Find Kriminalitetsoprydningsjob: Med Vejledning Og Ofte Stillede Spørgsmål

Find Kriminalitetsoprydningsjob: Med Vejledning Og Ofte Stillede Spørgsmål

Mennesker med oprydningsjob for kriminalitet spiller en vigtig rolle i at sikre sikkerheden i hjem og virksomheder, efter at forbrydelser finder sted. De hjælper også pårørende, der er ramt af forbrydelser eller uventet tab, ved at rense scenen og vise dem medfølelse i en udfordrende tid. I denne artikel diskuterer vi, hvad oprydningsjob for gerningssted er, typerne af oprydningsopgaver på gerningssted, hvad oprydningsopgaver på gerningssted involverer, regler for oprydningsopgaver på gerningssted, og hvordan man får et job som oprydder på gerningssted.

Relateret: Sådan bliver du en kriminalpladsrens i 6 trin

Hvad er oprydningsopgaver på gerningssted?

Oprydningsopgaver på kriminalitetspladser er stillinger, der besiddes af fagfolk, der er uddannet i bortskaffelse af biofarlige materialer og rengøring og sanitet af bygninger, hvor forbrydelser eller ulykker finder sted. Rengøring af et gerningssted kræver brug af specialværktøj, kemiske løsninger og personlige værnemidler (PPE). Crime scene rengøringsassistenter har typisk brug for on-the-job træning og kan kræve certificering, før de forfølger en kriminalitet scene oprydning job.

Relateret: Sådan bliver du en kriminalitetsfotograf

Hvilke typer oprydningsopgaver er der på gerningsstedet?

Oprydningsopgaver for kriminalitet varierer i sværhedsgrad og efter omstændighederne. Disse job involverer rengøring af scener for forbrydelser og forskellige grader af fjernelse af biologiske farer. Oprydningsopgaver for kriminalitet omfatter også andre typer indstillinger, hvor begivenheder, der kræver specifikke rengøringsprocesser fandt sted, såsom:

 • Ulykker
 • Naturlig aflevering
 • Skader
 • Hamstring
 • Brug af farlige kemikalier

Nogle kriminalitetsrengøringsfirmaer håndterer kun visse typer opgaver, mens andre har fagfolk, der kan udføre dem alle.

Relateret: Top 13 Cleaner jobtitler (plus jobbeskrivelser)

Hvad indebærer oprydningsopgaver på gerningssted?

Oprydningsopgaver for kriminalitet involverer regelmæssig udsættelse for potentielt farlige forhold, så fagfolk i denne branche lærer de bedste måder at beskytte sig selv på. Dette sikrer, at de kan hjælpe de familier og andre personer, der er ramt af forbrydelser, ulykker og andre begivenheder. PPE gør det muligt for folk, der arbejder på oprydning af gerningssted, at fjerne affald, snavs og væsker sikkert fra et sted ved hjælp af manuelle teknikker såsom tæppeudtrækning, bortskaffelse af møbler og håndbrug af rengøringsprodukter og værktøjer designet til jobbet. Andre opgaver kan omfatte:

 • Udskiftning af gulve og gipsplader
 • Ommaling af vægge
 • Reparation eller fjernelse af skabe og skabe
 • Udskiftning af vinduer

Nogle oprydningsopgaver på gerningsstedet tager kort tid, mens andre kan tage flere timer eller endda dage at fuldføre. På grund af den uforudsigelige karakter af forbrydelser og ulykker forventer kriminalitetsrensere at arbejde inkonsekvente timer, herunder nogle aftener, weekender og helligdage. De kan også arbejde på forskellige tidspunkter af dagen eller natten.

Relateret: Sådan bliver man en gerningsstedsefterforsker

Hvad er regler for joboprydning på gerningssted?

Fordi oprydningsvirksomheder kun er blevet udbredt i de senere år, følger industrien typisk brede føderale, statslige og lokale regler vedrørende arbejde med biofarligt materiale. Dette hjælper med at opretholde sikkerheden på arbejdspladser og beskytter offentligheden mod udsættelse for farligt affald. F.eks. overholder fagfolk til oprydning af kriminalitet den Bloodborne Pathogens Standard, der er fastsat af Occupational Safety and Health Administration (OSHA), og nogle stater har yderligere regler vedrørende håndtering og transport af medicinsk affald.

Relateret: Job i lighuse: 6 karrieremuligheder At arbejde i et lighus

Hvordan får man et oprydningsarbejde på gerningsstedet?

