Hvad Betyder Temp To Hire?

Hvad Betyder Temp To Hire?

Når de søger job, kan nogle personer vælge at arbejde i et vikariat, der har mulighed for at blive en fuldtidsrolle. Disse stillinger, også kendt som vikarer, kan være nyttige for mange fagfolk til enhver tid i løbet af deres karriere. At lære om vikarstillinger kan hjælpe dig med at afgøre, om det kan være det rigtige for dig at søge efter en. I denne artikel vil vi diskutere, hvad vikar at ansætte er, hvad fordelene er og nogle tips til at flytte fra vikar til en fuldtidsstilling.

Opret et CV på Bonjoures

Hvad er vikar at ansætte?

Vikarer til ansættelse betyder, at en virksomhed ansætter en medarbejder for en bestemt periode, og når den tid er forbi, har de mulighed for at tilbyde medarbejderen en fast rolle. En arbejdsgiver kunne tilbyde den faste rolle til medarbejderen baseret på deres præstationer og tilpasning til arbejdspladsens kultur. Vikarperioder varierer, men de fleste varer fra tre til seks måneder.

I mange tilfælde bruger virksomheder bureauer til at skaffe vikarer til at ansætte medarbejdere. Disse vikar-, kontrakt- eller personalebureauer forhåndsscreener potentielle kandidater, før de sender deres CV til ansættelsesvirksomheden. Virksomheder, der skal ansætte en medarbejder hurtigt, bruger ofte et vikarbureau til at fremskynde processen.

Relateret: Hvad er "at-will" ansættelse?

Hvad er fordelene ved at ansætte en vikar?

At finde en vikarstilling kan give dig flere fordele, herunder:

  • Hurtigere proces
  • Prøv før du forpligter dig
  • Eksponering på arbejdspladsen
  • Netværk
  • CV-bygger
  • Fleksibilitet

Hurtigere proces

Mange virksomheder, der bruger vikarstrukturen, skal besætte stillingen hurtigt. At søge vikar-til-leje-stillinger betyder, at du kan fuldføre ansættelsesprocessen hurtigere end en traditionel open source. I nogle tilfælde kan du få et tilbud om et vikarjob på mindre end en uge.

Prøv før du forpligter dig

En vikarrolle er en god chance for dig for at prøve at arbejde med en virksomhed uden egentlig at forpligte dig til en fast rolle. Du kan arbejde for virksomheden i det fastsatte midlertidige tidsrum og vælge at takke nej til jobbet, hvis du ikke føler, at du passer godt. Dette kan især være nyttigt, hvis du skifter karriere og ønsker at prøve en ny stilling. I de tilfælde, hvor du beslutter dig for ikke at forfølge en fast rolle i virksomheden, kan du stadig få en positiv reference for fremtiden.

Relateret: Sådan klæder du dig til en jobsamtale

Eksponering på arbejdspladsen

For nogle midlertidigt ansatte er dette en fantastisk måde at komme ind i en branche og skabe forbindelser på. Vikarroller er en mulighed for at prøve forskellige arbejdsmiljøer og giver dig mulighed for at se, hvilken type arbejde du kan være interesseret i i fremtiden. Mange kontormiljøer har ændret sig eller er under konstant udvikling. Gennem en vikarrolle kan du også udvikle og udvikle din egen arbejdsstil.

Netværk

Vikarstillinger giver dig mulighed for at møde forskellige mennesker i forskellige stadier af deres karriere. Selvom du bevæger dig igennem forskellige vikaropgaver, kan du opbygge referencer, møde andre potentielle arbejdsgivere, finde en branche, du kunne være interesseret i og endda opbygge et omdømme hos vikarbureauet til fremtidige ledige stillinger. Ligesom du kan prøve forskellige arbejdsmiljøer, kan du opdage forskellige arbejdsgrupper, som du måske kunne tænke dig at arbejde i i fremtiden.

