Hjemmejob, Der Betaler Over $40.000 Uden Universitetsgrad

Hjemmejob, Der Betaler Over $40.000 Uden Universitetsgrad

Der er mange onlinejobs uden uddannelseskrav, men det kan være udfordrende at afgøre, hvilke der betaler en god løn. Med nogle undersøgelser kan du finde virksomheder, der er interesseret i at betale en lukrativ sats i bytte for fjernarbejde uden at skulle gennemføre en uddannelse.

Efterhånden som flere virksomheder tilbyder fjernarbejdsmuligheder, kan du udvide dine indtjeningsmuligheder uanset din erfaring og uddannelse. I denne artikel diskuterer vi nogle af de arbejde hjemmefra, der betaler bedst uden at kræve en formel uddannelse.

18 af de bedst lønnende arbejde hjemmefra job uden en grad

Afhængigt af dine færdigheder og erfaring kan du kvalificere dig til en række vellønnede stillinger, der giver dig mulighed for at arbejde hjemmefra. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures skal du klikke på lønlinket ved hver stillingstitel nedenfor:

1. Telefonsælger

National gennemsnitsløn: $41.016 om året

Primære opgaver: Telemarketingfolk ringer til potentielle kunder for at annoncere for produkter og aftaler med sælgere. De kan arbejde hjemmefra med at nå ud til salgsemner, uddanne forbrugerne om fordelene ved deres produkter og svare på spørgsmål eller bekymringer. Nogle telefonsælgere bruger også tid på at undersøge telefonnumrene på kvalificerede købere, som kan være interesserede i deres tjenester. Telemarketing-stillinger er ideelle for folk, der er personable, venlige og høflige, så de nemt kan etablere en forbindelse med kunderne.

Mange telemarketingstillinger betales på provisionsbasis oven i en grundløn, hvilket skaber et højt indtjeningspotentiale for folk, der er motiverede til at sælge. Overbevisende, engagerede telefonsælgere kan hurtigt og effektivt lukke salget for at tjene en høj løn, mens de arbejder fra deres hjemmekontor.

Relateret: Lær om at være telefonsælger

2. E-mail marketing specialist

National gennemsnitsløn: $44.124 om året

Primære opgaver: E-mailmarketingspecialister hjælper deres kunder med at nå ud til deres publikum gennem engagerende e-mailkampagner. De bestemmer, hvilke billeder, tekst og linkveje, der resulterer i de bedste resultater for en klient ved at minde dem om deres tjenester. De måler interaktioner fra e-mail-modtagere og justerer fremtidige e-mails baseret på denne feedback. E-mail marketing specialister designer grafik, skriver e-mail-indhold, kompilerer lister over kontaktoplysninger og planlægger tidspunktet for opsøgende projekter.

Denne digitale marketingrolle kræver ikke en grad, hvis du har erfaring med at skrive eller administrere digitalt indhold. Oprettelse af en portefølje af eksempler på e-mail-kampagner og læring af online-e-mail-værktøjer kan hjælpe dig med at kvalificere dig til en stilling som e-mail-marketingspecialist.

3. Social media manager

National gennemsnitsløn: $44.767 om året

Primære pligter: Sociale medier ledere er ansvarlige for at repræsentere en virksomhed eller organisation online ved at overvåge deres tilstedeværelse på sociale medier og bruge sociale platforme til at interagere med kunder. De sporer trends på sociale medier og udarbejder strategier om, hvilke indlæg der bedst fremmer et brands image. Ledere på sociale medier reagerer på kommentarer med en konsistent brandstemme, skaber originale opslag og interagerer med andre virksomhedskonti.

Du kan forberede dig på at blive en social media manager ved at opbygge en tilhængerskare på sociale medier hjemmesider for at demonstrere din evne til at engagere et publikum. Du kan bruge dine konti som en portefølje, når du ansøger om fjernadministration af sociale medier.

Relateret: Lær om at være Social Media Manager

4. Virtuel bogholder

National gennemsnitsløn: $47.149 om året

Primære opgaver: Virtuelle bogholdere bruger online bogholderisoftware til at hjælpe med at administrere deres kunders optegnelser. De sorterer en kundes transaktioner i kategorier og sørger for, at deres kontosaldi stemmer overens med kvitteringer, indkøbsordrer og fakturaer. Virtuelle bogholdere får fjernadgang til virksomhedens dokumenter, organiserer dem på en logisk og sikker måde, opretter transaktionsrapporter og afstemmer uoverensstemmelser.

Mens virtuelle bogholdere ikke behøver at have en traditionel grad, kræver nogle arbejdsgivere et bogholdericertifikat for at kvalificere sig. Administrativ og faktureringserfaring kan nemt skifte til en virtuel bogholderirolle.

5. Tolk

National gennemsnitsløn: $47.913 om året

Primære opgaver: Tolke lytter til samtaler, taler og anden tale og konverterer dem til et andet sprog. Tolke bestemmer kernebetydningen af, hvad den ene part siger, og forsøger at finde en kortfattet, præcis måde at udtrykke den mening på, så andre kan forstå. De kan direkte oversætte livebegivenheder eller oversætte forudindspillet lyd, enten ved at skrive en transskription ned eller oprette en anden lydfil.

