Hvad Er En Atletisk Træner-certificering? Karrierevej Og Krav

Hvad Er En Atletisk Træner-certificering? Karrierevej Og Krav

Hvis du er interesseret i at blive certificeret atletisk træner, er der flere trin, du skal tage for at få din certificering. Du kan normalt starte din karrierevej ved at deltage i et akkrediteret bachelorprogram, modtage klinisk træning og bestå din atletiske træner certificeringseksamen. Du kan også blive bedt om at opfylde andre forpligtelser, afhængigt af den stat, du søger licens i. I denne artikel diskuterer vi atletisk trænercertificering, hvordan du opnår den, almindelige krav og tips til at hjælpe dig med at forberede dig til din eksamen.

Læs mere: Guide: Sådan vælger du en karriere

Hvad er en atletisk træner-certificering?

En atletisk træner-certificering er en statslicens, som en professionel atletisk træner modtager efter at have gennemført en certificeringseksamen. For at tage certificeringseksamenen skal atletiske trænere gennemføre et minimum af en bachelorgrad på området gennem et akkrediteret program. Ofte kan certificerede atletiske trænere også fortsætte deres uddannelse for at modtage en mastergrad i atletisk træning.

Den atletiske træner-certificering giver trænere mulighed for at arbejde med kunder i et fitnesscenter, fitnesscenter, sundhedscenter eller andre atletiske arbejdsmiljøer. Atletiske trænere kan arbejde med klienter i en række forskellige fitnessapplikationer som træningstræning, træning til atletiske begivenheder eller skadesbehandling og rehabiliteringstjenester.

Sådan får du din atletiske træner certificering

Den atletiske træner-certificering kan kun opnås efter at have afsluttet en bachelorgrad inden for området. Der kan også være yderligere krav til certificering, afhængigt af din bopælsstat eller licens. De følgende trin kan hjælpe dig gennem processen med at opnå din atletiske træner-certificering.

Forskerskoler for det rigtige program.

Start med at undersøge gymnasier og universiteter, der tilbyder atletiske træneruddannelser. Ud over at finde et programtilbud, bør du også sørge for, at det program, du vælger, er akkrediteret gennem Kommissionen for akkreditering af atletisk træningsuddannelse.

Få din bachelorgrad.

Dernæst skal du færdiggøre din bachelorgrad i atletisk træning. I løbet af din bacheloruddannelse kan du forvente at studere emner som førstehjælp, anatomi og fysiologi, menneskelig bevægelse, akutbehandling og skadesforebyggende teknikker. Du kan også blive bedt om at deltage i og gennemføre praktisk klinisk træning under opsyn af en autoriseret atletisk træner.

Gennemfør din kliniske uddannelse.

Efterhånden som du afslutter din bacheloruddannelse, kan du også deltage i klinisk uddannelse. Under din kliniske træning kan du blive ledet af en professionel og autoriseret atletisk træner. Derudover kan de emner, du studerer på din bacheloruddannelse, være de færdigheder, du bruger i din træning som hjerte-lunge-redning (HLR) og akuttræning samt de atletiske og bevægelsesbaserede færdigheder, du har lært under dit program.

Tag og bestå din certificeringseksamen.

Efter at have afsluttet din bacheloruddannelse og kliniske uddannelse, kan du gå til atletisk træner certificeringseksamen. Afhængigt af den stat, du søger licens i, kan du også blive bedt om at få en ekstra grundlæggende livsstøttelicens. Når du har bestået eksamen, er du berettiget til at opnå dit certifikat.

Få erhvervserfaring.

Efterhånden som du afslutter dine uddannelses- og træningsprogrammer, bør du også overveje mulighederne for at få erhvervserfaring. For eksempel kan du søge om en sommerpraktik, mens du læser til din eksamen. Du kan også blive frivillig i et lokalt fitnesscenter eller fitnesscenter for at vise arbejdsgiverne de færdigheder og ekspertise, du har opnået gennem din træning. Når du er færdig med din grad og certificering, kan det at få erhvervserfaring på denne måde hjælpe med at tilføje relevante kompetencer og erfaring til dit CV, når du begynder at søge job.

Hold dig opdateret om din certificeringsfornyelse.

Efter at have opnået din atletiske træner-certificering og arbejdet i marken, kan du blive bedt om at forny din certificering. Mange stater kan kræve, at du gennemfører efteruddannelse eller træning som et krav for certificeringsfornyelse. Derudover kan det blive krævet af den nationale bestyrelse at forny din certificering hvert tredje år.