CV-bygger

Vikarstillinger er en fantastisk måde at bygge dit CV på. Selvom nogle af disse stillinger måske kun er et par måneder, lærer du uvurderlige færdigheder, du kan tilbyde i andre stillinger. Du kan parre dine kompetencer med de opgaver, du har udført under vikarstillingen, for at vise din udvikling som medarbejder, og hvor godt du kan gå over i nye roller.

For nogle roller vil du angive vikarbureauet som din arbejdsgiver. Men hvis du har fået en stor reference fra den midlertidige arbejdsgiver, kan du liste virksomheden selv. Hvis du har et vikarbureau, du har kontrakt med, skal du kontakte dem for at finde ud af, hvordan disse roller skal vises på dit CV.

Fleksibilitet

Da du kun er ansat i en kort periode, har du en vis fleksibilitet i forhold til at tage imod opgaver. Selvom du ikke ønsker at tage for meget tid imellem, kan det nogle gange hjælpe dig med din næste opgave at have en pause, før du begynder at arbejde igen.

Relateret: Sådan får du succes med dit nye job: Den første uge, måned og 90 dage

Tips til at gå fra vikar til ansættelse

Hvis dette er din første vikar til at ansætte stilling, kan du være opmærksom på følgende:

Opfør dig, som om der er tale om en fuldtidsstilling

Selvom der er tale om et vikariat, skal du stadig respektere faget og agere, som om du er på fuld tid. Dette inkluderer at komme til tiden, lære processer og procedurer på arbejdet og være ægte i din interaktion med andre medarbejdere. For både dig selv og arbejdsgiveren kan dette betragtes som endnu en samtale, så dette er en god mulighed for at vise dem, at du ville være fantastisk til denne stilling og virksomheden.

Følg dresscoden

Selvom du er vikar, er det en god idé at følge virksomhedens dresscode. Dette viser virksomheden, at du er seriøs omkring din rolle og organisationen. Som nævnt før, er en god måde at se denne vikarrolle på som et andet interview. Selvom du måske ikke behøver at klæde dig i forretningstøj hver dag, vil det at følge dresscode efterlade indtrykket af, at du ønsker at være en del af virksomheden.

Lær om virksomheden

Prøv at lære så meget som muligt om virksomheden for at vise dem, at du er investeret i stillingen. Du vil gerne kende virksomhedens historie, herunder vigtige milepæle og personer, især hvis det vil hjælpe dig med dine nuværende opgaver.

Fortsæt med at lære

Da du ikke ved, om dette job vil føre til fuldtidsarbejde, bør du vise ansættelsesfirmaet, hvor meget du kan lide at lære. Du vil gerne vise dem, hvor taknemmelig du er for at være i virksomheden og lære så mange færdigheder, som det er nødvendigt for at udføre dit job.

Vær proaktiv

Dette kan være en mulighed for at blive frivillig til andre projekter og opgaver, som andre medarbejdere måske ikke har tid til. Du kan også tage ekstra skridt til at definere din rolle mere baseret på, hvad du lærer om stillingen og virksomheden. Holdspilleren eller samarbejdsstyrken viser sig i mange jobbeskrivelser, så dette kan være en god måde at vise denne styrke som et real-time eksempel.

Vær tålmodig

Det kan tage flere måneder, før din arbejdsgiver beslutter at ansætte dig på fuld tid. I løbet af den tid, vær tålmodig og demonstrer din evne til at udføre jobbet godt. Benyt mulighederne for at vise dine færdigheder og find måder at blive ved med at udvikle dine styrker på.

Storm Kristoffersen
Storm Kristoffersen Når de søger job, kan nogle personer vælge at arbejde i et vikariat, der har mulighed for at blive en fuldtidsrolle. Disse stillinger, også kendt som vikarer, kan være nyttige for mange fagfolk til enhver tid i løbet af deres karriere. At lære om vikarstillinger kan hjælpe dig med at afgøre, om det kan være det rigtige for dig at søge efter en. I denne artikel vil vi diskutere, hvad vikar at ansætte er, hvad fordelene er og nogle tips til at flytte fra vikar til en fuldtidsstilling.