FAQ: Hvordan Får Du Et Salgsjob Uden Erfaring?

FAQ: Hvordan Får Du Et Salgsjob Uden Erfaring?

Der er mange job, der ikke kræver erfaring for folk, der er nye på arbejdsstyrken. Disse job tilbyder normalt træning på arbejdspladsen og kræver intet mere end en vilje til at lære. Salgsstillinger kræver ofte tidligere salgserfaring, men du kan finde salgsstillinger, når du ikke har tidligere erfaring inden for området. I denne artikel diskuterer vi, hvordan du kan få et salgsjob uden nogen salgserfaring, og hvilken slags salgsjob du kan finde.

Relateret: 8 job uden påkrævet erfaring

Hvad er et salgsjob uden erfaring?

Et salgsjob uden erfaring er en stilling inden for salg, som du ikke har nogen forudgående erfaring eller uddannelse til. Disse stillinger kan kræve et gymnasium eller endda en bachelorgrad, men de accepterer ofte ansøgninger fra folk, der aldrig har arbejdet med salg før. At arbejde i en salgsstilling er værd at overveje som et første job, da du kan lære vigtige menneskelige færdigheder og opbygge din selvtillid. Hvis du skifter karriere, kan det være en god måde at lære noget nyt og samtidig tjene en indkomst.

Relateret: 24 virksomheder, der ansætter til fjernsalgsstillinger

Hvordan kan du få et salgsjob uden erfaring?

Hvis du gerne vil i gang med salg, men ikke har nogen erfaring, er her nogle ting, du kan gøre for at hjælpe dig med at få din første salgsposition:

1. Forskningsjob

Hvis du er ny inden for salg, er der større sandsynlighed for, at du lærer de færdigheder, du har brug for, hvis du arbejder inden for en branche, der interesserer dig. Brug lidt tid på at undersøge salgsstillinger og prioriter at søge til virksomheder, der tilbyder produkter eller tjenester, der appellerer til dig. Din interesse gør dig måske ikke kun til en bedre sælger, men den kan også gøre det lettere for dig at engagere dig i dit arbejde og blive dygtig.

Din forskning bør også målrette mod virksomheder, der ansætter sælgere med ringe eller ingen erfaring. Disse er mere tilbøjelige til at tage hensyn til dig og give muligheder for on-the-job træning. Mens du researcher, skal du lære så meget som muligt om hver virksomhed, da disse oplysninger kan være nyttige, når du skriver dit følgebrev eller taler med en interviewer.

2. Uddan dig selv

Der er en række ressourcer tilgængelige for dig, som kan hjælpe dig med at lære om at være en kvalitetssælger. Dit lokale bibliotek har sandsynligvis bøger om salgs- og salgsteknikker skrevet af succesrige virksomhedsledere og iværksættere. Du kan også søge online efter websteder, videoer og artikler, der kan hjælpe dig med at lære, hvad du har brug for at vide, eller føre dig til gode ressourcer. Hvis du kender nogen, der arbejder med salg, så overvej at tage dem ud til frokost og spørge dem om deres arbejde, så du kan lære af deres erfaring og ekspertise.

3. Få en uddannelse

Dit lokale community college tilbyder muligvis undervisning om salg, marketing og salgsteknikker. De kan endda have kurser, der giver anerkendte certificeringer, såsom dem, der tilbydes af National Retail Federation's RISE Up-legitimationsprogram. Salgsklasser og certificeringer kan ikke kun give dig nyttig træning, men de kan også hjælpe dig med at imponere en potentiel arbejdsgiver.

4. Start i bunden

Da du starter i en ny karriere, bør du være villig til at tage en stilling på entry-level. Hvis dette er dit første job, så forventer du måske allerede at starte i en stilling på lavt niveau. Men hvis du skifter karriere, er det vigtigt, at du leder efter entry-level-stillinger, hvor du kan lære de færdigheder, du har brug for, og få erfaring. Disse stillinger kan også være lettere tilgængelige for dig.

5. Vær ærlig om din oplevelse

Når du leder efter salgsjob og interviewer til stillinger, skal du være ærlig over for dig selv og din potentielle arbejdsgiver om din manglende erfaring. Da du søger om stillinger på begynderniveau, bør de forstå, at du har brug for enhver træning og erfaring, de kan tilbyde dig. Jo mere gennemsigtig du er omkring dit færdighedsniveau, jo større sandsynlighed er der for, at du vinder ansættelseslederens tillid og tillid.

6. Genkend dine personlighedstræk

Har du en udadvendt personlighed, kan dette være en fordel til en salgsstilling. Dette betyder dog ikke, at du ikke kan være en succesfuld sælger, hvis du har tendens til at være mere indadvendt. Du kan have andre personlighedstræk, såsom en varm, imødekommende opførsel eller et venligt, engagerende smil, der kan hjælpe dig som sælger. Blot at være professionel i udseende og attitude kunne være alt hvad du behøver for at få et salgsjob. Anerkend dine personlighedsstyrker, og sørg for at vise dem, når du interviewer.