6. Kodningsspecialist

National gennemsnitsløn: $48.912 om året

Primære opgaver: Medicinske kodningsspecialister er ansvarlige for at gennemgå patientskemaer efter en aftale og tildele koder til hver del af deres besøg. Koderne angiver typen af ​​procedure eller medicin, hvilket gør det nemt for forsikringsselskaber at bestemme dækning og godkende forsikringskrav. Kodningsspecialister indtaster deres kodede fortolkning af medicinske dokumenter i en softwaredatabase og kommunikerer med klinikpersonalet om status for patientjournaler.

Du kan kvalificere dig til at blive en medicinsk kodningsspecialist ved at udfylde et medicinsk kodningscertifikat, der viser din forståelse af grundlæggende industrikoder.

7. Kundeplejechef

National gennemsnitsløn: $48.925 om året

Primære opgaver: Kundeplejeledere tilbyder support på højt niveau til kunder og kundesupportmedarbejdere på begynderniveau. Kundeplejeledere bestemmer kundeservicepolitikker og bedste praksis for at løse problemer. De træner kundeserviceagenter, reagerer på eskalerede billetter og vurderer kundetilfredsheden for at guide virksomhedens strategi.

Hvis du har erfaring i en ekstern kundeservicerolle, kan du kvalificere dig til mange kundeplejelederstillinger uden en formel grad. Erfaring med kundestyringssoftware kan gøre dig til en mere konkurrencedygtig kandidat.

8. Fitness træner

National gennemsnitsløn: $51.694 om året

Primære opgaver: Online fitnesstrænere poster videoer og instruktionsartikler, der viser, hvordan man laver forskellige øvelser og aktiviteter for at forbedre en klients kondition. De underviser live online klasser, hvor de modellerer den rigtige form under en træningsrutine og er vært for en-til-en sessioner, hvor de giver personlig rådgivning og instruktion.

Folk med en passion for fitness kan ansøge om at blive online fitnessinstruktør eller begynde at filme deres egne videoer for at reklamere for personlige træningstjenester til deres egne kunder som uafhængige kontrahenter.

9. Skadeudligner

National gennemsnitsløn: $55.597 om året

Primære opgaver: Skadebehandlere arbejder eksternt for forsikringsselskaber for at undersøge forsikringskrav i deres område. De inspicerer ejendom hos personer, der har indgivet et forsikringskrav, og afgør, om de er berettiget til refusion fra forsikringsselskabet. Skadejusteringer registrerer erklæringer, læser politirapporter og fortolker dækningsplaner for hvert krav.

Som skadesbehandler vil du bruge noget af din tid i felten på at indsamle beviser relateret til et krav og noget af din tid på dit hjemmekontor på at udføre research og udarbejde rapporter. Du vil eksternt sende dine resultater til forsikringsselskabet for hver skade.

10. Virtuel assistent

National gennemsnitsløn: $57.487 om året

Primære opgaver: Virtuelle assistenter støtter klienter med en række opgaver, herunder planlægning af transport, opkald for at lave aftaler, sortering i beskeder, oprettelse af opslag på sociale medier og sporing af udgifter. Deres klienter prioriterer, hvad de skal nå, hvilket den virtuelle assistent bruger som en guide til at træffe beslutninger. Næsten enhver administrativ opgave eller ærinde kan delegeres til en virtuel assistent.

11. Direktionsassistent

National gennemsnitsløn: $57.119 om året

Primære opgaver: Executive assistenter yder opmærksom støtte til virksomhedsledere. De arbejder tæt sammen med en enkelt leder for at administrere deres tidsplan, screene opkald, kompilere præsentationer, anmode om forsyninger og håndtere alle andre administrative opgaver. Executive assistenter ledsager ledere til møder for at tage referater og hjælpe dem med at forblive organiseret hele tiden.

Mange direktionsassistenter arbejder eksternt, især for ledere, der selv arbejder i et fjerntliggende miljø. De bruger online-arbejdspladsværktøjer til at styre direktørens kontoransvar hjemmefra.

12. Forsikringsagent

National gennemsnitsløn: $58.025 om året

Primære opgaver: Forsikringsagenter kontakter kunder via telefon eller e-mail for at sælge dem bolig-, bil-, livs- eller generelle forsikringsordninger. De indsamler oplysninger om kundeemner fra personer, der har brug for forsikring, og mødes med dem for at diskutere de vilkår, de kan tilbyde. Forsikringsagenter forhandler betalingssatser, selvrisiko, præmier og yderligere servicefunktioner baseret på deres klients situation.

At være forsikringsagent kræver ikke forudgående erfaring eller en grad. Når du først har studeret til en licenseksamen i din stat, kan du begynde at arbejde med et forsikringsselskab for at repræsentere deres tjenester på afstand.

