Fordele Ved At Arbejde På Et Universitet Og 7 Job, Du Kan Få

Fordele Ved At Arbejde På Et Universitet Og 7 Job, Du Kan Få

Hvis du nyder det miljø, som college præsenterer, så overvej at søge arbejde på et universitet. Mens du kan blive universitetsprofessor, kan du også forfølge stillinger, hvor du kan arbejde med studerende en-til-en eller i en ikke-uddannelsesmæssig sammenhæng. At kende fordelene ved at arbejde på et universitet og dine forskellige karrieremuligheder kan hjælpe dig med at træffe en mere strategisk karrierebeslutning. I denne artikel undersøger vi fordelene ved at arbejde på et universitet, lister trin til at få et job der arbejder og beskriver nogle ledige stillinger, herunder løn og ansvar.

Hvad er fordelene ved at arbejde på et universitet?

Universitetsansatte får mange af de samme fordele som studerende. Her er nogle fordele ved at arbejde på et universitet:

Transport

Gymnasier har normalt en gratis shuttlebus eller anden form for transport, der bringer studerende fra campus til mere storbyområder. Som universitetsansat kan du ofte drage fordel af dette frynsegode. Busruter stopper typisk ved enten et større transportknudepunkt som en togstation eller ved boliger uden for campus. Fordi de har en fast rute, kan en universitetsbus give dig den mest pålidelige måde at pendle til arbejde på.

Fritid

Udover den traditionelle betalte frihed (PTO), der følger med de fleste job, holder ansatte på uddannelsesinstitutionerne fri på samme måde som studerende til ferier og ferier. Dette inkluderer lange pauser om sommeren, vinteren og foråret. Som på de fleste arbejdspladser tæller ferie som betalte fridage. Imidlertid er universiteter ofte langt mere inkluderende med hensyn til overholdelse af føderale og religiøse helligdage. På grund af dette kan du drage fordel af ekstra PTO, som nogle traditionelle arbejdspladser ikke modtager.

Læs mere: Alt hvad du behøver at vide om betalt ferie, og hvordan det fungerer

Uddannelsesmæssige fordele

At arbejde på et universitet kommer ofte med refusion af undervisning og andre lignende fordele for både fuldtidsstuderende og universitetsansatte. Medarbejdere kan ofte tage undervisning som ikke-matrikuleret studerende gratis. Statsskoler fungerer normalt som et netværk af institutioner, hvilket betyder, at du har endnu flere muligheder for gratis undervisning.

Netværksmuligheder

Et universitet giver dig en fantastisk måde at udvikle professionelle relationer på. Udover de sponsorerede netværksarrangementer og foredrag fungerer universitetscampusser som et uformelt mødested for eksperter med værdifulde forbindelser og indsigt.

Læs mere: Den komplette guide til netværk

Børnepasning, bolig og andre bekvemme faciliteter

Faciliteter på campus på universiteter kan omfatte børnepasning, et atletisk center og restauranter. Du kan også drage fordel af universitetsboliger, som kan omfatte lejligheder uden for campus. Mange universiteter tilbyder også at hjælpe medarbejdere med en udbetaling på deres hus, hvis de forsøger at bo i nærheden af ​​campus.

Sådan får du et job ved at arbejde på et universitet

Afhængigt af rollen kan det være, at du skal opgradere fra et akkrediteret college før ansættelse. Her er trinene til at få et job på et universitet:

1. Få en gymnasieeksamen

Før du kan begynde at arbejde på et universitet, skal du gå på et. Optjen et gymnasieeksamen eller GED-ækvivalent for at opnå accept til et fireårigt college. Hvis du har et specifikt hovedfag i tankerne, skal du tage klasser i relaterede emner og tage yderligere relevante SAT II-tests. Hvis din skole tilbyder avancerede placeringskurser, skal du sørge for at tilmelde dig dem også.

2. Få din bachelorgrad

Forfølge enhver form for bachelorgrad. Nogle universiteter kan kræve yderligere specialiseringer, såsom undervisning for professorer eller rådgivning til akademiske og karrierevejledere, men du kan typisk begynde at arbejde, så snart du er færdig. Hvis du har et godt forhold til nogen af ​​administratorerne, kan du tale med dem om faglige muligheder på din skole.

Der er også mange job til rådighed for studerende på bachelor- og kandidatniveau. Studerende, der er tilmeldt et arbejdsstudieprogram, kan ansøge om stillinger som beboerassistent og campusturguide. De reserverer typisk disse job til sophomores eller højere og lejlighedsvis, freshmen i deres andet semester.

Læs mere: 93 nyttige bachelorgrader til de fleste brancher

3. Søg relevante stillinger

Overvej at søge universitetsjob, mens du stadig er i skole. Selvom der ikke er ledige pladser på din institution, skal du kontakte et andet college i området, der leder efter kandidater. Du kan også kontakte karriereudviklingscentret på din skole for mere information om interne job.

Hvis du leder efter et job inden for din disciplin, så tal med dine professorer om, hvordan du finder beskæftigelse. De kan forbinde dig med andre forskere inden for dit felt og kan skrive anbefalingsbreve til dine ansøgninger. De fleste stillinger på begynderniveau involverer at arbejde med studerende direkte, så dine klassekammerater kan tjene som en anden ressource til at lære om jobåbninger.

