Guide Til At Arbejde På Jurastudiet

Guide Til At Arbejde På Jurastudiet

Jurastudiet er strengt, og det forbereder folk til karrierer som advokater. Det kræver et betydeligt tidsforpligtelse og en høj grad af beslutsomhed og indsats. Hvis du overvejer, om du skal arbejde, mens du opnår din jurauddannelse, er det vigtigt at undersøge, før du træffer din beslutning. I denne artikel beskriver vi fordele og ulemper ved at arbejde, mens du er på jurastudiet, og lister tips til succes, mens du gør det.

Hvad er jurastudiet?

Law School er en treårig postgraduate-uddannelse, der forbereder studerende til advokateksamenen og en karriere inden for jura. Jurastudier er typisk meget selektive, og adgang kræver ofte en bachelorgrad, et højt karaktergennemsnit, færdiggørelse af præ-lov klasser og beståelse af LSAT eller GRE. Mange mennesker melder sig også ind i præ-lov-organisationer eller sikrer sig indgangsstillinger i domstole, retshåndhævende myndigheder, advokatfirmaer eller private advokatkontorer, før de tilmelder sig.

Mens de deltager i et fuldtids juraprogram, engagerer de studerende sig og forsker, imiterede retssager, casestudier og praktikophold. De er også ansvarlige for at deltage i undervisningen, deltage i forelæsninger, skrive papirer og færdiggøre en afsluttende afhandling eller afhandling. Studerende deltager ofte i hurtiglæsningsworkshops, noteseminarer og tidsstyringsprogrammer som forberedelse til kurser på højt niveau og kursusforventninger.

Relateret: 7 trin til jurastudiet: forudgående lovkrav

Fordele ved at arbejde, mens du studerer jura

Her er fire positive grunde til at overveje at arbejde under jurastudiet:

Opbygning af dit CV

På trods af den konkurrenceprægede karakter af lovskoleprogrammer, foreslår Bureau of Labor and Statistics, at skolekandidater kan være højere end antallet af ledige job for advokater. De bemærker, at jobudsigterne for advokater forventes at stige med 6% gennem år 2028, og spekulerer i, at faldet i tilgængelighed for stillinger på begynderniveau kan skyldes stigningen i ledige job for advokatfuldmægtige og advokatfuldmægtige.

Med denne tendens i tankerne, kan det være gavnligt at arbejde på en entry-level-stilling som advokatfuldmægtig, administrativ assistent eller fuldmægtig under skolen for at sikre en stilling som advokat i fremtiden. En deltidsstilling, der arbejder for et advokatfirma, et retshus, en dommer eller en privat advokat, vil sandsynligvis give dig stærke færdigheder og et mere imponerende CV, som hjælper, når du søger job efter at have afsluttet jurastudiet.

Relateret: Karriereudsigter og udfordringer for advokater

At tjene en lønseddel

Mange studerende har flere økonomiske forpligtelser at overveje. Nogen skal muligvis foretage betalinger på deres bachelorlån, eller de kan være ansvarlige for at sørge for mad, bolig, uddannelse og tøj til deres familiemedlemmer.

Derudover, hvis nogen ikke ønsker at akkumulere studielånsgæld for at betale for skolen, skal de muligvis også betale for deres undervisning. Uanset om du forsørger dig selv eller andre, kan det være gavnligt eller nødvendigt for din livsstil at tjene en lønseddel, mens du deltager i et treårigt post-graduate program.

Lære tidsstyring

Advokater er ansvarlige for at overholde strenge deadlines vedrørende papirarbejde og beviser. De har sandsynligvis flere klienter ad gangen, og de skal kommunikere med en række mennesker for at indsamle beviser og sikre fortalervirksomhed for hver klient. Derudover, for at vinde sager eller få det mest gavnlige resultat for deres kunder, skal de bruge meget af deres tid på at undersøge præcedens og gennemgå kontrakter og dokumenter. For bedst at kunne navigere i disse forventninger skal advokater have stærke tidsstyringsevner. De skal vide, hvordan de organiserer deres tanker og materialer hurtigt.

Mens de går på jurastudiet, er de studerende ansvarlige for at deltage i klasser og undervisere, studere, hånlige retssager og praktikophold. At arbejde deltid, mens du er i skole, kræver fremragende tidsstyring og planlægning. At praktisere denne adfærd, mens du er i skolen, kan hjælpe med at forberede nogen til deres fremtidige karriere.

At tage tankerne væk fra at studere

De akademiske krav og tidskrav til at studere og forske under jurastudiet er ret betydelige. At bruge al din tid på at studere, undersøge sagshistorie, skrive rapporter og deltage i undervisningen kan føre til en følelse af udbrændthed. Udbrændthed er en almindelig, midlertidig følelsesmæssig reaktion på højstressede situationer eller monotone rutiner.

