Højtlønnede Job I Californien

Højtlønnede Job I Californien

Californien har en af ​​verdens største økonomier, og som sådan er det hjemsted for nogle af de bedst betalte job. Hvis du bor i Californien og ønsker at øge din løn eller planlægger at flytte til Californien i håb om bedre løn, passer adskillige job til denne beskrivelse. I denne artikel oplister vi nogle af de højest betalte job i Californien sammen med deres typiske ansvarsområder og gennemsnitlige lønninger.

Relateret: Interviewspørgsmål: "Hvad er dine lønforventninger?"

Højtlønnede job i Californien

Mens udtrykket "højtbetalende" er relativt, indebærer høj betaling for denne artikel et beløb, der er væsentligt højere end den gennemsnitlige årlige indkomst i USA - i øjeblikket omkring $60.000 om året. Hver af de karriereveje, der er anført nedenfor, har en gennemsnitsløn på mindst $100.000, hvilket er sikkert kvalificeret som højtlønnet arbejde i staten Californien. Det skal bemærkes, at de fleste job i staten Californien betaler væsentligt højere end landsgennemsnittet på deres respektive områder. Følgende højtlønnede job er alle opført med lønoplysninger, der er registreret fra og knyttet til Bonjoures Salaries, hvor lønjusteringer ofte foretages:

1. Senior informationssikkerhedsanalytiker

Gennemsnitsløn: $101.095 om året

Primære opgaver: Den senior informationssikkerhedsanalytiker er ansvarlig for at evaluere informationsrisikoen og træffe korrigerende handlinger, når der er datasårbarheder i hele virksomheden. Jobopgaverne for en senior informationssikkerhedsanalytiker omfatter udvikling af politikker og standarder, der er i overensstemmelse med eksisterende regulatoriske standarder, koordinering af teknologirisikouddannelse og adressering af spørgsmål fra interne og eksterne revisorer.

2. Praktiserende læge

Gennemsnitsløn: $101.724 om året

Primære opgaver: En praktiserende læge er en læge, der yder rutinemæssig sundhedspleje såsom immuniseringer, fysiske undersøgelser og behandling eller henvisning for mange basale tilstande.

3. Byggeprojektleder

Gennemsnitsløn: $101.918 om året

Primære opgaver: Byggeprojektledere er ansvarlige for at føre tilsyn med alle aspekter af byggeprojekter. I samarbejde med ingeniører og arkitekter udvikler de planer og fastlægger budgetter og tidslinjer. Deres arbejdsopgaver omfatter ansættelse af medarbejdere og underleverandører, at få de nødvendige tilladelser og sikre, at alle aspekter af byggeriet er i overensstemmelse med lovgivningsmæssige regler.

Relateret: Lær om at være byggeprojektleder

4. Java-udvikler

Gennemsnitsløn: $103.390 om året

Primære opgaver: En Java-udvikler designer, udvikler og vedligeholder Java-baserede softwareapplikationer. Nogle gange involverer dette samarbejde med webdesignere og softwareingeniører for at integrere Java i deres websteder og applikationer. Java-udviklere er en del af et produkts udviklingslivscyklus fra begyndelsen gennem test og implementeringer. De kan også være ansvarlige for at indsamle brugerkrav, løse problemer, der opstår, og hjælpe med kvalitetssikringstest.

5. Senior regnskabschef

Gennemsnitsløn: $106.578 om året

Primære opgaver: Senior regnskabschefer er ansvarlige for virksomhedens overholdelse af etablerede økonomiske principper, virksomhedens finanspolitik og eksterne regler. Deres opgaver omfatter styring af løn og kreditorer, sikre, at alle omkostninger er registreret korrekt, afstemning af saldi og udarbejdelse af rapporter.

6. Optiker

Gennemsnitsløn: $147.660 om året

Primære opgaver: Optometrister undersøger, diagnosticerer og behandler syns- og øjenlidelser. Selvom det typisk er forbundet med at ordinere korrigerende linser, behandler optometrister også en række øjensygdomme.

