Højst Betalende Job I Chicago

Højst Betalende Job I Chicago

Chicago er blandt de største byer i Amerika med en mangfoldig befolkning og masser at tilbyde i form af forretning og muligheder. Det er storby i fornemmelsen, uden det helt intense stress i et sted som New York, måske på grund af dets beliggenhed, der giver det noget af den midtvestlige charme. Selvom ingen enkelt branche dominerer Chicago, kan det hjælpe dig med at sætte dine karrieremål ved at vide, hvilke job der rangerer som højtlønnede i denne by, uanset om du er en karriereplanlægningslokal eller en person, der flytter på jagt efter muligheder. I denne artikel giver vi dig tips til at få et højtbetalt job og lister 25 af de bedst betalte job i Chicago.

Relateret: Job, der betaler godt

Hvordan kan du få et højtlønnet job?

Nedenfor finder du en liste over måder, hvorpå du kan forbedre dine chancer for at sikre dig beskæftigelse med en af ​​disse stillinger. Brug disse tips til at få et højtlønnet job inden for dit felt:

  • Få mere erfaring. Se efter måder at komme videre på dit felt. Jo mere erfaring du har inden for dit felt, jo større chance har du for at opnå en stilling på ledelses- eller direktionsniveau med høj kompensation. Når du søger efter nye jobmuligheder, skal du sørge for, at alle stillinger, du søger, udfordrer dig og får dig et skridt tættere på et højtlønnet job.
  • Udvikl dine lederevner. Mange højtlønnede stillinger involverer at lede og lede et team. Hvis du ikke allerede er i en lederstilling, kan du overveje at vejlede en medarbejder på begynderniveau eller lede en træningssession. Jo mere ledererfaring du får, jo bedre rustet vil du være til en lederstilling i fremtiden.
  • Cross-train i en anden afdeling. Lær færdigheder uden for dit ekspertiseområde. Brug tid på krydstræning i forskellige afdelinger i din nuværende virksomhed. Spørg for eksempel din leder, om du kan arbejde på et projekt i en anden afdeling. Til gengæld kan du tilbyde at dele det, du har lært, med dit team. Dette viser ikke kun din vilje til at lære, men det giver også din arbejdsgiver og dine kolleger uddannelsesmæssige fordele.

Relateret: 12 højtbetalende færdigheder, du kan udvikle

25 job i Chicago, der betaler godt

Her er 25 af de højest betalte job i Chicago, deres løn og deres primære opgaver. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures skal du klikke på lønlinket ved hver stillingstitel nedenfor:

1. Fodterapeut

Gennemsnitsløn: $46.073 om året

Primære opgaver: Fodterapeuter studerer, diagnosticerer og behandler tilstande relateret til dine fødder, ankler og underekstremiteter. De korrigerer misdannelser, behandler infektioner, udfører fod- og ankeloperationer.

Relateret: Lær om at være fodterapeut

2. Salgsfremmende leder

Gennemsnitsløn: $61.040 om året

Primære opgaver: Salgsfremmende ledere hjælper med at øge virksomhedens salg gennem programmer med reklame- og købsincitamenter. De leder disse programmer, skaber produktinteresse og planlægger og administrerer kampagner for at promovere en virksomheds produkter.

3. Daglig leder

Gennemsnitsløn: $70.971 om året

Primære opgaver: Daglige ledere påtager sig ansvaret for en virksomheds eller afdelings drift. De sigter mod at forbedre deres virksomheds effektivitet og overskud, styre virksomhedens budget og implementere marketingstrategier.

Relateret: Lær om at være General Manager

4. Indkøbschef

Gennemsnitsløn: $71.988 om året

Primære opgaver: Indkøbsansvarlige køber produkter på vegne af en organisation. De analyserer leverandører, bestemmer et produkts kvalitet, forhandler kontrakter og fører tilsyn med købere og indkøbsagenter.

Relateret: Lær om at være indkøbschef

5. Marketingchef

Gennemsnitsløn: $76.005 om året

Primære opgaver: Marketingchefer fører tilsyn med promoveringen af ​​et brand eller dets produkter og tjenester. De sigter mod at tiltrække flere kunder og øge brandbevidstheden gennem implementering af marketingkampagner. Marketingchefer indsamler også estimater og bestemmer et budget for disse marketingkampagner. De arbejder ofte sammen med en virksomheds reklameafdeling.

