Højst Betalte Job For En To-årig Grad I 2021

Højst Betalte Job For En To-årig Grad I 2021

Job, der kræver en toårig uddannelse, er blevet mere og mere almindelige. Mange af disse job har et positivt karriereudsigt med plads til langsigtet vækst. At tjene en to-årig grad kan udvide dine karrieremuligheder og øge dit indtjeningspotentiale. I denne artikel vil vi forklare, hvad en to-årig grad er, og skitsere nogle af de højest betalende job, du kan opnå med en.

Hvad er en toårig uddannelse?

En associeret grad kræver typisk to års studier. Det kan tage længere tid end to år afhængigt af, hvor mange timer en studerende kan investere pr. semester. Der er fire typer associerede grader: Associate of Arts, Associate of Science, Associate of Applied Arts og Associate of Applied Science. Anvendte grader har ofte programmer, der fokuserer mere på at forberede eleverne til specifikke roller efter endt uddannelse. Der er en række job, du kan tjene med enhver associeret grad.

Højst lønnede job for en toårig uddannelse

Her er 11 af de bedst betalte job, du kan få efter at have opnået en associeret grad:

1. Luftfartstekniker

National gennemsnitsløn:  $21,02 i timen

Primære opgaver:  En rumfartstekniker vedligeholder og driver udstyr, der bruges til at udvikle, teste og producere nye rumfartøjer og fly. De arbejder typisk på kontorer, produktion, laboratorier eller industrianlæg. De vedligeholder kritiske dele af missiler, rumfartøjer og fly. Nogle rumfartsingeniører arbejder i farlige miljøer og bærer beskyttelsesudstyr. De, der er interesserede i at blive rumfartsingeniører, kan få en Associate of Science in Aeronautics eller et beslægtet felt.

2. Flyveleder

National gennemsnitsløn: $46.380 om året

Primære opgaver:  En flyveleder er ansvarlig for sikker vejledning af flytrafikken under flyvning, landing eller afgang. De kan have varierende vagter, herunder nætter, helligdage og weekender. En kandidat skal bestå specifikke baggrunds- og lægetjek og være amerikansk statsborger. De skal også deltage i kurser bestemt af Federal Aviation Administration (FAA) akademiet. Flyveledere kan opnå en toårig grad i flyvekontrol.

3. Politibetjent

National gennemsnitsløn: $50.344 om året

Primære opgaver:  En politibetjent beskytter liv og ejendom ved at håndhæve love og regler. De kan patruljere tildelte områder til fods eller i en bil for at opretholde et sikkert miljø. Officerer kan modtage forfremmelser til at blive detektiver eller sergenter, hvis de ønsker at planlægge en karriere inden for retshåndhævelse. Kravene omfatter deltagelse i en lokal akademitræning, at være i god form, være 21 år eller ældre og indsende bevis på amerikansk statsborgerskab. De fleste politibetjente har som minimum en Associate Degree in Criminal Justice.

4. Stråleterapeut

National gennemsnitsløn: $968 pr. uge

Primære opgaver: En stråleterapeut betjener specialiseret udstyr, der er nødvendigt for at administrere strålebehandlinger. De arbejder med en række medicinske fagfolk for at sikre, at de administrerer den korrekte behandling. Stråleterapeuter kan arbejde i et farligt miljø, så de tager normalt sikkerhedsforanstaltninger. Stråleterapeuter bør have mindst en Associate Degree i Stråleterapi.

5. Bedemand

National gennemsnitsløn: $55.789 om året

Primære opgaver:  En bedemand hjælper med at fastsætte tidspunkter, steder og datoer for besøg, mindehøjtideligheder og begravelser. Begravelsesvejledninger bør have fremragende følelsesmæssig intelligens og aktive lytteevner for at imødekomme familiernes behov og ønsker. Nogle bedemænd arbejder på forskellige skift, herunder nætter, weekender og helligdage. Bedemænd bør mindst have en Associate of Applied Science i Funeral Service Education eller Mortuary Science. De skal også ansøge om en statslicens til at praktisere.

