Højest Betalende Kandidatgrader

Højest Betalende Kandidatgrader

Dit uddannelsesniveau kan i høj grad påvirke dine karrieremuligheder og indtjeningspotentiale. Universitetsuddannede med bachelorgrader kan typisk sikre sig højere betalte job end gymnasieuddannede. Det samme gælder for folk med kandidatuddannelser. Lær om nogle af de højest betalende mastergrader for at finde ud af, om det kan gavne din karriere at gå på efterskole.

Hvad er en kandidatgrad?

En kandidatgrad er en avanceret grad inden for et specialiseret område, som du kan opnå efter en bachelorgrad. Eksempler på disse omfatter en Master of Business Administration, Master of Public Administration og Master of Laws.

Nogle studerende går direkte fra bachelor- til kandidatskole, fordi de ved, at deres målkarriere kræver en kandidatgrad og specialiserede færdigheder. Andre vender tilbage til skolen efter flere år i arbejdsstyrken for at fremme deres viden og indtjeningspotentiale. I gennemsnit tager det to år til tre år at gennemføre de fleste kandidatuddannelser.

En kandidatgrad kan give dig bedre jobmuligheder, flere karriereansvar og en højere løn. Du har muligvis brug for en for at komme forbi et bestemt punkt i din karriere, især hvis dit mål er en ledende stilling. Her er 10 job, der kræver en kandidatgrad og betaler over $70.000 årligt, som angivet af Bonjoures Salaries.

Relateret: Lederevner: Definitioner og eksempler 

Højtlønnede kandidatuddannelser

Mange mastergrader kan give dig job med høje lønninger, men følgende er nogle af de bedst betalende mastergrader:

1. Sundhedsadministration

National gennemsnitsløn:   $77.528 om året

Primære opgaver: Kurserne for Master of Healthcare Administration lærer dig en række færdigheder, der er kritiske for sundhedspleje, herunder strategisk planlægning, politik, statistiske forretningsmetoder, organisatorisk adfærd, økonomi og rådgivning. Denne grad forbereder dig til at være en effektiv leder i sundhedssektoren. Kandidater kan finde sundhedsledelse og ledende stillinger.

2. Markedsføring

National gennemsnitsløn:   $79.175 om året

Primære opgaver: En konsekvent højtbetalende kandidatgrad, en Master of Business Administration (MBA) i Marketing Management sætter kandidater op til at lede en virksomheds marketingafdeling. Du vil lære om forbrugeradfærd, brandposition, produktudvikling, medieplatforme og salgsfremmende strategier, så du kan lede et team i at skabe marketingkampagner og relationer med kunder. Mulige job inkluderer marketingdirektør eller manager.

3. Anvendt matematik

National gennemsnitsløn:  $79.815 om året

Primære opgaver: Hvis du er interesseret i matematikkens avancerede funktion inden for områder som teknik, ledelse og naturvidenskab, er Master of Science i anvendt matematik en af ​​de bedst betalende kandidatgrader. På dette program kan du specialisere dig i fokusområder som numerisk analyse, videnskabelig databehandling og matematisk biologi. Med denne grad kan du finde matematikerjob, der kræver, at du forsker i og anvender komplekse matematiske begreber til forretnings-, økonomi-, ingeniør-, computer- eller andre industrier.

4. Industriel ledelse

National gennemsnitsløn:  $80.200 om året

Primære opgaver: En Master of Science i Industrial Management-grad uddanner studerende i facility and engineering management, handel og systemanalyse. Med denne master kan du finde et job som systemchef, industriingeniør, driftskonsulent, produktionsdirektør eller produktionssupervisor.

5. Datalogi

National gennemsnitsløn:  $81.680 om året

Primære opgaver: Studerende, der forfølger en Master of Science i Computer Science, vil gå ind i et voksende felt. Hvis du vælger denne vej, vil du lære avanceret computersprog og algoritmer og være i stand til at designe og administrere software, netværk, sikkerhed og databaser. Du kan fokusere på specifikke områder såsom programmeringssprog, software engineering eller kunstig intelligens. Med denne grad kan du finde ansættelse som computer- og informationssystemchef.

6. Petroleumsteknik

National gennemsnitsløn:  $82.330 om året

Primære opgaver: Petroleumsingeniører designer udvindingsmetoder til udvikling og produktion af råolie eller naturgas. Fagfolk, der forfølger denne nichegrad, vil få en forståelse af begreber lige fra fysik og kemi til geologi og termodynamik til økonomi og matematik. Jobs, du muligvis kvalificerer dig til, når du har opnået en Master of Science in Petroleum Engineering, omfatter blandt andet petroleumsgeolog, produktionsingeniør eller boreingeniør, petroleumsingeniør.

7. Fysik

National gennemsnitsløn: $91.080 om året

Primære opgaver: Gennem fysik studerer eleverne sammenhængen mellem rum, tid, energi og stof. Du kan forfølge en Master of Science i fysik, hvis du vil specialisere dig inden for områder som biofysik, astrofysik, kvantefysik, ikke-lineær dynamik, biofotonik, beregningsfysik, elektrodynamik eller faststoffysik. Med denne grad kan du finde arbejde som videnskabsmand eller fysiker i et forskningslaboratorium eller på en uddannelsesinstitution som gymnasie- eller universitetsprofessor.

