Guide: 8-ugers Sygeplejerejseopgaver Og Hurtig Respons Rejsesygepleje

Guide: 8-ugers Sygeplejerejseopgaver Og Hurtig Respons Rejsesygepleje

Otte uger lange rejsesygeplejerskeopgaver kan give unikke muligheder for at øge væsentlige færdigheder i sundhedsvæsenet. Sygeplejersker kan lære protokoller for forskellige organisationer, udvikle strategier til at håndtere specifikke medicinske situationer og udforske forskellige specialer. Det er vigtigt at lære, hvilke jobmuligheder der findes for otte uger lange rejsesygeplejerskeopgaver, så du kan beslutte, hvilken løsning der passer bedst til dig. I denne artikel definerer vi, hvad en rejsesygeplejerske er, diskuterer, hvilke sygeplejejob, der har otte uger lange opgaver, beskriver, hvor man kan finde disse opgaver, lister fordelene ved at blive en hurtigreaktionssygeplejerske og giver deres nøglekvaliteter.

Hvad er en rejsesygeplejerske?

En rejsesygeplejerske er en autoriseret sygeplejerske, der har fået kontrakt til at arbejde i kortvarige stillinger for hospitaler og klinikker. De hjælper typisk sundhedsorganisationer med at opfylde et behov for plejepersonale som reaktion på specifikke omstændigheder, såsom langsigtede personalesabbatår eller etablering af en ny medicinsk enhed. Rejsesygeplejersker accepterer typisk arbejdskontrakter på forhånd for en 13-ugers lang tidsramme, men dette antal kan ændre sig afhængigt af dine præferencer og en organisations krav. Folk, der foretrækker at arbejde som rejsesygeplejersker, har mulighed for at skifte sted, hver gang de accepterer en ny kontrakt.

Her er nogle eksempler på ansvar for rejsesygeplejerske:

 • Lær hurtigt protokollerne for en ny hospitalsindstilling. Dette omfatter gennemgang af interne retningslinjer og patientjournaler.

 • Håndtere sundhedsbehovene hos indkommende patienter. Pligter kan omfatte at skrive deres sygehistorie og undersøge deres symptomer.

 • Deltage i diagnostiske procedurer. Rejsesygeplejersker arbejder sammen med andre sundhedsprofessionelle for at bestemme mulige diagnoser og anbefale behandlinger.

 • Administrere medicin og vaccinationer. Denne opgave er især relevant for rejsesygeplejersker, der begynder at arbejde på klinikker i nogle måneder, hvor folk har flere rapporterede influenzasymptomer.

Relateret: 10 sygeplejefelter at overveje for din karriere

Hvilke job har 8-ugers sygeplejerskerejseopgaver?

Hurtig respons på rejsesygeplejerskejob tilbyder typisk opgaver, der varer mellem fire og otte uger. Sundhedsorganisationer hyrer ofte denne type rejsesygeplejerske til at løse akutte situationer, så de begynder typisk deres ansvar inden for et par dage efter at have accepteret en ny kontrakt. For eksempel kan en hurtigreaktionssygeplejerske tage sig af en krise på en skadestue eller løse en uventet mangel på personale.

Her er nogle specialiserede otte uger lange opgaver for hurtige rejsesygeplejersker:

 • Styring af elektronisk medicinsk journal (EMR): Hospitaler kan ansætte en specialiseret sygeplejerske til at understøtte en intern EMR-software, som indeholder kritisk patientinformation. Under disse opgaver konverterer rejsesygeplejersker typisk papirfiler til elektroniske journaler og udfører andre kritiske administrative opgaver.

 • Strejkesygepleje: Under igangværende diskussioner mellem personale og administration om arbejdsprotokoller kan nogle hospitaler ansætte yderligere plejepersonale til at yde daglig sundhedspleje til patienter. Denne opgave kan strække sig over otte uger, afhængigt af resultatet af diskussionerne og dine præferencer.