7. Vær kreativ

Selvom du måske ikke har professionel salgserfaring, kan du have livserfaringer, der viser de færdigheder, du muligvis har brug for for at være sælger. Det kan for eksempel være, at du har arbejdet som et bijob i skolen for at hjælpe med at betale for bøger eller for at spare op til en bil. Dette viser ambition og vilje til at arbejde for at nå et mål. At sælge enhver form for produkt eller service, selv som et sidejob, kan tælle som erfaring.

Hvis du skifter karriere, skal du overveje de færdigheder, du har lært, og de erfaringer, du har fået fra din tidligere karriere, som kan overføres til en karriere inden for salg. Disse kan omfatte at holde taler, forhandle med kunder eller arbejde på et projektteam, hvor du skulle sælge dine ideer til dine kolleger.

8. Vær forberedt

Før du går til hver jobsamtale, skal du tage dig tid til at gennemgå din forskning, så du kan tale om virksomheden og hvorfor du er interesseret i en salgsstilling hos dem. Da du ikke har nogen salgserfaring at tilbyde, skal du forberede et pitch, der præsenterer eventuelle overførbare færdigheder, du har, og hvordan de kan anvendes på salg. Øv dette pitch, og sørg for at smile og få øjenkontakt. Sørg også for at klæde dig professionelt på til samtalen, måske lidt mere konservativt end stillingen kræver.

Relateret: Sådan får du et salgsjob (selvom du ikke har erfaring)

Hvilke salgsjobs kan du få uden erfaring?

Der er forskellige typer salgsjob, du kan få uden forudgående salgserfaring, såsom:

Detailsalg

I detailsalgsjob sælger du varer eller tjenester til offentligheden. Dette kunne involvere at arbejde i en butik, et kontor eller bruge et online-site som din butiksfacade. Du kan normalt starte de fleste detailsalgskarrierer med ringe eller ingen erfaring med at arbejde for en stor kæde eller en lille selvstændig virksomhed. At arbejde med detailsalg kan give dig værdifuld erfaring med kundeservice, markedsføring, promovering og salg.

Indesalg

Hvis du arbejder med internsalg, arbejder du typisk fra et kontor eller callcenter som en del af et salgsteam. Dit job består i høj grad i at sælge produkter til kunder over telefon eller online. Mange interne salgsvirksomheder tilbyder træning på arbejdspladsen, så din manglende salgserfaring burde ikke forhindre dig i at få et job. Desuden giver en intern salgsstilling dig mulighed for at udvikle dine salgsevner ved at sælge produkter til mange forskellige mennesker.

Provisionsbaseret salg

En kommissionsbaseret sælger tjener en løn baseret på en procentdel af det samlede beløb i dollar for de produkter, de sælger. For eksempel, hvis du tjener 3 % af det samlede salgsbeløb, vil du modtage 30 USD for at sælge produkter til en værdi af 1.000 USD eller 300 USD for at sælge produkter til en værdi af 10.000 USD. Afhængigt af hvor dyrt produktet er, kan du potentielt tjene en god løn.

Da det beløb, du tjener, afhænger af det beløb, du sælger, er der risici forbundet med en kommissionsbaseret salgsposition. Der er dog en række positive grunde til at overveje det, herunder:

  • Fleksibilitet: Provisionsbaserede sælgere er ofte i stand til at arbejde hjemmefra og arbejde fleksible timer.

  • Færdighedsudvikling: Dine medarbejdere og salgsfærdigheder bør forbedres, efterhånden som du bruger tid på at engagere dig med potentielle kunder.

  • * *Udvikling af arbejdsmoral:** Da din løn er baseret på dit salg, kan du være motiveret til at arbejde hårdt og udvikle en stærk arbejdsmoral.

  • ** Indtjeningspotentiale: ** Efterhånden som dine salgsfærdigheder forbedres, kan du muligvis tjene en behagelig løn på dit arbejde, selvom du er relativt ny i faget.

Relateret: 14 salgsjob, der betaler godt

Salg af forsikringer

En forsikringssælger sælger forskellige former for forsikringer, såsom liv, sundhed eller bilindustrien, til deres kunder. Du arbejder måske for et forsikringsbureau eller en forsikringsmægler, hvor du sælger forsikringer fra en række forskellige bureauer, og hjælper kunder med at finde den, der opfylder deres forsikringsbehov. Som forsikringssælger kan dit arbejde omfatte at undersøge og ringe til potentielle kunder, forklare politikker for kunder og udføre nødvendige administrative opgaver for at holde styr på kunder og politikker.

Bemærk venligst, at ingen af ​​virksomhederne nævnt i denne artikel er tilknyttet Bonjoures.

Sophus Pedersen
Sophus Pedersen Der er mange job, der ikke kræver erfaring for folk, der er nye på arbejdsstyrken. Disse job tilbyder normalt træning på arbejdspladsen og kræver intet mere end en vilje til at lære. Salgsstillinger kræver ofte tidligere salgserfaring, men du kan finde salgsstillinger, når du ikke har tidligere erfaring inden for området. I denne artikel diskuterer vi, hvordan du kan få et salgsjob uden nogen salgserfaring, og hvilken slags salgsjob du kan finde.