Godt Andet Job Til Din Sidestravl

Godt Andet Job Til Din Sidestravl

At få et andet job kan hjælpe dig med at få nyttig erfaring, opbygge værdifulde færdigheder og tjene ekstra penge. Du kan finde et andet job baseret på dine hobbyer og interesser, og derefter afgøre, om dit sidevær også kan være en god fuldtidskarriere. Sørg for at undersøge dine bedste valg for at se, om de passer til din nuværende tidsplan og behov. I denne artikel vil vi udforske gode andet job, herunder deres nationale gennemsnitlige løn og primære ansvarsområder.

Læs mere: Sådan balancerer du at arbejde med to job på én gang

16 gode andetjob

Her er 16 job i forskellige brancher, der fungerer godt som andet job på grund af deres fleksibilitet. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures skal du klikke på lønlinket ved hver stillingstitel nedenfor:

1. Madserver

National gennemsnitsløn: $11,42 i timen

Primære opgaver: Madservere tager imod bestillinger og tager sig af gæster på restauranter og andre spisesteder. De hilser på gæster, informerer dem om måltider og drikkevarer, besvarer spørgsmål og tager imod måltider og drikkevarer. De giver ordrerne til køkkenet, overvåger deres borde og genopfylder drikkevarer efter behov. De leverer også regninger og modtager betalinger. Mens foodserviceindustrien omfatter en bred vifte af etablissementer og timer fra fastfood til fine dining, kan af disse virksomheder komme med supplerende indkomst, der kan være ganske betydelig.

Læs mere: Lær om at være server

2. Bartender

National gennemsnitsløn: $11,74 i timen

Primære opgaver: Bartendere laver drinks til lånere. De hilser på kunder, kommer med forslag til drikkevarer og blander og hælder drinks op. De overvåger kunderne i baren og laver drinks til andre gæster i restauranter. Yderligere opgaver omfatter start- og løbsfaner. Ligesom med madservice, hvis ikke mere, suppleres denne indkomst typisk gennem kundetips, som kan variere afhængigt af etablering og tidspunkt på dagen. Bartendere kan arbejde med særlige arrangementer eller for faste etablissementer, hvoraf nogle også serverer mad.

Læs mere: Lær om at være bartender

3. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $13,15 i timen

Primære opgaver: En kundeservicemedarbejder hjælper kunder med spørgsmål og ønsker. De udfører telefonopkald, e-mails og onlinebeskeder vedrørende produkt- eller servicespørgsmål for at hjælpe kunder med at løse deres problemer. De kan også håndtere produktreturneringer og refusioner. Mange kundeservicerepræsentanter arbejder eksternt og udfører deres opgaver fra en computer.

Læs mere: Lær om at være kundeservicerepræsentant

4. Transcriptionist

National gennemsnitsløn: $13,73 i timen

Primære opgaver: Transcriptionists oversætter lydoptagelser eller levende lyd til tekst. De lytter til dialog og transskriberer den til tekst via computer eller stenografi. De kan udføre deres pligter i en retssal eller lægekontor, så andre fagfolk kan læse og genkalde samtalen senere, eller de kan lytte til optagelser og transskribere dem til andre formål.

5. Blogger

National gennemsnitsløn: $15,23 i timen

Primære opgaver: Bloggere skriver indhold til online platforme i forskellige brancher. De opretter artikler eller indlæg om forskellige emner og sætter dem på et websted, som internetbrugere kan læse. Bloggere kunne have deres egen hjemmeside og modtage penge fra reklamer, eller de kunne arbejde for virksomheder, der laver indhold til deres websider.

6. Babysitter

National gennemsnitsløn: $16,13 i timen

Primære opgaver: Babysittere holder øje med børn, mens deres forældre er væk. De kan forberede måltider, overvåge spilletid, forberede børn til seng og udføre mindre rengøringsopgaver. De kunne også hente børn fra skole og tage dem med til forskellige fritidsaktiviteter. Babysittere kunne arbejde lejlighedsvis for familier, eller de kunne arbejde på faste timer.

Læs mere: Lær om at være babysitter

7. Leveringschauffør

National gennemsnitsløn: $16,81 i timen

Primære opgaver: En leveringschauffør tager bestilte varer eller måltider til en kundes hus eller et andet sted. De samler ordrer, sikrer, at de matcher billetten, følger en rute og leverer ordrerne til kunderne. De kan også tage betaling ved levering og besvare eventuelle spørgsmål, en kunde måtte have.