I de fleste tilfælde kan du kvalificere dig til et oprydningsjob for gerningssted med en gymnasieeksamen eller tilsvarende. Beskæftigelseshistorie inden for sanitet, viceværtsarbejde eller byggeri kan hjælpe dig med at blive fortrolig med rengøringsarbejde på gerningsstedet, men mange virksomheder giver dig mulighed for at få din erfaring på jobbet. Her er fire trin, du kan tage for at finde et job inden for oprydning af kriminalitet:

1. Overvej jobkravene

Rengøringsopgaver på kriminalitet giver ofte udfordringer, der er specifikke for feltet, men visse kvaliteter og færdigheder kan hjælpe dig med at overvinde dem og forbedre dine færdigheder som kriminel gerningssted. De omfatter:

 • Dedikation: Det kan tage et stykke tid at vænne sig til det arbejde, der er involveret i rengøringsopgaver på gerningsstedet, men at forblive motiveret kan hjælpe dig med at vænne dig til jobbet.

 • Udholdenhed: Rengøring af gerningssteder involverer hyppig stående, bøjning og løft, hvilket kræver fysisk udholdenhed.

 • Medfølelse: Rengøringspersonale på kriminalitet kan støde på de kære til mennesker, der for nylig har oplevet et tab eller en tragisk begivenhed, men deres medfølelse gennem hele processen kan hjælpe familie og venner med at finde fred.

 • Opmærksomhed på detaljer: Rengøringsmidler til kriminalitet fjerner alle biofarlige materialer fra alle arbejdspladser og renser selv de mindste rum for at gøre dem sikre og hygiejniske.

 • Kommunikationsevner: At arbejde på et oprydningssted kræver, at du kommunikerer effektivt med kolleger og klienter.

Relateret: 21 måder at forbedre dine kommunikationsevner på

2. Gennemgå trænings- og certificeringsprogrammer

Hvis du føler, at dine færdigheder gør dig godt egnet til et kriminelt rengøringsjob, kan du overveje uddannelse og certificering. Ligesom kriminalitetsrengøringsfirmaer overholder brede juridiske retningslinjer, kan kriminalitetsbehandlere også modtage relevant uddannelse eller certificering, der gælder for stillingen på en generel måde. Nogle virksomheder vil fortælle dig om enhver specifik certificering, du har brug for til et oprydningsjob for gerningssted, i stillingsopslaget, så du kan fuldføre det, før du ansøger. Andre gange vil virksomheder behandle dine uddannelses- og certificeringskrav, efter du begynder at arbejde for dem.

3. Opdater dit CV

At have et opdateret CV kan hjælpe dig med at give arbejdsgivere oplysninger om din baggrund og kvalifikationer. Hvis du har brug for at skrive et nyt CV, er her et par sektioner, der skal inkludere:

 • Kontakt information
 • Faglig opsummering
 • Uddannelse
 • Beskæftigelseshistorie
 • Færdigheder
 • Licenser eller certifikater

Hvis du har brug for at opdatere et eksisterende CV, skal du starte med at kontrollere nøjagtigheden af ​​de aktuelle oplysninger. Tilføj derefter nyere arbejdshistorie, uddannelse og certificeringer efter behov. Husk, at rekruttereren kan have mange CV'er at se på, så at differentiere dine kan give dig en bedre chance for at få jobbet.

Du kan optimere dit CV ved at sammenligne krav og ønskede kvalifikationer i stillingsopslaget med dit eget kompetencesæt. Hvis du finder ud af, at nogen af ​​dem matcher, skal du tilføje dem til dit CV, så rekruttøren kan se, at du har det, der skal til for at arbejde med oprydning af gerningssted.

Læs mere: Guide til opdatering af dit CV

4. Søg et job hos en velrenommeret virksomhed

Mens mange lovlige virksomheder hyrer professionelle til oprydning af forbrydelser i hele USA, har manglen på industriregulering gjort det lettere for uanede virksomheder at tilbyde oprydningstjenester. Før du ansøger, skal du undersøge en virksomhed for at se, hvor længe de har været i branchen, og hvad deres kunder synes om det arbejde, de udfører. Ved at ansøge hos velrenommerede virksomheder øger du dine chancer for at få succes med et oprydningsarbejde på en gerningssted.

Birgit Gade
Birgit Gade Mennesker med oprydningsjob for kriminalitet spiller en vigtig rolle i at sikre sikkerheden i hjem og virksomheder, efter at forbrydelser finder sted. De hjælper også pårørende, der er ramt af forbrydelser eller uventet tab, ved at rense scenen og vise dem medfølelse i en udfordrende tid. I denne artikel diskuterer vi, hvad oprydningsjob for gerningssted er, typerne af oprydningsopgaver på gerningssted, hvad oprydningsopgaver på gerningssted involverer, regler for oprydningsopgaver på gerningssted, og hvordan man får et job som oprydder på gerningssted.