HR-generalist: Jobbeskrivelse Og Krav

HR-generalist: Jobbeskrivelse Og Krav

At forberede sig til en karriere inden for menneskelige ressourcer betyder at udforske de forskellige jobmuligheder, der er tilgængelige for dig. Ved at gennemgå de unikke roller og ansvar for job som HR-generalister, kan du opdage en karrierevej, som du ellers ikke ville overveje. I denne artikel definerer vi, hvad en HR-generalist er, gennemgår de krævede ansvarsområder og færdigheder, der ofte er angivet i en jobbeskrivelse, og diskuterer, hvordan man skelner mellem en HR-generalist og andre HR-roller i en organisation.

Relateret: Lær om at være HR-generalist

Hvad er en HR-generalist?

En HR-generalist er en personalemedarbejder, der har grundlæggende viden inden for en bred vifte af emner relateret til personalegoder, kompensation, ansættelser, onboarding og evalueringer. Disse fagfolk arbejder i HR-afdelinger i virksomheder og samarbejder med HR-direktører for at distribuere information til afdelingsledere om nye procedurer, lønændringer eller ansættelsesbehov.

Relateret: 12 HR-job, der betaler godt

HR generalist opgaver og ansvar

Jobbet som en HR-generalist kræver, at de udfører flere forskellige jobopgaver, hvilket betyder, at de inden for denne rolle kan få erfaring inden for flere områder af menneskelige ressourcer. Her er et par vigtige HR-generalistiske ansvarsområder, som disse fagfolk kan støde på dagligt:

 • Hjælp med at skabe retningslinjer for organisation.
 • Overvåg HR-afdelingens budget og lønfordeling.
 • Lyt til medarbejderklager og søg løsninger.
 • Udføre medarbejderevalueringer.
 • Assistere med medarbejders onboarding procedurer.
 • Opdater optegnelser for at imødekomme nye ansatte.
 • Kom med ideer til at motivere medarbejderne.
 • Skrive rapporter om HR-afdelingens aktiviteter.
 • Koordinere med andre HR-professionelle.
 • Undersøg nye HR-trends.

Relateret: Væsentlige HR-karrierekompetencer

HR generalist færdigheder

HR-generalister har brug for en bred vifte af færdigheder for at matche deres forskellige jobansvar. Her er nogle almindelige færdigheder, som enkeltpersoner bør have, hvis de overvejer en karriere som HR-generalist:

 • Organisation
 • IT-færdigheder
 • Mundtlig og skriftlig kommunikation
 • Interpersonel kommunikation
 • Fortrolighed
 • Medfølelse
 • Kreativitet
 • Beslutningstagning

Organisation

HR-generalister bør have fremragende organisatoriske færdigheder til at holde styr på medarbejderoplysninger. En organiseret HR-afdeling kan hjælpe med at sikre virksomhedens produktivitet. For eksempel kan en HR-generalist oprette et digitalt arkiveringssystem, der adskiller personlige medarbejderdata efter afdeling. Når et medlem af regnskabsafdelingen ringer for at få en medarbejders skatteoplysninger, kan HR-generalisten give vedkommende et svar inden for få sekunder.

IT-færdigheder

Computerfærdighed refererer til det niveau, hvorpå nogen kan betjene computere og digitale teknologier. HR-generalister skal have færdigheder i computersoftware for at udføre deres daglige arbejdsopgaver effektivt. For eksempel kræver meget af deres job, at de indtaster nye medarbejderdata, opdaterer medarbejderløn og fordelsprogrammer samt gennemgår præstationsdata forud for præstationsevalueringer med medarbejderne.

Mundtlig og skriftlig kommunikation

HR-generalister bør have fremragende verbale og skriftlige kommunikationsevner, da deres job kræver, at de dagligt taler med HR-ledere, kolleger og virksomhedens medarbejdere. De skal også være i stand til at skrive effektivt for at kommunikere ideer.

For eksempel opretter den øverste ledelse et nyt fordelsprogram, der træder i kraft i begyndelsen af ​​det nye år. HR-generalister leverer en mundtlig præsentation til hele virksomheden, før de udsender et skriftligt dokument, der skitserer hovedpunkterne i præsentationen.

