Forsikringsjob: Typer, Lønninger Og Pligter

Forsikringsjob: Typer, Lønninger Og Pligter

Hvis du er interesseret i en karriere i forsikringsbranchen, vil du sandsynligvis finde en stilling, der passer til dine kompetencer og interesser. Forsikringsbranchen omfatter folk med mange forskellige baggrunde, så det er muligt at søge muligheder uanset uddannelse eller erfaringsniveau. Mens forsikringsjobopgaver varierer, nyder mange mennesker, der udmærker sig på dette område, at bruge undersøgende, analytiske og matematiske færdigheder. I denne artikel diskuterer vi nogle forskellige forsikringsområder og beskriver flere almindelige forsikringskarriereveje, deres nationale gennemsnitlige lønninger og deres daglige pligter.

Hvad er de forskellige forsikringsområder?

Forsikringsbranchen er et bredt felt, der omfatter bilindustrien, liv, sundhed, ejendom, ulykker, tandlæge, husejere, lejere, vandscootere, fritidskøretøjer, kæledyr og næsten alt andet, end der kan være en forsikringspolice på. Forsikringsbranchen tilbyder stabile karrierer, fordi forsikring er en nødvendig og værdifuld service i både gode og dårlige økonomiske tider. Forsikringsjob er ikke kun specifikke for forsikringsselskaber, da mange ikke-forsikringsvirksomheder har relaterede stillinger.

Relateret: Agenter vs. Mæglere: En guide til, hvad de er, og hvordan de adskiller sig

Løn og pligter til almindelige forsikringsjobs

Her er nogle almindelige stillinger i forsikringsbranchen, deres nationale gennemsnitlige lønninger og en beskrivelse af, hvad de laver:

1. Forsikringsskadeefterforsker

National gennemsnitsløn** y: [ $45.637 pr. år**](https://www.Bonjoures.com/career/claims-investigator/salaries)

Primære opgaver: En efterforsker af forsikringsskader undersøger mistænkelige krav og forsikringssvindel. De fleste efterforskere af forsikringsskader arbejder på kontrakt og har en interesse i efterforskningsarbejde. Efterforskere af forsikringsskader finder uoverensstemmelser i krav, udspørger kunder, besøger ulykkessteder, interviewer vidner og afgør, om et krav er legitimt. Deres rolle er at beskytte forsikringsselskabet mod svindel ved at fastslå, hvem der er ansvarlig og hjælpe med at forhandle værdien af ​​en udbetaling.

2. Autovurderingsmand

National gennemsnitsløn: $54.793 om året

Primære opgaver: En bilvurderingsmand undersøger køretøjer, der er beskadiget i ulykker, og udarbejder forsikringsformularer, der angiver reparationsomkostninger eller omkostningsoverslag for forsikringsskader. De kan også arbejde med autoværksteder vedrørende forsikringssager. På grund af arten af ​​deres arbejde, bruger autovurderingsmænd mekanisk viden, administrative færdigheder og kundeservice, når de gennemfører en vurdering.

3. Forsikringsskadebehandler

Nationalt gennemsnit** e-løn: [ $55.547 pr. år**](https://www.Bonjoures.com/career/claims-adjuster/salaries)

Primære opgaver: En forsikringsskadebehandler er en forsikringsprofessionel, der bestemmer, hvor meget et forsikringsselskab skal betale for en skade. De arbejder med kundekrav og giver kunden et tilbud på, hvor meget forsikringsselskabet vil betale. Hvis sagsøgeren afviser tilbuddet, samarbejder justeringsmodtageren med forsikringsselskabet og dets advokater for at bakke tilbuddet op. Skadejusteringer specialiserer sig normalt i et specifikt område som husejerkrav eller bilkrav.

4. Forsikringsagent

Nationalt gennemsnitslønne** : [ $57.205 pr. år**](https://www.Bonjoures.com/career/insurance-agent/salaries)

Primære opgaver: En forsikringsagent er en forsikringsprofessionel, der sælger forsikringer til kunder. Forsikringsagenter kontakter folk med behov for forsikringer, forklarer politikmuligheder, hjælper kunder med at købe en plan, der passer til deres behov, administrerer deres kunders konti og tilbyder økonomistyringstjenester. Agenter arbejder inden for tre generelle områder: livsforsikring, sygeforsikring og ejendoms- og ulykkesforsikring. Nogle forsikringsagenter har licenser til at sælge livrenter, investeringsforeninger eller andre værdipapirer. En forsikringsagent arbejder typisk for et bestemt forsikringsselskab.

