Guide Til Per-Diem Sygepleje

Guide Til Per-Diem Sygepleje

Sygepleje er et erhverv, der giver dig mulighed for at have et fleksibelt skema. Dagsygeplejejob giver sygeplejersker mulighed for at skabe deres skemaer og skabe en god balance mellem arbejde og privatliv. Sygeplejersker arbejder dagpenge eller flekspersonale af flere årsager, herunder eksponering for andre etager og specialer, møde nye sygeplejersker og fleksibilitet med deres tidsplan. I denne artikel vil vi diskutere fordelene ved at arbejde dagpengeskift som sygeplejerske og dele to sygeplejerskers personlige erfaringer.

Hvad vil det sige at være dagpengesygeplejerske?

En dagpengesygeplejerske arbejder efter behov på et hospital eller en facilitet. Deres løn er direkte forbundet med de timer, de arbejder. Dagpengearbejde kan være midlertidigt, men nogle sygeplejersker arbejder dagpenge i stedet for at arbejde fuld tid som sygeplejerske.

At være dagpengesygeplejerske betyder, at du arbejder vagter, der har brug for dækning, herunder vagter, der skal besættes i sidste øjeblik. Dagpenge sygeplejersker vil fortsat være en mulighed for sygeplejersker på grund af personaleproblemer og huller i dækningen. Du kan udfylde sygeplejersker, der tog på ferie, sygemeldte, eller hvis en etage mangler sygeplejersker.

Forskellen mellem dagpenge og deltidsarbejde

Der er forskel på dagpenge- og deltidsarbejde. Forskelle omfatter:

Dagpenge

 • Ingen fastlagt tidsplan
 • Du kan enten oprette din tidsplan eller vælge dage, der er tilgængelige baseret på gulvets behov
 • Du kan blive bedt om at hente et vist antal skift
 • Ingen garanterede timer
 • Du har muligvis ikke fordele
 • Præmieløn, hvilket betyder mere end hvad en fuldtids- eller deltidssygeplejerske ville få udbetalt
 • Du kan nogle gange vælge, hvor du arbejder

Deltid

 • Sæt tidsplan
 • Garanteret timer
 • Du kan have fordele
 • Løn er mindre end fuldtidsstatus, fordi du ikke arbejder på fuld tid

Fordele ved dagpengearbejde

Caitlin Brown, BSN, RN, har været sygeplejerske i halvandet år og er allerede vant til at arbejde to job. Ud over sit fuldtidsjob som sygeplejerske på en Med/Surg etage, henter hun dagpengevagter. Caitlin vælger at arbejde dagpenge af forskellige årsager, men primært fordi hun "har desperat behov for en ny bil." Caitlin beskriver sin bil som værende på sit "sidste ben".

At hente dagpengevagter har hjulpet Caitlin enormt. "At kunne hente ekstra vagter i min egen tid har været meget nyttigt. Jeg har været i stand til at spare op til en bil, mens jeg er blevet ved med at betale af på mine studielån, spare op til et hus og betale mine månedlige regninger på grund af de ekstra vagter, jeg Saml op."

Kristine Gaynor, BSN, RN, henter dagpengevagter for at betale for sine børns uddannelse. Hun arbejder på en Med/Surg etage og har hentet dagpengevagter det seneste år. Kristine udtaler: "Jeg vil gerne have nok til at sende mine børn på college uden at bekymre mig om studielån." Hun henter også vagter for at spare op til drømmebolig, ferie og uforudsete udgifter.

Andre økonomiske fordele ved at arbejde dagpenge på sygeplejevagter omfatter:

 • Nedbetaling af gæld såsom kreditkort eller studielån
 • Spar penge til fremtiden
 • Opsparing til en ferie
 • Sparer op til en bil
 • At se, hvordan andre hospitaler fungerer

Fleksibilitet

Dagpenge for sygeplejersker giver fleksibilitet med planlægningen. Nogle gange, fordi det er kort varsel, betaler dagpengevagter mere end almindelige sygeplejevagter. Caitlin påpeger, "At arbejde dagpenge er ideel, fordi du kan afhente skift på din egen tid og kan lave din egen tidsplan."

Udvid din sygeplejefaglighed

Når du arbejder med dagpengejob, kan du blive udpeget til at arbejde på en ukendt enhed. Caitlin siger: "At arbejde dagpenge giver mig mulighed for at arbejde på forskellige hospitaler i systemet og få et overblik over, hvad forskellige steder laver." Selvom det kan være uvant at arbejde på en ny enhed, er det også en glimrende måde at blive udsat for forskellige sygeplejekompetencer.

Arbejde på forskellige faciliteter

Du kan arbejde på forskellige sygehuse, plejehjem, klinikker osv. som dagpengesygeplejerske. Caitlin kan godt lide, at hun kan arbejde på forskellige faciliteter på hospitalet, fordi det giver hende mulighed for at møde nye mennesker og netværke. Det giver hende også mulighed for at udføre arbejde, der er anderledes end hendes fuldtidsstilling.

Udvid din karriere gennem forskellige specialiseringer

Som dagpengesygeplejerske har du valget mellem at arbejde inden for forskellige specialer. Hvis du f.eks. arbejder på skadestuen for voksne, vil du måske hente skift på skadestuen for børn. Nogle hospitaler vil træne dig, før du starter. At blive eksponeret for andre specialer giver dig mulighed for at få yderligere færdigheder og erfaring og vokse i din karriere.

