Højestbetalende Mekanikingeniørjob: Maskiningeniør Lønoplysninger

Højestbetalende Mekanikingeniørjob: Maskiningeniør Lønoplysninger

Maskiningeniører har en central rolle i fremstillingsprocesserne i mange industrier. Da maskiningeniører har så mange karrieremuligheder, kan deres løn variere meget. I denne artikel beskriver vi de seks højest betalte job, du kan få som maskiningeniør, de højest betalte stater for denne karriere, og hvordan du kan øge din løn som maskiningeniør.

Læs mere: Lær om at være maskiningeniør

Forhøjelse af din løn som maskiningeniør

Her er nogle måder, hvorpå du kan øge dit indtjeningspotentiale som maskiningeniør:

 • Find højtbetalende industrier: Nogle af de højst betalende industrier for maskiningeniører er lægemidler, luftfart og nanoteknologi. Disse brancher er normalt konkurrencedygtige, så det er vigtigt at have et overbevisende CV for at imponere ansættelsesledere.

 • Optjen en højere grad: Du kan øge dit lønpotentiale ved at få en kandidat- eller doktorgrad. Med en kandidatgrad kan du kvalificere dig hurtigere til ledelses- eller lederstillinger inden for maskinteknik.

 • Få licenser og certificeringer: Overvej at optjene din Professional Engineer-licens, da mange arbejdsgivere søger kandidater med en. Der er også mange tekniske certificeringer tilgængelige, som du kan opnå, som viser din dygtighed på området og dedikation til din rolle.

Højest betalende stater for maskiningeniører

Der er mange grunde til, at nogle stater kan have højere lønninger end andre. Nogle stater har en højere levestandard end andre, hvilket øger lønningerne i mange brancher. Nogle stater er knudepunkter for industrier, der betaler maskiningeniører mere konkurrencedygtigt. At vide, hvilke stater der betaler højest, vil hjælpe dig med at beslutte, om du vil flytte. Her er de stater, der har de højeste gennemsnitlige lønninger for maskiningeniører:

 • Virginia: $91.167 om året
 • Washington: $91.752 om året
 • Louisiana: $92.865 om året
 • Maryland: $93.625 om året
 • Oklahoma: $93.736 om året
 • Washington DC: $96.399 om året
 • Californien: $100.722 om året
 • Arizona: $107.618 om året

Højst lønnede maskiningeniørjob

Her er de seks bedst betalte job inden for maskinteknik:

1. Automationsingeniør

National gennemsnitsløn: $90.024 om året

Primære opgaver: Automationsingeniører designer, bygger og vedligeholder selvbetjente maskiner og processer. De arbejder tæt sammen med kunderne for at forstå processen eller opgaven, der automatiseres. En automationsingeniør designer, tester, programmerer og vedligeholder derefter maskinen eller systemet.

Automationsingeniører skal holde sig ajour med sikkerheds- og sundhedsbestemmelser, herunder sanitet, og hvor tæt de automatiserede systemer vil være på mennesker. Disse opgaver kræver ofte præcise bevægelser og omhyggelig timing. Automationsingeniører arbejder ofte i fremstillings- og fødevareindustrien, hvor robotter bruges på samlebåndet til at udføre specifikke opgaver.

Uddannelseskrav: Disse ingeniører har normalt en kandidat- eller bachelorgrad og flere års erfaring.

2. Forsknings- og udviklingsingeniør

National gennemsnitsløn: $92.781 om året

Primære opgaver: Forsknings- og udviklingsingeniører bygger nye fremstillingsmetoder og produkter. De forbedrer også eksisterende systemer for at øge produktiviteten, sikkerheden og effektiviteten. De bygger konceptdesign, tester prototyper og hjælper med at bringe nye metoder og produkter på markedet. Forsknings- og udviklingsingeniører skal være innovative og analytiske for at genkende problemer og finde løsninger. De arbejder i et deadline-drevet miljø og har brug for at kunne arbejde både selvstændigt og med et team.

Uddannelseskrav: Afhængigt af det felt, som en R&D-ingeniør arbejder inden for, kan de have brug for en bachelor- eller kandidatgrad. For luft- og rumfartsforskning og udvikling af ingeniørvidenskab og andre konkurrencedygtige områder skal kandidater have en ph.d.

3. Senior maskiningeniør

National gennemsnitsløn: $99.376 om året

Primære opgaver: Senior mekaniske ingeniører arbejder med et team for at planlægge, designe og udvikle produkter. De kan arbejde på mekaniske dele, printkort, sensorer og elektriske systemer, afhængigt af designteamet. Senior mekaniske ingeniører kan også hjælpe med at designe og implementere fremstillingsprocessen og emballagen til produktet. De skal være i stand til at konceptualisere produkter og løsninger og derefter bygge og teste produkterne for at sikre, at de er sikre og fungerer efter design.

