Fordelene Ved At Få En Network+-certificering

Fordelene Ved At Få En Network+-certificering

Hvad er CompTIA Network+ certificeringen?

CompTIA Network+-certificeringen er en vigtig legitimation for IT-professionelle. Computer Technology Industry Association, som stræber efter forening og kommunikation mellem det verdensomspændende teknologisamfund, giver Network+-certificeringen til computerteknologiprofessionelle som en del af deres bestræbelser på at fremme industriens vækst og succes.

Der er tre typer af CompTIA-certificeringer, som alle tester informationsteknologiske færdigheder og færdigheder: A+-certificering, Security+-certificering og Network+-certificering. CompTIA tildeler Network+-certificeringen til ansøgere, der ønsker at fremme deres karriere som computernetværksprofessionelle. Netværksprofessionelle håndterer alt, der har med internetnetværk at gøre, herunder trafik, sikkerhed og funktionalitet. De bedste IT-netværksprofessionelle kan diagnosticere årsagen til netværksproblemer, teste og sikre netværks privatliv og opretholde industristandarder og protokoller. 

Network+-certificeringsansøgere skal tage og bestå en eksamen med 90 spørgsmål. Spørgsmålene er multiple-choice og situationsbestemte af natur. Testpersoner skal opnå en score på 720 ud af 900 for at bestå. Øvelsesprøver er tilgængelige online via CompTIA-webstedet og andre kilder. 

Standardprisen for testen er $319. Der er dog flere muligheder for at kvalificere sig til forskellige rabatter. Rabatter gives til ansøgere, der stadig er i skole, er i statssponsoreret IT-uddannelse eller bliver hjulpet af en nonprofitorganisation som IT-Ready. 

Testen blev opdateret væsentligt i begyndelsen af ​​2018 for at afspejle den seneste udvikling i branchen, herunder ny sikkerhedsterminologi, spørgsmålet om cloud-privatliv og stræben efter netværksmodstandsdygtighed.

Selvom der ikke er nogen faktiske krav for at forfølge Network+-certificeringen, anbefaler CompTIA, at du har følgende:

  • CompTIA A+ certificeringen
  • Ni måneders praktisk erfaring eller uddannelse relateret til netværk

Har jeg brug for en Network+-certificering?

Før du beslutter dig for at forfølge denne certificering, bør du vide, om det kan være til gavn for dig. Her er nogle vigtige ting, du skal overveje, før du forpligter dig til at forfølge Network+-certificeringen:

Din karrierevej

Network+-certificeringen er designet til it-professionelle, der har specialiseret sig i at bygge og vedligeholde computernetværk. Hvis du hellere vil forfølge en karriere inden for generel informationsteknologi eller IT-sikkerhed, kan en anden CompTIA-certificering være et bedre valg for dig.

Din jobtitel

Network+-certificeringer er designet til at give it-professionelle mulighed for at forfølge bedre jobstillinger ved at garantere deres it-ekspertise og viden. Network+-certificeringen er mest værdifuld for en professionel, der håber på at øge deres jobmuligheder eller løn. Hvis du er tilfreds med din nuværende stillingsbetegnelse, vil du måske vente et par år, før du ansøger om certificering.

Dit erfaringsniveau

Før du kan tage Network+ certificeringseksamenen, har du brug for flere måneders praktisk erfaring. Hvis du for nylig har valgt at specialisere dig i netværk, eller hvis du er ny inden for it-området generelt, skal du muligvis tilegne dig mere teknisk netværkserfaring, før du overvejer Network+-certificeringen.

Hvis du er engageret i en karriere som netværksingeniør, ønsker at forbedre din jobposition i feltet og har nok praktisk erfaring, kan Network+-certificeringen være en fordel for dig.

Relateret: IT-CV-skabelon og eksempler

Hvad er fordelene ved Network+-certificeringen?

Der er flere specifikke grunde til, at nogen ønsker at blive Network+ certificeret. Denne certificering gavner dig i din jagt på succes inden for it-netværksområdet ved at:

Styrker dit CV

Arbejdsgivere og ansættelsesledere foretrækker muligvis jobansøgere med Network+-certificeringen.

Forbedring af dine karrieremuligheder

Nogle stillinger inden for IT-netværk er kun åbne for ansøgere med Network+ certificering. At være certificeret kan give dig mulighed for at søge arbejde hos virksomheder, der har høje standarder og krav til visse jobtitler. 