Relateret: Lær om at være marketingchef

6. Advokat

Gennemsnitsløn: $86.113 om året

Primære opgaver: Advokater repræsenterer deres klienter i retten vedrørende juridiske forhold. De yder juridisk rådgivning til deres klienter, udfører forskning, fortolker love, indsamler beviser og sikrer, at deres klienter forstår deres juridiske rettigheder.

Relateret: Lær om at være advokat

7. Salgschef

Gennemsnitsløn: $89.250 om året

Primære opgaver: Salgschefer leder en virksomheds salgsteam. De yder coaching til sælgere, tildeler træning, udvikler en salgsplan og ansætter sælgere efter behov.

Relateret: Lær om at være salgschef

8. Psykiater

Gennemsnitsløn: $91.497 om året

Primære opgaver: Psykiatere diagnosticerer og behandler psykiske sygdomme. De udfører psykiatriske evalueringer, opretter behandlingsplaner, ordinerer medicin og bestemmer effektiviteten af ​​deres behandlingsplan. Hvis deres plan ikke ser ud til at hjælpe deres patient, foretager de ændringer.

Relateret: Lær om at være psykiater

9. Atomingeniør

Gennemsnitsløn: $92.877 om året

Primære opgaver: Nuklear ingeniører designer de processer og udstyr, der bruges til at udnytte atomenergi og stråling. De overvåger operationerne i et nukleart anlæg og sikrer, at operationelle atomkraftværker følger alle sikkerhedsstandarder og protokoller.

Relateret: Lær om at være atomingeniør

10. Økonomichef

Gennemsnitsløn: $94.791 om året

Primære opgaver: Økonomichefer fører tilsyn med en virksomheds økonomiske sundhed. De opretter økonomiske rapporter, fordeler en virksomheds økonomiske ressourcer, fører tilsyn med budgetudarbejdelsen og udfører økonomiske analyser.

Relateret: Lær om at være økonomichef

11. Administrerende direktør

Gennemsnitsløn: $97.404 om året

Primære opgaver: CEO'er træffer virksomhedsbeslutninger på vegne af en virksomhed. Som den højest rangerende virksomhedsleder administrerer de en virksomheds drift og ressourcer. De kommunikerer også med aktionærer, offentligheden og regeringen for virksomheden. Derudover sikrer administrerende direktører, at virksomheden når sine kort- og langsigtede mål og implementerer virksomhedens overordnede mission.

Relateret: Lær om at være administrerende direktør (Chief Executive Officer)

12. Apoteker

Gennemsnitsløn: $97.427 om året

Primære opgaver: Farmaceuter udarbejder recepter og oplyser patienter om sikker brug af deres medicin. De gennemgår også recepter for at forhindre skadelige lægemiddelinteraktioner, besvarer patientspørgsmål og arbejder sammen med sundhedspersonale for at sikre, at deres patienter får den bedste pleje og behandling.

Relateret: Lær om at være farmaceut

13. Kirurg

Gennemsnitsløn: $101.906 om året

Primære opgaver: Kirurger leder det kirurgiske team på en medicinsk facilitet. De håndterer en patients præoperative diagnose og postoperative pleje, informerer patienter om kirurgiske risici og udfører en bred vifte af kirurgiske procedurer.

Relateret: Lær om at være kirurg

14. Ingeniør

Gennemsnitsløn: $103.005 om året

Primære opgaver: Ingeniører opfinder, skaber og tester en bred vifte af maskiner, strukturer og systemer. Ved at bruge deres viden om naturvidenskab og matematik hjælper de med at løse tekniske problemer i verden. Deres opgaver afhænger også af, hvilken type ingeniør de er. Nogle typer ingeniører omfatter en maskiningeniør, en biomedicinsk ingeniør, en civilingeniør eller en materialeingeniør.

15. Kompensationschef

Gennemsnitsløn: $103.183 om året

Primære opgaver: Kompensationsledere fører tilsyn med en virksomheds lønstruktur. De sikrer, at deres organisation tilbyder konkurrencedygtige og aktuelle lønsatser og foretager ændringer i lønstrukturen efter behov. Kompensationsledere fører også tilsyn med medarbejdernes lønfordeling.

16. Autoriseret anæstesiplejerske

Gennemsnitsløn: $106.414 om året

Primære opgaver: Certificerede registrerede anæstesiplejersker administrerer anæstesi før en kirurgisk eller medicinsk procedure. De overvåger også patienter under operationen og sikrer, at de får en jævn bedring. Før operation overvåger de en patients luftveje, forbereder lægemidler før anæstesi og observerer patienter for enhver fysisk reaktion på de lægemidler, de administrerede.

