Højtlønnede Job I Florida: Hvor Og Hvordan Man Ansøger

Højtlønnede Job I Florida: Hvor Og Hvordan Man Ansøger

Beliggenhed kan være en vigtig medvirkende faktor til jobjagten. I denne artikel fokuserer vi på Florida og hvad statens største betalende industrier og bedste job er. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures om enhver stillingsbetegnelse, der er angivet i denne artikel, skal du klikke på lønlinket ved hver stillingsbetegnelse.

Hvad er den økonomiske situation i Florida?

Beskæftigelsen i Florida er steget støt gennem 2020, ifølge Bureau of Labor Statistics. Sammenlignet med gennemsnittet på tværs af USA har Florida en lavere arbejdsløshed. Disse tal indikerer, at staten har en relativt stærk økonomi. Industrier, der oplever den mest markante vækst omfatter:

  • Finansielle aktiviteter
  • Fremstilling
  • Professionel og forretningsservice

Hvorfor skal jeg arbejde i Florida?

Florida beskæftiger næsten ni millioner mennesker i en lang række brancher. Du kan forfølge utallige karriereveje og finde job i Florida, der betaler sig godt på mange områder. Brancher, der beskæftiger flest mennesker, omfatter:

  • Uddannelse og sundhedsydelser
  • Regering
  • Fritid og gæstfrihed
  • Professionel og forretningsservice
  • Handel, transport og forsyningsvirksomhed

Hvilke job bliver betalt mest i Florida?

Florida er en meget forskelligartet region for højtlønnede jobmuligheder. Her er fem af de højest betalte karrierer i Florida sammen med registreret gennemsnitlig løn fra Bonjoures Salaries:

1. Psykiater

Gennemsnitsløn i Florida: $160.077 om året

Primære opgaver: Psykiatere er læger, der behandler patienter med midlertidige og vedvarende psykiske lidelser. De mødes med patienter regelmæssigt for at vurdere fremskridt og tilpasse behandlingsplaner i overensstemmelse hermed. For at behandle patienter effektivt bruger de typisk en kombination af psykologi, psykoterapi og medicin.

2. Familiemedicinsk læge

Gennemsnitsløn i Florida: $186.994 om året

Primære opgaver: Familielæger yder sundhedspleje til patienter i alle aldre, fra børn til ældre voksne. De yder typisk forebyggende pleje, hjælper patienter med at opretholde et godt helbred og behandler mindre sygdomme og skader. Disse læger henviser generelt patienter til specialister for alvorlige helbredsproblemer eller operationer.

3. Ortodontist

Gennemsnitsløn i Florida: $222.092 om året

Primære opgaver: Ortodontister er tandlæger, der fokuserer på at justere patienters tænder og kæber. De giver seler, holdere, hovedbeklædning og andre midlertidige og permanente løsninger designet til at lindre smerter og forbedre det kosmetiske udseende. Tandlæger henviser normalt patienter til ortodontister for disse tjenester.

4. Kirurg

Gennemsnitsløn i Florida: $232.150 om året

Primære opgaver: Kirurger opererer på patienters indre organer, væv og systemer for at håndtere sygdomme, skader og sygdomme. De arbejder sammen med læger for at fastslå årsagen til sygdommen eller skaden og udvikler derefter en kirurgisk behandlingsplan for at hjælpe patienten. Mange kirurger specialiserer sig i organer som hjertet eller hjernen.

5. Anæstesilæge

Floridas gennemsnitlige løn: $333.607 om året

Primære opgaver: Anæstesilæger tager ansvar for at administrere anæstesi, som forhindrer smerter og holder patienterne komfortable under kirurgiske indgreb. Anæstesilæger overvåger patientsikkerhed og vitale tegn under operationer og yder pleje for at hjælpe patienter med at komme sig efter procedurer.

Hvordan kan jeg få et højtbetalt job i Florida?