Interpersonel kommunikation

Interpersonel kommunikation er den proces, hvorved nogen kan kommunikere effektivt mellem forskellige grupper af mennesker. Dette er en afgørende færdighed for HR-generalister, fordi de skal interagere med både dem i tilsynsroller og medarbejdere, så de skal være i stand til at overvåge deres kommunikationsmetoder for at imødekomme en række forskellige professionelle relationer.

For eksempel påtager en HR-generalist en autoritativ rolle, når han taler med nye medarbejdere, mens de påtager sig en underordnet rolle, når de interagerer med en HR-chef.

Fortrolighed

Fortrolighed er den proces, hvorved nogen kan holde følsomme oplysninger private. Dette er en væsentlig færdighed for HR-generalister, fordi virksomheden stoler på dem med fortrolige oplysninger. For eksempel har HR-generalister adgang til personlige medarbejderoplysninger, herunder telefonnumre, adresser og medicinske oplysninger, men de kan ikke videregive dem til uautoriseret personale.

Medfølelse

Medfølelse er en væsentlig færdighed for HR-generalister, fordi medarbejderne er afhængige af, at de lytter til deres bekymringer og arbejder på at finde løsninger, der forbedrer deres arbejdspladsoplevelse. De, der er ansat som HR-generalister, bør bekymre sig om deres virksomheds medarbejdere og deres glæde, fordi det kan motivere til positive forandringer inden for arbejdspladskulturen.

For eksempel mødes flere medarbejdere med en HR-generalist for at diskutere deres behov for bedre kommunikation med virksomhedens ledelse. Med hjælp fra andet HR-personale arbejder HR-generalister på at implementere et månedligt nyhedsbrev fra virksomhedens ledere sammen med en digital kommunikationskanal, hvor medarbejderne kan interagere direkte med lederne.

Kreativitet

Kreativitet hjælper HR-generalister med at identificere nye og unikke måder at løse problemer på og forbedre onboarding-processen. For eksempel kan HR-generalister arbejde sammen med andet personale for at finde på sjove teambuilding-aktiviteter til medarbejderorienteringsdagen.

Beslutningstagning

Beslutningstagning er en anden fremragende færdighed for HR-generalister, fordi HR-ledere stoler på, at de træffer beslutninger vedrørende den daglige drift. For eksempel kan beslutningstagning hjælpe dem med at behandle medarbejderklager og beslutte, hvordan de bedst løser tvister mellem kolleger uden at involvere deres leder.

Relateret: Top HR-færdigheder til et CV (plus prøvekompetenceafsnittet)

Gennemsnitsløn for HR-generalister

Den gennemsnitlige løn for en HR-generalist er $57.532 om året ifølge Bonjoures Salaries, hvor dette tal opdateres ofte. Lønninger kan variere afhængigt af erfaring, kvalifikationer, geografisk placering og arbejdsgiver.

Sådan bliver du HR-generalist

Overvej disse trin, hvis du ønsker at blive HR-generalist:

 1. Få en bachelorgrad i menneskelige ressourcer.
 2. Forbedre computerfærdigheder.
 3. Få en HR-stilling på begynderniveau.
 4. Opdater dit CV og følgebrev.
 5. Søg HR-generaliststillinger.

1. Få en bachelorgrad i menneskelige ressourcer

For at kvalificere dig til et job som HR-generalist skal du først gennemføre en fireårig bacheloruddannelse, gerne inden for menneskelige ressourcer. Du kan også forfølge en bachelorgrad i virksomhedsledelse eller et beslægtet område.

2. Forbedre computerfærdigheder

Computerfærdigheder er dem, der hjælper enkeltpersoner med at navigere i computersoftware og andre teknologier for at fremme produktiviteten. HR-generalister og andre fagfolk skal muligvis bruge digitale arkiveringssystemer eller online lønningstjenester for at holde medarbejderoplysninger opdateret. Du vil måske overveje at gennemføre et certificeringsprogram for at opbygge din selvtillid og tilføje flere kvalifikationer til dit CV.