8. Kemiteknik

National gennemsnitsløn: $93.453 om året

Primære opgaver: Kemiske ingeniører har brug for en master for at avancere professionelt. Deres arbejdsopgaver omfatter udstyrsdesign, produktion og test af produkter, tilsyn med fremstilling og mere. De arbejder ofte i den kemiske industri, men opfylder også behov inden for områder som fotografi, elektronik, sundhedspleje og produktfremstilling. Når de forfølger en Master of Science i Kemiteknik, kan de studerende vælge at specialisere sig inden for områder som nanoteknologi, termodynamik og bioteknologi.

9. Økonomi

National gennemsnitsløn: $94.319 om året

Primære opgaver: En Master of Science i økonomi giver grad-indehavere en dyb forståelse af økonomiske teorier såsom mikro- og makroøkonomi, økonometri, økonomisk prognose og vækst og anvendt, finansiel og beregningsøkonomi. Du kan specialisere dig i en bestemt branches økonomi og finde arbejde som finansøkonom, mikro- eller makroøkonom eller industriøkonom. Du kan også opnå en MBA i økonomi, hvis du vil studere industri, marketing, handel og investeringer på lokal eller global skala. Med denne grad kan du specialisere dig i arbejds- eller byøkonomi og økonomisk analyse.

10. Lægeassistent

National gennemsnitsløn:  $103.648 om året

Primære opgaver: Med en Master of Science i lægeassistentstudier kan du blive kvalificeret til at yde patientbehandling såsom rådgivning, undersøgelser, diagnoser, udskrivning af recepter og udførelse af behandlinger. Du kan vælge at specialisere dig inden for et bestemt område, såsom genetik, immunologi eller farmakologi. Lægeassistenter arbejder direkte under læger på hospitaler, lokale klinikker og lægekontorer.

11. Statistik

National gennemsnitsløn: $104.009 om året

Primære opgaver: Med en Master of Science i statistik får du avanceret viden om, hvordan du indsamler, analyserer og præsenterer data. Begreber, du vil lære om og skal anvende på scenarier i den virkelige verden, omfatter sandsynlighedsteori, regressionsanalyse, bioinformatik og lineær modellering. Statistikere kan finde højtlønnede job, der administrerer og analyserer data for virksomheder inden for næsten alle områder. Disse kan omfatte medicinske statistikere, folkesundhedsstatistikere og pædagogiske teststatistikere.

12. Elektroteknik

National gennemsnitsløn: $104.119 om året

Primære opgaver: Studerende, der er dygtige inden for naturvidenskab, matematik, teknik og teknologi, kan forfølge en Master of Science i elektroteknik. Dette program uddanner dig i en række teknologiske koncepter, herunder antennenetværk, integrerede kredsløb med blandede signaler, biosignalbehandling, kvanteinformationsbehandling, nanoteknologi, optisk kommunikation, fotonik og kontrolsystemer. Folk, der tjener mastergrader inden for ingeniørområdet, er mere tilbøjelige til at kvalificere sig til senior- eller højere ingeniørstillinger.

13. Sygepleje

National gennemsnitsløn: $107.076 om året

Primære opgaver: En Master of Science i sygepleje er en værdifuld grad, der sætter kandidater op til at blive højtlønnede sygeplejersker eller registrerede sygeplejersker i avanceret praksis. I denne lederrolle vil du yde primær eller specialpleje til patienter i alle livsstadier. Under en læges vejledning undersøger praktiserende sygeplejersker patienter, udfører test, stiller diagnoser, udfører procedurer, ordinerer medicin og yder behandling.

14. Software engineering

National gennemsnitsløn: $107.366 om året

Primære opgaver: Med en Master of Science i Software Engineering kan du forfølge højtuddannede roller i en række forskellige brancher. Du lærer at designe, bygge, teste og vedligeholde software, computerapplikationer og operativsystemer udover kodning. softwareingeniører finder ofte arbejde inden for programmering, computerservice eller systemdesign inden for virksomheder eller offentlige organisationer.

15. Økonomi

National gennemsnitsløn: $108.518 om året

Primære opgaver: En kandidat i finans forbereder kandidater til at føre tilsyn med virksomheders investeringer, finansielle rapporter, fusioner og opkøb, kontantstyring og kapital. Hvis du forfølger en Master of Science in Finance-grad, vil du lære færdigheder som avanceret regnskab og ledelse. Med denne grad kan du få et job i lokal eller international finansiering som finanschef eller officer, controller, finansiel planlægger, investeringsbankmand, pengemanager eller risikomanager. 

