Guide Til At Arbejde, Mens Du Går På Sygeplejeskolen

Guide Til At Arbejde, Mens Du Går På Sygeplejeskolen

Sygeplejeskolen giver håbefulde sygeplejersker mulighed for at vokse og lære. At arbejde, mens de også går i skole, giver eleverne muligheder i forhold til deres personlige liv og økonomiske behov. Hvis du har en passion for videnskab og medicin, og du nyder at hjælpe mennesker, kan du overveje at blive sygeplejerske. I denne artikel beskriver vi fordelene og potentielle udfordringer ved at arbejde, mens du går på sygeplejerskeskolen og giver fem tips til at blive en succesfuld studerende, mens du også er ansat.

Hvad er sygeplejeskolen?

Sygeplejeskolen er en specifik uddannelsesinstitution, der er dedikeret til at lære sygeplejens teori, praksis og karriere. Efter at have afsluttet sygeplejeskolen er eleverne berettiget til at ansøge om sygeplejelicensorganet i deres stat. Når nogen har afsluttet sygeplejeskolen og opnået deres statslicens, er de lovligt i stand til at praktisere som professionel sygeplejerske.

Sygeplejeskolen dækker en række medicinske relaterede emner. Studerende bruger disse oplysninger til i sidste ende at arbejde på hospitaler, lægekontorer, klinikker og rehabiliteringscentre. Her er 10 almindelige emner, som sygeplejestuderende får omfattende træning i, mens de går i skole:

 • Fysiologi
 • Psykologi
 • Biologi
 • Mikrobiologi
 • Farmakologi
 • Pædiatri
 • Gerontologi
 • Klinisk teori og praksis
 • Etik
 • Ledelsesledelse

Sygeplejerskeuddannelser kan enten være to år for en associeret grad eller fire år for en bachelorgrad. Den to-årige uddannelse giver mulighed for hurtigere adgang til det professionelle sygeplejeområde, mens den fire-årige uddannelse giver mulighed for at indgå i roller med større ansvar og højere løn.

Relateret: Skrive et ansøgningsessay til optagelse på sygeplejeskole

6 fordele ved at arbejde, mens du går på sygeplejerskeskolen

Mange studerende på sygeplejeskolen vælger at arbejde i lønnende job, mens de samtidig går i undervisningen. Der er en række fordele og udfordringer ved at arbejde, mens de går i skole, og hver elev skal veje hver for sig for at afgøre, hvad der er bedst for dem. Her er seks positive effekter ved at arbejde, mens du går på sygeplejeskole:

Forbedrede tidsstyringsevner

Balancering mellem faglige og akademiske forpligtelser giver eleverne en berigende mulighed for at forbedre deres tidsstyringsevner. Ved at oprette en daglig tidsplan, prioritere pligter af nødvendighed og anvende kreative problemløsningsevner, kan folk, der arbejder, mens de går i skole, forbedre deres færdigheder. At dyrke sunde tidsstyringsstrategier kan hjælpe med at fremme din succes i skolen og i din karriere.

Relateret: 6 tips til at skrive sygeplejerskeskole-CV (med CV-eksempel)

Mulighed for at betale for dine daglige udgifter

At arbejde, mens du går på sygeplejeskole, kan bidrage til at opveje standardudgifterne ved at være studerende. Din løn eller løn kan gå til udgifterne til undervisning, have og klasseværelsesmaterialer som lærebøger eller softwareprogrammer. Med en indtægt vil du nemmere kunne betale for eventuelle daglige udgifter. Dette kan lette økonomisk stress, og det kan endda give flere personer mulighed for at rette deres fokus på at fuldføre klassearbejde og tilegne sig de praktiske færdigheder, der er nødvendige for at blive sygeplejerske.

Kan hjælpe med at undgå udbrændthed

At have et arbejde, mens du går i skole, kan også give dig mulighed for at fokusere din energi og mentale indsats på opgaver, der ikke er relateret til dit studie. Ved at aflede din opmærksomhed kan du potentielt undgå udbrændthed. Udbrændthed er den midlertidige mentale, følelsesmæssige og nogle gange fysiske træthed, der kan opstå fra fordybelse i vanskelige situationer eller scenarier. Denne midlertidige træthed er almindelig og kan forebygges gennem små livsstilsændringer.

At have et fuldtids- eller deltidsjob skaber naturligvis variation i en persons rutine. På denne måde kan arbejde potentielt hjælpe med at forhindre, at dit sind bliver fikseret og hænger fast på skolearbejde, forskning eller andre akademiske opgaver. Dette giver mulighed for en positiv holdning til dine kurser og øget præstation.

Relateret: 20 typer af sygeplejersker

Øget tilgængelighed til efteruddannelse

Studerende tager nogle gange betydelige lån for at finansiere deres sygeplejeskoleuddannelse. Disse lån skal betales tilbage over tid og kan repræsentere en stor månedlig betaling. At arbejde under sygeplejeskolen kan hjælpe med at mindske lånebeløbet, som en studerende kan have brug for til skolen.

