FAQ: Hvordan Er Indretningsarkitekters Arbejdsforhold?

Indretning er et kreativt fagområde, der giver dig mulighed for at lave attraktive planer for værelser. At arbejde med boligindretning kan være både fagligt tilfredsstillende og lukrativt. Når du overvejer en karriere inden for indretning, er det en fordel at forstå de mest almindelige arbejdsforhold og andre vigtige fakta om at arbejde med design. I denne artikel besvarer vi almindelige indretningsarkitektspørgsmål, herunder hvad de gør, hvordan man bliver en vigtig, og hvilke færdigheder du kan bruge for at få succes.

Hvad laver en indretningsarkitekt?

De daglige aktiviteter for et interiør kan variere baseret på den type design, de laver, hvis de er uafhængige eller arbejder for et bureau og antallet af kunder, de arbejder med. Fælles ansvar for en indretningsarkitekt omfatter:

  • Byder på projekter opført af potentielle kunder for at opnå designkontrakten
  • Møde med kunder for at diskutere forslag, dele udkast og gennemgå fremskridt på et projekt
  • Undersøgelse af et indvendigt rum og vurdering af det for muligheder, før du laver en designplan
  • Brainstorming af designideer med andre medlemmer af et designteam
  • Udarbejdelse af planer for et rum ved hjælp af en eller flere former for medier, både praktiske og digitale
  • Præsentation af planer for en klient, herunder potentielt tilbud om flere planer at sammenligne
  • Forfining af et design baseret på feedback fra klient, supervisor eller kollega
  • Udvikling af en tidslinje for designprojektet
  • Anskaffelse af de nødvendige materialer til at fuldføre et indretningsprojekt
  • Overvåge et team, der udfører en indretningsplan

Relateret: Interiørarkitektur vs. Indretningsdesign: Hvad er forskellen?

Hvordan bliver man indretningsarkitekt?

Hvis du er interesseret i at blive indretningsarkitekt, kan du overveje at følge disse trin:

1. Gå på college eller universitet

De fleste indretningsarkitekter har en bachelorgrad i boligindretning. En designvirksomhed kan anmode om minimum en bachelorgrad til indretningsstillinger. Uafhængige designere kan også drage fordel af de færdigheder, de lærer på skolen, og kan inkludere graden i deres legitimationsoplysninger, når de markedsfører til potentielle kunder.

Under et indretningsprogram tager eleverne kurser, der dækker en række vigtige færdigheder og viden inden for indretning. Dette omfatter både principper for design og teknisk udførelse af design, både praktisk og digitalt. Studerende kan udvikle vigtige færdigheder og teknisk erfaring, som de kan bruge i deres karriere.

2. Gennemfør et praktikophold

I et praktikprogram kan en studerende arbejde med en etableret indretningsvirksomhed eller professionel, mens de afslutter deres uddannelse. Eleverne kan se, hvordan designere fungerer. Dette hjælper dem med at lære teknikker og professionelle praksisser. Praktikanter hjælper også teammedlemmer, hvilket giver dem arbejdserfaring inden for indretning. Dette kan hjælpe dem med at finde arbejde efter college og kan forberede dem til deres fremtidige roller.

3. Byg en portefølje

Når du søger arbejde inden for et kreativt felt, både på et bureau eller når du pitcherer til kunder, hjælper en portfolio med at vise stilen og kvaliteten af ​​dine designs. Når du er på college, kan arbejde udført til klasser eller som en del af et praktikophold give en fremragende ressource til din portefølje. Du kan også inkludere designkunst, du har skabt til rekreative formål eller som freelancer.

I din portfolio kan du inkludere et projekts indledende planer og fotografier, der viser resultatet. Dette kan vise potentielle kunder og arbejdsgivere dine designs og arbejdsprocesser.

4. Søg en stilling på begynderniveau

Når du har afsluttet din uddannelse, kan du begynde at søge arbejde som indretningsarkitekt, enten som selvstændig entreprenør eller ved at søge en entry-level stilling hos et designfirma. Når de ansøger om en åben kontrakt eller møder med en potentiel kunde, kan de bede om en portefølje, følgebrev og CV.

