Hvad Er Arkitektonisk Teknik? Karrierebeskrivelse Og Arkitektoniske Ingeniørjob

Hvad Er Arkitektonisk Teknik? Karrierebeskrivelse Og Arkitektoniske Ingeniørjob

Arkitektingeniører er en vigtig del af samfundet og er ansvarlige for ingeniørsamfund og bygninger, der tilføjer værdi til befolkningen. Disse fagfolk arbejder for at øge bæredygtighed, sikkerhed og komfort ved at designe højtydende strukturer, der opfylder samfundets behov.

En karriere som arkitektonisk ingeniør kræver omfattende uddannelse og ekspertise og en forpligtelse til at holde sig ajour med de mest up-to-date teknologier og videnskabelig viden. I denne artikel vil vi diskutere, hvad arkitektonisk teknik er, samt de forskellige job, du kan forfølge som arkitektingeniør.

Hvad er arkitektonisk teknik?

Arkitektingeniør er en profession, der anvender teknologi og videnskab til at skabe bygninger og samfund. Dette karrierefelt integrerer forskellige discipliner, herunder videnskabelige principper, konstruktions- og miljøsystemer til at designe og konstruere strukturer, der er økonomisk levedygtige, bæredygtige og tilføjer værdi til samfundet som helhed. Arkitektoniske ingeniører stræber efter at løse forskellige udfordringer i det 21. århundrede, såsom nye måder at udnytte grønne energikilder og bygge bæredygtighed.

Dette karrierefelt er relativt nyt og blev først introduceret i det 20. århundrede som svar på de nye teknologier, der opstod som et resultat af den industrielle revolution. Arkitektingeniører fokuserer primært på, hvordan man forener den avancerede computerteknologi, der er tilgængelig i dag, med det øgede behov for bæredygtige arkitektoniske løsninger. Arkitektteknik kan også omtales som arkitekturteknik eller bygningsteknik.

Relateret: Lær om at være arkitekt

Arkitekt ingeniør job

Der er flere forskellige typer af arkitektoniske ingeniørjob, som du kan forfølge inden for dette erhverv. Følgende er en liste over nogle af de mest almindelige karrierer inden for arkitektonisk teknik:

1. Ingeniørtekniker

National gennemsnitsløn: $56.937 om året

Primære opgaver: Ingeniørteknikere arbejder sammen med industriingeniører om at skabe og implementere designs til effektiv brug af udstyr og materialer under opførelsen af ​​bygninger. Disse fagfolk bruger tid på at studere, hvordan arbejdere udfører opgaver og bruger udstyr til at øge den samlede arbejdsproduktivitet. De kan foreslå ændringer af standarder eller operationer, der vil resultere i øget produktion og kvaliteten af ​​arbejdet.

Krav: De fleste ingeniørteknikere skal have gennemført et postsekundært program i industriteknik eller et beslægtet felt. Tekniske institutter, community colleges og faglige-tekniske skoler tilbyder typisk programmer for ingeniørteknikere.

2. Tegner

National gennemsnitsløn: $57.859 om året

Primære opgaver: Tegnere er ansvarlige for at omdanne arkitekters og ingeniørers design til tekniske tegninger, der kan bruges ved opførelse af nye bygninger. Disse fagfolk arbejder med computerstøttet design (CAD) software til at designe skemaerne for produkter og bygninger, som derefter kan sættes ind i bygningsinformationsmodelleringssystemer (BIM), der skal konstrueres. Tegnere specialiserer sig typisk i en ingeniørsektor, såsom arkitektonisk eller civilingeniør.

Krav: Efter at have modtaget et gymnasieeksamen, vil de fleste tegnere derefter fortsætte med at modtage specialiseret træning gennem et udarbejdelsesteknisk program. Disse programmer udbydes typisk gennem en toårig associeret grad og kræver to års fuldtidsuddannelse. Når et teknisk program er afsluttet, vil mange tegnere derefter fortsætte med at blive certificeret af American Design Drafting Association (ADDA).

3. Produktionsvejleder

National gennemsnitsløn: $59.804 om året

Primære opgaver: Produktionsvejledere overvåger et teams overordnede effektivitet og arbejder typisk i industrielle eller fabriksmiljøer. De er ansvarlige for at sikre, at arbejderne er så effektive som muligt, og at produktionen er overvåget fra start til slut.

Krav: Produktionsvejledere skal minimum have en bachelorgrad i industriteknik eller et beslægtet område. Der er også tilgængelige certificeringer, som mange produktionsvejledere forfølger for at demonstrere deres færdigheder inden for dette jobfelt. Mange arbejdsgivere kræver, at kandidater til denne stilling har minimum to til fem års erfaring ud over en bachelorgrad.

4. Mekanisk designer

National gennemsnitsløn: $74.722 om året

Primære opgaver: Mekaniske designere, som også kan omtales som "mekaniske tegnere", designer mekanisk udstyr og andre mekaniske produkter. De kan også arbejde med ingeniører for at formulere måder at øge fremstillingsprocesser og systemer på. De bruger ofte CAD-software til at udvikle mekaniske modeller, før de produceres.

