Hvad Er En Bartendercertificering?

Når du overvejer bartender som en karrierevej, er det vigtigt at tænke over, hvilken certificering du skal bruge. I nogle tilfælde kræves en bartendercertificering, men ikke i andre. Afhængigt af din stats krav, kan du forfølge en statslicens til at tjene, eller du kan gennemføre et mixologi-uddannelseskursus for at fokusere mere på de kreative principper for bartender. I denne artikel diskuterer vi, hvad en bartendercertificering er, hvordan den adskiller sig fra en bartenderlicens, og hvordan du kan tage skridt til at opnå din bartendercertificering.

Hvad er en bartendercertificering?

En bartendercertificering er en type certifikat opnået gennem bartenderkurser kendt som mixology-træning. Bartendere, der har denne type certificering, kan blive omtalt som mixologer og er forpligtet til at have en dyb forståelse af aspekterne af bartender, drinksopskrifter, garniture, passende glasvarer og kundeservice. Overholdelse af regler for sikkerhed og ansvarlig servering af alkohol er også et aspekt af bartendercertificering.

Læs mere: Sådan anføres uddannelse på et CV

Bartenderlicens vs. bartendercertificering

Bartendinglicenser adskiller sig fra bartendercertificering på flere måder, herunder mængden af ​​kurser, der kræves for hver. En bartendelicens må kun tillade bartendere at servere øl og vinprodukter, afhængigt af hvilken stat du søger licens i. Her er detaljer om, hvordan de adskiller sig:

Bartenderlicens

En bartenderlicens refererer til statens licens, der kvalificerer bartendere til at servere alkoholholdige drikkevarer. Medarbejdere, der søger en statslig bartenderlicens, kan typisk deltage i et kort licensprogram, der er godkendt af et statsligt eller føderalt spiritusreguleringsråd. Disse programmer kan omfatte træning i statslige og føderale spirituslove og etik og principper for ansvarlig alkoholservering.

Bartendere kan generelt få deres licenser til at servere alkohol, når de er 18 år, selvom dette minimumsalderskrav kan variere fra stat til stat. At opnå en bartenderlicens adskiller sig fra en bartendercertificering, fordi det muligvis ikke kræver den uddannelsesstandard, som en bartendercertificering gør. Tilsvarende adskiller statens licenser sig i den type alkoholholdige drikkevarer, som en bartender lovligt kan få lov til at servere.

Bartender certificering

Mens en bartenderlicens kun kan tage flere uger at opnå, kræver en bartendercertificering yderligere uddannelse sammen med påkrævet kurser om spirituslovgivning og ansvarlig servering. Typisk kan bartendercertificeringskurser omfatte træning i mixologiprincipper som at blande forskellige drinksopskrifter, påføring af kreativ garniture og baggrundsinformation om forskellige spiritusprodukter, som restauranter og barer bruger.

Mixology-kurser kan også fokusere på kundeservicefærdigheder og produktbeholdning for bedre at forberede eleverne til arbejde i en professionel serveringsatmosfære. Bartending-certificering kan også give de yderligere legitimationsoplysninger, som nogle stater kræver for at servere hårde alkoholprodukter uden for øl og vin.

Relateret: Skifteholdsarbejde: Definition, job, fordele og ulemper

Sådan får du en bartendercertificering

Afhængigt af din stats krav kan du typisk følge flere vigtige trin for at opnå din bartendercertificering. Bortset fra at gennemføre mixologi-kurser, skal du muligvis gennemføre et timekrav for at bestå dine klasser og ansøge om at tage din certificeringseksamen. Følg disse trin for at fuldføre din uddannelse og opnå din bartendercertificering:

  1. Undersøg din stats bartenderkrav.
  2. Undersøg bartenderskoler eller -programmer.
  3. Gennemfør uddannelse og få erfaring.
  4. Ansøg om at tage din certificeringseksamen.
  5. Gennemfør de skriftlige og praktiske prøver.
  6. Ansøg om din statslige certificering.
  7. Få din statslige bartender certificering.

1. Undersøg din stats bartenderkrav

Undersøg præcis, hvad din tilstand kræver med hensyn til servering og indtagelse af alkoholholdige drikkevarer. Nogle stater adskiller sig i deres regler, og ofte kræver forskellige stater en lovlig minimumsalder for at servere alkohol. Når du undersøger din stats krav, skal du kigge efter de bedste bartendercertificeringsprogrammer, der overholder disse regler.

2. Forskning bartender skoler eller programmer

Når du har fundet ud af præcis, hvad din stat kræver, skal du kigge efter bartendercertificeringsprogrammer, der opfylder disse standarder. Overvej skoler, der tilbyder praktisk træning bag en falsk bar, så du lærer at håndtere glasvarer og produktflasker, der almindeligvis bruges i barer og restauranter. Dit kursusarbejde kan omfatte opretholdelse af timearbejdskrav som skitseret af din stat. Når du har valgt dit ideelle bartender-certificeringsprogram, ansøg om at deltage.

