FAQ: Hvor Mange Flyvetimer Skal Du Bruge For At Blive Kommerciel Pilot?

FAQ: Hvor Mange Flyvetimer Skal Du Bruge For At Blive Kommerciel Pilot?

At være kommerciel pilot kan byde på masser af muligheder for rejser og en række forskellige fly at flyve. For at blive kommerciel pilot skal du logge hundredvis af flyvetimer og tage kurser for at få dit pilotcertifikat. Selvom der ikke er nogen standard uddannelseskrav for at være en kommerciel pilot, er der betydelig uddannelse involveret. I denne artikel vil vi besvare nogle ofte stillede spørgsmål om at blive kommerciel pilot.

Hvad er en kommerciel pilot?

En kommerciel pilot flyver et fly til rutefly, kommercielle flyselskaber, charterflyvninger, nødfly og afgrøder. Afhængigt af deres kvalifikationer, erfaring og træning kan de også flyve med fly, der bruges til redningsoperationer og brandslukning. Andre jobopgaver for denne karriere omfatter:

 • Kontrol af flyets generelle tilstand før og efter hver flyvning
 • Sikre, at brændstofforsyningen er tilstrækkelig, og vejret er godt
 • Afbalancerer flyet og sikrer, at det er under dets vægtkapacitet
 • Betjening og kontrol af fly langs planlagte ruter og under landinger og starter
 • Udarbejdelse og indsendelse af flyveplaner til flyvekontrol
 • Overvågning af brændstofforbrug, motorer og andre flysystemer under flyvning
 • Reaktion på skiftende forhold, såsom nødsituationer og vejrbegivenheder
 • Navigering af flyet ved hjælp af visuelle referencer og cockpitinstrumenter

Relateret: Sådan bliver du kommerciel pilot: Trin-for-trin karrierevejledning

Hvor mange flyvetimer skal jeg bruge for at blive kommerciel pilot?

Potentielle kommercielle piloter logger typisk mindst 250 timers flyvetid for at opnå deres licens, herunder 50 timers terrænflyvning og 100 timers flyvetid. De gennemfører også mindst 10 timer i et komplekst fly og 10 timers instrumenttræning. I løbet af deres kommercielle pilotuddannelse lærer de manøvrer og flyver en længere langrendsflyvning, inklusive en terrænflyvning, der er omkring 300 sømil i alt og omfatter et enkelt ben på omkring 250 miles.

Relateret: Hvor lang tid tager det at blive pilot?

Hvilket certifikat har en kommerciel pilot brug for?

FAA Commercial Pilot Certificate, internationalt kendt som en Commercial Pilot License (CPL), kvalificerer en kommerciel pilot til at blive betalt for at styre et fly. Her er trinene for at opnå din CPL:

1. Opfyld grundlæggende krav

Det første skridt til at få et CPL er at opfylde følgende grundlæggende krav:

 • Vær mindst 18 år gammel
 • Indehaver af mindst et gyldigt privat pilotcertifikat eller certifikat
 • Skriv, læs, tal og forstå engelsk
 • Bestå en fysisk test, herunder en synstest
 • Få logbogspåtegninger fra en autoriseret instruktør fra en kommerciel pilotskole

Hvis du opfylder minimumskravene, kan du derefter beslutte, om du vil forfølge en kommerciel multimotorlicens (CMEL) eller en kommerciel enkeltmotorslicens (CSEL). Når du har besluttet dig, skal du lede efter en velrenommeret flyveskole til din træning.

2. Træn som privatpilot

Når du har fået dit private pilotcertifikat, kan du træne i at forstå det grundlæggende i flyvning og lære mere om flyvedligeholdelse og -operationer, manøvrering og lufthavnskommunikation. Træning kommer typisk i to former: modulopbygget og integreret. Modulær uddannelse giver dig mulighed for at betale, mens du går og er velegnet, hvis du ønsker at træne på deltid, muligvis at holde pauser mellem modulerne. Integrerede programmer er dyrere, men giver dig mulighed for at gennemføre din træning på kortere tid - normalt mellem 14 og 18 måneder.

Nogle flyveskoler tilbyder private eller rekreative træningskurser som forudsætninger for kommerciel pilotuddannelse. Dette giver dig mulighed for at komme videre gennem de nødvendige niveauer uden at deltage i flere sessioner.

Relateret: Hvad er on-the-job træning?

3. Log flyvetimer

FAA kræver, at du gennemfører mindst 250 timers flyvning i en række situationer, herunder solo og som pilot-in-command. Det kræver også, at du gennemfører instrumenttræning og flyver et fly med udpeget udstyr. Andre generelle krav omfatter flyvning på tværs af både dag- og natforhold og gennemførelse af et specificeret antal landinger og starter.

4. Bestå krævet eksamen

Det sidste trin til at blive en licenseret kommerciel pilot er at bestå de påkrævede prøver, som inkluderer en skriftlig og praktisk eksamen. Den praktiske FAA-eksamen, som administreres af en registreret embedsmand, kræver, at du udfører en række operationelle opgaver, udviser flyvefærdigheder og viser din evne til at opfylde industristandarder. FAA's skriftlige eksamen består af multiple-choice spørgsmål, og du kan tage den før den praktiske eksamen. At bestå den skriftlige eksamen er nødvendig for at vise dit kendskab til sikkerhedsregler og navigation.

Skal jeg tage en eksamen før træning?

Mens en universitetsgrad ikke er nødvendig for at komme i gang på dette felt, foretrækker mange arbejdsgivere potentielle kommercielle piloter, der har mindst en bachelorgrad, som kan være i enhver større. Men maskinteknik, rumfartsteknik, datalogi eller fysik kan give dig et godt uddannelsesgrundlag som pilot. Arbejdsgivere kan acceptere kandidater, der har gennemført liberale kunstkurser, sammen med klasser såsom luftfartsteknik.

