Guide Til De Højest Betalte Job I Videnskab

Guide Til De Højest Betalte Job I Videnskab

Videnskab er et vidtfavnende felt med mange spændende og lukrative karrierer til rådighed. Afhængigt af dine interesser og påtænkte uddannelsesforløb kan du forfølge mange typer videnskabelige job, der giver en høj løn. Du kan undersøge potentielle karrierer inden for videnskab for at afgøre, hvilken type job der passer bedst til dig baseret på dine lønforventninger. I denne artikel tilbyder vi en guide om højtlønnede job inden for videnskab for at hjælpe dig med at finde den rigtige karrierevej.

Hvad er den gennemsnitlige løn for højtlønnede videnskabsjob?

Den gennemsnitlige løn for højtlønnede videnskabsjob afhænger af stilling, uddannelse og erfaringsniveau og placering. For eksempel angiver BLS, at den gennemsnitlige løn for alle livs-, fysiske og samfundsvidenskabelige erhverv er $68.160 om året, den gennemsnitlige løn for datavidenskabsmænd og matematiske videnskabserhverv er $100.560 om året, og den gennemsnitlige løn for kemikere og materialeforskere er $78.790 pr. år.

Du kan normalt forvente en højere løn, hvis du har mere erfaring og en videregående uddannelse. Du kan også tjene en højere løn, hvis du arbejder i et hovedstadsområde for at kompensere for højere leveomkostninger. Det er normalt nyttigt at udføre research på din påtænkte karrierevej for at se, hvilken slags løn du kan forvente baseret på fælles faktorer.

Relateret: 20 bedst betalte datalogijob

Hvad skal du bruge for at kvalificere dig til de bedst betalte job inden for naturvidenskab?

De fleste højtlønnede videnskabsjob kræver normalt mindst en bachelorgrad, selvom du muligvis skal tjene en kandidat- eller postgraduate-grad. At have mindst en bachelor viser, at du besidder den grundlæggende viden på området, mens en kandidatgrad eller ph.d. viser, at du har avanceret ekspertise inden for dit fag. For eksempel kan en bachelorgrad i nuklear engineering kvalificere dig til entry-level jobs, men en doktorgrad kan hjælpe dig med at tjene et højere betalt job.

Erfaring er også en vigtig faktor i højtlønnede videnskabsjob. Entry-level science job kræver lidt eller ingen erfaring, så du kan tjene en lavere løn end en mere erfaren professionel. Du kan forvente, at din løn vil stige, efterhånden som du fortsætter med at få mere erfaring inden for dit naturvidenskabelige område.

Optjening af certifikater eller licenser kan også øge din løn. For eksempel kan de fleste ingeniører opnå en professionel ingeniør-licens, som kan vise, at de besidder omfattende viden om det grundlæggende inden for teknik. Dataloger kan tjene flere teknologicertificeringer afhængigt af deres speciale. Du kan udforske kravene til forskellige videnskabelige certificeringer gennem college og starten af ​​din karriere.

Relateret: 10 fascinerende videnskabskarrierer

Sådan finder du højtlønnede videnskabsjob

Et højtlønnet videnskabsjob vil kræve planlægning, forfølgelse og dedikation ved at anvende, som minimum, de trin, der følger:

1. Fuldfør din uddannelse

Da de fleste højtlønnede videnskabsjob normalt kræver mindst en bachelorgrad, er det nyttigt at afslutte din uddannelse for at kvalificere sig til det ønskede job. Når du er tæt på at afslutte din uddannelse, kan du begynde at søge forskellige stillinger inden for dit felt.

2. Gennemgå mindst ét ​​praktikophold

Praktik er værdifulde oplevelser, som du kan gennemføre gennem hele din uddannelse. Arbejd sammen med din rådgiver for at finde praktikpladser i organisationer, der passer til dine interesser, og hjælpe dig med at lære mere om dit tilsigtede felt. Under dit praktikophold kan du prøve at udvikle forbindelser med ledere og supervisorer, som kan hjælpe dig med at finde job, når du er færdiguddannet. Ideelt set er det bedst at gennemføre mere end ét praktikophold i løbet af din universitetskarriere for at få så meget erfaring som muligt.

