Grundlæggende Om Nonprofitorganisationer

Grundlæggende Om Nonprofitorganisationer

Nonprofitorganisationer er en kilde til støtte til mange formål i et samfund og i verden. Medarbejdere i en nonprofitorganisation kan føle sig tilfredse i deres job, få forbindelse til medlemmer af lokalsamfundet og arbejde i et samarbejdsmiljø. Du vil måske arbejde for en nonprofitorganisation, hvis du har en passion for en bestemt sag og ønsker at hjælpe med den filantropiske indsats for at støtte den.

I denne artikel undersøger vi, hvordan nonprofitorganisationer arbejder, fordelene ved at arbejde for en nonprofitorganisation, og hvordan de betaler deres ansatte.

Hvad er en nonprofitorganisation?

En nonprofit er en organisation, der er engageret i en bestemt sag eller filantropisk mission. De arbejder for at oplyse samfundet om en social sag, som de ønsker at forbedre. Nonprofitorganisationer er afhængige af folk, der ønsker at gøre en forskel, enten ved at melde sig frivilligt eller søge arbejde i organisationen.

Relateret: Hvad er en nonprofitorganisation?

Hvordan fungerer nonprofitorganisationer?

Nonprofitorganisationer er skattefritaget af Internal Revenue Service (IRS), fordi de er til gavn for offentligheden, og de genbruger deres indtjening lige tilbage til organisationen og dens indsats. Nonprofitorganisationer tilbyder ressourcer, programmer og tjenester til samfundet eller den enhed, der har brug for hjælp. Nonprofitorganisationer kan uddanne offentligheden, organisere fundraising-indsamlinger, acceptere donationer og koordinere frivillige indsatser for at fortsætte med at dele deres mission.

Hvordan finansieres nonprofitorganisationer?

Fordi nonprofitorganisationer normalt ikke opererer med en stor reserve af midler, er de afhængige af mange indtægtsstrømme, herunder:

 • Bevillinger
 • Donationer
 • Virksomhedens bidrag
 • Legat

Bevillinger

Et tilskud er føderale eller statslige midler, der er tilgængelige for nonprofitorganisationer, så de kan fortsætte med at tjene offentligheden og deres mission. Tilskud kan finansiere et bestemt projekt i en nonprofitorganisation eller betale for yderligere forskningsindsats. Nonprofitorganisationer skal søge om tilskud for at modtage de midler, de har brug for til driften og for at nå deres mål.

Donationer

En stor del af nonprofit-finansieringen afhænger af donationer fra samfundet. Enkeltpersoner kan donere en enkelt gang eller oprette tilbagevendende donationer, eller de kan vælge at donere specifikt til en nonprofitorganisations store kampagnedrev. En nonprofitorganisation kan have flere fundraising-indsatser i løbet af året, fordi donationer er så vigtige for deres finansiering.

Virksomhedens bidrag

En virksomhed kan vælge en bestemt nonprofitorganisation som modtager af dens bidrag. Disse bidrag kan komme direkte fra virksomheden eller ved en ophobning af alle donationer fra virksomhedens ansatte. For eksempel kan en virksomhed tilbyde lønfradrag for virksomhedens velgørenhed, og medarbejdere kan vælge at sende noget af hver lønseddel til den støttede nonprofit. En virksomhed kan også vælge at være vært for begivenheder, der rejser penge til virksomhedens velgørenhed.

Legat

Legat er donationer til en velgørende organisation i en persons sidste vilje og testamente. En person, der ønsker at allokere nogle af deres aktiver til en velgørende organisation efter deres bortgang, skal navngive nonprofitorganisationen i deres officielle ejendomsplanlægningsdokumenter. Typen af ​​aktiv kan variere fra penge til fast ejendom.

Hvad støtter nonprofitorganisationer?

Nonprofitorganisationer kan operere i mange miljøer, og at finde den rigtige nonprofitorganisation at arbejde hos kan afhænge af dine velgørende passioner. Nogle aktiviteter, som nonprofitorganisationer støtter, omfatter:

 • Kunst: Nonprofitorganisationer dedikeret til kunst ønsker at fortsætte med at uddanne offentligheden om kunstneriske bestræbelser. Dette kan omfatte kunsthistorie eller hjælp til at oprette rum, hvor lokale kunstnere kan vise deres værker.

 • Miljø: Miljøfokuserede nonprofitorganisationer kan tjene til at forbedre klimaændringer eller dedikere deres indsats til at oplyse samfundet om vigtigheden af ​​genbrug.

 • Dyr: Der er mange nonprofitorganisationer dedikeret til at tjene dyr og forbinde samfundsmedlemmer med dyr i nød, ofte ved at arrangere adoptioner eller anmode om donationer til gavn for en truet art.