Efter college er det nyttigt at gå på en flyveskole for at lære specifik pilot- og flyveinformation. Nogle eksempler på emner, som flyveskoler kan dække omfatter:

 • Principper for flyvning
 • Flymekanik
 • Aeromedicinsk viden
 • Vejrudsigt
 • Flyve- og navigationsplanlægning
 • Pilotopgaver og flyvemanøvrer

Mange store flyselskaber tilbyder kadetprogrammer, som giver træning som pilot og fordele såsom refusion af undervisning efter afslutning, hvilket kan være nyttigt, fordi en CPL kan koste omkring $30.000 inklusive pilotskole.

Relateret: Når en professionel grad vil hjælpe dig med at komme videre i din karriere

Hvilke færdigheder har jeg brug for for at være kommerciel pilot?

Der er flere færdigheder nødvendige for succes i rollen som en kommerciel pilot, herunder:

Meddelelse

En kommerciel pilots evne til at kommunikere effektivt er afgørende for sikkerheden for flyet og deres passagerer. Det er vigtigt at kommunikere med flyvekontrollen vedrørende trafik- og vejrinformation eller at bede om råd i nødstilfælde. Det er også vigtigt at kommunikere effektivt med passagerer og andet flyselskabspersonale for at sikre, at oplevelsen er behagelig for alle på flyet.

Relateret: Kommunikationsevner til karrieresucces

Detaljeorienteret

At have en stærk situationsbevidsthed og opmærksomhed på detaljer er afgørende for at bevare total kontrol over flyet. Det er vigtigt at være omhyggelig med at gennemgå tjeklisten før flyvning for at mindske sandsynligheden for problemer, når først flyet er i luften.

Evne til at tænke hurtigt

Når der opstår et problem under flyvningen, kan evnen til at bevare roen være nødvendig for hurtigt at træffe den rigtige beslutning. De fleste gange er der ikke en enkelt rigtig løsning, men en kommerciel pilot bør bruge hurtige evner til at identificere den bedste levedygtige løsning og tage øjeblikkelig handling.

Tekniske færdigheder

Tekniske færdigheder såsom aeronautiske færdigheder eller matematiske færdigheder kan være vigtige for at kommercielle piloter kan lykkes i deres rolle, så de kan beregne tal præcist, hurtigt og on-demand. De har også et indgående kendskab til mekanikken ved at flyve et fly og betjener komplekse instrumenter.

Hvor meget tjener kommercielle piloter?

Der er ingen lønoplysninger tilgængelige for kommercielle piloter, dog tjener piloter omkring $43.148 om året. De fleste piloter tjener en timeløn for den tid, de er i luften. Kommercielle piloter har typisk en fast tidsplan bygget måneder i forvejen, hvilket gør det lettere for dem at beregne deres månedlige løn.

Hvad er avancementsmulighederne?

Kommercielle piloter kan gå videre til en af ​​følgende karrierer:

Firmapilot for jetfly

Hvis du ønsker at fortsætte med at opbygge din erfaring med flyvning, men har flere faste timer og passagerer, kan du overveje en karriere som pilot for et firmafly.

Corporate jetpiloter arbejder for store virksomheder eller for kontraktbureauer. De flyver virksomhedsledere til forretningskonferencer og møder. De registrerer og opdaterer flyveplaner for planen og er også ansvarlige for flyets og passagerernes sikkerhed. For at påtage sig arbejde som virksomheds jetpilot er det vigtigt at få omfattende flyerfaring og få alle passende flyvecertifikater.

Flylærer

Luftfartspiloter med stor erfaring i at kontrollere og flyve fly kan beslutte at lære andre disse færdigheder. En flyveinstruktør begynder normalt med at lære eleverne på jorden for at hjælpe dem med at lære sikkerhedsregler og -forskrifter. De begynder derefter flyveundervisning i luften, og arbejder med praktikanter gennem en række aktiviteter, der er designet til at hjælpe dem med at blive fortrolige med betjeningen af ​​flyet.

Afhængigt af praktikantens erfaringsniveau kan en flyveinstruktør hjælpe med at guide dem gennem den nødvendige uddannelse til at betjene forskellige typer fly. En flyinstruktør arbejder normalt på flyveskoler og opretholder almindelige dagtimer. Flyinstruktører har enten et flyselskabstransportpilotcertifikat (ATP) eller et CPL.

Luftfartsingeniør

Nogle kommercielle piloter bliver meget interesserede i teknologien bag det fly, de opererer, så de ønsker måske at søge videreuddannelse for at blive luftfartsingeniør. En luftfartsingeniør arbejder med at designe og bygge fly og gennemgår potentielle design baseret på deres viden om tekniske principper for at sikre, at de opfylder sikkerhedsstandarderne. De vurderer også beskadigede stykker for at identificere problemer og finde passende løsninger.

For at blive luftfartsingeniør er det nødvendigt at opnå en bachelorgrad i et program godkendt af Akkrediteringsnævnet for Teknik og Teknologi, og en kandidatgrad er nødvendig for at komme videre inden for området.

Hjalte Lorenzen
Hjalte Lorenzen At være kommerciel pilot kan byde på masser af muligheder for rejser og en række forskellige fly at flyve. For at blive kommerciel pilot skal du logge hundredvis af flyvetimer og tage kurser for at få dit pilotcertifikat. Selvom der ikke er nogen standard uddannelseskrav for at være en kommerciel pilot, er der betydelig uddannelse involveret. I denne artikel vil vi besvare nogle ofte stillede spørgsmål om at blive kommerciel pilot.