Det kan også give folk mulighed for at undgå renter på deres lån, men at betale til deres hovedsaldo, mens de går i skole. Dette er en fantastisk mulighed for folk, der ønsker at betale deres lån af tidligere. Derudover kan du ved at mindske den fremtidige byrde af lånebetalinger være bedre placeret til at fortsætte din uddannelse. Hvis du vælger at tage en kandidatgrad eller ph.d.

Potentiel adgang til branchefolk

At have et deltidsjob i sundhedssektoren vil sandsynligvis hjælpe dig med at skabe forbindelser med sygeplejersker, læger og lægeassistenter. Disse kollegaer kan blive vigtige kontakter inden for dit professionelle netværk. Udvidelse af dette netværk kan føre til karrieremuligheder, mentorroller og referencer.

Disse forhold kan også hjælpe dig med at bestemme, hvilke specialer der interesserer dig mest. Ved at give dig mulighed for at stille spørgsmål om andre menneskers karriereforløb og historier, kan sygeplejestuderende anmode om råd om, hvordan man genkender deres primære interesser og potentielle specialiseringsområder. Dette er et afgørende skridt for at realisere dine karriereønsker og -mål.

Læs mere: Almindelige spørgsmål til opholdsinterview (og hvordan man besvarer dem)

Mere fornemt CV efter eksamen

Et imponerende sygepleje-CV fremhæver din uddannelsesmæssige baggrund, præstationer, talenter og færdigheder. Det bør også omfatte sygeplejerskelicens og certificeringsdetaljer og medlemskab i alle faglige organisationer, foreninger eller foreninger. Ifølge Bureau of Labor and Statistics forventes stillinger for registrerede sygeplejersker at stige med 7 % gennem år 2029. Dette er næsten det dobbelte af den gennemsnitlige vækstforudsigelse for andre karrierer. Imidlertid forudsiges stillinger på begynderniveau for hjemmehjælpere, personlig plejehjælpere, plejeassistenter og ordførere at stige med 25 %. Denne procentdel er næsten syv gange den gennemsnitlige nationale vækstrate for andre job.

At arbejde fuld- eller deltid i et sundhedsrelateret felt, mens du opnår din sygeplejerskegrad, kan hjælpe dig med at opbygge dit CV, øge din levedygtighed som kandidat og vise potentielle arbejdsgivere bevis på din dedikation til hårdt arbejde. Det viser også din evne til at multitaske, dit engagement i tidsstyring og din vilje til at acceptere udfordringer, som alle er attraktive egenskaber at besidde.

Læs mere: Grad vs. erfaring: Hvilket foretrækker arbejdsgivere? (Med tips til hvordan man vælger)

Ulemper ved at arbejde på sygeplejerskeskolen

Her er tre ting, du skal overveje, før du beslutter dig for at arbejde, mens du også går på sygeplejeskole:

Arbejdet kan forstyrre sygeplejerskeopholdsprogrammet

De fleste sygeplejeskoleprogrammer kræver færdiggørelse af en bestemt mængde feltarbejde eller praktiske træningstimer for at opnå din grad. Fordi dette feltarbejde bruges til at gøre eleverne forberedte på de strenge krav og ansvar, som professionel sygepleje har, kan arbejdet forstyrre sygeplejeskolens timekrav. Den ekstra mentale og fysiske indsats ved et job kan også påvirke din evne til at udføre residency-programmets krav.

Personlig tid kan blive påvirket

Sygeplejestuderende har et betydeligt antal timer på deres dag mellem klasser og opholdsprogrammer. Mange studerende synes, at mængden af ​​støtte, organisering og planlægning, der er nødvendig for at opnå stærke akademiske præstationer, er ret høj. At finde tid til sig selv, hvad enten det er til at tilbringe tid med familie eller venner eller blot fokusere på personlige interesser, er vigtigt for en afbalanceret og sund livsstil.

At inkludere et fuldtidsjob eller endda deltidsjob oven i sygeplejerskeskolens forpligtelser kan give dig meget lidt tid til personlige anliggender, der skal behandles, når det er nødvendigt. Vær sikker på at være opmærksom på denne virkelighed, når du prioriterer forpligtelser.

Relateret: Sådan får du succes i sygeplejeskolen

Arbejdsplaner stemmer muligvis ikke godt overens med undervisningsplaner

Arbejdere har regelmæssigt én fast tidsplan for året. Andre gange kan folk have arbejdsplaner, der ændrer sig fra uge til uge. I mellemtiden ændres skoletimerne typisk fra semester til semester, og dit individuelle klasseskema vil variere baseret på kursustilgængelighed og -krav. For eksempel, hvis du skal tage et bestemt kursus, der er nødvendigt for at afslutte eksamen, og som kun tilbydes én gang i løbet af ugen, skal du gøre det. Dette kan skabe udfordringer med at balancere arbejdsplaner med skoleskemaer.

Planlægning af konflikter kan påvirke dine forhold på arbejdet og kan påvirke din opfattelse af dig selv som arbejder. De kan også påvirke, hvilke kurser du kan tilmelde dig, hvis der opstår en uløselig tidskonflikt. Hvis du forsinker at tage kurser til fordel for at arbejde, kan det forlænge den tid, det tager for dig at gennemføre dit sygeplejeprogram.