4. Tilmeld dig ph.d.-skolen

Overvej at tilmelde dig efterskole. Mange professorer og andre universitetsprofessionelle begynder deres karriere, mens de arbejder på deres kandidatgrader. Nogle jobmuligheder er kun tilgængelige for kandidatstuderende, såsom undervisningsassistentroller. Job som en boligdirektør kan komme med fuldt subsidieret eller reduceret undervisning til en kandidatuddannelse som et incitament.

Hvis dit langsigtede mål er at blive en fast professor, så få din kandidatgrad tidligt. Det er ikke kun en vigtig kvalifikation, men det er også en chance for at udvikle ekspertise inden for dit felt. At tilmelde dig en ph.d.-skole giver dig adgang til et netværk af andre akademikere gennem dine lærere og hjælper dig med at lære om den nyeste forskning.

5. Få yderligere grader og certificeringer

Søg yderligere kvalifikationer for at hjælpe dig med at søge højere stillinger. De fleste administrative stillinger på seniorniveau kræver en kandidatgrad i administration eller en anden relevant kandidatgrad. At have disse yderligere kvalifikationer kan hjælpe dig med at skille dig ud i forhold til at ansætte ledere.

6. Søg yderligere karrieremuligheder

Se efter yderligere arbejde på en anden skole for at se, hvilke andre jobmuligheder der er tilgængelige. Hvis du har udgivet dit speciale eller anden væsentlig forskning, kan skoler kontakte dig om dit arbejde. Hold dig åben over for forskellige beskæftigelsesmuligheder for at sikre dig et job på et universitet.

7 universitetsjob

Universiteter tilbyder en bred vifte af beskæftigelsesmuligheder, hvilket sikrer, at du finder en stilling, der passer til dine interesser. Her er syv jobs på et universitet, du bør overveje at forfølge:

1. Campusrepræsentant

National gennemsnitsløn: $32.317 om året

Primære opgaver: En campusrepræsentant promoverer en virksomheds produkt til deres medstuderende. De fungerer som brandambassadør og skaber marketingkampagner, der er målrettet deres universitets samfund. Campusrepræsentanter samarbejder også med deres skole om at organisere arrangementer på campus for den virksomhed, de arbejder for.

2. Kandidatassistent

National gennemsnitsløn: $36.646 om året

Primære opgaver: En kandidatassistent udfører enten akademiske eller administrative opgaver på deres universitet. De er typisk tildelt en professor, som de hjælper med opgaver som undervisning, klassificeringsopgaver og andre fakultetsopgaver. Kandidatassistenter kan også deltage i forskningsprojekter inden for deres fagområde.

Læs mere: Lær om at være undervisningsassistent

3. Akademisk rådgiver

National gennemsnitsløn: $38.738 om året

Primære opgaver: En akademisk rådgiver guider eleverne i deres akademiske karriere ved at hjælpe dem med at vælge deres hovedfag, spore deres fremskridt og give mentorskab. Rådgivere mødes regelmæssigt med eleverne for at lære om deres mål og interesser, så de kan vejlede dem bedre. De hjælper eleverne med at tilmelde sig undervisningen og sørger for, at de opfylder alle akademiske krav for at tage eksamen til tiden.

4. Vejleder

National gennemsnitsløn: $51.588 om året

Primære opgaver: En vejleder hjælper eleverne med at nå deres akademiske mål og imødegå udfordringer, som eleverne møder. De kan hjælpe med at lære eleverne færdigheder som tidsstyring og genopbygning af CV. Vejledere henviser også eleverne til yderligere støttetjenester som terapi eller faglig test.

Læs mere: Lær om at være vejleder

5. Bostedsdirektør

National gennemsnitsløn: $54.721 om året

Primære opgaver: En kollegiedirektør varetager den daglige drift for alle boliger på campus og fungerer som bindeled mellem kollegiet og universitetspolitiet. De fører tilsyn med beboerassistenter og forældremyndighedspersonale. Dagligstuedirektøren hjælper studerende ved at henvise dem til campustjenester, mægle konflikter mellem bofæller og godkende værelsesskift.

6. Bibliotekar

National gennemsnitsløn: $57.870 om året

Primære opgaver: En bibliotekar administrerer universitetets bibliotek og hjælper studerende med at bruge biblioteket. De kan hjælpe studerende med forskning ved at lære dem forskningsmetoder og vejlede dem mod ressourcer. Bibliotekarer vedligeholder også skolens arkiver med trykte, digitale, lyd- og visuelle ressourcer.

Læs mere** : [ Lær om at være bibliotekar**](https://www.Bonjoures.com/career-advice/careers/what-does-a-librarian-do)

7. Adjungeret professor

National gennemsnitsløn: $122.449 om året

Primære opgaver: En adjungeret professor underviser på deltid på universitetet i et specialiseret område. De underviser ofte på mere end én skole, men de har sjældent formel uddannelse. Adjungerede professorer holder sjældent kontortid, men de forbliver i kontakt med studerende via deres e-mailadresse eller telefonnummer.

Læs mere: Lær om at være adjungeret professor

Jeppe Henriksen
Jeppe Henriksen Hvis du nyder det miljø, som college præsenterer, så overvej at søge arbejde på et universitet. Mens du kan blive universitetsprofessor, kan du også forfølge stillinger, hvor du kan arbejde med studerende en-til-en eller i en ikke-uddannelsesmæssig sammenhæng. At kende fordelene ved at arbejde på et universitet og dine forskellige karrieremuligheder kan hjælpe dig med at træffe en mere strategisk karrierebeslutning. I denne artikel undersøger vi fordelene ved at arbejde på et universitet, lister trin til at få et job der arbejder og beskriver nogle ledige stillinger, herunder løn og ansvar.