Relateret: Definitiv guide til praktikophold

3. Udvikle fælles videnskabelige færdigheder

Selvom videnskabsjob varierer meget, kan du udvikle nogle almindelige kernefærdigheder, herunder:

 • Analytisk ræsonnement: I enhver højtlønnet videnskabsrolle bliver du sandsynligvis nødt til at analysere data og destillere vigtig information i letlæselige rapporter. Analytisk ræsonnement kan hjælpe dig med at identificere væsentlige data og forstå, hvordan de bidrager til dit arbejde.
 • Opmærksomhed på detaljer: Mange videnskabelige job involverer arbejde med store mængder data og information. At kunne adskille disse data og finde tendenser kræver fremragende opmærksomhed på detaljer.
 • Kommunikation: For at formidle kompliceret information til andre uden for din afdeling, er det nyttigt at have gode kommunikationsevner. Både skriftlige og verbale færdigheder kan hjælpe dig med at udmærke dig i en videnskabelig karriere.
 • Observation: Mange videnskabsbaserede job kræver, at du er opmærksom på resultater og dokumenterer ændringer. Gode ​​observationsevner hjælper dig med at bemærke alle detaljer og små afvigelser.
 • Fortolkning: Det er vigtigt at vide, hvordan man fortolker resultater fra forskellige metoder og eksperimenter. Tolkefærdigheder kan hjælpe dig med at skabe nyttig information, som din virksomhed kan bruge.

4. Søg online

Når du har alle de nødvendige kvalifikationer, kan du begynde at søge job. Du kan normalt finde mange højtlønnede videnskabelige job på forskellige online jobsøgningsplatforme. Du kan også søge efter videnskabelige job på niche-jobsider eller specifikke virksomhedswebsteder. Hvis du vil arbejde for en bestemt virksomhed, skal du søge efter ledige stillinger på dens karriereside.

5. Ræk ud til dit netværk

Du kan muligvis finde forskellige højtlønnede videnskabsjob gennem dit netværk. Overvej at tage fat i professorer eller medstuderende, når du er tæt på at afslutte din uddannelse for at se, om de har potentielle kundeemner til job. Har du gennemført et praktikophold, kan du kontakte din vejleder for at høre mere om mulige åbninger i virksomheden. Du kan også kontakte familie og venner om mulige stillinger.

Hvilke videnskabsjob betaler mest?

Hvis du leder efter et højtlønnet videnskabeligt job, kan du overveje følgende 10 karrierer inden for forskellige videnskabelige områder:

Kemiingeniør: $66.005 om året

Kemiingeniører kan arbejde inden for forskellige områder med at løse problemer relateret til plastik, olie, medicin og fødevarer. Deres omfattende viden om en bestemt type kemikalie eller produkt kan give dem høje lønninger.

Relateret: Lær om at være kemiingeniør

Petroleumsingeniør: $76.560 om året

Disse ingeniører hjælper med at designe produkter og processer, der udvinder naturgas og olie fra jorden. Olie og naturgas er meget eftertragtet som energikilder, hvilket gør petroleumsteknik til en velbetalt karriere.

Relateret: Lær om at være petroleumsingeniør

Biolog: $80.575 om året

Biologer studerer levende organismer inden for forskellige områder, såsom havbiologi, dyrelivsbiologi og mikrobiologi. Specialisering i én type biologi giver disse videnskabsfolk en høj løn.

Nuklear ingeniør: $93.715 om året

Atomingeniører er involveret i nuklear fission og energiproces. Nuklear engineering tjener mange formål, såsom at skabe energi og udvikle medicinsk udstyr, og feltet vil sandsynligvis fortsætte med at vokse i fremtiden. At forfølge en karriere som atomingeniør kan hjælpe dig med at tjene en højtlønnet løn og et positivt karriereudsigt.