Når du opretter et følgebrev og CV, skal du være opmærksom på stillingsopslaget for at identificere vigtige jobopgaver og evner. Når det er muligt, så prøv at fremhæve dine relevante færdigheder og erfaringer i dine materialer. At appellere til de elementer, som din potentielle arbejdsgiver anså for at være vigtigst, kan hjælpe dig med at gøre et stærkt indtryk.

5. Overvej at tjene en licens

Nogle stater kræver interiørdesign for at få en licens. Selvom det er valgfrit på dit sted, kan en licens vise potentielle kunder, at du har den nødvendige uddannelse og erfaring til at håndtere jobbet. Licenskravene kan variere afhængigt af lokationen. Du kan tjekke med din stat for at sikre, at du opfylder alle kvalifikationer. De fleste stater har et minimum af uddannelse og erhvervserfaring. De kan også bruge resultater fra National Council for Interior Design Qualification.

For at være berettiget til kvalifikationen skal du have opnået en bachelorgrad i boligindretning og gennemført to års fuldtidsarbejde under tilsyn af en certificeret designprofessionel. Andre muligheder inkluderer at opnå en bachelorgrad og et diplom eller certifikat i boligindretning med tre års supervisioneret arbejde.

Relateret: Sådan bliver du indretningsarkitekt

Hvordan er en indretningsarkitekts arbejdsforhold?

En indretningsarkitekts arbejdsforhold kan variere alt efter, hvilken type projekter de arbejder på, og hvilken fase deres nuværende projekter befinder sig i. Deres vilkår kan også variere afhængigt af deres arbejdsmiljø og om de arbejder i en virksomhed eller som selvstændig designer. Indretningsarkitekten besøger ofte deres designsider. De kan arbejde med designplanlægning hjemmefra, på et kontor eller i et studie. Kundepræsentationer kan foregå på stedet, i en klients bygning eller på designerens studie.

Indretningsarkitekter, der arbejder for et firma, arbejder ofte som en del af et team, men kan modtage individuelle arbejdsopgaver. Ud over at arbejde med design, ringer en indretningsarkitekt, sender e-mails og sms'er og rejser til designsider. En indretningsarkitekt arbejder ofte på uregelmæssige timer for at passe ind i kundernes tidsplaner.

Hvor meget tjener en indretningsarkitekt?

Den gennemsnitlige løn for en indretningsarkitekt er $57.293 om året. Faktorer for en indretningsarkitekts kompensation inkluderer deres erfaringsniveau, størrelsen af ​​deres designvirksomhed, hvor de arbejder og de brancher, de betjener. Indretningsdesign har en høj øvre grænse for kompensation, hvor designere for store virksomheder eller velhavende kunder tjener væsentligt højere lønninger end gennemsnittet.

Relateret: Hvor meget tjener indretningsarkitekter?

Hvilke kompetencer har du brug for som indretningsarkitekt?

En indretningsarkitekt har brug for en række færdigheder, der omfatter kreative, tekniske og sociale evner. Vigtige færdigheder for en indretningsarkitekt omfatter:

Tilpasningsevne

Når du arbejder som indretningsarkitekt, vil du sandsynligvis påtage dig job, der har vidt forskellige krav. For eksempel kan rummets karakteristika, projektets budget og kundens smag ændre sig for hvert design. Tilpasningsevne giver dig mulighed for at tilpasse dig forskellige situationer og levere et attraktivt og funktionelt design til forskellige projekter.

Detaljeorienteret

En indretningsarkitekt drager fordel af at have stor opmærksomhed på detaljer både under design og projektgennemførelse. Når du opretter et design til et rum, giver opmærksomhed på detaljer dig mulighed for at lægge mærke til alle vigtige oplysninger i rummet, når du vurderer det, og skabe planer, der er præcise for at sikre, at alt inkluderet forbliver funktionelt i det endelige layout. Når du udfører eller overvåger skabelsen af ​​det designede rum, holder opmærksomhed på detaljer projektet fokuseret på planen, så du fuldfører den effektivt.

Budgettering

Budgetteringsfærdigheder giver en indretningsarkitekt mulighed for at gennemføre projekter effektivt. Når du opretter et design, er det vigtigt for en indretningsarkitekt at holde sig inden for de økonomiske begrænsninger, som kunden er fortrolig med. Effektivt forbrug giver dig mulighed for at tilføje flere elementer til rummet inden for budgettet eller tilbyde det ønskede udseende under budget.

