Hvad Er Biomekanisk Teknik? : Definition Og Stillingsbetegnelser

Hvad Er Biomekanisk Teknik? : Definition Og Stillingsbetegnelser

Der er flere specialiseringsområder, som ingeniører kan forfølge karriere i for at tjene højere lønninger og arbejde med processer på højt niveau. En specialisering for ingeniører, der også kan indebære udfyldende arbejde, er biomekanisk teknik, som kombinerer kemiteknik og biologisk ingeniørarbejde for at skabe nye produkter. Hvis du har en baggrund inden for ingeniørvidenskab og er interesseret i at arbejde inden for det medicinske område, kan du overveje at forfølge en karriere inden for biomekanisk teknik. I denne artikel definerer vi, hvad biomekanisk teknik er, og udforsker, hvordan det kan være at arbejde i branchen, herunder potentielle jobtitler, du kan forfølge.

Relateret: Hvad gør ingeniører? Typer af ingeniører og ansvar

Hvad er biomekanisk teknik?

Biomekanisk teknik er processen med at kombinere teknik og biologi, oftest for at udvikle nye produkter og udstyr til brug inden for det medicinske område. For eksempel arbejder mange fagfolk inden for biomekanisk teknik for at skabe enheder som kunstige organer eller lemmer og diagnostiske testmaskiner, der kan hjælpe læger med at identificere tilstande hos patienter.

Nogle karrierer inden for biomekanisk teknik kan også involvere store mængder forskning, da mange job inden for specialiseringen kan fokusere på at finde nye måder at forbedre medicinske processer og anordninger på. Derfor kan læring om innovationer på området og produkter, som andre biomekaniske ingeniører skaber, hjælpe med at vejlede disse fagfolk i deres eget arbejde.

Hvilke typer klasser tager biomekaniske ingeniørstuderende?

Biomekaniske ingeniørstuderende kan tage klasser i mange studieområder, herunder naturvidenskab og matematik. Matematik og naturvidenskab kan være nøglen til biomekaniske ingeniørstuderende, da disse er de to områder, som de oftest kan støde på i løbet af deres professionelle karriere. Når du studerer naturvidenskab, kan en biomekanisk ingeniørstuderende tage klasser i fag som kemi, biologi og fysik. De kan også forberede sig til arbejde i marken ved at tage klasser i maskinteknik, som kan hjælpe dem med at udvikle de færdigheder, de muligvis har brug for for at arbejde i produktionsmiljøer.

Relateret: 41 ingeniørgrader at udforske

Hvilke karriereveje er åbne for biomekaniske ingeniørstuderende?

Der er mange karriereveje til rådighed for studerende, der dimitterer med en grad i biomekanisk teknik. To af de mest almindelige karriereveje for disse studerende er dog typisk inden for forskning og produktudvikling. Dette skyldes, at mange karrierer inden for biomekanisk ingeniørarbejde i høj grad kan stole på at vide om opdateringer til processer og nye opdagelser på området, som fagfolk inden for forskning kan identificere og dele med offentligheden.

Produktudvikling er også nøglen i biomekanisk teknik, da mange jobs i industrien drejer sig om at skabe nye stykker udstyr til medicinske omgivelser eller enheder, der kan gavne patienter, der oplever medicinske tilstande, der kronisk påvirker deres liv. For eksempel foregår mange job inden for biomekanisk teknik i produktionsanlæg eller laboratorier.

Relateret: Hvad er biomedicinsk teknik?

Løn og jobudsigt for biomekaniske ingeniører

Mens Bonjoures ikke viser løndata for biomekaniske ingeniører, viser United States Bureau of Labor Statistics, at den nationale gennemsnitlige løn for bioingeniører, som inkluderer biomekaniske ingeniører, i øjeblikket er $92.620 om året. De bemærker også, at nogle fagfolk inden for bioteknik kan tjene højere løn afhængigt af det område, de arbejder i. For eksempel har bioingeniører, der arbejder med fremstilling af medicinsk udstyr og forsyninger, en gennemsnitsløn på $94.960 om året, og dem i fremstilling af navigations- og kontrolinstrumenter kan tjene et gennemsnit på $104.050 om året.