5 tips til at arbejde, mens du går på sygeplejerskeskolen

Her er fem tips til at blive en succesfuld sygeplejestuderende, mens du arbejder på et fuldtids- eller deltidsjob:

1. Gennemgå tidsforpligtelserne i dit liv

At vælge at arbejde og gå i skole kræver, at du foretager en omhyggelig gennemgang og vurdering af dine forpligtelser i livet. At bestemme, hvad der er essentielt i din dag, prioritere dine daglige og ugentlige opgaver og gøre status over de mennesker og relationer, der er vigtigst for dig i livet, vil drive dig mod den rigtige beslutning for dig.

Læs mere: Opkvalificering og gå tilbage til skolen: Hvornår, hvordan og hvorfor du bør

2. Overvej en deltidsskole eller arbejdsforpligtelse

Når du vælger at gå i skole og arbejde samtidigt, er det vigtigt at overveje kravene i dit personlige liv og dine karrieremål. Tænk over den bedste måde at fordele din tid på. For eksempel, efter at have vurderet dine ambitioner og personlige forhold, kan du finde ud af, at det er den mest fordelagtige mulighed for dig at gå i skole på fuld tid. At gå i skole på fuld tid sikrer den hurtigste og mest direkte vej til at opnå din sygeplejerskeuddannelse. Ved at arbejde på deltid samtidigt kan du stadig tjene en vis indkomst. Dette kan hjælpe med at betale for daglige fornødenheder og skolerelaterede udgifter.

Omvendt kan du opleve, at det at gå i skole på deltid er et bedre valg for din livsstil. At arbejde fuld tid, mens du går på sygeplejeskole på deltid, giver økonomisk fleksibilitet. At tjene en fast indkomst kan give mulighed for en overgang til at tjene din sygeplejerskeuddannelse. At vælge denne mulighed er et fornuftigt valg for voksne elever eller dem med betydelige personlige eller familiemæssige forpligtelser. Mens at gå på sygeplejeskole på deltid vil forlænge dit uddannelsesprogram, giver det folk mulighed for at nå deres akademiske og karrieremæssige mål.

3. Kontakt dit supportsystem

At blive sygeplejerske er en vigtig opgave. Uanset om du planlægger at gå i skole på fuld tid eller deltid, er det vigtigt at identificere dit støttesystem, før du har brug for dem. At definere, hvem der er i dit støttesystem, betyder at evaluere, hvem dine venner, familie og bekendte er og tydeligt forstå, hvordan de kan hjælpe dig mest effektivt, når det er nødvendigt. Her er otte interpersonelle forhold, der regelmæssigt udgør en persons støttesystem:

 • Pårørende
 • Venner
 • Lærere
 • Peers
 • Kollegaer
 • Psykiatriske fagfolk
 • Akademiske rådgivere
 • Religiøse ledere

4. Design en tidsplan og rutine

Studerende, der arbejder og går i skole på fuld tid, skal designe, implementere og vedligeholde en disciplineret tidsplan og daglig rutine. Opret en omfattende planlægningsressource på papir, en computer eller mobiltelefon, der definerer og skitserer dit ansvar dagligt, ugentligt og månedligt. Udnyt værktøjer som kalendere, alarmer, e-mails eller SMS-påmindelser for at forblive på opgaven og motivere. Vurder, hvordan dine tidsplaner og rutiner fungerer med jævne mellemrum for at foretage ændringer og justeringer, hvor det er nødvendigt.

Relateret: Fremme din sygeplejekarriere: Fra registreret sygeplejerske til lægeassistent

5. Husk at passe på dit velbefindende

Når du er forpligtet til en række vigtige ansvarsområder, er det vigtigt, at du gør dig tid og en meningsfuld indsats for at inkludere egenomsorg, afslapning og personlige hobbyer i din tidsplan. Udforsk forskellige afsætningsmuligheder og aktiviteter for stresslindring, såsom meditation, yoga, motion, sportsligaer, sociale klubber og støttegrupper for mental sundhed. Få tid til familie, venner og sociale sammenkomster samt at være alene. At tage sig af dit generelle mentale, følelsesmæssige og fysiske velvære øger i sidste ende din akademiske evne og arbejdsindsats. At tage sig tid til at genoplade booster din positivitet og kan give dig mulighed for at omfokusere din energi og forbedre din produktivitet.

Rasmus Vinther
Rasmus Vinther Sygeplejeskolen giver håbefulde sygeplejersker mulighed for at vokse og lære. At arbejde, mens de også går i skole, giver eleverne muligheder i forhold til deres personlige liv og økonomiske behov. Hvis du har en passion for videnskab og medicin, og du nyder at hjælpe mennesker, kan du overveje at blive sygeplejerske. I denne artikel beskriver vi fordelene og potentielle udfordringer ved at arbejde, mens du går på sygeplejerskeskolen og giver fem tips til at blive en succesfuld studerende, mens du også er ansat.