Krav: Mekanikere skal minimum have en associeret uddannelse eller certifikat fra et teknisk institut i mekanisk designteknologi eller et lignende studieområde. Disse programmer kan tage alt fra seks måneder til to år at gennemføre. Nogle mekaniske designere vælger også at opnå certificeringer inden for deres felt, såsom dem, der tilbydes gennem American Design Drafting Association.

Læs mere: Lær om at være maskiningeniør

5. Produktionsingeniør

National gennemsnitsløn: $77.870 om året

Primære opgaver: En produktionsingeniør er ansvarlig for planlægning, design, koordinering og overvågning af fremstillingsprocessen. De kan forske i og udvikle nye produktionsværktøjer, udstyr og maskiner og hjælpe med at integrere disse i produktionsprocessen. Deres primære mål er at omdanne råvarer til et levedygtigt produkt, der er både effektivt og økonomisk.

Krav: Produktionsingeniører er forpligtet til at have et minimum af en Associate eller Bachelor's Degree in Engineering samt fem eller flere års professionel praksis. Ingeniøruddannelser tager typisk mellem to til fem år at gennemføre og fokuserer på emner, der kan omfatte datalogi, matematik og fysik.

6. Arkitektonisk projektleder

National gennemsnitsløn: $80.082 om året

Primære opgaver: Disse fagfolk er ansvarlige for at føre tilsyn med alle aspekter af design og produktion af et byggeprojekt. De kan udføre opgaver, der omfatter udvikling af byggeplaner, sikring af, at et projekt opfylder zonekrav og styring af byggeteamet. Arkitektoniske projektledere kan arbejde på industrielle, bolig- eller kommercielle byggeprojekter.

Krav: Arkitektoniske projektlederstillinger kræver, at personer har minimum en bachelorgrad i arkitektur. Denne uddannelse tager typisk omkring fem år at gennemføre. De skal derefter gennemføre overvåget træning og tage arkitektregistreringseksamen (ARE) for statslicens.

7. Civilingeniør

National gennemsnitsløn: $81.477 om året

Primære opgaver: Civilingeniører designer, bygger og fører tilsyn med produktion og konstruktion af bygninger og anden infrastruktur. Disse ingeniører kan skabe og bygge forskellige aspekter af samfundet, herunder vandsystemer, broer, veje og havne. Dette er en af ​​de ældste grene af teknik og går tilbage til oldtiden.

Krav: Civilingeniører har brug for et minimum af en bachelorgrad i civilingeniør eller et beslægtet område. De skal også typisk have licens, før de kan arbejde som civilingeniør, selvom licenskravene varierer fra stat til stat. For at arbejde i en ledelsesrolle skal civilingeniører også have en kandidatgrad.

Læs mere: Lær om at være civilingeniør

8. Bygningsingeniør

National gennemsnitsløn: $83.883 om året

Primære opgaver: En bygningsingeniør fokuserer på at sikre, at de strukturelle aspekter af et arkitektonisk projekt er strukturelt forsvarlige. For eksempel kan en bygningsingeniør analysere fundamenter, gulve og bjælker i en bygning for at sikre, at de opfylder sikkerhedsstandarder og æstetiske kriterier samt er omkostningseffektive. Mange konstruktionsingeniører specialiserer sig i en bestemt type struktur, såsom hoteller eller fabrikker.

Krav: Bygningsingeniører skal have minimum en bachelorgrad i civilingeniør eller et beslægtet område. De fleste stillinger inden for senior- og forskningsstrukturingeniører kræver, at enkeltpersoner også har opnået en kandidatgrad.

9. Elektroingeniør

National gennemsnitsløn: $87.838 om året

Primære opgaver: Denne type ingeniør er ansvarlig for at designe og skabe elektronisk teknologi og udstyr og kan arbejde i en række forskellige industrier. Elektriske ingeniører kan skitsere skemaer, bruge computerteknologi til at komponere elektriske modeller og overvåge konstruktionen af ​​en prototype. De kan arbejde for at forbedre nuværende elektroniske produkter eller fokusere på at udvikle ny teknologi relateret til elektriske systemer.

Krav: En bachelorgrad i ingeniør eller et beslægtet område er minimumskravet for at blive en elektroingeniør. Mange elektroingeniører vælger også at tage en kandidatgrad i elektroteknik, især hvis deres mål er på sigt at arbejde som elektroingeniørchef.

Stine Abrahamsen
Stine Abrahamsen Arkitektingeniører er en vigtig del af samfundet og er ansvarlige for ingeniørsamfund og bygninger, der tilføjer værdi til befolkningen. Disse fagfolk arbejder for at øge bæredygtighed, sikkerhed og komfort ved at designe højtydende strukturer, der opfylder samfundets behov.