 • Hjemløshed: Nonprofitorganisationer, der fokuserer på at hjælpe hjemløse, kan drive suppekøkkener eller levering af måltider til de mindre heldige. De kan også give ressourcer til dem i samfundet for at hjælpe dem med at finde job og bolig eller fortsætte deres uddannelse.

 • Uddannelse: De mange nonprofitorganisationer dedikeret til uddannelse fremmer engagerende, sjov og interaktiv læseplan for alle studerende. De arbejder også på at forbedre skolesystemerne for at sikre, at børn har adgang til kvalitetsskoler i deres distrikt. Nogle uddannelsesfokuserede nonprofitorganisationer udvikler også velgørende initiativer til bestemte programmer, såsom at forbedre læsefærdigheder.

 • Social reform: En nonprofitorganisation, der fokuserer på social reform, kan gå ind for forbedring af et bestemt socialt problem ved at udvikle programmer og oplyse offentligheden om, hvordan man bliver involveret. De kan fokusere på de uligheder eller uretfærdigheder, som visse grupper står over for, såsom immigrationsreform eller mindstelønsstigninger.

 • Sundhedspleje: De nonprofitorganisationer, der er engageret i sundhedssektoren, kan være involveret i at forbedre hospitaler, øge tilgængelige mentale sundhedstjenester, forbedre programmer til genopretning af stofmisbrug eller sikre, at kvalitetssundhedspleje er tilgængelig for alle.

 • Religiøst: Nonprofitorganisationer, der fokuserer på religion, kan arbejde for at bringe tjenesteydelser til samfundet eller fremme kirkernes rækkevidde for at dele religion med flere mennesker. Religionsfokuserede nonprofitorganisationer kan rejse midler til tilbedelseshuse for en bestemt religion eller udvikle religionsbaserede programmer for de mindre heldige.

 • Juridisk: Disse nonprofitorganisationer fokuserer på juridiske tjenester og giver ofte gratis juridisk rådgivning til dem i samfundet, der ikke har råd til det. De involverede i denne nonprofitsektor kan være advokater eller andre medlemmer af det juridiske samfund, som er forpligtet til at reformere retssystemet.

Hvordan betaler nonprofitorganisationer deres personale?

Mens nonprofitorganisationer normalt er stærkt afhængige af frivillige, har de betalt personale til at hjælpe med at holde driften i gang. Antallet af lønnede medarbejdere varierer afhængigt af organisationen og de midler, hver enkelt kan have til at tilbyde beskæftigelse. Statslovgivningen og IRS tillader nonprofitorganisationer at bruge nogle af deres midler til løn til ansatte, selvom der er regler mod overdreven løn, hvilket er, når en medarbejder tjener en løn, der er ud over det rimelige for rollen.

Mange nonprofitorganisationer tilbyder også personalegoder, der kan sammenlignes med dem, der findes i den private sektor, såsom pensionsordninger, medicinsk og tandlægeforsikring, kort- og langsigtet invaliditet, pensionsmuligheder og ferietid.

Hvad er fordelene ved at arbejde for en nonprofitorganisation?

Når du beslutter dig for, om det er dit ideelle karrierevalg at arbejde for en nonprofitorganisation, skal du overveje denne liste over fordele:

 • Bidrage til et større formål.
 • Forbind med fællesskabet.
 • Skab positive samarbejdsrelationer.
 • Bliv trænet i andre opgaver.

Bidrage til et større formål

Uanset hvad din nonprofitorganisation støtter, bidrager du til en større sag ved at arbejde der. Nonprofitorganisationer giver samfund og grupper af mennesker ressourcer og uddannelse relateret til den sag, de lægger vægt på. Fra receptionister til dem, der er ansvarlige for velgørende aktiviteter for at udvide donordatabasen, hver person, der deltager i driften af ​​en nonprofitorganisation, bidrager til organisationens større sag.

Forbind med fællesskabet

At arbejde for en nonprofitorganisation giver dig chancen for at skabe forbindelse til dem ude i samfundet, som din indsats er med til at støtte. Det er sandsynligt, at din nonprofitorganisation enten er konfigureret til at tage imod besøgende, f.eks. i en fødevarebank, eller gør samfundsengagement til en stor del af den måde, de driver forretning på.

Hos en nonprofitorganisation kan du tage dig tid til at lære de fællesskabsmedlemmer, du tjener, at kende. Fortæl dem, at du brænder for at hjælpe dem. Mange medlemmer af samfundet værdsætter at lære de mennesker at kende, som arbejder på at forbedre deres liv ved det arbejde, de udfører.

Skab positive samarbejdsrelationer

Dem, du arbejder med i en nonprofitorganisation, har sandsynligvis de samme passioner, som du har, så det kan være lettere at danne positive og tætte arbejdsrelationer med medlemmerne af dit team, inklusive dem i lederstillinger. Du kan også forvente, at dine kolleger har nogle af disse yderligere egenskaber:

 • Sjovt: Nonprofit arbejde kan være alvorligt og løse problemer i et samfund eller i verden som helhed. Det er sandsynligt, at dine kolleger bevarer en optimistisk holdning og bringer positivitet til arbejdspladsen.