 • Opfyldelse af fjernpositioner: Nogle lokationer har flere åbne positioner end andre på grund af lokationspræference. Organisationer på disse steder kan ansætte hurtige rejsesygeplejersker for at opfylde umiddelbare behov, mens de rekrutterer fast personale.

 • Reaktion på epidemier og naturkatastrofer: Mange situationer kan forårsage et samtidig fald i antallet af sygeplejersker, der kan arbejde, og en stigning i antallet af patienter, som et hospital indlægger. Som et resultat heraf kan en hurtigreaktionssygeplejerske arbejde otte uger lange stillinger for at styrke et hospitals evne til at triage patienter og forbedre sundhedsstatistikkerne generelt.

Relateret: Bedste praksis, når du rejser på arbejde under COVID-19

Hvor finder man rejsesygeplejerskeopgaver

Sygeplejebureauer hyrer sygeplejersker til at udføre rejsesygeplejeopgaver på tværs af USA. De finder typisk sygeplejeopgaver og sender dine ansøgningsmaterialer til organisationer og hjælper dig derefter med at bestemme detaljerne i en kontrakt. Sygeplejebureauer har forskellige standarder for sygeplejersker, de ansætter, så det er vigtigt at undersøge dine muligheder, før du søger en. Du kan også selv finde rejsesygeplejeopgaver gennem online jobfora, herunder specialiserede portaler for læger.

Her er nogle eksempler på medicinske bureauer i USA, der ansætter rejsesygeplejersker:

 • Fastaff Rejsesygepleje
 • Langrendssygeplejersker
 • NurseChoice
 • amerikansk sygepleje
 • Aya Healthcare
 • Triage Bemanding
 • Rejsesygeplejerske på tværs af Amerika
 • Axis Medical Staffing
 • FlexCare Medical Staffing
 • Advantis Medical Staffing

Relateret: Sådan forbereder du dig til et interview med personalebureauet: Trin og tips

Fordele ved at blive en rejsesygeplejerske med hurtig respons

Overvej følgende fordele ved at være en rejsesygeplejerske med hurtig respons:

 • Flere muligheder for vækst: Du kan udvikle kritiske nye sygeplejefærdigheder på kortere tid til flere formål. For eksempel kan sygeplejersker, der har erfaring, men beslutter sig for at skifte fra et speciale til et andet, drage fordel af at tage hurtige rejsesygeplejerskekontrakter for at få kritisk arbejdserfaring.

 • Tjen mere indkomst i timen: Hurtigt reagerende rejsesygeplejersker kan have en højere indkomst, da kravene kan have flere komponenter end en stabssygeplejerskestilling. For eksempel kan de optjene ekstra bonusser fra hospitaler eller en fastholdelsesbonus, hvis de betjener det samme sted mere end én gang.

 • Oplev forskelligartede miljøer: Accept af hurtig respons på rejsesygeplejerskekontrakter kan vise dig, hvordan sundhedsorganisationer opererer på forskellige områder. Du kan lære mere om, hvilken type miljø der tiltaler dig mest.

 • Modtag rejsegodtgørelse: Nogle sygeplejebureauer refunderer dig rejseudgifter, herunder bolig. Denne mulighed kan hjælpe dig med at reducere omkostningerne, mens du udforsker nye områder og udvikler vigtige sygeplejefærdigheder.

Kvaliteter af en god hurtig respons rejsesygeplejerske

Her er nogle nøgleegenskaber ved en god hurtigreaktionssygeplejerske:

At holde sig organiseret

Hurtigt reagerende rejsesygeplejersker organiserer typisk deres materialer på en konsekvent måde, så de kan tage afsted til nye stillinger med det samme. De kan udvikle et specialiseret rejsesæt til disse formål, der inkluderer et CV, immuniseringsjournaler, id-kort og kopier af sygeplejelicenser og -certificeringer. Sygeplejersker kan også medbringe en generel direkte indbetalingsformular, så hospitaler kan strømline deres lønproces, som officielt registrerer dem som lønnede medarbejdere. Når du opretter dit eget rejsesæt, kan det være nyttigt at gemme filer digitalt som en ekstra ressource.

