPA kan overveje et af følgende job:

1. Skattebogholder

National gennemsnitsløn : $61.434 om året

Primære opgaver: En skatterevisor kan være selvstændig eller arbejde for et firma for at forberede skatter for enkeltpersoner og virksomheder. For enkeltpersoner hjælper de med at udfylde skatteformularer korrekt ved at vurdere deres økonomiske indtjening og fradrag og indsende inden den årlige frist. De kan også fungere som mellemmand under en revision. Skatterevisorer, der arbejder med personale i en virksomhed, udfører kun lignende funktioner for denne virksomhed sammen med administrerende medarbejdere, der hjælper med overordnet finansiel regulering og overholdelse.

2. Revisor

National gennemsnitsløn: $62.923 om året

Primære pligter: En revisor undersøger finansielle poster for nøjagtighed og overholdelse af statslige og føderale skattelove og -regulativer ved at observere opgørelse, bogføring og teste interne systemer. De vurderer en virksomheds økonomiske sundhed og giver anbefalinger til at hjælpe virksomheder med at køre problemfrit.

3. Kontrollør

National gennemsnitsløn: $67.740 om året

Primære opgaver: En kontrollør deler lignende opgaver som en controller, men denne stilling findes oftere i den offentlige eller non-profit sektor. De fører tilsyn med kreditorer og tilgodehavender, administrerer løn og fakturering uden for kunder eller tjenester. De bør være velbevandret i og være ansvarlige for overholdelse af de specifikke skatteregler for nonprofitorganisationer eller kommuner. En kontrollør kan rapportere til finansdirektøren eller finansdirektøren.

4. Skattekonsulent

National gennemsnitsløn: $72.387 om året

Primære opgaver: En skatterådgiver, også kendt som en skatterådgiver, bliver ekspert i skatteret og compliance. Mens en konsulent ofte påtager sig rollen som forberedelse og indberetning af skat, hjælper de også kunder med at minimere skattepligt og rådgiver om økonomiske beslutninger, der påvirker skat i løbet af året. Skattekonsulenter har stærke mundtlige og skriftlige kommunikationsevner for at hjælpe kunder med at forstå de særlige forhold i skattelovgivningen.

5. Erhvervsrådgiver

National gennemsnitsløn: $73.714 om året

Primære opgaver: Forretningsrådgiveren analyserer en virksomheds forretningsplan og anbefaler investeringer og fremtidige økonomiske beslutninger for at forbedre dens rentabilitet og langsigtede succes. De tilbyder en strategisk plan og tilbyder ideer og støtte til at hjælpe virksomheden med at udføre den.

6. [ International skattechef ](https://www.Bonjoures.com/q-International-Tax-Manager-jobs.html)

National gennemsnitsløn: $105.216 om året

Primære opgaver: En international skattechef udvider deres regnskabsviden ud over et lands grænser for at sikre, at en multinational virksomhed overholder skattereglerne i alle de lande, hvor de driver forretning. De har et indgående kendskab til skatteret og hvordan man anvender det inden for rammerne af globale markeder med mulighed for at specialisere sig i viden om et bestemt land.

7. Virksomhedscontroller

National gennemsnitsløn: $112.368 om året

Primære opgaver: En controller fører tilsyn med alt regnskab, kreditorer, debitorer, fakturering og løn. Det forventes, at de vedligeholder virksomhedens hovedbog og udarbejder regnskaber og information, mens de bistår med enhver intern eller ekstern revision af virksomheden. En controller rapporterer typisk til en økonomichef, afhængigt af virksomhedens størrelse og organisation.

8. Økonomidirektør

National gennemsnitsløn: $127.155 i timen

Primære opgaver: CFO'en er en vital del af en virksomheds ledelsesteam. De fører omhyggelige økonomiske optegnelser for at forberede sig til skatteansøgninger og kender til enhver tid virksomhedens nuværende økonomiske status. De hjælper med at guide økonomiske beslutninger for fremtidig indtjening og rentabilitet for at gøre virksomheden så succesfuld som muligt.

9. Økonomidirektør

National gennemsnitsløn: $137.244 om året

Primære opgaver: En vicepræsident for finans er en af ​​de øverste ledelsesstillinger i en virksomhed, ansvarlig for at motivere medarbejdere til at hjælpe virksomheden med at nå økonomiske mål og milepæle. Ansvar kan omfatte interview og ansættelse af personale i finansielle roller og styring af regnskabssektoren i en virksomhed.

Isabella Madsen
Isabella Madsen Uddannede revisorer, der søger yderligere uddannelse, kan blive en statsautoriseret revisor (CPA). CPA'er kan finde arbejde hos revisionsfirmaer eller i ledelsesroller i den finansielle industri. At få en bedre forståelse af, hvordan du bliver en CPA, kan hjælpe dig med at beslutte, om det er det rigtige for dig at forfølge denne certificering. I denne artikel vil vi diskutere, hvordan man bliver en CPA og nogle ledige job inden for området.