Grundlæggende Om Mangfoldighed Og Inklusion Jobs: Inklusive Karriereveje

Grundlæggende Om Mangfoldighed Og Inklusion Jobs: Inklusive Karriereveje

Virksomhedernes politikker for mangfoldighed og inklusion (D & I) kan have en direkte indvirkning på medarbejdernes produktivitet, moral og omsætning. Virksomheder opretter en række forskellige stillinger på alle niveauer for at udvikle og implementere disse politikker. I denne artikel forklarer vi, hvad mangfoldigheds- og inklusionsjob er, hvilke typer stillinger, der er tilgængelige, og den uddannelse og erfaring, de kræver.

Hvad er mangfoldigheds- og inklusionsjob?

Mangfoldigheds- og inklusionsjob er roller, der understøtter virksomhedens mangfoldighedspolitikker. Mangfoldighedspolitikker kan omfatte oplysninger om køn, race, alder, religion, national oprindelse, socioøkonomisk status og forskellige niveauer af fysiske formåen. Disse politikker kan generelt relatere til rekrutterings- og ansættelsesprocesser.

Målet med inklusionspolitikker er at få alle i virksomheden til at føle sig godt tilpas og accepteret, uanset eventuelle forskelle. For at opnå disse ting bør der være specifikke afdelinger eller medarbejdere dedikeret til at skabe og implementere mangfoldigheds- og inklusionspolitikker.

Disse job er vigtige af flere årsager:

  • Innovation: En mangfoldig arbejdsstyrke bringer en række forskellige perspektiver sammen, som kan tilskynde til kreativitet og fremme helt nye processer.
  • Indsigt: Når en virksomheds kunder er mangfoldige, vil der være flere medarbejdere, der kan føle med dem, hvis de også er mangfoldige.
  • Nederste linje: En virksomhed kan opnå bedre økonomiske afkast, hvis de ansætter til diversitets- og inklusionsstillinger. Det kan betyde, at medarbejderne har større arbejdsglæde, hvilket betyder, at det er mindre sandsynligt, at virksomheder skal bruge penge på at rekruttere, træne og fastholde toptalenter.

Typer af mangfoldigheds- og inklusionsjob

Der er en række forskellige mangfoldigheds- og inklusionsstillinger tilgængelige, fra mere indgangsroller til øverste ledelsesstillinger. Her er nogle karrierer, du kan overveje, kategoriseret efter positionsniveauet i en organisation.

Entry-level stillinger

Diversitets- og inklusionsjob på begynderniveau fokuserer for det meste på implementeringen af ​​programmer kontra udviklingen af ​​de samme programmer. Det er almindeligt, at én medarbejder har ansvaret for at implementere specifikke mangfoldigheds- og inklusionspolitikker, eller alle i afdelingen skal muligvis inkludere disse ansvarsområder i deres daglige arbejde. Her er nogle stillinger på begynderniveau inden for mangfoldighed og inklusion:

1. Personalepraktikant

National gennemsnitsløn: $20.156 om året

Primære opgaver: En personalepraktikant understøtter personaleafdelingen. De kan håndtere administrative opgaver som at udfylde nye ansættelsespapirer og arkivere vigtige medarbejderdokumenter. Praktikanter i menneskelige ressourcer kan have det ekstra ansvar for at støtte alle mangfoldigheds- og inklusionsprogrammer, som virksomheden har.

Uddannelseskrav: De fleste praktikanter i menneskelige ressourcer er i øjeblikket på college, selvom nogle praktikophold er åbne for nyuddannede. Arbejdsgivere foretrækker måske at overveje praktikanter, der har gennemført relaterede kurser, da de kan udvikle sig til fuldtidsansatte efter endt uddannelse.

2. Personalekoordinator

National gennemsnitsløn: $40.754 om året

Primære opgaver: Personalekoordinatorer igangsætter de første trin i rekrutterings- og ansættelsesprocessen, herunder onboarding og træning. De varetager administrative opgaver for personalechefen, deler virksomhedens politikker med ledere og hjælper med at implementere mangfoldighedsprogrammer på arbejdspladsen.

Uddannelseskrav: En bachelorgrad i menneskelige ressourcer, forretningsadministration eller et beslægtet felt er normalt et krav for at blive en menneskelig koordinator. For at specialisere sig i mangfoldighed og inklusion vil videreuddannelse eller certificering af disse kvalifikationer være en væsentlig fordel.