3. Gennemfør uddannelse og få erfaring

At deltage i et professionelt mixologikursus kan hjælpe med at forberede dig til bartender i den virkelige verden. Deltag i klasser, der kræver at tage noter og quizzer for at teste din viden og forståelse af spirituslovgivning, ansvarlig servering, kundeservice og opskrifter og produkter, der bruges til at blande alkoholiske drikke. Hvor længe et certificeringsprogram varer kan variere mellem skoler, så vurder, hvor meget tid du er villig til at bruge på din træning.

4. Ansøg om at tage din certificeringseksamen

Når du har gennemført din nødvendige uddannelse, skal du ansøge om at tage din certificeringseksamen. Selvom det muligvis ikke er et statsligt krav at indgive en ansøgning om tilladelse til at tage eksamen, skal du muligvis stadig planlægge din eksamenstid med din bartendercertificeringsskole.

5. Gennemfør de skriftlige og praktiske prøver

Nogle mixologiprogrammer kræver en todelt eksamen bestående af en skriftlig del og en praktisk del. Nogle programmer kræver muligvis kun en skriftlig eksamen, og dette afhænger også af, hvad din stat kræver for bartendercertificering. Typisk kan du dog forvente at anvende din viden om statslige og føderale spirituslove, sikkerhedsprocedurer, ansvarlige serveringsprincipper og andre aktuelle kurser. Den praktiske del af din eksamen kan få dig til at blande drikkevarer ved at anvende din viden om opskrifter og korrekt produktbrug, samt teste dine kundeservicefærdigheder. Når du har taget og bestået din eksamen, kan du ansøge om din bartendercertificering.

6. Ansøg om din statscertificering

Ansøg om din bartendercertificering ved at indsende det relevante papirarbejde og betale eventuelle påkrævede gebyrer. Afhængigt af din certificeringstilstand skal din programinstruktør muligvis også indsende en reference på dine vegne. Det kan tage flere dage til flere uger at behandle og modtage din statslige bartendercertificering.

7. Få din statslige bartender certificering

Efter din ansøgning er blevet behandlet, bør du modtage din bartendercertificering. Dette giver dig mulighed for at søge og tage stilling i barer, restauranter, hoteller og andre gæstfrihedssteder, hvor der serveres alkohol. Overvej at starte i deltids bartenderjob for at hjælpe dig med at opbygge din professionelle erfaring.

Disse trin fungerer som en generel retningslinje, og der kan være yderligere eller varierende krav skitseret af din stat. Forvent dog at gennemføre omfattende uddannelse i mixologi for at ansøge om og modtage din bartendercertificering.

Relateret: Hvad er on-the-job træning?

Sådan forbereder du dig til en bartender-certificeringseksamen

Det kan virke skræmmende at forberede sig til en eksamen, men du kan forbedre din succes ved at forberede dig selv og studere på forhånd. Begynd at forberede dig tidligt for at uddybe din forståelse og viden om begreberne i dit kursusarbejde. Gennemgå dine materialer regelmæssigt, efterhånden som koncepter præsenteres. Du kan også bruge følgende tips til at hjælpe dig med at forberede dig til din bartender-certificeringseksamen:

Brug skolens ressourcer

Det program, du deltager i, kan have en mock bar til studerendes brug. Brug denne skoleressource til at få yderligere øvelse i at blande drinks og uddybe dit kendskab til at arbejde bag baren. Øv dig i at blande drinksopskrifter, forberede garniture og følge korrekte hygiejnestandarder for at rengøre og organisere glasvarer. Øv dig med en gruppe af dine klassekammerater for at efterligne kundeordrer og interaktioner for at udvikle dine kundeservicefærdigheder.

Brug dine noter til at studere

Studer dine noter og quiz dig selv ved at bruge det, du har indsamlet under dit mixologi-kursus. Den skriftlige eksamen kan stille spørgsmål om, hvad man skal gøre i forskellige kundesituationer, hvordan man plejer baren eller hvilke standarder man skal anvende, når man arbejder i en bar eller restaurant. Sørg for at gennemgå alle begreber, som du måske er uklar om.

Rådfør dig med din instruktør

Stil spørgsmål til din instruktør, mens du arbejder med at studere og forberede dig til eksamen. Hvis du er uklar om nogle emner, der er dækket under dine timer, så bed din instruktør om at afklare. Din instruktør kan også være en professionel mixolog, så det kan gavne dig meget at drage fordel af deres erfaring og forslag.

Jon Leth
Jon Leth Når du overvejer bartender som en karrierevej, er det vigtigt at tænke over, hvilken certificering du skal bruge. I nogle tilfælde kræves en bartendercertificering, men ikke i andre. Afhængigt af din stats krav, kan du forfølge en statslicens til at tjene, eller du kan gennemføre et mixologi-uddannelseskursus for at fokusere mere på de kreative principper for bartender. I denne artikel diskuterer vi, hvad en bartendercertificering er, hvordan den adskiller sig fra en bartenderlicens, og hvordan du kan tage skridt til at opnå din bartendercertificering.