Med hensyn til jobudsigter viser BLS, at antallet af mennesker ansat som bioingeniører forventes at stige med 5% fra 2019 til 2029, hvilket er en ret hurtig vækstrate. De tilskriver denne vækst en stigende efterspørgsel efter nye biomedicinske anordninger til at hjælpe den aldrende befolkning og andre typer patienter, der oplever skader eller handicap.

4 jobs for biomekaniske ingeniører

Her er fire job, du kan finde som biomekanisk ingeniør:

1. Uafhængig konsulent

National gennemsnitsløn: $62.284 om året

Primære opgaver: En uafhængig konsulent er en ekspert, der hjælper organisationer med at forbedre deres drift. Inden for biomekanisk teknik kan en uafhængig konsulent have ansvar som at møde ledere i forskningsinstitutioner for at anbefale områder af feltet til at studere i større dybde, komme med anbefalinger til nye produkter og udstyr til installation i en facilitet og overveje, hvordan en organisation kan øge produktiviteten i deres arbejdsstyrke. Uafhængige konsulenter arbejder typisk med flere organisationer på én gang, og de rådfører sig ofte med deres kunder i lange perioder, hvilket kan give dem mulighed for at spore fremskridt og justere deres anbefalinger efter behov.

2. Forsker

National gennemsnitsløn: $73.680 om året

Primære opgaver: En forsker indsamler og analyserer information om et bestemt emne eller interesseområde. I biomekanisk teknik kan forskere gennemføre forskningsprojekter for at lære om de tekniske elementer, som biologiske systemer kan bruge, samarbejde med andre forskere og videnskabsmænd for at verificere den information, de finder, og skrive rapporter og præsentationer, som de kan bruge til at dele deres resultater med offentligheden i tilgængelige måder. Forskere inden for biomekanisk teknik kan også indsamle oplysninger ved at administrere undersøgelser til patienter, der kan bruge biomekaniske produkter, såsom proteser.

3. Produktionsingeniør

National gennemsnitsløn: $80.935 om året

Primære opgaver: En produktionsingeniør observerer fremstillingsprocesser og finder måder at forbedre fremstillingsoperationerne i en bestemt virksomhed på. Deres job kan involvere implementering af nye processer inden for produktdesign og montering, design af protokoller, der kan øge effektiviteten i en produktionsfabrik og overvåge processen med at indkøbe råvarer. Mange produktionsingeniører hjælper også med at designe nye produkter, såsom proteser eller medicinsk udstyr.

Relateret : Lær om at være produktionsingeniør

4. Biomedicinsk ingeniør

National gennemsnitsløn: $87.081 om året

Primære opgaver: En biomedicinsk ingeniør hjælper med at udvikle nye teknologiske enheder til sundhedspersonale til brug i den medicinske industri, såsom kunstige indre organer eller diagnostiske testmaskiner. Biomedicinske ingeniører kan overvåge fremstillingsprocessen af ​​nyt medicinsk udstyr for at sikre, at det er sikkert, designe nye biomedicinske produkter og lære teknikere og andre medicinske fagfolk, hvordan man bruger nyt biomedicinsk udstyr. En biomedicinsk ingeniør kan også udføre teknisk support til de stykker af biomedicinsk udstyr, som de designer og installerer.

Robert Marcussen
Robert Marcussen Der er flere specialiseringsområder, som ingeniører kan forfølge karriere i for at tjene højere lønninger og arbejde med processer på højt niveau. En specialisering for ingeniører, der også kan indebære udfyldende arbejde, er biomekanisk teknik, som kombinerer kemiteknik og biologisk ingeniørarbejde for at skabe nye produkter. Hvis du har en baggrund inden for ingeniørvidenskab og er interesseret i at arbejde inden for det medicinske område, kan du overveje at forfølge en karriere inden for biomekanisk teknik. I denne artikel definerer vi, hvad biomekanisk teknik er, og udforsker, hvordan det kan være at arbejde i branchen, herunder potentielle jobtitler, du kan forfølge.