Selvom det at påtage sig ansvaret for at arbejde deltid, tilføjer mere ansvar, kan det også give dig en mulighed for at tage en fysisk pause fra dine studier. At ændre din rutine på denne måde kan distrahere dit sind fra pres eller akademiske krav, og det kan hjælpe med at reducere følelsen af ​​udbrændthed. At rense dit sind og holde pauser fra studierne kan hjælpe dig med at bevare en mere positiv holdning, når du tager dig af dine skolerelaterede ansvar.

Relateret: Udbrændthed: Hvad det er, og hvordan man kan klare det

Ulemper ved at arbejde, mens du studerer jura

Her er tre potentielle ulemper ved at arbejde, mens du går på jurastudiet:

Kan forstyrre praktikophold

De fleste jurauddannelser kræver, at studerende deltager i et eller flere praktikophold i løbet af deres studie. Disse praktikophold finder normalt sted i løbet af denne sommer - når jurastuderende har færre kurser at gennemføre. Mens de gennemfører et praktikophold, udfører de studerende forskning, udfylder og arkiverer papirarbejde og hjælper advokater med at gennemgå retssager og repræsentere klienter.

En persons succes under deres praktik er ekstremt vigtig for deres succes, efter at de har opnået deres grad. At arbejde, mens du går på jurastudiet, kan forstyrre de nødvendige praktikophold.

Kunne være imod skolepolitikken

Gymnasier og universiteter er opmærksomme på uddannelseskravene til jurastuderende. Tidligere tillod de fleste juraskoler overhovedet ikke studerende at arbejde i løbet af deres studietid. I øjeblikket tillader mange skoler eleverne at arbejde deltid med visse begrænsninger. For eksempel forbyder American Bar Association (ABA) studerende at arbejde over 20 timer om ugen, mens de går på et fuldtids jurastudieprogram, og mange skoler og universiteter tillader ikke førsteårsstuderende at arbejde uden for skolen.

Kan få dig til at blive overanstrengt

Jurastuderende bruger en betydelig mængde tid på at deltage i undervisningen, undersøge sagspræcedens og udføre deres akademiske pligter. Mange mennesker oplever, at det kræver en masse planlægning og støtte at opretholde et højt karaktergennemsnit og opfylde alle de krav, der er nødvendige for at få succes.

Tilføjelse af deltidsarbejde til en fuldtidsskoleplan kan efterlade en person med lidt fritid. Det kan også føre til følelsen af ​​at være overanstrengt, forhastet eller ude af tid. Dette kan have en negativ indvirkning på en persons erfaring eller succes med at fuldføre deres jurauddannelse.

Tips til at arbejde, mens du går på jurastudiet

Her er otte tips til folk, der ønsker at arbejde deltid, mens de går på jurastudiet:

1. Forskerskolepolitik

American Bar Association har begrænsninger på, hvor mange timer studerende må arbejde, mens de deltager i et fuldtids juraprogram. Derudover kan hver skole have sine egne krav eller regler vedrørende arbejde og andre eksterne forpligtelser. Det er meget muligt at arbejde under jurastudiet - du skal bare finde ud af, hvad reglerne er på den skole, du søger ind på. Brug lidt tid på at undersøge skolepolitikken, og kontakt en adgangsvejleder eller en elevstøtteadministrator for at bekræfte de oplysninger, du finder.

Hvis du har brug for at arbejde for at forsørge dig selv eller din familie, og du oplever, at den skole, du søger til, ikke tillader elever at arbejde, mens de går på et fuldtidsprogram, kan du overveje at søge til skoler, hvis politikker er mere i overensstemmelse med dine behov.

2. Overvej at gå i skole på deltid

Der er mange gymnasier og universiteter, der tilbyder deltidsprogrammer for studerende, der studerer jura. Brug internettet til at undersøge skoler, der har deltidsprogrammer, eller kontakt en rådgiver, optagelsesrådgiver eller karrierecoach for at finde ud af mere om denne type muligheder.

At gå i skole på deltid forlænger den samlede tid, det tager at opnå din jurauddannelse, men det giver også en mere fleksibel tidsplan og giver eleverne mulighed for at arbejde på fuld tid eller deltid, mens de er tilmeldt jurastudiet.

Læs mere: Kan du gå på jurastudiet på deltid? (Fordele, ulemper og tips)

3. Søg efter det rigtige job

Hvis du har brug for at arbejde, mens du opnår din jurauddannelse, er det vigtigt at vælge et deltidsjob, der er fleksibelt og befordrende for dine behov som fuldtidsstuderende. Se efter job, der tilbyder nattetimer eller fjernvalg. Du kan også søge efter en stilling, der giver tid til at studere. Undgå jobmuligheder, der giver begrænset afspadsering eller kræver, at folk udfører arbejde uden for deres tildelte timer.

4. Ansøg om en assistentuddannelse

Et assistentophold er et akademisk program, hvor studerende på kandidatniveau eller postgraduate kan arbejde som lærerassistenter. I disse situationer leder lærerassistenterne regelmæssigt klasser på førsteårsniveau, bedømmer papirer og tilbyder anden støtte til universitetsprofessorer.