3. Få en stilling på entry-level human resources

Før du kan få et job som HR-generalist, skal du gennemføre mindst et par år i en HR-stilling på entry-level. Dette viser arbejdsgivere, at du har professionel erfaring inden for HR, som du kan søge til en stilling med forskellige ansvarsområder. Overvej at søge job som HR-assistent, rekrutterer, specialist eller find en arbejdsgiver, der tilbyder entry-level HR generalist-stillinger.

4. Opdater dit CV og følgebrev

Efterhånden som du får erfaring og færdigheder, skal du opdatere dit CV og følgebrev for at inkludere din viden om at arbejde med menneskelige ressourcer. Sørg for, at du bruger dit CV til at fremhæve kvantificerbare resultater af din succes, såsom "Optaget 25 nye medarbejdere på tværs af 10 afdelinger." Dette kan give arbejdsgiverne en bedre forståelse af, hvad du kan hjælpe dem med at opnå i deres virksomhed.

5. Søg HR-generaliststillinger

Når du har den rette uddannelse, erhvervserfaring og opdaterede faglige dokumenter, kan du begynde at søge HR-generaliststillinger. Sørg for at skræddersy dit CV og følgebrevsdokumenter, så de matcher jobbeskrivelsen for hver virksomhed, du ansøger til, for at sikre de bedste resultater.

Relateret: HR Generalist CV-prøver

Forskelle mellem HR-roller

HR-generalister har samme ansvar som andre HR-professionelle på arbejdspladsen. Her er nogle faktorer, der adskiller en HR-generalist fra HR-specialister, HR-chefer og HR-direktører:

 • HR-generalist vs. HR-specialist: En HR-generalist er forskellig fra en HR-specialist, fordi specialister fokuserer på et bestemt område, såsom rekruttering eller medarbejderevalueringer. I modsætning hertil har HR-generalister ansvar på tværs af flere områder som rekruttering, medarbejderevalueringer, løn eller ansættelsesprocessen.
 • HR-generalist vs. HR-chefer: En HR-generalist og HR-chef ligner hinanden ved, at deres arbejdsopgaver omfatter en bred vifte af områder inden for menneskelige ressourcer. HR-generalister fokuserer dog på den daglige drift af en afdeling. I modsætning hertil fører en HR-chef tilsyn med HR-generalister og andet HR-personale for at sikre, at de håndhæver virksomhedens politikker i afdelingen.
 • HR-generalist vs. HR-direktører: HR-generalister adskiller sig fra HR-direktører i deres anciennitetsniveau. De fører tilsyn med HR-chefer, og de skaber de politikker og procedurer, som HR-generalister bruger i den daglige drift af afdelingen.

Jobs svarende til certificeret kreditrådgiver

Du kan vælge mellem forskellige job inden for kredit- og gældsrådgivning for at starte en tilfredsstillende karriere. Her er 10 muligheder, du skal overveje under din jobsøgning:

1 . Sagsbehandler

2 . Specialist i overholdelse af indsamlinger

3 . [ Budgetanalytiker ](https://www.Bonjoures.com/q-Budget-Analyst-jobs.html)

4 . Økonomisk sundhedsrådgiver

5 . Økonomisk planlægger

6 . Boligrådgiver

7 . Økonomi underviser

8 . Kreditanalytiker

9 . Gældsrådgiver

10 . Udlånsansvarlig

Toke Jansen
Toke Jansen At forberede sig til en karriere inden for menneskelige ressourcer betyder at udforske de forskellige jobmuligheder, der er tilgængelige for dig. Ved at gennemgå de unikke roller og ansvar for job som HR-generalister, kan du opdage en karrierevej, som du ellers ikke ville overveje. I denne artikel definerer vi, hvad en HR-generalist er, gennemgår de krævede ansvarsområder og færdigheder, der ofte er angivet i en jobbeskrivelse, og diskuterer, hvordan man skelner mellem en HR-generalist og andre HR-roller i en organisation.