Samarbejde

Når du arbejder som designer, kan du arbejde med et designteam under oprettelsesprocessen og med entreprenører under udførelsen. Nogle kunder foretrækker måske også at tage en aktiv rolle i designprocessen. Samarbejdsevner giver dig mulighed for at arbejde godt sammen med andre, ved at bruge konstruktive samtaler og samarbejde for at maksimere det udbytte, som hver enkelt deltager bidrager med til jobbet.

Kreativitet

Som designfelt er kreativitet en af ​​kernefærdighederne hos en indretningsarkitekt. Et kreativt sind giver dig mulighed for at konceptualisere designs, som andre ikke ville have forestillet sig. Dette gør dine kreationer mere unikke og kan hjælpe dig med at imponere kunder med det endelige produkt. Dette kan øge din frekvens af henvisninger og hjælpe dig med at få nye kunder.

Relateret: 9 typer designerjob for kreative mennesker

Interpersonelle færdigheder

Indretningsarkitekter har meget interaktion med andre under deres arbejde. En designer samarbejder med et designteam og mødes med kunder, når de laver et pitch og giver opdateringer i løbet af et projekt. Interpersonelle færdigheder giver dig mulighed for at relatere til andre og skabe personlige forbindelser, hvilket kan forbedre kvaliteten af ​​samarbejdet og efterlade mere positive indtryk hos kunderne.

Ledelse

Lederevner gør det muligt for en indretningsarkitekt at overvåge en gruppe af fagfolk og hjælpe dem med at præstere efter deres bedste evner mod et fælles mål. Som indretningsarkitekt kan du kræve lederskab, når du leder et designteam, eller når du fører tilsyn med udførelsen af ​​din plan. Effektiv ledelse kan hjælpe dig med at levere et bedre slutprodukt og fuldføre dit arbejde hurtigere.

Problemløsning

Evnen til at identificere et problem og skabe en løsning er en kernefærdighed for indretningsarkitekter gennem alle faser af et design. Når du vurderer et værelse og laver en designplan, giver problemløsningsevner dig mulighed for at se et problem i et rum, forstå de vigtige faktorer relateret til det problem og skabe et design, der løser udfordringerne. Når du udfører et design, kan du af og til støde på uforudsete problemer, og evnen til at finde en kreativ løsning kan holde dit projekt til tidsplan og budget.

Tekniske kunstfærdigheder

Indretningsarkitekter kræver stærke kunstneriske tekniske færdigheder for at skabe repræsentationer af deres design for at præsentere for en klient før designgodkendelse. Jo mere præcist du kan repræsentere dit design, jo bedre er kunden i stand til at give en informeret mening. En bred vifte af kunstneriske færdigheder er ofte gavnlige som indretningsarkitekt, selvom det også er almindeligt at foretrække en bestemt form, såsom praktisk tegning eller digitalt design.

Vision

En indretningsarkitekt med et stærkt udsyn kan nemmere se potentialet i et rum. Som indretningsarkitekt giver din kunstneriske vision dig mulighed for at skabe et mentalt billede af et rum med et design på plads for at vurdere, om du tror, ​​det vil være attraktivt, før du tegner planer. Dette gør din designproces mere effektiv ved at gøre det mere sandsynligt, at du kan lide udseendet af din plan, efter du har set den på siden eller skærmen.

Bemærk venligst, at ingen af ​​virksomhederne nævnt i denne artikel er tilknyttet Bonjoures.

Bo Munch
Bo Munch Indretning er et kreativt fagområde, der giver dig mulighed for at lave attraktive planer for værelser. At arbejde med boligindretning kan være både fagligt tilfredsstillende og lukrativt. Når du overvejer en karriere inden for indretning, er det en fordel at forstå de mest almindelige arbejdsforhold og andre vigtige fakta om at arbejde med design. I denne artikel besvarer vi almindelige indretningsarkitektspørgsmål, herunder hvad de gør, hvordan man bliver en vigtig, og hvilke færdigheder du kan bruge for at få succes.