Stillinger på mellemniveau

Stillinger på mellemniveau er normalt for dem, der har en vis erfaring inden for området, en specifik grad eller ledelseserfaring. Udforsk disse diversitets- og inklusionsstillinger på mellemniveau:

1. Medarbejderansvarlig

National gennemsnitsløn: $73.396 om året

Primære opgaver: En medarbejderrelationschef overvåger medarbejderrelationer i en organisation. De rådgiver personaleledere om praksis for medarbejderforhold, samarbejder med medlemmer af ledelsen for at skrive politikker, fungerer som mægler mellem modstridende medarbejdere og undersøger ansættelseslovgivningen for at sikre, at virksomheden holder sig inden for reglerne. Medarbejderrelationsledere faciliterer også træning og gruppevækstsessioner for at sikre, at medarbejderne forbliver tilfredse på arbejdet.

Uddannelseskrav: Som med de fleste stillinger på mellemniveau inden for mangfoldighed og inklusion kræver arbejdsgivere normalt, at kandidater har en bachelorgrad til en medarbejderrelationslederrolle. Det er også almindeligt, at kandidater har erfaring eller certificeringer inden for lederskab eller mangfoldighedsemner.

2. Rekrutterer

National gennemsnitsløn: $97.315 om året

Primære opgaver: En rekrutterer henter kandidater til forskellige stillinger i en virksomhed. De arbejder sammen med ansættelseschefen for at fastlægge de grundlæggende ansvarsområder og krav til rollen, opslå den ledige stilling på forskellige jobsites, finde kvalificerede kandidater til stillingen og udvælge kandidater til samtaler. Rekrutterere forbereder også kandidater til deres første arbejdsdag og orienteringsprocessen og besvarer spørgsmål om emner som fordele.

Uddannelseskrav: Det er almindeligt, at virksomheder og ansættelsesledere kræver, at en kandidat til en rekrutteringsrolle mindst har en bachelorgrad inden for et relateret område.

Læs mere: Lær om at være rekrutterer

Stillinger på øverste niveau

Dem i stillinger på øverste niveau kunne være ledere eller vicepræsidenter for afdelinger, normalt menneskelige ressourcer eller uddannelse, selvom en virksomhed også kunne have en hel afdeling dedikeret til mangfoldighed og inklusion. Dem i stillinger på øverste niveau i organisationen er normalt ledere, og rollerne kan omfatte:

1. Chef for mangfoldighed

National gennemsnitsløn: $110.889 om året

Primære opgaver: En chief diversity officer er ansvarlig for at udvikle mangfoldighedsprogrammer og -politikker, skabe et budget til at styrke initiativer, støtte medarbejdere og deres behov og arbejde sammen med andre ledende ledere og ledere i organisationen for at fejre og håndhæve et mangfoldigt arbejdsmiljø.

Uddannelseskrav: For at sikre en stilling som chief diversity officer, har du sandsynligvis brug for en bachelorgrad. Men mange fagfolk i denne rolle besidder også en mastergrad inden for et beslægtet område, såsom menneskelige ressourcer, virksomhedsledelse eller etik.

2. Mangfoldigheds- og inklusionsleder

National gennemsnitsløn: $131.711 om året

Primære opgaver: Mangfoldigheds- og inklusionsledere er ansvarlige for at udvikle ansættelsespolitikker for at fremme diversitet i ansættelsesprogrammer og inklusion blandt medarbejdere. De håndterer også tilfælde af chikane på arbejdspladsen, skaber programmer, der hylder mangfoldighed og sikrer, at arbejdspladsen har genstande på plads, der understøtter handicappede, herunder adgang for kørestole.

Uddannelseskrav: Arbejdsgivere har en bestemt præference for kandidater med avancerede grader, når de besætter disse stillinger. Mens mange arbejdsgivere leder efter en koncentration i menneskelige ressourcer, er en vis viden om planlægning, ledelse, arbejdsforhold og kompensation også en fordel.

Oluf Bæk
Oluf Bæk Virksomhedernes politikker for mangfoldighed og inklusion (D & I) kan have en direkte indvirkning på medarbejdernes produktivitet, moral og omsætning. Virksomheder opretter en række forskellige stillinger på alle niveauer for at udvikle og implementere disse politikker. I denne artikel forklarer vi, hvad mangfoldigheds- og inklusionsjob er, hvilke typer stillinger, der er tilgængelige, og den uddannelse og erfaring, de kræver.