 • Samarbejde: En nonprofit kan operere med begrænsede ressourcer, så medarbejderne skal arbejde sammen. Organisationens succes afhænger af, at der er samarbejde mellem medarbejderne, så opgaverne kan løses hurtigt.

 • Ressourcestærke: Fordi en nonprofitorganisation er stærkt afhængig af donationer og frivillige for at fungere på deres højeste niveau, kan du opleve, at dine kolleger er ressourcestærke til at få deres opgaver løst med lidt ekstra hjælp og uden mange ressourcer til deres rådighed.

 • Motiveret: At arbejde for at forbedre det større gode bidrager naturligvis til motivationen på arbejdspladsen. Disse medarbejdere ønsker sandsynligvis at se organisationen lykkes og forblive motiverede til at gøre deres del for at få det til at ske.

 • Hårdtarbejdende: Folk, der søger arbejde i en nonprofitorganisation, er typisk hårdtarbejdende, fordi jobbet kræver en masse ansvar for alle medarbejdere.

Relateret: Guide til virksomhedskultur

Bliv trænet i andre opgaver

Næsten alle ansatte i en nonprofitorganisation kan blive bedt om at påtage sig yderligere ansvar under deres embedsperiode i organisationen. Dette skyldes, at nonprofit-operationer normalt forsøger at holde driftsomkostningerne lave, så de kan allokere så mange af deres ressourcer til deres sag, som de kan. Hvis medarbejderne er villige til at blive krydsuddannet og påtage sig yderligere arbejde, hjælper det nonprofitorganisationen som helhed. De yderligere fordele ved at lære andre jobansvar er, at det kan hjælpe dig med at vokse i organisationen og give dig færdigheder, du kan angive på et CV eller fremtidig jobansøgning.

Relateret: Alt hvad du behøver at vide om at arbejde for en nonprofitorganisation

Hvilke job kan du blive ansat til i en nonprofitorganisation?

Nonprofitorganisationer kan ansætte til de samme job, som du kan finde i traditionelle omgivelser, herunder medarbejdere med ansvar for administrative opgaver, marketing, grafisk design og menneskelige ressourcer, såvel som dem, der er mere gearet til at drive en nonprofit, såsom fundraising, koordinering, public affairs og donorforhold. Her er nogle nonprofit jobmuligheder, du kan overveje:

1. Leder af frivillige tjenester

National gennemsnitsløn: $15,66 i timen

Primære opgaver: Denne rolle koordinerer frivillig indsats ved at danne frivillige grupper og tildele dem opgaver i nonprofitorganisationen. De kan også opretholde en online-portal, hvor nuværende frivillige kan indsende deres tilgængelighed og præference for visse projekter.

2. Bevillingsskribent

National gennemsnitsløn: $42.976 om året

Primære opgaver: Tilskudsforfattere ansøger om føderale og statslige midler på vegne af nonprofitorganisationen ved at udfylde tilskudsansøgninger og skrive forslag for at kvalificere sig til yderligere finansiering. Tilskudsforfattere inkluderer nonprofitorganisationens mission og mål, størrelsen af ​​den nødvendige finansiering og oplysninger om det projekt, der finansieres, i deres tilskudsforslag.

3. Opsøgende koordinator

National gennemsnitsløn: $44.751 om året

Primære opgaver: En opsøgende koordinator forbinder med mennesker i samfundet for at uddanne dem om nonprofitorganisationen og dens mission. De kan hjælpe med at udvikle programmer til at støtte nonprofitorganisationens mission, organisere fundraising-indsamlinger og repræsentere nonprofitorganisationen ved samfundsbegivenheder. Opsøgende koordinatorer kan også engagere sig med folk, der ville drage fordel af nonprofitorganisationens tjenester.

4. Filantropichef

National gennemsnitsløn: $58.963 om året

Primære opgaver: En filantropileder er ansvarlig for at arbejde tæt sammen med mennesker, der ønsker at inkludere nonprofitorganisationen i deres planlagte gaver. Planlagte gaver kan betyde tilbagevendende donationer, sædvanligvis fra en stor donor, eller notering af nonprofitorganisationen som en modtager i en sidste testamente og testamente. Filantropiledere fører også en løbende liste over værdifulde donorer, som de kan nå ud til under kampagneindsatsen.

Nicolai Poulsen
Nicolai Poulsen Nonprofitorganisationer er en kilde til støtte til mange formål i et samfund og i verden. Medarbejdere i en nonprofitorganisation kan føle sig tilfredse i deres job, få forbindelse til medlemmer af lokalsamfundet og arbejde i et samarbejdsmiljø. Du vil måske arbejde for en nonprofitorganisation, hvis du har en passion for en bestemt sag og ønsker at hjælpe med den filantropiske indsats for at støtte den.