Relateret: Lær om at være optometrist

7. Petroleumsingeniør

Gennemsnitsløn: $107.986 om året

Primære opgaver: En petroleumsingeniør designer og udvikler metoder til at udvinde olie og gas fra under jordens overflade. Deres arbejde kan involvere at samarbejde med geologer om at designe boreoperationer eller udvikle udstyr til at maksimere olie- og gasproduktionen.

8. Farmaceut

Gennemsnitsløn: $127.486 om året

Primære opgaver: En farmaceut læser recepter og udfylder dem i henhold til anvisninger givet af den ordinerende læge. For hver recept verificerer apotekeren dens nøjagtighed, samler de ordinerede ingredienser og vurderer egnetheden af ​​medicinen. Apoteket rådgiver også kunden om eventuelle bivirkninger, potentielle uønskede interaktioner med anden medicin og korrekt opbevaring.

Relateret: Lær om at være farmaceut

9. Hardwareingeniør

Gennemsnitsløn: $115.014 om året

Primære opgaver: Hardwareingeniører forsker, designer, udvikler og tester printkort, processorer, netværk, routere og andre computersystemer og komponenter.

10. Dyrlæge

Gennemsnitsløn: $116.030 om året

Primære opgaver: En dyrlæge forsker, diagnosticerer og behandler dyrs sygdomme og medicinske tilstande. Deres arbejde involverer ofte at udføre kirurgi, forbindingsskader, ordinere og administrere medicin, uddanne dyreejere og aflive dyr.

Relateret: Lær om at være dyrlæge

11. Senior art director

Gennemsnitsløn: $116.206 om året

Primære opgaver: En senior art director er ansvarlig for produktionen af ​​en virksomheds kreative materialer. Dette inkluderer møde med virksomhedsledere og kunder, styring af ressourcer inden for et givet budget og tidslinje og overvåge den daglige drift af den kreative afdeling.

Relateret: Lær om at være kunstdirektør

12. Forsker

Gennemsnitsløn: $116.300 om året

Primære opgaver: Forskere udfører undersøgelser inden for en bred vifte af videnskabelige områder. Deres arbejde består hovedsageligt i at designe og udføre eksperimenter, analysere data, rapportere resultater til andre forskere, skrive artikler og rapporter og lave feltarbejde. De kan også blive bedt om at undervise og yde supervision til yngre personale.

13. Aktuar

Gennemsnitsløn: $117.220 om året

Primære opgaver: Aktuarer bruger matematik, statistik og finansiel teori til at bestemme finansielle risici. De designer måder til at hjælpe en virksomhed med at undgå uønskede hændelser eller til at minimere virkningerne af uønskede hændelser, hvis de skulle opstå.

Relateret: Lær om at være aktuar

14. Senior marketing manager

Gennemsnitsløn: $118.767 om året

Primære opgaver: Den øverste marketingchef fører tilsyn med en virksomheds marketingmedarbejdere. Dette inkluderer at sikre, at marketingteamet promoverer virksomheden og dens produkter effektivt, giver motivation og opmuntrer til kreativitet blandt personalet. Mens en senior marketingchefs opgaver kan variere, omfatter disse opgaver generelt at udføre markedsundersøgelser, planlægge og implementere markedsstrategier og analysere og vurdere teamets præstationer.

Relateret: Lær om at være marketingchef

15. Lægeassistent

Gennemsnitsløn: $119.181 om året

Primære opgaver: Lægeassistenter arbejder sammen med autoriserede læger, der yder medicinske tjenester til patienter. Dette inkluderer at få patienthistorier, udføre undersøgelser, diagnosticere sygdomme og udvikle behandlingsplaner. De bestiller også laboratorietests og analyserer resultaterne, samt udfører medicinske procedurer, herunder hjælper med kirurgiske operationer.