Yderligere opgaver omfatter at skrive tekniske anmeldelser og forbedre produkter, når de er solgt på markedet. De kan også lede et team og forventes at have en avanceret forståelse af produktionsprocessen.

Uddannelseskrav: Senior maskiningeniører skal have mindst en bachelorgrad og mindst fem års erfaring. De har også normalt brug for en PE (Principals and Practice of Engineering) certificering.

4. Senior designingeniør

National gennemsnitsløn: $100.882 om året

Primære opgaver: Senior designingeniører specialiserer sig i at skabe nye produkter. De leder normalt et team fra begyndelsen af ​​projektet gennem produktionen. Senior designingeniører fungerer ofte som projektledere ved at arbejde med kunder for at forstå deres mål og krav, udvikle en tidsplan og budget, lede teamet gennem designprocessen og arbejde på at forbedre processer for fremtidige projekter. De skal være i stand til at vurdere og kommunikere risiko, forstå designprocesser på højt niveau og lede produkttests.

Senior designingeniører fungerer ofte som bindeled mellem ingeniørteamet, kunden og andre interessenter i projekter. De skal være organiserede, opfindsomme og i stand til at kommunikere komplicerede ideer og systemer til forskellige målgrupper. Senior designingeniører arbejder muligvis tæt sammen med leverandører og producenter for at forhandle omkostninger og deadlines, forbedre leveringsprocesser eller planlægge ordrer.

Uddannelseskrav: Senior designingeniører skal have mindst en bachelorgrad og flere års praktisk erfaring. De fleste kandidater har også en PE.

5. Drivlinjeingeniør

National gennemsnitsløn: $102.363 om året

Primære opgaver: Drivlinjeingeniører er mekaniske ingeniører, der arbejder i bilindustrien. De forbedrer udseendet og ydeevnen af ​​motorer, drivaggregatet, elektriske komponenter og software i moderne køretøjer. Drivlinjeingeniører kan arbejde med motorcykler, biler og erhvervskøretøjer, såsom kassevogne og semi-lastbiler. De arbejder tæt sammen med kunderne for at nå deres mål og besvare eventuelle spørgsmål, de har.

Drivlinjeingeniører bestemmer projekttidslinjer og budgetter, bygger og tester prototyper, analyserer data og forskningsmaterialer. De er også ansvarlige for at sikre, at køretøjer opfylder regeringens emissioner og sikkerhedskrav.

Uddannelseskrav: Drivlinjeingeniører har normalt en bachelorgrad, men en mastergrad kan øge indtjeningsmulighederne.

6. Instrumenteringsingeniør

National gennemsnitsløn: $107.881 om året

Primære opgaver: Instrumenteringsingeniører har specialiseret sig i udstyr, der overvåger og styrer tekniske systemer. De designer, bygger, tester, installerer, administrerer og vedligeholder udstyr, der sikrer, at andre tekniske systemer fungerer korrekt. De skal forstå, hvor mange systemer der arbejder sammen, hvordan og hvor de skal måle acceptable områder og holde sig opdateret om ændrede sundheds- og sikkerhedsbestemmelser.

Instrumentingeniører fungerer ofte som konsulenter og tilbyder rådgivning vedrørende systemer, processer og udstyr. Instrumenteringsingeniører skriver også ofte softwareprogrammer, forretningsforslag og rapporter om deres resultater. De kan være involveret i indkøb, drift og forandringsprocesser. Instrumenteringsingeniører arbejder i mange forskellige industrier, herunder nuklear og vedvarende energi, miljøagenturer og uafhængige kvalitetskontrolkommissioner.

Uddannelseskrav: Afhængigt af branchen kan en instrumenteringsingeniør have brug for en bachelor- eller kandidatgrad for at være en konkurrencedygtig kandidat.

Maskiningeniør færdigheder

Her er nogle færdigheder, du skal bruge som maskiningeniør:

 • Kreativitet
 • Design færdigheder
 • Problemløsningsevner
 • Kommunikationsegenskaber
 • Matematikfærdigheder
 • Mekanisk viden
 • Selvledelsesevner
 • Integrativ forhandling
 • Strategisk planlægning
 • Projektledelse

Filippa Duus
Filippa Duus Maskiningeniører har en central rolle i fremstillingsprocesserne i mange industrier. Da maskiningeniører har så mange karrieremuligheder, kan deres løn variere meget. I denne artikel beskriver vi de seks højest betalte job, du kan få som maskiningeniør, de højest betalte stater for denne karriere, og hvordan du kan øge din løn som maskiningeniør.