Her er fire trin, du kan følge for at få højtlønnede job i det sydlige Florida og i hele staten:

1. Søg efter åbninger i dit felt

At søge efter job i Florida, ligesom mange regioner i USA i disse dage, er ofte lettest lettet af en jobsøgemaskine – som Bonjoures, hvor du kan søge efter branche og spejde efter toplønninger i hele Florida eller for indsnævrede søgeresultater efter by eller postnummer.

2. Bekræft de nødvendige kvalifikationer

Læs jobbeskrivelser, der fanger din interesse, og vær meget opmærksom på kravene. Mange af de bedste karrierer i Florida har kvalifikationer som avancerede grader, professionelle certificeringer og specifikke hårde eller bløde færdigheder. Hvis du endnu ikke har alle kravene, kan du overveje at forfølge en startrolle eller tage dig tid til at optjene de nødvendige legitimationsoplysninger.

Relateret: Hårde færdigheder vs. bløde færdigheder

3. Indsend en jobansøgning

Forbered derefter en ansøgning til dit foretrukne job. Opdater dit CV med din erhvervserfaring, grader, certificeringer og relevante færdigheder. Bed om nødvendigt professionelle kontakter om at give referencer og stå inde for dine færdigheder og erfaring.

Relateret: 10 tips til at skrive CV til at hjælpe dig med at få et job

4. Samtale med ansættelsesteamet

Til sidst skal du forberede dig til et personligt eller online interview med ansættelseschefen. Tænk på svar på almindelige interviewspørgsmål på forhånd, så du kan gøre et godt indtryk og skille dig ud fra konkurrenterne under hele dit interview.

Relateret: 125 almindelige interviewspørgsmål og svar (med tips)

Hvilke typer højtlønnede job kan jeg få i Florida?

I Florida kan du finde lukrative job i næsten enhver kategori. Her er nogle af de bedste jobmuligheder i Florida for praktikophold, midlertidige roller, deltidsjob og fuldtidsstillinger:

Praktik: Juridisk praktikant

Gennemsnitsløn i Florida: $11,29 i timen

Primære opgaver: Juridiske praktikanter får uvurderlig joberfaring ved at arbejde sammen med advokater på advokatfirmaer. Disse praktikanter forsker typisk i juridiske spørgsmål, skriver dokumenter og hjælper med sager. De kan også deltage i høringer, bistå med mægling og tage til klientmøder. De fleste juridiske praktikophold finder sted i løbet af sommeren, når jurastuderende holder sæsonmæssige pauser fra deres kandidatuddannelser.

Vikar: Lagermedarbejder

Gennemsnitsløn i Florida: $12,55 i timen

Primære opgaver: Også kendt som lagermedarbejdere, lagerarbejdere modtager, distribuerer og flytter varer og materialer. De kan også lokalisere, pakke og afsende ordrer til levering, ofte ved hjælp af udstyr som gaffeltrucks og brugslifte. Lagermedarbejdere tager ansvar for at holde deres faciliteter i en sikker og ren tilstand.

Deltid: Sælger

Gennemsnitsløn i Florida: $62.662 om året

Primære opgaver: Salgsrepræsentanter sælger produkter og tjenester til virksomheder og offentlige organisationer. De arbejder generelt for producenter og grossister. Disse sælgere er ansvarlige for at finde nye kunder gennem virksomhedskataloger og henvisninger, og det beløb, de sælger, bestemmer ofte deres løn.

Fuldtid: Administrerende direktør

Gennemsnitsløn i Florida: $122.299 om året

Primære opgaver: Administrerende direktører - mere almindeligt kendt som administrerende direktører - fører tilsyn med virksomhedernes generelle drift og træffer beslutninger, der påvirker hele virksomheden. De styrer driften, allokerer virksomhedens ressourcer og udvikler strategier. Disse ledere mødes ofte med bestyrelser og andre interessenter og giver både kort- og langsigtede vækstplaner.

Otto Michelsen
Otto Michelsen Beliggenhed kan være en vigtig medvirkende faktor til jobjagten. I denne artikel fokuserer vi på Florida og hvad statens største betalende industrier og bedste job er. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Indeed om enhver stillingsbetegnelse, der er angivet i denne artikel, skal du klikke på lønlinket ved hver stillingsbetegnelse.