6. Nuklearmedicinsk teknolog

National gennemsnitsløn: $34,03 i timen

Primære opgaver:  En nuklearmedicinsk teknolog forbereder og administrerer radioaktive lægemidler til behandling af sygdomme som kræft. De arbejder ofte på hospitaler, selvom de kan finde stillinger i laboratorier, private praksisser og klinikker. Nuklearmedicinske teknologer bør opnå en associeret grad i nuklearmedicinsk teknologi. 

7. Sonograf

National gennemsnitsløn: $34,36 i timen

Primære opgaver:  En sonograf betjener en ultralydsmaskine til forskellige medicinske formål. De er en integreret del af gengivelsen af ​​billeder af kroppen som et middel for læger til at diagnosticere og overvåge medicinske problemer. Sonografer hjælper ofte ventende familier med at overvåge en babys vækst under udviklingsstadier. Sonografer skal have en Associate Degree i Sonografi.

8. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $72.388 om året

Primære opgaver:  En webudvikler opretter, designer, fejlfinder, koder og opdaterer websider og andre medier. De skaber produkter i henhold til kundens specifikationer. Disse udviklere sikrer, at hjemmesider og applikationer er brugervenlige og intuitive. Webudviklere bør være detaljeorienterede og have fremragende kundeservicefærdigheder. Mange webudviklere har fuldtidsstillinger, men der er mange muligheder for freelance- og kontraktarbejde. En associeret grad i webdesign og -udvikling vil hjælpe en webudvikler med at lære færdighederne til at lykkes i rollen.

9. MR-teknolog

National gennemsnitsløn: $36,46 i timen

Primære opgaver:  En magnetisk resonansbilleddannelsesteknolog bruger højteknologisk medicinsk udstyr til at hjælpe med at diagnosticere og overvåge medicinske tilstande. De bør være i stand til at indsamle og evaluere patienters historie og sikre, at hver patient er i stand til at gennemgå en MR-undersøgelse. MR-teknologer arbejder normalt på hospitaler, men de kan også finde stillinger i laboratorier og klinikker. En associeret grad i radiografi, radiologiteknologi eller et lignende område vil forberede MR-teknologer til en karriere inden for området. MR-teknologer skal også tjene og vedligeholde en licens fra American Registry of Radiologic Technologists.

10. Tandplejer

National gennemsnitsløn: $38,05 i timen

Primære opgaver:  En tandplejer renser tænder, fremmer tandsundheden og hjælper tandlæger, når det er nødvendigt. De bruger en række specialiserede værktøjer til at yde tilfredsstillende service. Tandplejere arbejder ofte i privat tandlægepraksis og holder normale åbningstider, med noget overarbejde påkrævet. En Associate Degree i tandhygiejne involverer at få praktisk praksis med patienter. Tandplejere skal også tjene og vedligeholde en statslicens. 

11. Brandfoged

National gennemsnitsløn: $82.244 om året

Primære opgaver:  En brandfoged inspicerer forskellige ejendomme for at sikre, at de er i overensstemmelse med myndighedernes regler og undersøger årsagen til specifikke brande. Brandvagter begynder ofte deres karriere som brandmænd for at få praktisk erfaring. Optjening af en Associate Degree i Brandvidenskab med yderligere viden og færdigheder, der er nødvendige for at udmærke sig som brandfoged.

Cecilie Vinther
Cecilie Vinther Job, der kræver en toårig uddannelse, er blevet mere og mere almindelige. Mange af disse job har et positivt karriereudsigt med plads til langsigtet vækst. At tjene en to-årig grad kan udvide dine karrieremuligheder og øge dit indtjeningspotentiale. I denne artikel vil vi forklare, hvad en to-årig grad er, og skitsere nogle af de højest betalende job, du kan opnå med en.