Relateret: Lær om at være lægeassistent

16. Financial Reporting Manager

Gennemsnitsløn: $120.803 om året

Primære opgaver: En virksomheds finansrapporteringsansvarlig udarbejder statsfinansielle indberetninger og kvartalsvise finansielle offentliggørelser. Den økonomiske rapporteringschef rapporterer også økonomiske tendenser og problemer til ledelsen. De hjælper ledelsen med at træffe vigtige beslutninger, der kan påvirke virksomhedens budget.

17. Senior webudvikler

Gennemsnitsløn: $121.239 om året

Primære opgaver: En senior webudviklers opgave er at skabe en funktionel hjemmeside, der passer til kundens behov. Den senior webudvikler, der normalt arbejder som leder af et team af juniorudviklere, giver vejledning og, hvor det er nødvendigt, træning til dem, der har brug for det. Meget af den senior webudviklers tid går med at skrive koden til siden og teste sidens funktionalitet.

Relateret: Lær om at være webudvikler

18. Softwareingeniør

Gennemsnitsløn: $124.787 om året

Primære opgaver: Softwareingeniører er ansvarlige for at designe, udvikle og vedligeholde softwaresystemer. Disse omfatter operativsystemer, forretningsapplikationer, mobil- og webapplikationer, spil, tilsluttede hardwareenheder og netværkssystemer. En softwareingeniør udvikler også ny software, udvider eksisterende software for at imødekomme nye udfordringer og behov og skriver tests for eksisterende kode.

Relateret: Lær om at være softwareingeniør

19. Informationschef

Gennemsnitsløn: $137.748 om året

Primære opgaver: Chief Information Officer (CIO) i en virksomhed er den direktør, der er ansvarlig for virksomhedens informationsteknologistrategi. CIO'en er også ansvarlig for at lede it-personale, planlægge strategiske vækstmål og sikre, at virksomhedens teknologi er i overensstemmelse med virksomhedens forretningsmål. Risikostyring er også en vigtig del af CIO'ens arbejde, samt fastlæggelse af it-politikker og -procedurer.

Relateret: Lær om at være CIO (Chief Information Officer)

20. Kontraktadvokat

Gennemsnitsløn: $140.633 om året

Primære opgaver: Kontraktadvokater arbejder for advokatfirmaer i en begrænset periode på kontraktbasis. Deres arbejde omfatter udarbejdelse af kontrakter, forlig og andre juridiske dokumenter; udførelse af forskning; udarbejdelse af rapporter og yde generel support til et juridisk team. Et advokatfirma kan også hyre en kontraktadvokat til at erstatte en fuldtidsadvokat, der er ude af kontoret.

21. Ingeniørchef

Gennemsnitsløn: $154.289 om året

Primære opgaver: Ingeniørledere planlægger, leder og koordinerer aktiviteter og forskning inden for arkitekt- og ingeniørvirksomheder. Dette indebærer blandt andet rådgivning med personale til udvikling af projektspecifikationer og procedurer samt udarbejdelse af budgetter og rekruttering af medarbejdere. Ingeniørlederen udvikler og implementerer også politikker, procedurer og standarder for alt udført teknisk arbejde.

22. Fodterapeut

Gennemsnitsløn: $166.377 om året

Primære opgaver: Fodterapeuter diagnosticerer og behandler unormale tilstande i fødder og underben. De udfører fysiske undersøgelser og bruger røntgenbilleder og laboratorieundersøgelser til at stille korrekte diagnoser. Fodterapeuten skal muligvis ordinere medicin, brug af korrigerende anordninger, fysioterapi eller operation.

23. Anæstesiplejerske

Primære opgaver: Anæstesiplejerske arbejder sammen med anæstesiologer, kirurger, tandlæger og andre læger for at hjælpe med sikker administration af anæstesimidler. Deres opgaver omfatter at sørge for smertebehandling, hjælpe med at holde patienter stabile og overvåge patientens bedring.

Primære opgaver: Anæstesiplejerske arbejder sammen med anæstesiologer, kirurger, tandlæger og andre læger for at hjælpe med sikker administration af anæstesimidler. Deres opgaver omfatter at sørge for smertebehandling, hjælpe med at holde patienter stabile og overvåge patientens bedring.