Relateret: Lær om at være forsikringsagent

5. Forsikringsmægler

National gennemsnitsløn** : [ $66.889 pr. år**](https://www.Bonjoures.com/career/insurance-broker/salaries)

Primære opgaver: En forsikringsmægler er en forsikringsprofessionel, der ligner en agent, men en mægler arbejder med en række forskellige virksomheder for at tilbyde et bredere udvalg af tjenester og produkter. Ud over de almindelige forsikringsagentopgaver fungerer de som bindeled mellem kunden og forsikringsselskabet, idet de repræsenterer kunden, ikke forsikringsselskabet. Mæglere overholder generelt højere juridiske og professionelle standarder end forsikringsagenter, og deres arbejde kræver en ekstra mæglerlicens.

6. Konsulent for forsikringstabskontrol

Nationalt gennemsnitslønne** : [ $75.725 pr. år**](https://www.Bonjoures.com/career/loss-control-consultant/salaries)

Primære opgaver: En forsikringskonsulent er en forsikringsprofessionel, der skaber forebyggende strategier for at reducere risikoen for tab eller skade. For eksempel kan de hjælpe med at reducere arbejdsrelaterede skader ved at finde måder at gøre arbejdspladsen mere sikker på. Tabskontrolkonsulenter bruger branchekendskab og menneskelige færdigheder til at forsøge at forhindre udbetaling af krav. De kommunikerer også med kunder og kan hjælpe kunder, når de skal indgive et krav.

7. Forsikringsrisikoanalytiker

National gennemsnitsløn** : [ $92.812 pr. år**](https://www.Bonjoures.com/career/risk-analyst/salaries)

Primære opgaver: En forsikringsrisikoanalytiker vurderer den risiko, der er involveret i en forsikringspolice og finder måder at afbøde denne risiko. Forsikringsrisikoanalytikere rejser ofte til forskellige steder for at besøge fabrikker, butikker eller hjem, der ønsker forsikringsdækning. Derefter mødes de med klienterne, tager billeder, tjekker sikkerhedskoder og udfører undersøgelser. Herefter opretter de rapporter om størrelsen af ​​risikoen, rådgiver kunderne om policer og rapporterer til forsikringsselskabet om, hvorvidt kunden har en for stor risiko til at forsikre.

8. Forsikringsaktuar

Nationalt gennemsnitslønne** : [ $115.027 pr. år**](https://www.Bonjoures.com/career/actuary/salaries)

Primære opgaver: En forsikringsaktuar vurderer omkostningerne ved usikre begivenheder, der kan ske i fremtiden. De bruger deres fremragende matematiske færdigheder og evne til at forstå komplekse statistikker til at beregne omkostningerne ved forsikringer og den statistiske sandsynlighed for udbetalinger. Aktuarer udvikler præmier, der gør det muligt for forsikringsselskaber at tjene på deres udbetalinger, mens de stadig tjener en fortjeneste og dækker deres overheadomkostninger. Når aktuarer gør deres arbejde godt, sikrer det, at forsikringsselskabet får overskud.

Relateret: Lær om at være aktuar

9. Forsikringsgaranti

National gennemsnitsløn** ry: [ $128.065 pr. år**](https://www.Bonjoures.com/career/insurance-underwriter/salaries)

Primære opgaver: En forsikringsgiver bestemmer risikoniveauet for en husejer, enkeltperson eller virksomhed. Forsikringsforsikringsselskaber ligner forsikringsrisikoanalytikere, men forsikringsgivere rejser typisk ikke. De udfører baggrundstjek på ansøgere, bestemmer præmiebeløbet for en police og bestemmer, hvilken dækning forsikringsselskabet skal tilbyde. Underwriters bruger ofte oplysningerne fra forsikringsrisikoanalytikere, forsikringsaktuarer og forsikringsefterforskere.
Relateret: Lær om at være underwriter

Oskar Iversen
Oskar Iversen Hvis du er interesseret i en karriere i forsikringsbranchen, vil du sandsynligvis finde en stilling, der passer til dine kompetencer og interesser. Forsikringsbranchen omfatter folk med mange forskellige baggrunde, så det er muligt at søge muligheder uanset uddannelse eller erfaringsniveau. Mens forsikringsjobopgaver varierer, nyder mange mennesker, der udmærker sig på dette område, at bruge undersøgende, analytiske og matematiske færdigheder. I denne artikel diskuterer vi nogle forskellige forsikringsområder og beskriver flere almindelige forsikringskarriereveje, deres nationale gennemsnitlige lønninger og deres daglige pligter.