Guide Til Per-Diem Jobs

Guide Til Per-Diem Jobs

Et dagpensjob passer godt, hvis du har brug for fleksibilitet, yderligere erhvervserfaring eller en anden indkomststrøm. Du kan finde en række dagpengejob i forskellige brancher, såsom sundhedspleje, byggeri og uddannelse. Det er vigtigt at lære mere om dagpengejob, og hvordan de fungerer for at se, om de passer godt til dig. I denne artikel forklarer vi, hvad dagpengearbejde er, og giver eksempler på almindelige dagpengejob.

Hvad er et dagpengejob?

Et dagpensjob er arbejde, du udfører efter behov for en virksomhed. Dagpenge-ansatte får løn for hver dag, de arbejder (dagpenge er latin for "per dag"), og timerne varierer ofte fra uge til uge. Da de ikke arbejder fuld tid, modtager dagpenge-ansatte ikke ofte fordele, såsom sundhedspleje, pensionsordninger eller betalt fri.

Et dagpensjob er en fantastisk måde at tjene penge på uden at forpligte sig til et job i en længere periode. Du kan også varetage et fuld- eller deltidsjob ved siden af ​​dagpengejob, og du kan vælge, hvornår du vil arbejde ud fra din egen tidsplan. Mange dagpengejob giver normalt god løn, da der ikke er nogen fordele, selvom det ikke nødvendigvis er en ensartet indkomst.

Relateret: Effektive jobsøgningsværktøjer til at få dig et job

Forskellen mellem et dagpensjob og et deltidsjob

Der er flere forskelle mellem et dagpensjob og et deltidsjob. Overvej de almindelige forskelle nedenfor for at bestemme, hvad der er bedst for dig:

Betale

Et deltidsjob giver dig mere løn samlet set, fordi du sandsynligvis vil have mere konsekvente timer end hvad du kan få i en dagpengerolle. Dog kan dagpenge-job tilbyde flere penge i timen, da arbejdsgivere normalt skal udfylde rollerne med det samme. Den højere løn kompenserer også for færre ydelser.

Stabilitet

En anden forskel mellem et deltidsjob og et dagpensjob er den generelle stabilitet. Hvis du er deltidsansat, arbejder du sandsynligvis omkring det samme antal timer hver uge, selvom de er på forskellige tidspunkter. For eksempel kan du arbejde 20 timer hver uge, men du kan arbejde dag-, nat- og weekendvagter. I mellemtiden, hvis du arbejder på dagpenge-basis, kan du arbejde 40 timer på én uge, derefter kun 10 timer den næste uge.

Dagtimerne er normalt baseret på, hvad virksomheden har behov for. For eksempel kan et hospital ansætte yderligere sygeplejersker i influenzasæsonen for at imødekomme efterspørgslen og planlægge sygeplejersker med dagpenge til at arbejde uge-til-uge.

Tidsplan

Hvis du arbejder på deltid, modtager du på forhånd et skema med dine arbejdsvagter fra din arbejdsgiver. Disse vagter er garanteret timer, du arbejder i hele måneden. Men hvis du er dagpenger, ved du ikke, hvornår du arbejder før tid. Som følge heraf er der ingen forudbestemte timer, som du kan arbejde på. Du vil måske finde det befriende, hvis du foretrækker forskellige arbejdstider i løbet af måneden.

Relateret: Hvad er et fuldtidsjob?

Fordele

Den største forskel mellem et dagpensjob og et deltidsjob er potentialet for fordele. Når du arbejder på deltid, kan din arbejdsgiver give fordele, såsom sygesikring og betalt fri. Men som dagpenge medarbejder vil du sandsynligvis ikke få nogen fordele. Hvis du skal holde en fridag, får du ikke løn, og du skal finde en anden kilde til din sundhedsforsikring.

Almindelige dagpengejob

Arbejdsgivere fra alle slags brancher anerkender fordelene ved at have flere ansatte i tider med behov. Overvej følgende dagpengejob, og bemærk, at lønnen er baseret på fuldtidsansættelse:

Vikar

National gennemsnitsløn: $10,09 i timen

Primære pligter: En dagpengevikar lærer tjener i en lærerrolle, som er fraværende i mindst én skoledag. De følger eventuelle noter, som læreren har efterladt, instruerer eleverne i forskellige emner og administrerer quizzer og tests. De tager også deltagelse og efterlader en opsummering af dagen, som læreren kan se, når de kommer tilbage. I nogle tilfælde kan en lærervikar tiltræde en lærerstilling i et semester eller mere, men de vikarerer oftest kun for dagen.

Lager arbejder

National gennemsnitsløn: $12,98 i timen

Primære opgaver: En lagermedarbejder i dagpenge hjælper med det ekstra indtag af varer. De lagerfører og organiserer materialerne korrekt i hele lageret. Daglige lagerarbejdere hjælper virksomheden ved hurtigt at aflæsse produkter og placere dem på det rigtige sted. Lagermedarbejdere kan også lokalisere og pakke varer til forsendelse og betjene forskellige typer maskiner.

Postbud

National gennemsnitsløn: $2.386 pr. måned

Primære opgaver: En dagpengemodtager transporterer produkter fra virksomheden til kunderne. De planlægger ruter, verificerer adresser og samler kundernes underskrifter, når de har leveret. Leveringsfolk læsser og losser også pakker fra deres køretøjer. En virksomhed ansætter en leveringsmedarbejder, når den modtager en tilstrømning af ordrer, for eksempel omkring feriesæsoner.

Bygningsarbejder

National gennemsnitsløn: $16,02 i timen

Primære opgaver: En bygningsarbejder med dagpenge hjælper med at fuldføre et byggeprojekt. Nogle almindelige byggeopgaver omfatter maling, bygning og transport af materialer på stedet. De kunne også bruge tunge maskiner til at grave huller og flytte materialer. En bygningsarbejder med dagpenge hjælper arbejdsgiveren med at afslutte et projekt hurtigere med færre fuldtidsansatte.

Reporter

National gennemsnitsløn: $36.200 om året

Primære pligter: En dagtidsreporter formidler begivenhedsrige øjeblikke, såsom valg, naturkatastrofer og helligdage. Hvis en avis eller tv-nyhedsstation har brug for yderligere materiale, hyrer de en reporter til at følge historien og lave supplerende research. Per-diem-reportere er fantastiske til at levere ekstra videooptagelser, interviews og fotografier til stationen eller avisen.

Amme

National gennemsnitsløn: $30,99 i timen

Primære opgaver: En dagpengesygeplejerske hjælper hospitaler i tider med udbredt sygdom eller koldere måneder, hvor forkølelse og influenza er mere almindelige. Sygeplejersker tjekker patientens vitals, hjælper med at administrere medicin, hjælper patienter med rengøring og spisning og samarbejder med andre sygeplejersker og læger. Sygeplejersker med højere grader, ligesom sygeplejersker, kan bestille og gennemgå tests og også ordinere behandlinger og medicin.

Frode Gregersen
Frode Gregersen Et dagpensjob passer godt, hvis du har brug for fleksibilitet, yderligere erhvervserfaring eller en anden indkomststrøm. Du kan finde en række dagpengejob i forskellige brancher, såsom sundhedspleje, byggeri og uddannelse. Det er vigtigt at lære mere om dagpengejob, og hvordan de fungerer for at se, om de passer godt til dig. I denne artikel forklarer vi, hvad dagpengearbejde er, og giver eksempler på almindelige dagpengejob.