Hvad Er En Barback? Arbejdsopgaver Og Arbejdsmiljø

Hvad Er En Barback? Arbejdsopgaver Og Arbejdsmiljø

At arbejde som bartender er et tempofyldt og givende job, der kan tjene som en god måde at optjene serviceerfaring, inden du starter en karriere som bartender. Mens bartendere, servere og værter udfører det meste af kundeengagementet, hjælper barbacks med at strømline servicen ved at hjælpe bartendere og andet personale. I denne artikel diskuterer vi de væsentlige pligter, krav og færdigheder for effektive barbacker ud over deres typiske arbejdsmiljø, og hvordan man bliver det.

Hvad laver en barback?

En barback støtter andre barpersonale ved at sikre, at tjenesterne kører problemfrit i restauranter, begivenhedssteder, cateringhaller, klubber og andre virksomheder, der serverer alkohol. De lagerfører baren, holder områder rene, forbereder garniture, organiserer forsyninger og støtter andet barpersonale, så servicen kører problemfrit. Her er de opgaver, der udføres af barbacks fra før baren eller restauranten åbner, indtil den lukker:

  • Før service: Barbacks kan komme tidligt for at organisere spiritushylder og tilberede juice, mixere og garniture. De har også glas, servietter, sugerør, tandstikkere og andre genstande.

  • Under service: De overvåger og genopfylder forsyninger såsom spiritus og barvarer. De vasker og lagerfører glas, værktøj og blandeudstyr, renser spild og rydder borde. Derudover hjælper de bartendere med opgaver og kunder med spørgsmål, anmodninger og bekymringer.

  • Efter service: Barbacks hjælper med at nedbryde baren efter service. At bryde baren ned omfatter rengøring af diske, borde, tallerkener, glas, blandeværktøj og serveringsudstyr. Barbacks tager skraldet ud eller genbruger, fejer og mopper, håndterer og opbevarer letfordærvelige genstande, såsom frugter og urter, der bruges til pynt, og genopfylder baren til det følgende skift.

Hvor meget tjener en barback?

Gennemsnitslønnen for barbacks er $29.107 om året ud over, hvad de tjener i drikkepenge. Løn- og drikkepengepolitikker varierer dog efter stat, virksomhed, barbackens erfaringsniveau og endda fra nat til nat. De fleste etablissementer giver deres barbacks, men hvert spillested kan have en anden politik for drikkepenge, indsamling af drikkepenge og deling af drikkepenge.

Hvad er kravene for at blive barback?

Barbacks behøver ikke tidligere erfaring, men der kan være yderligere krav afhængigt af virksomheden.

Uddannelse

Selvom der ikke er nogen formelle uddannelseskrav for at blive barback, foretrækker nogle virksomheder måske at ansætte kandidater med mindst en gymnasial eksamen eller tilsvarende.

Uddannelse

De fleste virksomheder tilbyder on-the-job træning til nyansatte medarbejdere. Barbacks træner under opsyn af en leder eller mere erfaren medarbejder for at lære ansvar, forventninger og arbejdspladsprotokoller for renlighed, barvedligeholdelse og kundeservice.

Certificeringer

Barbacks behøver ikke nogen certificeringer for at udføre deres arbejde. Men hvis du ønsker at flytte ind i andre stillinger i fødevareindustrien, har du muligvis brug for yderligere akkreditering. For eksempel kan det kræve certificering i fødevaresikkerhed at blive server, kok eller leder. Bartendere kan have brug for enten en bartenderlicens eller et certifikat afhængigt af deres stats love.

Relateret: Sådan bliver du bartender

Hvilke færdigheder har en barback brug for?

Barbacks skal arbejde effektivt og være lydhøre over for behovene hos det personale, de støtter, såvel som deres kunder. Nedenfor er nogle vigtige færdigheder for en barback at have:

Organisation

Jobbet kræver forståelse for grundlæggende organisering. Fra at vide, hvor forsyninger hører til, til at vide, hvordan man rækkefølger opgaver for effektivitet, bør barbacks være i stand til at organisere materialer og strømline opgaver. Barbacks bør vide, hvordan de skal styre deres tid og prioritere krav.