Læs mere: Lær om at være leveringschauffør

8. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $48.100 om året

Primære opgaver: Grafiske designere skaber logoer, pjecer og andet indhold til forskellige kunder. De arbejder med kunder for at forstå deres vision og behov, og bruger derefter computersoftware og andre værktøjer til at generere billeder. Grafiske designere kan arbejde på freelancebasis for flere kunder på én gang, eller de kan arbejde for en virksomhed, der udvikler alle deres billeder og visuelt indhold.

Læs mere: Lær om at være grafisk designer

9. Dyrepasser

National gennemsnitsløn: $39.819 om året

Primære opgaver: En dyrepasser passer på andres dyr, typisk hunde, der skal lukkes ud og gås tur, men egentlig ethvert dyr, der har behov for fodring, generel vedligeholdelse og opbevaring, mens ejeren er væk. Dyrepasning indebærer at rejse til kundernes hjem, måske endda for overnatninger, mens kæledyrspension betyder, at dyret kommer for at blive i huspasserens hjem. Boarding er typisk den mest lukrative af disse tjenester, da dyret modtager 24-timers pleje i dit hjem i en længere periode.

10. ESL-lærer (engelsk som andetsprog).

National gennemsnitsløn: $19,09 i timen

Primære pligter: ESL-lærere hjælper elever med at lære engelsk som et alternativt sprog til deres modersmål. De kan lære elever i alle aldre at tale og skrive engelsk. ESL-lærere kunne udføre deres opgaver i en-til-en-sessioner eller i et klasseværelse. De kan undervise personligt eller online.

Læs mere: Lær om at være lærer

11. Underviser

National gennemsnitsløn: $21,31 i timen

Primære pligter: En vejleder hjælper eleverne med at lære mere om et bestemt emne, især hvis eleven har svært ved det. De vurderer elevens behov, laver en lektionsplan og hjælper dem med at få viden. Undervisere kan hjælpe studerende i ethvert emne, så længe de har omfattende viden om det. De kan også vejlede elever i alle aldre, fra grundskolestuderende til universitetsstuderende.

Læs mere: Lær om at være underviser

12. Fitnessinstruktør

National gennemsnitsløn: $22,70 i timen

Primære opgaver: Fitnessinstruktører leder træningstimer. De skaber træningsrutiner for forskellige sværhedsgrader, hjælper lånere med at lære forskellige teknikker og tilbyder opmuntring gennem undervisningen. Fitnessinstruktører kan undervise i en række forskellige klasser, såsom yoga, cykling og vandtræning.

13. Freelance skribent

National gennemsnitsløn: $23,86 i timen

Primære opgaver: Freelanceskribenter skaber en række indhold til forskellige kunder. De arbejder sammen med kunder om at udvikle artikler, blogindlæg og fiktion til trykte og online platforme. Opgaverne omfatter at læse instruktioner, udføre research, skrive og korrekturlæse deres arbejde. De foretager også redigeringer af deres indhold baseret på kundefeedback.

14. Diskjockey

National gennemsnitsløn: $28,87 i timen

Primære opgaver: DJs spiller musik til arrangementer eller på radiostationer. De opretter afspilningslister baseret på kundeønsker, sætter deres musikstation op med bærbar computer, mikrofon og højttalere og laver lejlighedsvis meddelelser til gæster. Nogle DJ's blander også numre for at skabe musik, der appellerer til gæster. De mest lukrative begivenheder for DJ'er vil typisk være bryllupper eller firmafester, selvom nogle barer, klubber og lounger vil ansætte DJ'er til regelmæssige ophold, hvilket kunne give en mere konsekvent indkomst.

16. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $76.271 om året

Primære opgaver: En webudvikler opretter hjemmesider til forskellige kunder. De bruger programmeringssprog til at skabe sider, som brugerne interagerer med, hvilket gør dem intuitive og nemme at navigere på. Webudviklere har normalt viden om grafisk design til at skabe visuelt tiltalende sider, der tiltrækker og vedligeholder brugere.

Martine Pihl
Martine Pihl At få et andet job kan hjælpe dig med at få nyttig erfaring, opbygge værdifulde færdigheder og tjene ekstra penge. Du kan finde et andet job baseret på dine hobbyer og interesser, og derefter afgøre, om dit sidevær også kan være en god fuldtidskarriere. Sørg for at undersøge dine bedste valg for at se, om de passer til din nuværende tidsplan og behov. I denne artikel vil vi udforske gode andet job, herunder deres nationale gennemsnitlige løn og primære ansvarsområder.