Fordele Og Ulemper Ved At Arbejde Som Overflademinearbejder

Overflademinedrift giver mange af de råmaterialer, vi bruger i vores daglige liv, såsom grus, sand og sten. De mennesker, der udvinder disse ressourcer fra jorden og hjælper med at levere dem, er minearbejdere på overfladen. Hvis du leder efter en fysisk udfordrende, men ofte givende karriere, er overflademinedrift en karrierevej at overveje. I denne artikel diskuterer vi, hvad en overflademiner er, og nogle af fordelene og ulemperne ved at arbejde som én.

Hvad er en overflademinearbejder?

En overflademinearbejder er en person, der arbejder ved en mine og udvinder sten og andre materialer fra jorden. Det gør de ved at bruge sofistikeret tungt maskineri til at sprænge sten fra hinanden og fjerne materialer, de har brug for. Mens du arbejder som overflademinearbejder, kan du udføre en række opgaver afhængigt af din specifikke rolle, såsom at betjene tunge maskiner eller udføre vedligeholdelse.

Relateret: Lær om at være minearbejder

Hvor arbejder overflademinearbejdere?

Overflademinearbejdere arbejder typisk udendørs på minedriftssteder over hele landet. Disse mineområder er typisk placeret i mere fjerntliggende områder, snarere end i nærheden af ​​byer eller forstæder, og arbejdsgivere kræver ofte, at en overflademinearbejder bor i nærheden af ​​mineområdet under et projekts varighed.

Typer af overflademinearbejderjob

Der er et par forskellige overflademinearbejderjob, du kan støde på, når du leder efter ledige stillinger. Disse job kan omfatte:

Overflade mineborer

En overflademineborer er en professionel, der betjener boreudstyr. Nogle minedrift har overflademineborere, der arbejder i par og rejser til forskellige jobsteder. Som overflademineborer er du fysisk aktiv og kan bruge timevis stående ad gangen. Arbejdsgivere kræver også typisk, at mineborere på overfladen besidder viden om, hvordan man kører et standardskiftekøretøj og foretrækker dem, der har erfaring med at køre gravemaskiner.

Operatør af tungt udstyr

Overflademinearbejdere bruger ofte tungt udstyr til at læsse, flytte og losse materialer. At betjene dette tunge udstyr sikkert og effektivt kræver særlig træning og erfaring. En operatør af tungt udstyr ved typisk, hvordan man betjener udstyr såsom lastbiler, rendegravere, gravemaskiner, dozere og vejhøvler. Nogle arbejdsgivere uddanner jobkandidater, der mangler denne erfaring.

Læs mere: Sådan bliver du operatør af tungt udstyr

Mekaniker for tunge maskiner

For at holde tungt udstyr i drift effektivt, ansætter mineselskaber mekanikere for tunge maskiner. Disse mekanikere udfører ikke kun reparationer, når det er nødvendigt, men de er også ansvarlige for at inspicere maskiner og udføre vedligeholdelsesopgaver. Mekanikere i tunge maskiner har ofte stærke problemløsningsevner, da de diagnosticerer og løser problemer på kort tid.

Fordele ved overflademinearbejderjobs

Nogle af de fordele, du kan få ved at arbejde som overflademinearbejder, inkluderer:

Beliggenhed

Mens placeringen af ​​en mine ofte er fjerntliggende, kan de omkringliggende områder, hvor du bor, give nogle store fordele. Huse i de fleste mineområder giver ofte adgang til gode udendørsaktiviteter såsom jagt, fiskeri, camping og vandreture. Minearbejdere lever også almindeligvis i fællesskaber med andre minearbejdere og deres familier, hvilket har mulighed for at resultere i tætte relationer med kolleger.

Tid udendørs

Overflademinearbejdere bruger meget af deres tid udendørs. Hvis du foretrækker at arbejde udenfor, kan det være en stor fordel. Mange minedrift sænker også driften i løbet af vinteren, hvilket giver dig mulighed for for det meste at arbejde i behagelige temperaturer.