Relateret: Top organisatoriske færdigheder til CV, interviews og udvikling

Meddelelse

Barbacks fungerer som en del af et team og skal muligvis håndtere kundeserviceanmodninger. At have gode kommunikations- og interpersonelle færdigheder er afgørende for at opfylde behovene hos teammedlemmer og gæster. Effektive kommunikatører bør øve sig i aktiv lytning og reagere effektivt på krav. Derudover bør barbacks opretholde en venlig og professionel opførsel over for gæster og teammedlemmer.

Relateret: Kommunikationsevner til karrieresucces

Multitasking

At holde trit med kravene til et travlt skift kræver multitasking-færdigheder. Barbacks skal følge med i opgaver både bag baren og på gulvet, så det er vigtigt at vide, hvordan man håndterer flere ansvarsområder på samme tid, for at lykkes i denne stilling.

Detaljeorienteret

Barbacks skal være opmærksomme på behovene hos deres kolleger og lånere. De er ansvarlige for at identificere og reagere på deres miljø og menneskerne i det. De bør kende deres station, så de kan genopbygge materialer, træde til for at yde støtte og rydde rod efter behov.

Udholdenhed

At arbejde som barback kan være et fysisk udfordrende job. Det kan involvere at løfte og flytte tunge genstande, samt arbejde på dine fødder i timevis ad gangen. At være i stand til at navigere i overfyldte rum, mens du bærer tunge genstande eller balancerer stakke af tallerkener og glas er væsentlige færdigheder i denne stilling.

Hvad er arbejdsmiljøet for en barback?

Barbacks arbejder i restauranter, barer, klubber og andre spisesteder. Disse spillesteder kan variere i størrelse, pris og beliggenhed, og omgivelserne kan variere fra eksklusive hotellounger til afslappede lokale spisesteder. I myldretiden er madserveringssteder ofte travle miljøer med højt tempo. Barbacks kan møde høje sociale og fysiske krav, mens de håndterer forespørgsler fra kunder og deres personaleteam. De arbejder ofte sene aftener, weekender og helligdage, og mange af disse stillinger ansætter på deltid.

Sådan bliver du en barback

For at blive barback er det vigtigt at forberede sig og forstå forventningerne til jobbet. Begynd med at identificere et behov på dit lokale marked, og udrust dig derefter med de nødvendige færdigheder for at få succes i rollen. Her er fire trin til at blive en barback.

Kend din stats alderskrav

Stater har forskellige minimumsalderskrav for dem, der arbejder med eller omkring alkohol. Nogle stater kræver, at arbejdere er mindst 21 år for at arbejde med alkohol, mens andre ikke gør. Begynd med at undersøge din stats minimumsalderskrav.

Opret dit CV

Sammensæt et CV, der udtrykker dine relevante kompetencer, uddannelse og erfaringer. Vær kortfattet og specifik om, hvilke arbejds- eller frivillige erfaringer du har, og tilpas dit CV for at demonstrere dine mest relevante færdigheder. Prioriter f.eks. madservice- eller kunderelationsroller, du måtte have arbejdet i, ved at angive disse tidligt i dit CV.

Relateret: 13 væsentlige færdigheder til en bartender-cv

Søg en ledig stilling

Identificer steder, der ønsker at ansætte til denne stilling, og send din ansøgning. Følg instruktionerne på stillingsopslaget og følg op ved at kontakte virksomheden for at sikre, at den ansættelsesansvarlige har modtaget din ansøgning. Opfølgning på din ansøgning viser også interesse og giver dig mulighed for at stille spørgsmål.

Forbered dig på et interview

Undersøg almindelige interviewspørgsmål og øv dig på at besvare dem kortfattet og med selvtillid. Kom til tiden, klæd dig professionelt på og tag flere papirkopier af dit CV med dig. Send en e-mail eller personligt aflever en takkebesked til din interviewer bagefter for at vise påskønnelse for deres tid.

Silas Greve
Silas Greve At arbejde som bartender er et tempofyldt og givende job, der kan tjene som en god måde at optjene serviceerfaring, inden du starter en karriere som bartender. Mens bartendere, servere og værter udfører det meste af kundeengagementet, hjælper barbacks med at strømline servicen ved at hjælpe bartendere og andet personale. I denne artikel diskuterer vi de væsentlige pligter, krav og færdigheder for effektive barbacker ud over deres typiske arbejdsmiljø, og hvordan man bliver det.