Har flere licenser

Da hver stat har en separat sygeplejelicens, foretrækker nogle personalebureauer hurtige rejsesygeplejersker for at få flere licenser, så de generelt kan finde flere jobmuligheder. Når en stilling, du foretrækker, åbner i et nyt område, betaler nogle personalebureauer alle stillinger for at få en licens til at arbejde der. Hvis du er interesseret i at få en ny licens, før du tilmelder dig et vikarbureau, kan det være nyttigt at undersøge mulighederne for at finde ud af, hvilke lokationer du foretrækker, og hvor lang tid det tager at modtage en licens i en bestemt stat.

Relateret: Optjening af din sygeplejelicens: 12 NCLEX-tip til at hjælpe dig med at bestå

At lære flere EMR-systemer

Alle hurtige sygeplejersker kan drage fordel af at forstå flere EMR-systemer for bedre at lære protokollerne i en ny organisation. Effektive sygeplejersker kan tage et EMR-kursus for at øge deres viden eller forbedre visse informationsteknologiske (IT) færdigheder, såsom netværkssupport. At have EMR-viden på et CV kan vise personalebureauer, at du har forskellige færdigheder til flere typer stillinger.

Relateret: 11 Top professionelle sygeplejeorganisationer: Netværk, certificeringer og mere

At mestre kommunikationsevner

At have optimale kommunikationsevner kan hjælpe dig med at blive en effektiv rejsesygeplejerske med hurtig respons på tværs af ethvert speciale. De kommer typisk ind i komplekse situationer med nye kolleger, så forståelse af samarbejdsstrategier, der fungerer i flere sammenhænge, ​​kan give dem mulighed for bedre at opfylde deres ansvar. For at lære kommunikationsevner er det vigtigt at dyrke en aktiv lytteevne til at tale med andre sundhedsprofessionelle og udvikle kritiske færdigheder i at skrive lægerapporter.

Relateret: 10 sygeplejerske lederegenskaber og adfærd

Har erfaring med sygepleje

Nogle personalebureauer kræver hurtig respons, rejsesygeplejersker for at have mindst to års erfaring i et sygeplejefag, da disse stillinger kan have kortere uddannelsescyklusser eller instruere dig i at lære nøgleoplysninger, mens du arbejder. For at blive en effektiv rejsesygeplejerske med hurtig respons er det vigtigt at få tillid til dine sygeplejefærdigheder og håndtering af hospitalsprotokoller. Før du søger til hurtige responsstillinger, kan du overveje en langvarig rejsesygeplejerskerolle, der giver en mere robust uddannelsesperiode.

Bemærk venligst, at ingen af ​​virksomhederne nævnt i denne artikel er tilknyttet Bonjoures.

Katharina Lauritsen
Katharina Lauritsen Otte uger lange rejsesygeplejerskeopgaver kan give unikke muligheder for at øge væsentlige færdigheder i sundhedsvæsenet. Sygeplejersker kan lære protokoller for forskellige organisationer, udvikle strategier til at håndtere specifikke medicinske situationer og udforske forskellige specialer. Det er vigtigt at lære, hvilke jobmuligheder der findes for otte uger lange rejsesygeplejerskeopgaver, så du kan beslutte, hvilken løsning der passer bedst til dig. I denne artikel definerer vi, hvad en rejsesygeplejerske er, diskuterer, hvilke sygeplejejob, der har otte uger lange opgaver, beskriver, hvor man kan finde disse opgaver, lister fordelene ved at blive en hurtigreaktionssygeplejerske og giver deres nøglekvaliteter.