Øge din troværdighed blandt dine jævnaldrende

Professionelle, der har en Network+ certificering, har vist sig at være vidende om it-netværk og dygtige til at løse netværksrelaterede problemer. De skal også have en betydelig mængde teknisk erfaring. En Network+-certificering viser dine kolleger, at du er forpligtet til at stræbe efter ekspertise inden for dit felt. 

Giver dig muligheder for at videreuddanne dig

For at forny og vedligeholde din Network+ certificering kan du drage fordel af CompTIA's efteruddannelsesprogram. CompTIA tilbyder en række forskellige kurser, som du kan tage for at opfylde kravene. Ved at holde dig orienteret om udviklingen på IT-området, vil du fortsætte med at gøre dig selv til en mere værdifuld medarbejder og teammedlem.

Relateret: 6 universelle regler for CV-skrivning

Jobs, du kan forfølge med en Network+-certificering

Mange arbejdsgivere foretrækker medarbejdere med en Network+-certificering. Her er et par job, du kan overveje som en Network+ certificeret it-professionel:

1. Helpdesk-tekniker

National gennemsnitsløn: $18,33 i timen

Primære opgaver: Helpdesk-teknikere kommunikerer med kunder over telefonen eller online for at hjælpe med tekniske problemer eller spørgsmål. Helpdesk-teknikere skal have en kombination af tekniske og personlige færdigheder for at finde succes i deres karriere.

De bruger typisk størstedelen af ​​deres dag på at tale direkte med kunder, besvare spørgsmål, give råd og foreslå løsninger. En helpdesk-teknikers mål er at levere både teknisk ekspertise og kundeservice.

Helpdesk-teknikere er fortrolige med forskellige typer netværk, sikkerhedssystemer, software, hardware og operativsystemer. De er også i stand til at yde effektiv support til kunder med varierende niveauer af teknisk ekspertise. Gode ​​helpdesk-teknikere kan diagnosticere et problem og kommunikere løsningen tydeligt til kunden.

2. Netværksadministrator

National gennemsnitsløn: $69.721 om året

Primære opgaver: En netværksadministrator er ansvarlig for den daglige vedligeholdelse af deres arbejdsgivers netværk. Netværksadministratorer overvåger netværkets hastighed, og hvordan det håndterer dets trafikbelastning. De tjekker for at sikre, at hver enkelt medarbejders personlige privatliv er beskyttet, når de bruger netværket. De håndterer eventuelle forbindelsesproblemer eller klager fra brugere. Netværksadministratoren er den første person til at vurdere og rapportere eventuelle problemer eller fejlfunktioner med netværket.

Netværksadministratorer er typisk et af de mest tilgængelige medlemmer af it-teamet. Medarbejdere med klager kan opsøge dem personligt for at rapportere et problem, bede om råd eller komme med et forslag. På nogle arbejdspladser kan netværksadministratoren blive tilkaldt for at løse eventuelle problemer medarbejderne har med deres personlige stationære computere, selvom problemet ikke er netværksrelateret.

3. Netværksingeniør

National gennemsnitsløn: $87.809 om året

Primære opgaver: Netværksingeniører designer, implementerer og vedligeholder netværk for organisationer og virksomheder. Netværksingeniører skaber netværkets infrastruktur og konfigurationer. De administrerer og overvåger installationen af ​​nye netværk eller netværksopdateringer. De diagnosticerer og løser problemer eller fejlfunktioner, der kan opstå med deres netværk.

Netværksingeniører arbejder som en del af deres arbejdsgivers it-team. De koordinerer med analytikere, ledere og andre ingeniører for at sikre, at netværket er så effektivt og brugervenligt som muligt. Netværksingeniører er ansvarlige for at planlægge og udføre alle opdateringer eller sikkerhedstjek, der er nødvendige for, at netværket kan fungere optimalt.

Thea Fisker
Thea Fisker Hvad er CompTIA Network+ certificeringen? CompTIA Network+-certificeringen er en vigtig legitimation for IT-professionelle. Computer Technology Industry Association, som stræber efter forening og kommunikation mellem det verdensomspændende teknologisamfund, giver Network+-certificeringen til computerteknologiprofessionelle som en del af deres bestræbelser på at fremme industriens vækst og succes.