Relateret: Lær om at være anæstesiplejerske

17. Netværksarkitekt

Gennemsnitsløn: $110.627 om året

Primære opgaver: Netværksarkitekter varetager kommunikationsnetværk. Nogle af disse omfatter lokale netværk og intranet. Netværksarkitekter vedligeholder også visse elementer i et IP-netværk og installerer både hardware og software for at opgradere en virksomheds kommunikationsnetværk.

18. Informationssystemansvarlig

Gennemsnitsløn: $123.576 om året

Primære opgaver: Informationssystemadministratorer bestemmer deres virksomheds computerbehov og anbefaler opgraderinger for at sikre computersystemets effektive drift. De vælger også den rigtige hardware og software og sikrer, at computernetværket opfylder virksomhedens og dens brugeres behov.

19. Salgsingeniør

Gennemsnitsløn: $124.316 om året

Primære opgaver: Salgsingeniører laver tekniske præsentationer af en virksomheds produkter og tjenester for at dele med kunder. De bestemmer udstyrsbehov og systemkrav. Salgsingeniører skaber også nye og vedligeholder nuværende relationer med deres kunder.

Relateret: Lær om at være salgsingeniør

20. Børnelæge

Gennemsnitsløn: $126.335 om året

Primære pligter: Børnelæger yder lægehjælp til børn fra spædbarnsalderen indtil de fylder 18. De diagnosticerer og behandler børnesygdomme og -sygdomme og overvåger deres vækst og generelle helbred. Børnelæger udfører også undersøgelser, registrerer deres patients helbred og ordinerer medicin med detaljerede instruktioner for sikker brug.

Relateret: Lær om at være børnelæge

21. Fødselslæge og gynækolog

Gennemsnitsløn: $165.037 om året

Primære opgaver: OB-GYNs er specialiseret i det kvindelige reproduktive system. De yder omsorg for kvinder under graviditet og behandler en række lidelser og sygdomme, der har at gøre med en kvindes reproduktive sundhed. OB-GYN'er udfører også tests såsom bækkenundersøgelser og pap-smears og udfører patientkontrol.

Relateret: Lær om at være en OB-GYN

22. Familielæge

Gennemsnitsløn: $200.849 om året

Primære opgaver: Familiemedicinske læger yder omfattende pleje til patienter i alle aldre. De ordinerer medicin, bestiller laboratorietests, udfører fysiske undersøgelser og hjælper med at forbedre skadede eller syge kropsdele. Familiemedicinske læger kan også henvise patienter til specialister for yderligere konsultationer.

23. Tandlæge

Gennemsnitsløn: $213.884 om året

Primære opgaver: Tandlæger bruger deres mundsundhedsviden til at diagnosticere og forebygge sygdomme i munden. De laver orale behandlingsplaner, overvåger deres patients tænder og kæbeudvikling og bruger røntgenstråler og diagnostiske tests til at stille diagnoser.

Relateret: Lær om at være tandlæge

24. Læge

Gennemsnitsløn: $235.204 om året

Primære opgaver: Læger diagnosticerer og behandler en række forskellige patientsygdomme og skader. De udfører undersøgelser, ordinerer medicin og yder rådgivning om forebyggende sundhedsvæsen. Læger bruger også diagnostiske test til at stille diagnoser.

Relateret: Lær om at være læge

25. Anæstesilæge

Gennemsnitsløn: $246.163 om året

Primære opgaver: Anæstesilæger opretter en bedøvelsesplan for at administrere anæstesi til patienter, der gennemgår en kirurgisk eller medicinsk procedure. De evaluerer deres patienter før procedurer og overvåger dem både under og efter proceduren.

Relateret: Lær om at være anæstesiolog

Kresten Poulsen
Kresten Poulsen Chicago er blandt de største byer i Amerika med en mangfoldig befolkning og masser at tilbyde i form af forretning og muligheder. Det er storby i fornemmelsen, uden det helt intense stress i et sted som New York, måske på grund af dets beliggenhed, der giver det noget af den midtvestlige charme. Selvom ingen enkelt branche dominerer Chicago, kan det hjælpe dig med at sætte dine karrieremål ved at vide, hvilke job der rangerer som højtlønnede i denne by, uanset om du er en karriereplanlægningslokal eller en person, der flytter på jagt efter muligheder. I denne artikel giver vi dig tips til at få et højtbetalt job og lister 25 af de bedst betalte job i Chicago.