16. Virksomhedsadministration

National gennemsnitsløn: $114.083 om året

Primære opgaver: Hvis du vil være en virksomhedsleder, såsom en administrerende direktør (CEO) i enhver branche, skal du have en MBA. Denne grad vil give dig en stærk baggrund inden for ledelse, teamwork, bedste praksis inden for ledelse, kommunikationsevner og kvantitativ analyse. Du kan specialisere dig yderligere afhængigt af det felt, du ønsker at arbejde inden for, såsom sundhedspleje eller teknologiledelse. 

17. Informationsteknologi

National gennemsnitsløn: $121.769 om året

Primære opgaver: Fagfolk med en Master of Science i informationsteknologi vil sandsynligvis have masser af højtlønnede jobmuligheder takket være stigningen i cloud computing, datalagring og informationssikkerhed. Denne grad lærer dig om softwareudvikling, forretningsinformationssystemer, sikkerhed, telekommunikation, programmering, netværk og e-handel. Du kan finde beskæftigelse som informationsforsker, computersystemanalytiker, softwareudvikler, computernetværksarkitekt eller direktør for informationsteknologi.

18. Sygeplejebedøvelse

National gennemsnitsløn: $176.386 om året

Primære opgaver: Certificerede registrerede sygeplejersker anæstesilæger, der har afsluttet en Master of Science in Nursing in Nurse Anesthesia, er nogle af de bedst lønnede sygeplejersker. De er ansvarlige for at levere smertebehandlingstjenester og administrere anæstesi til operationer og procedurer på hospitaler, tandlægepraksis og ambulante centre. 

Relateret: Sådan anføres uddannelse på et CV

Sådan ansøger du til efterskole

Hvis du har opnået din bachelorgrad, kan du søge ind på et universitet eller en online kandidatuddannelse. Uanset om du lige er færdiguddannet fra college og ønsker at fortsætte din uddannelse inden for et bestemt område, eller du i øjeblikket har et job, men ønsker at øge din karriere og lønklasse, kan en kandidatgrad måske hjælpe. For at ansøge skal du:

  1. Vælg dit program.
  2. Gennemgå dine tidligere kurser.
  3. Gennemfør de nødvendige tests.
  4. Få anbefalingsbreve.
  5. Forbered dit skriftlige materiale.
  6. Overhold deadlines.

1. Vælg dit program

Bestem, om du vil ansøge om et fysisk universitet, eller om et onlineprogram passer bedre til din tid og dit budget (især hvis du planlægger at bevare dit nuværende job, mens du fortsætter med din uddannelse). Uanset hvad, sørg for, at det er akkrediteret af en nationalt anerkendt akkrediteringsorganisation. For nogle områder, der kræver certificeringer, vil du gerne sikre dig, at det program, du overvejer, er akkrediteret, ud over institutionen.

2. Gennemgå dine tidligere kurser

Find ud af, om dit valgte kandidatprogram har forudsætninger såsom tidligere videnskabskurser eller sprogkundskaber. Hvis det er nødvendigt, vil du muligvis være i stand til at tage klasser som en ikke-gradssøgende studerende for at kompensere for manglende point, før du ansøger om kandidatuddannelser.

3. Gennemfør de nødvendige tests

Afgør, om du skal tage Graduate Record Exam (GRE) for at blive optaget. Du har muligvis ikke brug for GRE til online graduate-programmer, hvorimod topuniversiteter typisk kræver en minimumsscore. Andre kandidateksamener, du muligvis skal tage, afhængigt af dit studieområde, omfatter Law School Admission Test, Graduate Management Admission Test eller Medical College Admission Test.

4. Få anbefalingsbreve

Hvis det er muligt, få anbefalinger fra det respekterede fakultet på dit alma mater. Men hvis du har været ude af skolen i et stykke tid, kan du spørge ledere på dit nuværende eller tidligere job. 

5. Forbered dit skriftlige materiale

Sammensæt en stærk skriftlig prøve (hvis det er nødvendigt) og en personlig erklæring om, hvad du gerne vil forfølge og opnå på kandidatskolen.

6. Overhold deadlines

Ansøgningsfrister for kandidatskoler er ofte i december for studerende, der ansøger til det følgende års efterårsprogram. For at gennemføre alle test- og skriveprøver og indsamle de anbefalinger og udskrifter, du har brug for, er det bedst at begynde processen et år før ansøgningsfristen.

Hvis du er drevet til at lykkes i din valgte karriere og ønsker at høste de økonomiske og professionelle gevinster ved at gøre det, så forfølge mastergrader, der betaler mest. Ved at specialisere dig inden for et respekteret felt bliver du bedre rustet og i stand til at tjene en betydelig løn i en lederrolle. Søg i Bonjoures's Career Guide for at få hjælp til at finde de bedst betalte job med en kandidatgrad og forberede sig på at søge.

Gunnar Mogensen
Gunnar Mogensen Dit uddannelsesniveau kan i høj grad påvirke dine karrieremuligheder og indtjeningspotentiale. Universitetsuddannede med bachelorgrader kan typisk sikre sig højere betalte job end gymnasieuddannede. Det samme gælder for folk med kandidatuddannelser. Lær om nogle af de højest betalende mastergrader for at finde ud af, om det kan gavne din karriere at gå på efterskole.