Relateret: Sådan anføres uddannelse på et CV

Hvad er kravene til certificeringseksamen?

Kravene til certificering af atletiske trænere kan variere fra stat til stat, men mange stater kan følge de samme parametre, når de udsteder statslicenser på området. Her er de mest almindelige krav, du kan forvente:

Færdiggørelse af en bacheloruddannelse i atletisk træning

Dette krav består i at deltage i og gennemføre din bacheloruddannelse i atletisk træning. I løbet af dit program kan du opfylde studiekravene for at gå til eksamen, men du skal stadig gennemføre dine kliniske træningstimer.

Gennemførelse af klinisk uddannelse

Sammen med din bacheloruddannelse i atletisk træning skal du også gennemføre dine kliniske træningstimer for at være berettiget til eksamen. Mængden af ​​træning, der er nødvendig for at tage certificeringseksamenen, kan variere mellem programmerne, så det kan være en god idé at tjekke kravene til din valgte skole.

Hvad er dækket af certificeringseksamenen?

Din atletiske træner certificeringseksamen kan omfatte kliniske emner, som du dækkede i dit uddannelsesprogram og din træning. Du kan blive bedt om at besvare spørgsmål om klinisk evaluering og rehabilitering, diagnose, behandling og akut behandling. Der kan være andre relaterede spørgsmål, der tester dig på din viden og anvendelse af atletiske træningskoncepter. Følgende emner er almindelige emner, du kan forvente til din eksamen:

 • Sikre bevægelses- og træningsmetoder
 • Atletisk evaluering og vurdering
 • Planlægning af atletiske programmer
 • Kendskab til menneskets anatomi (muskler, sener og skeletsystem)
 • Forebyggelse af skader og sygdom
 • Emner om sundhed og trivsel
 • Klinisk diagnose og rehabiliteringsmetoder
 • Ansøgninger om professionel uddannelse

Certificeringseksamen scores også ofte på en skala mellem 200 og 800 point. For at bestå certificeringseksamenen og opnå din statslicens vil du sandsynligvis blive forpligtet til at score mindst 500 point.

Læs mere: Sådan laver du et CV til dit første job

Sådan forbereder du dig til certificeringseksamen

Det kan virke skræmmende at gå til eksamen, men når du tager dig tid til at forberede dig tilstrækkeligt, øger du dine chancer for succes samt din selvtillid til eksamen. Følgende tips kan hjælpe dig med at forberede dig til din certificeringseksamen:

 • Brug studievejledninger, som de tilbydes dig gennem dit uddannelsesprogram. Studievejledninger udviklet af instruktører er mere tilbøjelige til at give dig en idé om, hvad du vil blive testet på, end al din noteskrivning, så det kan være yderst gavnligt at drage fordel af studievejledninger for at forberede dig til din eksamen.
 • Brug certificeringstavlens ressourcer. Ofte tilbyder bestyrelserne for certificeringseksamener for statslicenser onlineressourcer til at hjælpe dig med at studere og forberede dig til din eksamen. Du kan bruge disse ressourcer til at gennemgå dit programmateriale såvel som til at øve din eksamen.
 • Tag øvelsesprøver. Ud over at studere og gennemgå, kan du overveje at tage nogle praksiseksamener for at hjælpe dig med at få en fornemmelse af de emner, der indgår i eksamen. At tage praksiseksamener kan også hjælpe dig med at identificere områder, der trænger til forbedring eller ekstra undersøgelse.
 • Overvej også at danne en studiegruppe med andre klassekammerater, der forbereder sig til deres certificeringseksamener. Du kan planlægge studiesessioner en eller to gange om ugen for at hjælpe dig med at studere og forberede dig til din eksamen.

Ud over disse tips kan du også deltage i vejlednings- eller prøveforberedende kurser og/eller oprette flashcards og studievejledningsnotater, du kan øve dig på. Under alle omstændigheder kan det at være forberedt på forhånd hjælpe med at sikre, at du består din eksamen og modtager din certificering.

Lauritz Smith
Lauritz Smith Hvis du er interesseret i at blive certificeret atletisk træner, er der flere trin, du skal tage for at få din certificering. Du kan normalt starte din karrierevej ved at deltage i et akkrediteret bachelorprogram, modtage klinisk træning og bestå din atletiske træner certificeringseksamen. Du kan også blive bedt om at opfylde andre forpligtelser, afhængigt af den stat, du søger licens i. I denne artikel diskuterer vi atletisk trænercertificering, hvordan du opnår den, almindelige krav og tips til at hjælpe dig med at forberede dig til din eksamen.