At sikre sig en stilling som lærerassistent er en meget konkurrencepræget proces, og mange skoler tilbyder assistenter undervisningsrabatter, bolig, månedlige stipendier eller fuld undervisningsgodtgørelse. Hvis du har brug for at arbejde for at få råd til bolig eller undervisning, så kan det være ideelt for dig at søge et assistentophold.

5. Prøv at holde dine udgifter nede

Hvis du overvejer at arbejde for at tjene ekstra penge til diverse aktiviteter, kan du begrænse de timer, du skal arbejde, ved at gøre en indsats for at reducere dit forbrug. Sæt tid af til at oprette et budget og organiser en kalender eller et regneark for at hjælpe dig med at holde dig til din økonomiske plan. Her er fem måder at hjælpe med at holde dine udgifter nede, mens du går på jurastudiet:

 • Se efter skoleressourcer: Brug skolens ressourcer til at skære ned på madudgifter, gymnastikmedlemskaber og internetplaner.
 • Ræk ud til elevtjenester: Reducer behovet for dyrt redigeringssoftware eller dyr vejledning ved at tilmelde dig gratis vejledning eller skrivesupport på din skoles elevcenter.
 • Undgå bilejerskab: Brug campustransport eller kør på cykel for at eliminere månedlige bilbetalinger og bilforsikringsregninger.
 • Udnyt teknologi: Download en spare- eller kuponapp for at lære om rabatter i nærheden af ​​dig.
 • Se efter gratis underholdning: Deltag i skolebegivenheder eller aktiviteter for at undgå dyr underholdning og udflugter.

6. Udvikle en organisatorisk strategi

Hvis du beslutter dig for at arbejde, mens du går på jurastudiet, er det vigtigt at udvikle en organisatorisk strategi. Tal med din arbejdsgiver om, hvad dine tidsforpligtelser vil være, og gennemgå dine kursuspensum for at bestemme, hvor meget tid og energi du skal bruge på arbejde, undervisning, opgaver, forskning og studier.

Lav en tidsplan, der beskriver dine pligter, ansvar og vaner. Brug en kalender og indstil alarmer eller påmindelser for at hjælpe dig med at holde fokus og på opgaven. Det er også nyttigt at designe og organisere et pænt arbejdsområde, så du ikke spilder tid på at lede efter dine materialer.

7. Identificer dit supportsystem

At vælge at arbejde og gå på jurastudiet er en stor forpligtelse. Det kræver fremragende tidsstyring, organisatoriske færdigheder, dedikation og mod. Du skal muligvis søge hjælp fra tid til anden, når du skal ud på en spændende eller udfordrende rejse. Det er vigtigt at identificere dit supportsystem, før du skal bruge det.

Lav en liste over de mennesker i dit liv, som du kan regne med for fysisk, mental, følelsesmæssig eller akademisk støtte. Ræk ud til disse personer og fortæl dem om dine planer om at arbejde, mens du går på jurastudiet. De kan give dig nyttig indsigt, og du kan spørge dem, om det ville være okay at kontakte dem fra tid til anden, hvis du havde brug for noget støtte. Her er en liste over 10 interpersonelle relationer, der ofte udgør en persons støttesystem:

 • Familie medlemmer
 • Venner
 • Mentorer
 • Psykiatriske fagfolk
 • Akademiske rådgivere
 • Relationspartnere
 • Studievejledere
 • Religiøse ledere
 • Medarbejdere
 • Klassekammerater

8. Planlæg at dekomprimere

Når du påtager dig en betydelig arbejdsbyrde og tidsforpligtelse, er det vigtigt at inkludere afslapningstid i din rutine. Gennemgå din tidsplan og sørg for at inkludere tid til at dekomprimere og slappe af fra stress og forpligtelse i forbindelse med skole eller arbejde.

Hver persons stressreduktionsproces er forskellig, og alle har deres egne behov for egenomsorg og dekompression. Overvej daglig meditation, åndedrætsøvelser, yoga eller verbale bekræftelser. Du ønsker måske også at planlægge alenetid eller sociale samvær med mellemrum. Noget så simpelt som at se en film med din værelseskammerat eller tage en afslappende vandretur i en park eller naturreservat kan virkelig hjælpe en person med at genoplade og bevare balancen i deres liv.

Hjalmar Schou
Hjalmar Schou Jurastudiet er strengt, og det forbereder folk til karrierer som advokater. Det kræver et betydeligt tidsforpligtelse og en høj grad af beslutsomhed og indsats. Hvis du overvejer, om du skal arbejde, mens du opnår din jurauddannelse, er det vigtigt at undersøge, før du træffer din beslutning. I denne artikel beskriver vi fordele og ulemper ved at arbejde, mens du er på jurastudiet, og lister tips til succes, mens du gør det.