Relateret: Lær om en nuklear ingeniør

Computeringeniør: $95.242 om året

Computeringeniører fokuserer på enten hardware- eller softwarekomponenterne i et system. Da teknologien fortsætter med at vokse og gavne de fleste industrier, kan computeringeniører ofte finde velbetalte job i næsten enhver branche, de vælger.

Relateret: Lær om at være computeringeniør

Statistiker: $98.815 om året

Disse videnskabsmænd indsamler og analyserer data for at skabe forskellige statistikker, som de kan anvende på forretningsrelaterede udfordringer. Statistikere kan arbejde i næsten enhver branche, selvom nogle af de højere betalende områder omfatter sundhedspleje og teknologi.

Relateret: Lær om at være statistiker

Kommunikationsingeniør: $99.589 om året

Disse teknologibaserede videnskabsmænd hjælper med at skabe og vedligeholde forskellige kommunikationssystemer i radioer, fly, biler og enhver enhed med et GPS-system. Da de skaber sofistikeret teknologi, som folk bruger hver dag, har kommunikationsingeniører et godt karriereudsigt.

Geofysiker: $106.147 om året

Geofysikere fokuserer på jordens fysiske natur og struktur. De kan bestemme de bedste steder at bygge forskellige typer strukturer eller vurdere, hvor ædle metaller og materialer er placeret. De højest betalende geofysikere arbejder normalt med elselskaber for at finde potentielle kilder til olie og gas.

Integritetsingeniør: $125.118 om året

Som en af ​​de bedst betalte ingeniører sikrer disse fagfolk, at forskellige funktioner, strukturer og processer er stabile og opfylder grundlæggende sikkerhedskrav. Integritetsingeniører kunne overvåge hele processen med at designe og bygge en kommerciel ejendom, selvom de kan finde de bedst betalte jobs, der arbejder på olie- og gasrørledninger og rigge.

Onkolog: $260.092 om året

Onkologer behandler patienter med kræft. De tjener normalt høje lønninger for at kompensere for at have afsluttet medicinstudiet, gennemgået ophold og afsluttet stipendier. Mange sundhedsbaserede roller er højtlønnede på grund af den ekstra skolegang og uddannelse, de gennemfører, og den væsentlige service, de yder.

Relateret: Lær om at være onkolog

Hvilke stater betaler højest for videnskabsjob?

Du kan opleve, at forskellige stater betaler forskellige lønninger for videnskabsjob. Typen af ​​videnskabsjob kan også påvirke den løn, du kan forvente. Her er de 15 bedste stater, der betaler den højeste løn for forskere, selvom løntallene altid er svingende:

 1. Nevada: $64.319 om året
 2. Oklahoma: $70.873 om året
 3. Alabama: $76.251 om året
 4. Texas: $79.377 om året
 5. Alaska: $85.043 om året
 6. New Mexico: $93.958 om året
 7. South Carolina: $97.234 om året
 8. Indiana: $97.862 om året
 9. New York: $100.989 om året
 10. Virginia: $103.492 om året
 11. Georgien: $104.079 om året
 12. Maryland: $109.431 om året
 13. Massachusetts: $110.753 om året
 14. Washington: $111.988 om året
 15. Californien: $125.823 om året

Benny Johnsen
Benny Johnsen Videnskab er et vidtfavnende felt med mange spændende og lukrative karrierer til rådighed. Afhængigt af dine interesser og påtænkte uddannelsesforløb kan du forfølge mange typer videnskabelige job, der giver en høj løn. Du kan undersøge potentielle karrierer inden for videnskab for at afgøre, hvilken type job der passer bedst til dig baseret på dine lønforventninger. I denne artikel tilbyder vi en guide om højtlønnede job inden for videnskab for at hjælpe dig med at finde den rigtige karrierevej.