FAQ: Kan Du Melde Dig Ind I Militæret Med En GED?

FAQ: Kan Du Melde Dig Ind I Militæret Med En GED?

Hver person følger en unik vej for deres uddannelse og karriere. Mange mennesker ønsker en karriere i militæret og ser dette som et stærkt alternativ til at gå på college eller forfølge en handel. Mens mange mennesker i militæret ofte melder sig efter at have afsluttet gymnasiet, vil andre måske melde sig senere i livet eller uden at afslutte gymnasiet. I denne artikel diskuterer vi, om du kan melde dig ind i militæret med en GED og kravene for at blive medlem af hver militærgren med en GED.

Relateret: De amerikanske militærgrene forklaret: hær, flåde, luftvåben, kystvagt og marinesoldater

Kan du melde dig ind i militæret med en GED?

Militæret tillader rekrutter at ansøge med et gymnasieeksamen eller en GED. Kravene til at melde sig til militæret med en GED varierer dog for hvert mærke og varierer fra dem for personer med en gymnasieeksamen. Ansøgere med en GED skal ofte tjene højere score på optagelsesprøver end ansøgere med en gymnasieeksamen. De fleste filialer har dog de samme krav til rekrutter med GED'er eller gymnasiale eksamensbeviser for spørgsmål som alder, fysisk form og statsborgerskab.

Relateret: 57 spørgsmål at stille en militær rekrutterer

Hvad er niveauklassifikationssystemet?

Forsvarsministeriet bruger et system i tre niveauer til at klassificere potentielle rekrutter. Kriterierne for hvert niveau vedrører uddannelseskrav. Niveauerne er:

 • Niveau 1: Rekrutter med mindst en gymnasial eksamen
 • Niveau 2: Rekrutter med en GED
 • Niveau 3: Rekrutter uden en gymnasieeksamen eller GED

Tier 2 rekrutter kan flytte til Tier 1. For at gøre det skal de optjene mindst 15 timers college-kredit. Nogle militære rekrutterere anbefaler dog at forsøge at melde sig som en Tier 2-rekruttering eller gennemføre ASVAB-testen, før de tilmelder sig college-kurser for at flytte til Tier 1.

Forsvarsministeriet bruger dette system til at prioritere rekruttering af ansøgere med højere legitimationsoplysninger, og som de anser for at opfylde deres oprindelige militære forpligtelse. Baseret på dette kræver forsvarsministeriet, at mindst 90 % af alle rekrutter generelt er fra Tier 1. Hver gren af ​​militæret har deres egne krav til procentdelen af ​​Tier 2 rekrutter, de hverver hvert år. De fleste filialer tillader ikke Tier 3 rekrutter, medmindre de under visse omstændigheder gør særlige undtagelser.

Hvad indebærer GED?

GED refererer til General Education Development Test. At tjene en GED giver et alternativ til at tjene det traditionelle gymnasieeksamen. GED-eksamenen inkluderer fire separate tests, som du kan planlægge den samme dag eller på forskellige dage. Hver test kræver typisk mindst en time, og hver test fokuserer på et af de vigtigste testfagområder, som er:

 • Videnskab
 • Sociale Studier
 • Ræsonnement gennem sprogkunst
 • Matematisk ræsonnement

GED-tests omfatter multiple choice-spørgsmål, langformede og essayspørgsmål. Folk, der forfølger en GED, hyrer ofte vejledere, tilmelder sig forberedende kurser og/eller gennemfører praksiseksamener til testene. For at tjene din GED skal du opnå mindst en score på 145 ud af 200 på alle fire af dine individuelle tests. Scoringer inden for intervallet 165 til 174 eller 175 til 200 viser en parathed til college-kurser eller kan give dig ret til college-kredittimer.

GED-kravene varierer fra stat til stat. De fleste stater kræver, at du er mindst 18 år gammel for at tage eksamen. Nogle stater gør dog undtagelser, såsom at tilbyde eksamen til 16- og 17-årige, der har tilladelse fra deres forælder eller værge.

Læs mere: GED vs. High School Diploma: Forskelle, ligheder og hvordan man vælger

Hvad er ASVAB-testen?

Armed Services Vocational Aptitude Battery-testen, eller ASVAB-testen, tjener som den militære optagelseseksamen og en egnethedsprøve for militære karrierer. Det er en proctoreret eksamen, der inkluderer ti korte test, som du kan gennemføre på tre timer eller mindre. Hver test inkluderer multiple-choice spørgsmål relateret til:

 • Almen videnskab
 • Elektronik information
 • Samling af genstande
 • Mekanisk forståelse
 • Bil- og butiksinformation
 • Aritmetisk ræsonnement
 • Matematik viden
 • Paragrafforståelse
 • Ordkendskab

Din score på testen bestemmer din berettigelse til hver militærgren, og hvor du måske er bedst egnet til at tjene inden for den gren. Testresultater varierer fra 0 til 100, og du modtager en samlet sammensat score og score på individuelle områder. Disse individuelle områdescores, også kaldet linjescorer, tager højde for din præstation i forskellige kombinationer af testfag, og disse individuelle scores påvirker din jobtildeling inden for en militærgren. Disse scoringsområder inkluderer:

 • Væbnede styrkers kvalifikationsprøve (AFQT)
 • Clerical (CL)
 • Kamp (CO)
 • Elektronik (EL)
 • Feltartilleri (FA)
 • Generel vedligeholdelse (GM)
 • Mekanisk vedligeholdelse (MM)
 • Operatører og fødevarer (OF)
 • Overvågning og kommunikation (SC)
 • Dygtig teknisk (ST)

Det er vigtigt at huske på, at nogle grene kræver højere score generelt, og de fleste grene har højere scorekrav for personer med GED'er, end de gør for dem med gymnasieeksamener. Ud over en højere ASVAB sammensat score kræver nogle grene også højere linjescore. De fleste brancher anser AFQT-scoren for den vigtigste linjescore, især for rekrutter med en GED. Da nogle mennesker kæmper for at tage prøver, kan nogle afdelinger tillade rekrutter med lave scores at få en dispensation til at overtage deres ASVAB-score, hvilket er noget du spørger din rekrutterer om.

Læs mere: Sådan forbereder du dig til ASVAB-testen

Hvad er kravene til GED-indehavere?

Det er vigtigt for alle rekrutter at opfylde visse fysiske og juridiske krav, uanset om de har en gymnasieeksamen eller GED. Disse krav kan vedrøre:

 • Alder
 • Højde og vægt
 • Tatoveringer
 • Personlige plejestandarder
 • Fysisk kondition
 • Narkotikatest
 • Straffeattest
 • Borgerskab
 • Kognitiv evne
 • Mental og moralsk egnethed
 • Antal pårørende

ASVAB-testresultater er afgørende for adgang til alle militærgrene. De fleste filialer accepterer Tier 1 rekrutter med ASVAB-score i eller over 30. percentilen. De fleste filialer søger dog niveau 2-rekrutter med ASVAB-score i eller over 50-percentilen. Hvis du har en GED, men har en lavere ASVAB-score, kan du overveje at gennemføre 15 timers universitetskredit, så du kan melde dig baseret på niveau 1-krav i stedet for niveau 2-krav.

Her er et nærmere kig på kravene til Tier 2 GED-indehavere for at komme ind i hver gren af ​​militæret, og hvilken procentdel af Tier 2 GED-indehavere hver gren typisk indrømmer hvert år:

Krav for at blive medlem af luftvåbnet med en GED

Luftvåbnet tillader typisk mindre end én procent af de årlige rekrutter fra Tier 2. For at slutte sig til luftvåbnet med en GED skal rekrutter opnå en ASVAB-sammensat score på mindst 50, hvilket er 14 point mere end med en gymnasieeksamen. ASVAB-resultater påvirker også din Air Force Specialty Code, eller AFSC, som er dit specifikke job i Air Force.

Krav for at blive medlem af hæren med en GED

Hæren tillader typisk op til 10 procent af de årlige rekrutter fra Tier 2. For at slutte sig til hæren med en GED skal rekrutter opnå en ASVAB-sammensat score på mindst 50, hvilket er 19 point mere end med en gymnasieeksamen. ASVAB-resultater bestemmer også dine militære besættelsesspecialiteter eller MOS, som er dit specialiserede job, mens du tjener. Hæren kan også kræve, at Tier 2-rekrutter deltager i et 90-dages forsinket adgangsprogram, før de afslutter grundlæggende træning.

Krav for at blive medlem af kystvagten med en GED

Kystvagten tillader typisk op til 5 procent af de årlige rekrutter fra niveau 2. For at slutte sig til kystvagten med en GED skal rekrutter opnå en ASVAB-sammensat score på mindst 50, hvilket er 19 point mere end med en gymnasieeksamen. ASVAB-scoringer påvirker også vurderinger, som er specifikke job inden for kystvagten.

Krav for at slutte sig til marinesoldaterne med en GED

Marinesoldaterne tillader typisk op til 5 procent af de årlige rekrutter fra Tier 2. For at slutte sig til marinesoldaterne med en GED skal rekrutter opnå en ASVAB-sammensat score på mindst 50, hvilket er 18 point mere end med en gymnasieeksamen. ASVAB-resultater påvirker også din MOS med marinesoldaterne.

Krav for at blive medlem af flåden med en GED

Søværnet tillader typisk mellem 5 til 10 procent af rekrutter fra niveau 2 om året. For at slutte sig til flåden med en GED skal rekrutter opnå en ASVAB-sammensat score på mindst 50, hvilket er 19 point mere end med en gymnasieeksamen. ASVAB-resultater påvirker også dine vurderinger hos flåden, og de kan også favorisere Tier 1-rekrutter til højere rangerede stillinger. Søværnet kan også kræve, at Tier 2-rekrutter deltager i et 90 dages forsinket indrejseprogram, før de afslutter grundlæggende træning.

Sigurd Thomassen
Sigurd Thomassen Hver person følger en unik vej for deres uddannelse og karriere. Mange mennesker ønsker en karriere i militæret og ser dette som et stærkt alternativ til at gå på college eller forfølge en handel. Mens mange mennesker i militæret ofte melder sig efter at have afsluttet gymnasiet, vil andre måske melde sig senere i livet eller uden at afslutte gymnasiet. I denne artikel diskuterer vi, om du kan melde dig ind i militæret med en GED og kravene for at blive medlem af hver militærgren med en GED.