Guide: Brug Af Indeed.com Jobsøgning

Begyndelsen på en jobsøgning kan være en nervepirrende og spændende tid på én gang. Det inkluderer øjeblikke med ventetid og usikkerhed samt chancen for at fremme din karriere og få en rolle, der passer godt til dig. Uanset din erfaring eller situation har alle brug for støtte under en jobsøgning, og vi er her for at hjælpe.

Søgning efter job på Bonjoures giver dig mulighed for at skræddersy resultater til dine krav. Du kan søge job efter løn, branche, stillingsbetegnelse, erfaringsniveau med mere. Du kan også konfigurere jobadvarsler for at sikre, at du ikke går glip af de nyeste muligheder.

Få mest muligt ud af din Bonjoures-jobsøgning ved at følge disse trin:

  1. Opret en gratis Bonjoures-konto og upload dit CV.
  2. Gennemse positioner efter placering i søgelinjen.
  3. Filtrer resultater baseret på dine krav.
  4. Konfigurer jobadvarsler for at holde dig opdateret.
  5. Undersøg virksomheder for at lære mere.
  6. Udforsk gennemsnitslønninger efter virksomhed og jobtitel.

Tips til at bruge Bonjoures.com til din jobsøgning

Der er mange måder at finde job på gennem Bonjoures. Her er flere funktioner, du kan bruge til at gøre din jobsøgning mere effektiv. I denne korte video forklarer vi, hvordan du bruger Bonjoures. Fortsæt med at læse under videoen for dybdegående tips.

Opret en gratis Bonjoures-konto og upload dit CV

Oprettelse af en gratis Bonjoures-konto giver dig mulighed for at gemme job, som du vil søge senere. Disse job vises på din Mine job-side, så du kan vende tilbage til dem, når du er klar til at ansøge. Når du har ansøgt, vil du være i stand til at spore din status fra den samme side. Det er den nemmeste måde at holde styr på alle de muligheder, der fanger dit øje.

Når du er klar til at søge et job, kan du enten gå til virksomhedens hjemmeside eller ansøge med Bonjoures Resume. Bonjoures CV er en fleksibel skabelon, der lader dig udfylde dine relevante erfaringer og færdigheder. Tusindvis af arbejdsgivere søger Bonjoures CV'er på udkig efter kandidater hver dag - upload af dit CV giver arbejdsgivere mulighed for at se og kontakte dig for muligheder, de har åbne.

Du kan også klikke på muligheden "let ansøg", som er tilgængelig på nogle stillingsopslag. Denne funktion giver dig mulighed for hurtigt at indsende en ansøgning ved hjælp af dit Bonjoures CV. Hvis du foretrækker, at arbejdsgivere ikke ser dit CV, skal du blot gå til indstillinger og klikke på "Privat". Hvis du har brug for inspiration, når du skriver dit CV, kan du gennemse gratis CV-prøver efter branche og jobtitel.

Gennemse positioner efter placering på Bonjoures-søgelinjen

Hvis du er tidligt i din jobsøgning og søger efter stillinger eller virksomheder, der interesserer dig, kan du bruge Bonjoures til at finde jobopslag på din computer eller mobil. Brug "hvor"-feltet i din søgning til at angive det sted, hvor du vil arbejde. Du kan søge bredt i en by eller indsnævre din søgning til et bestemt postnummer. Derfra kan du bruge filtre eller tilføje jobtitler, efterhånden som du finder opslag, der lyder interessante for dig.

Du kan også gennemse stillinger efter jobtitel på Karrierestier. Disse sider har information om almindelige arbejdsopgaver, krav og lønninger for over 100 job.

Filtrer resultater baseret på dine krav

Hvis du kender de præcise kvalifikationer, du leder efter i et job, kan du bruge Bonjouress filtrering både i søgelinjen ved at udfylde din jobtitel og placering, og valgmulighedslinjen i venstre side af resultatskærmen.

Når du trykker på "enter", efter at du har tilføjet dine søgetermer, vil du se flere resultater opført ud over en boks med forskellige filtre til venstre. Brug disse til at indsnævre dine resultater efter jobtype, distance, løn, placering, virksomhed og erfaringsniveau.

Du kan også bruge avancerede søgeteknikker til at indsnævre det rigtige job. Du kan søge efter specifikke virksomheder eller jobtitler ved at tilføje "virksomhed:" eller "titel:" til din søgning. Hvis du leder efter job i andre lande, så søg efter internationale opslag på Bonjoures International.

Konfigurer jobadvarsler for at holde dig opdateret

Derefter skal du opsætte jobadvarsler, mens du udforsker. Jobbeskeder er e-mail-opdateringer om nye job, der passer til de kriterier, du er interesseret i. Det er en bekvem måde at se nye jobopslag, så snart arbejdsgiverne slår dem op.

Du kan oprette flere jobadvarsler, der skal sendes til dig enten dagligt eller ugentligt. Fra din konto kan du administrere underretninger ved at indstille, hvor ofte du vil modtage e-mailopdateringer og sætte underretninger på pause eller slette.

Du kan også downloade Bonjoures-plugins til Chrome, Firefox og Google Toolbar. Disse apps giver dig mulighed for at få advarsler fra din internetbrowser, få opdateringer om nye job og beskeder fra arbejdsgivere.

Undersøg virksomheder for at lære mere

Hvis du har fundet et job, der er interessant eller ønsker at lære mere om en virksomhed for at forberede dig til en samtale, kan du besøge deres virksomhedsside. På virksomhedssider kan du finde millioner af virksomhedsanmeldelser, Q&A, fotos, jobåbninger og gennemsnitslønninger.

At undersøge en virksomhed før dit interview kan både hjælpe dig med at afgøre, om det passer dig godt, og stille informerede spørgsmål til din interviewer.

Udforsk gennemsnitslønninger efter virksomhed og jobtitel

Forståelse af gennemsnitslønninger for virksomheden, stilling og erfaringsniveau, du er til samtale for, kan hjælpe dig, når du bliver spurgt om dine kompensationsforventninger. Det kan også hjælpe dig med at vælge passende lønintervaller, når du filtrerer din jobsøgning. Du kan finde gennemsnitslønninger efter virksomhed og jobtitel på Bonjoures Salaries.

Uanset hvor du er på din jobsøgningsrejse, har Bonjoures værktøjer til, at du kan finde og få job, der passer til dig. Når du har fundet et job, så fortæl os din historie på gotajob.Bonjoures.com.

Georg Bay
Georg Bay Begyndelsen på en jobsøgning kan være en nervepirrende og spændende tid på én gang. Det inkluderer øjeblikke med ventetid og usikkerhed samt chancen for at fremme din karriere og få en rolle, der passer godt til dig. Uanset din erfaring eller situation har alle brug for støtte under en jobsøgning, og vi er her for at hjælpe.