24. Børnelæge

Gennemsnitsløn: $210.769 om året

Primære opgaver: En børnelæge er en læge, der er specialiseret i lægebehandling af børn. Børnelæger undersøger og rådfører sig med patienter og deres forældre eller værger. De behandler også sygdomme og tilstande, der er unikke for spædbørn, børn og unge. Deres arbejde indebærer administration af medicin, udførelse af undersøgelser, gennemgang af patienthistorier, bestilling af tests og rådgivning af forældre eller værger vedrørende pleje af deres børn.

Relateret: Lær om at være børnelæge

25. Tandlæge

Gennemsnitsløn: $220.583 om året

Primære opgaver: En tandlæge diagnosticerer og behandler problemer med en patients tænder, tandkød og mund. Tandlægens arbejde omfatter udfyldning af tandhuler, reparation af knækkede eller brækkede tænder, udretning af tænder og oplæring af patienter i mundhygiejne. Når det er nødvendigt, kan tandlægen være nødt til at tage og undersøge røntgenbilleder for korrekt at diagnosticere en patients tilstand.

Relateret: Lær om at være tandlæge

26. Kirurg

Gennemsnitsløn: $223.409 om året

Primære opgaver: En kirurg behandler sygdomme og skader på væv, organer og knogler ved hjælp af operative foranstaltninger. Under operationen leder kirurgen det kirurgiske team og træffer beslutninger vedrørende patientens sundhed, sikkerhed og velfærd. Kirurgen er ansvarlig for hver patient før, under og efter operationen, fra diagnose til bedring.

Relateret: Lær om at være kirurg

27. Psykiater

Gennemsnitsløn: $234.206 om året

Primære opgaver: Psykiatere vurderer, diagnosticerer og behandler mennesker, der lider af midlertidige eller kroniske psykiske problemer. De vurderer hver patients mentale og fysiske symptomer og udvikler en plan for at genoprette mentalt velvære. Når langsigtet mental sundhed er nødvendig, arbejder de sammen med patienten for at yde denne pleje.

Relateret: Lær om at være psykiater

28. Obstetrik og gynækologisk læge

Gennemsnitsløn: $235.928 om året

Primære opgaver: En obstetrik og gynækologisk læge, eller OB-GYN, har specialiseret sig i kvindelig reproduktiv pleje. De er også i stand til at tilbyde kvinder en bred vifte af generelle medicinske og kirurgiske behandlinger. OB-GYN's opgaver omfatter at yde prænatal pleje, føde babyer og udføre bækkenundersøgelser, kejsersnit og hysterektomi. De tilbyder også pap-smears, infertilitetsbehandlinger, brystundersøgelser og mammografi.

29. Ortodontist

Gennemsnitsløn: $287.860 om året

Primære opgaver: En ortodontist diagnosticerer og korrigerer abnormiteter med en patients tænder. Dette omfatter udretning af skæve tænder ved hjælp af bøjler, holdere, aligners eller ekspandere eller fjernelse af tænder, hvor der er overbelægning.

30. Anæstesilæge

Gennemsnitsløn: $358.575 om året

Primære opgaver: Anæstesilæger administrerer bedøvelsesmidler eller beroligende midler under kirurgiske indgreb. Under proceduren overvåger de patientens vitale tegn og justerer mængden af ​​bedøvelsesmidler efter behov. De giver også smertelindring uden for operationsstuen, for eksempel under veer og fødsler eller til patienter, der lider af kroniske smerter.

Relateret: Lær om at være anæstesiolog

Jonathan Dalgaard
Jonathan Dalgaard Californien har en af verdens største økonomier, og som sådan er det hjemsted for nogle af de bedst betalte job. Hvis du bor i Californien og ønsker at øge din løn eller planlægger at flytte til Californien i håb om bedre løn, passer adskillige job til denne beskrivelse. I denne artikel oplister vi nogle af de højest betalte job i Californien sammen med deres typiske ansvarsområder og gennemsnitlige lønninger.