Relateret: Lær om at være forsikringsagent

13. Freelance grafisk designer

National gennemsnitsløn: $60.732 om året

Primære opgaver: Freelance grafiske designere bruger designsoftware og til at skabe logoer, kunsttryk, webbilleder, sidelayouts og digitale tegninger til deres kunder. De mødes med kunder for at bestemme deres visuelle designbehov og kunstneriske smag, og derefter samarbejder de om at skabe et billede, der lever op til disse forventninger. Efter at have afsluttet et projekt giver de kunderne billedfiler, som de kan bruge til deres hjemmeside, produkter eller personlig brug.

Freelance grafiske designere er uafhængige entreprenører, der beslutter, hvilke kunder de skal ansætte. Mange freelance grafiske designere arbejder eksternt og bruger tekstchat eller telefonkommunikation til at booke kunder og diskutere feedback,

14. Content manager

National gennemsnitsløn: $61.213 om året

Primære pligter: Indholdsadministratorer er specialister i digital marketing, som hjælper websteder med at bestemme, hvilke typer tekster, videoer og andre indlæg de skal producere. De undersøger nøgleord, der skal fokuseres på, brainstormer ideer til indholdsfag og udarbejder strategier for, hvordan man reklamerer for webindhold effektivt.

Du kan lære grundlæggende søgemaskineoptimering og indholdsmarkedsføring online uden at få en eksamen. Ved at påtage dig freelance-job med indholdsmarkedsføring kan du begynde at opbygge et CV for at kvalificere dig til fjernindholdsadministratorstillinger.

15. Tekstforfatter

National gennemsnitsløn: $62.154 om året

Primære opgaver: Tekstforfattere fortolker skrivetrusser og bruger disse anvisninger til at skrive overbevisende, underholdende eller pædagogisk indhold. Tekstforfattere skriver artikler, blogs, produktbeskrivelser, hjemmeside-landingssider, indlæg på sociale medier og e-mails blandt mange andre skriveprojekter. De justerer deres ordvalg for at opretholde en konsistent stemme for klienten.

Tekstforfattere behøver ikke en universitetsgrad for at finde et højtbetalt arbejde hjemmefra. Mange websteder betaler for kvalitetsartikler, som du kan bruge til at opbygge en copywriting-portefølje for at reklamere for dine færdigheder.

Relateret: Lær om at være tekstforfatter

16. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $77.078 om året

Primære opgaver: Webudviklere skriver kode og script for at designe en funktionel, attraktiv hjemmeside. De opretter individuelle websider og integrerer dem med et navigationssystem, så brugere kan få adgang til forskellige webstedsfunktioner. Webudviklere kan arbejde med udseendet af et websted, dets ydeevne eller begge dele.

Du behøver ikke en uddannelse for at blive udvikler, men du har brug for viden om kode og webtjenester. Du kan begynde at finpudse disse færdigheder ved at tage gratis kurser i, hvordan du koder og oprette prøveprojekter, hvor du kan udforske forskellige webstedsdesign.

Relateret: Lær om at være webudvikler

17. Voice over kunstner

National gennemsnitsløn: $78.300 om året

Primære opgaver: Voice over-kunstnere fortæller lydbøger, læser manuskripter til shows, optræder i radioreklamer og leverer andre stemmeskuespiltjenester. De bruger deres stemme til at formidle følelser og stemning til opgaven, tydeligt udtale ord og timing af deres svar. Voice over-kunstnere kan manipulere deres stemme til at efterligne flere karakterer eller bruge deres naturlige stemme.

Voice-over-kunstnere kan arbejde hjemmefra, hvis de har det rigtige lydudstyr til at fange en klar lyd. Dette inkluderer hovedtelefoner, en kvalitetsmikrofon, akustisk isolering, lydredigeringssoftware og en computer til at gemme optagelsen. Du bliver sandsynligvis nødt til at skabe et hjul og forstå nicherne i dette erhverv for at finde succes.

18. IT-sikkerhedsspecialist

National gennemsnitsløn: $84.199 om året

Primære opgaver: IT-sikkerhedsspecialister leverer cybersikkerhedsanalyse og support til teknologisystemer. IT-sikkerhedsspecialister administrerer, hvem der har adgang til forskellige dele af en virksomheds it-infrastruktur. De er ansvarlige for at overvåge netværksaktivitet, identificere sårbarheder, udføre penetrationstest, rette fejl og opretholde sikkerhedsstandarder. IT-sikkerhedsspecialister identificerer virkningen af ​​sikkerhedsbrud og løser problemer efter at have fastlagt risikoniveauet for forskellige sikkerhedsmuligheder.

Mange it-sikkerhedsspecialister og andre cybersikkerhedsprofessionelle behøver ikke en grad, hvis de har erfaring med it- og websikkerhed. Du kan opnå cybersikkerhedsfærdigheder ved at tage kurser i etisk hacking og opsøge cybersikkerhedscertificeringer.

Rita Kjærgaard
Rita Kjærgaard Der er mange onlinejobs uden uddannelseskrav, men det kan være udfordrende at afgøre, hvilke der betaler en god løn. Med nogle undersøgelser kan du finde virksomheder, der er interesseret i at betale en lukrativ sats i bytte for fjernarbejde uden at skulle gennemføre en uddannelse.