Relateret: 50 af de bedste udendørsjob

Løn

En minearbejder tjener en gennemsnitlig årsløn på $78.273 om året. Når du kombinerer denne gennemsnitsløn med leveomkostningerne i fjerntliggende områder, giver denne løn en levestandard af høj kvalitet. Lønnen kan variere baseret på din placering, arbejdsgiver, mange års erfaring og antallet af overarbejdstimer, du arbejder på en uge.

Sikkert arbejdsmiljø

På grund af de seneste teknologiske forbedringer og sikkerhedsbestemmelser er det nu typisk mere sikkert at arbejde i en mine. Selvom der altid er risici forbundet med at udføre fysisk arbejde, giver overflademinedrift et relativt sikkert arbejdsmiljø med adskillige sikkerhedskrav og -bestemmelser.

Ulemper ved overflademinearbejderjob

Mens du arbejder som overflademinearbejder, kan du støde på nogle af følgende ulemper:

Lange timer

Nogle minearbejdere arbejder mange timer, når det er nødvendigt. For eksempel kan nogle minearbejdere arbejde overalt mellem 40 og 60 timer om ugen. De fleste minearbejdere arbejder i disse timer i løbet af arbejdsugen, hvilket resulterer i længere dage. Selvom disse timer typisk giver overtidsbetaling, kan nogle måske ikke nyde den ekstra tid, der bruges på arbejdet.

Fysisk arbejde

Det meste overflademinearbejde kræver fysisk arbejde. Surface minearbejdere bruger deres dage stående for at udføre fysiske opgaver eller arbejde på maskiner. For eksempel løfter minearbejdere regelmæssigt mellem 50 og 100 pund materiale og gentager disse typer opgaver ofte gennem et arbejdsskift.

Relateret: 17 manuelle arbejdsopgaver

Vanskelig indstilling

Mens det meste overflademinearbejde foregår udendørs i åbne rum, kan visse opgaver nogle gange kræve arbejde i mere vanskelige omgivelser. For eksempel kan du arbejde i dårlige vejrforhold eller trange rum, afhængigt af din rolle. Du kan også arbejde i store højder eller i nærheden af ​​store åbne huller.

Overflade minearbejder færdigheder

Surface minearbejdere besidder ofte en bred vifte af færdigheder til at udføre deres opgaver effektivt, herunder:

Meddelelse

Surface minearbejdere arbejder ofte med et team for at fuldføre minedriftsopgaver. De bruger kommunikationsevner i løbet af dagen for at sikre, at alle i deres team forbliver sikre, er bevidste om deres opgaver og udfører deres arbejde effektivt. Det meste af kommunikationen mellem minearbejdere på overfladen er mundtlig snarere end skriftlig.

Samarbejde

Teamwork indebærer ikke kun stærke kommunikationsevner, men også tillid og ansvar. Effektive minearbejdere på overfladen arbejder godt sammen med andre. De udfører deres opgaver effektivt, så andre kan stole på dem og stole på, at deres teammedlemmer gør det samme. De hjælper også hinanden, når én person har brug for hjælp eller ikke ved, hvordan man udfører en opgave.

Detaljeorienteret

Der er mange sikkerhedsbestemmelser etableret på minepladser, som kræver opmærksomhed på detaljer for at overholde. Effektive minearbejdere på overfladen er konstant opmærksomme på, hvad de gør for at sikre, at de følger alle sikkerhedsforskrifter. Dette omfatter inspektion af udstyr før og efter brug, at følge retningslinjerne for sikkerhedsudstyr og udføre minedriftsopgaver korrekt.

Udholdenhed

Overflademinearbejdere har ofte den fysiske udholdenhed, der kræves til at udføre fysiske opgaver i lange perioder. De kan bruge deres vagter på at flytte tunge materialer på en deadline. Effektive minearbejdere på overfladen kan udføre disse fysiske opgaver rettidigt med få pauser involveret.

Carsten Justesen
Carsten Justesen Overflademinedrift giver mange af de råmaterialer, vi bruger i vores daglige liv, såsom grus, sand og sten. De mennesker, der udvinder disse ressourcer fra jorden og hjælper med at levere dem, er minearbejdere på overfladen. Hvis du leder efter en fysisk udfordrende, men ofte givende karriere, er overflademinedrift en karrierevej at overveje. I denne artikel diskuterer vi, hvad en overflademiner er, og nogle af fordelene og ulemperne ved at arbejde som én.