Kristine kan godt lide at tage skift anderledes end sit fuldtidsjob. "Jeg forsøger at planlægge flex og dagpenge, der er let eller anderledes end mit almindelige skift [som ] kontorarbejde, vacciner eller noget andet." Dette giver hende mulighed for at udforske andre sygeplejejob samt forhindre udbrændthed.

Højere løn

Sygeplejersker, der arbejder dagpenge-job, får typisk mere i løn af forskellige årsager. Disse satser varierer fra stat til stat. De får mere betalt fordi:

 • Hospitaler behøver ikke at give fordele såsom sygesikring, personlig afspadsering (PTO), sygedage
 • Skifter plejer at være i sidste øjeblik og skal udfyldes hurtigt
 • Sygeplejersker henter vagter i helligdage
 • Arbejde på specialgulve såsom arbejde og levering eller intensivafdeling kan betale mere
 • Lønnen er knyttet direkte til de timer, du arbejder

Sæsonbestemte arbejdsmuligheder

Du kan også arbejde dagpenge sæsonmæssigt. Sygeplejersker holder gerne ferie i ferierne, f.eks. jul eller sommerferie. Hospitaler kan ansætte flere dagpengesygeplejersker i løbet af denne tid, så deres personale kan holde fri.

Siden COVID-19 har der været masser af dagpengejob for sygeplejersker. Nogle af disse skift arbejder ved sengen eller arbejder på teststeder. Disse skift er dog kortsigtede; nogle sygeplejersker kan lide, at de giver en god pude til ekstra indtægt.

Ulemper ved at arbejde som dagpengesygeplejerske

At arbejde fuld tid som sygeplejerske kan være stressende og forårsage udbrændthed. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du afhenter dagpengevagter. Opsamling af for mange skift kan få dig til at sprede dig selv for tynd.

Kristine sørger for ikke at overdrive det. "Jeg vil fortsætte med at tage skift her og der, så længe jeg føler mig mentalt og fysisk i stand til at gøre det. Jeg forsøger at sikre, at jeg aldrig overanstrenger mig eller forårsager udbrændthed."

Mangel på fordele

Hvis du vælger at arbejde dagpenge på fuld tid, skal du være forberedt på ikke at have medicinske fordele. Sygeplejersker, der arbejder dagpengejob, beholder normalt deres fuldtidsstatus på én facilitet for at beholde deres ydelser. Nogle sygeplejersker vælger at blive på deres ægtefælles eller partners sundhedsforsikring.

Timer er ikke garanteret

Timer er ikke garanteret ved dagpengearbejde. Dette er en af ​​ulemperne ved at arbejde dagpenge. Hospitaler kan til enhver tid annullere dig. For at sikre, at dette ikke sker, vil du måske arbejde med et sygeplejebureau, der tilbyder flere sygeplejejob dagpenge.

Forvent at flyde til forskellige etager

Hvis du vælger at arbejde dagpenge, kan du flyde til forskellige etager. Flydende refererer til at flytte fra en enhed til en anden. Sygeplejersker, der arbejder dagpengejob, kan se flydende som en pro eller con. At flyde til en anden etage kan give angst, fordi du ikke er bekendt med, hvordan tingene køres på gulvet, men nogle sygeplejersker kan opleve, at dette hjælper med at fortsætte med at udvikle deres færdigheder som sygeplejerske.

Er det det værd at arbejde dagpenge?

At arbejde dagpenge kan hjælpe dig med at spare op til noget bestemt eller betale ned på gæld. Det kræver disciplin og strategier for at nå disse mål. Caitlin og Kristine råder til:

 • Vær nærværende og selvmotiveret
 • Sæt realistiske forventninger
 • Vær fleksibel
 • Være konsekvent
 • Genvurder, når du kæmper, eller efter at du har nået dit mål
 • Fortsæt med at skabe nye mål

Caitlin og Kristine prioriterer ikke at sprede sig for tyndt. Her er nogle tips, de anbefaler for at holde udbrændtheden på bagen, når du afhenter dagpengevagter:

 • Arbejd hver anden uge for at hvile og restituere
 • Husk altid at spare en dag eller to til dig selv
 • Øv dig selvpleje som månedlige ansigtsbehandlinger, massage
 • Træn regelmæssigt
 • Planlæg dagpengevagter, der generelt er lettere, såsom kontorarbejde eller administration af vacciner
 • Hvile

At arbejde dagpenge kan være en glimrende måde at spare og give en ekstra indtægtskilde. Det giver mulighed for at udforske andre sygeplejeområder og specialer og en måde at møde nye sygeplejersker og se, hvordan forskellige hospitaler fungerer.

Adam Bonde
Adam Bonde Sygepleje er et erhverv, der giver dig mulighed for at have et fleksibelt skema. Dagsygeplejejob giver sygeplejersker mulighed for at skabe deres skemaer og skabe en god balance mellem arbejde og privatliv. Sygeplejersker arbejder dagpenge eller flekspersonale af flere årsager, herunder eksponering for andre etager og specialer, møde nye sygeplejersker og fleksibilitet med deres tidsplan. I denne artikel vil vi diskutere fordelene ved at arbejde dagpengeskift som sygeplejerske og dele to sygeplejerskers personlige erfaringer.