FAQ: Hvor Lang Tid Tager Det At Blive En Negletekniker?

FAQ: Hvor Lang Tid Tager Det At Blive En Negletekniker?

Negleteknikere arbejder sammen med kunder for at give den bedst mulige behandling af negle, neglebånd og hænder. De har færdigheder og branchekendskab til en række værktøjer, herunder men ikke begrænset til filer, klippere og specialiserede neglebåndsredskaber. Hvis du overvejer at blive negletekniker, kan forståelsen af ​​de primære aspekter af forberedelsesprocessen hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning om din vej eller speciale. I denne artikel diskuterer vi, hvad en negleteknologi er, undersøger varigheden af ​​uddannelses- og træningsperioden og besvarer nogle spørgsmål om branchen.

Hvad er en negleteknologi?

En negletekniker er en fagmand i skønhedsindustrien, der bruger kreativitet til at forbedre neglene på en klients fødder og hænder. Disse specialister fokuserer på trimning, rengøring og polering af kundens negle. De kan også vurdere kundens negle og bestemme, hvilke tjenester de skal levere, herunder:

  • Trimning af negle
  • Fjernelse af gammel neglelak
  • Polering og formning af negle
  • Påføring af et lag neglelak
  • Valg af antal lag polish
  • Påføring af en topcoat
  • Påføring af falske fingernegle eller tånegle

Relateret: Hvor meget tjener Nail Techs?

Hvor lang tid tager det at blive negletekniker?

Afhængigt af din placering og valg af et træningsprogram, kan du blive certificeret negletekniker inden for 200 timer efter klasseværelset eller omkring fem ugers træning. Besøg din stats sundhedsministeriums hjemmeside for nøjagtige krav. Du kan også konsultere fagfolk fra en lokal kosmetologskole. Mange negleteknikere forfølger certificering efter at have afsluttet deres studie fra akkrediteret af National Accrediting Commission of Career Arts and Sciences (NACAAS) institutioner. NACAAS-akkreditering betyder, at et program opfylder minimumsstandarderne for kvalitet og sikkerhedsoverholdelse.

Relateret: Hvor lang tid tager det at blive kosmetolog?

Hvordan kan du blive en negletekniker?

At blive negletekniker kræver uddannelse, erfaring og træning. De personer, der er interesserede i at forfølge denne karrierevej, kan følge disse trin:

Gennemfør et negleteknologisk træningsprogram

For at blive en negletekniker skal du først opnå dit certifikat for generel uddannelsesudvikling (GED) eller et gymnasium. I de fleste stater skal du være mindst 16 eller 17 år gammel for at gennemføre et negleteknologiprogram og bestå en licenseksamen. Du kan gennemføre et certifikatkursus i negleteknologi, der varer tre måneder eller overveje at tage en associeret uddannelse i kosmetologi, som kan tage et til to år at gennemføre.

Negleteknologiske programmer er tilgængelige gennem erhvervsskoler, community colleges og private trænings- eller kosmetologiskoler. At deltage i et træningsprogram kan hjælpe dig med at få tekniske færdigheder og lære om grundlæggende viden om negleprodukter, desinfektion og sikkerhed.

Relateret: 14 bedste karrierer i kosmetologi

Få en nail tech licens

De fleste grad- eller certifikatprogrammer forbereder dig til at tage den statslige licenseksamen i kosmetologi. Krav til negleteknologisk licens omfatter typisk beståelse af eksamen, der tester dit vidensniveau og fuldførelse af en godkendt negleteknikers uddannelsesprogram. Nogle stater tilbyder udvekslingsmuligheder og accepterer licenser fra andre stater. Rådfør dig med dit statslige licensudvalg, før du forfølger en licens uden for staten.

Find job som negletekniker

Negleteknikere kan finde job i skønhedssaloner, resorts og kurbade og neglesaloner. US Bureau of Labor and Statistics forventer, at beskæftigelsen for negleteknikere vil stige med 19% fra 2019 til 2029, hvilket er meget hurtigere end gennemsnittet sammenlignet med andre industrier i USA.

Find kunder

Mange negleteknologier fremmer deres virksomheder ved at øge deres kundebase. Færdigheder og relevante egenskaber, såsom selvmotivation, problemløsning, hånd-øje-koordination, problemløsning, fremragende kommunikation og tilpasning til forandringer kan hjælpe dig med at tilskynde flere kunder til at søge dine tjenester. Med tiden, hvis du får en stor kundebase, kan du muligvis åbne din egen neglesalon. Du kan udvide din kundebase gennem sociale medier og hjemmesider. At inkludere eksempler på dit negleudsmykningsarbejde på dine profiler kan hjælpe med at tiltrække flere kunder.

Brug avancement muligheder

Efterhånden som du får erhvervserfaring, kan du finde muligheder for at flytte ind i en ledelses- eller tilsynsrolle. Du kan beslutte dig for at uddanne dig i andre kosmetologiske discipliner, såsom hårpleje, så du kan levere yderligere tjenester til dine kunder. Hvis du ønsker at fremme din karriere, er en anden mulighed at blive instruktør og uddanne fremtidige fagfolk om emner relateret til neglepleje og -design.

Relateret: Sådan bliver man manikyr

Hvad er nogle tips til hurtigt at få din negleteknologisk licens?

Hvis du forfølger en negleteknologisk karriere, er her nogle tips, der kan hjælpe dig med at få din licens hurtigt:

Være til tiden

At starte licenseringsprocessen før eller under dit træningsprogram kan hjælpe dig med at tjene det hurtigere efter endt uddannelse. Overvej at forfølge al din træning fortløbende og planlæg din licensprøve tæt på din eksamensdato.

Vælg, hvor du vil få din træning

At vælge en licensfokuseret uddannelsesinstitution kan hjælpe med at øge hastigheden af ​​din licensproces. Mange af disse skoler leverer materialer som praksiseksamener, testforberedende grupper og mentorordninger for at hjælpe dig med at forstå alle de nødvendige trin og fuldføre dem rettidigt.

Hvad gør en negleteknologi?

Som negletekniker leverer du en række tjenester, herunder:

Pedicure og manicure

Manicure og pedicure involverer negleformning, klipning og polering af de naturlige negle på en klients hænder og fødder. Nogle teknikere kan også tilbyde tips til at holde pæne negle og give hånd- eller fodmassagetjenester.

Akryl skulptur

Negleteknikere kan også tilbyde akryl eller en anden form for falsk negleforlængelse, der giver kunderne mulighed for at vælge produktets længde, form og overordnede stil. Negleteknikere anvender ofte disse extensions til den naturlige base af negle og former derefter spidserne efter specifikation, før de poleres eller coates.

Nail art trends

Mange mennesker beder ofte om specialiserede designs på deres naturlige negle eller extensions. At forstå, hvad der i øjeblikket er i stil, kan hjælpe dig med at skabe salgsfremmende produkter til din tjeneste. Undersøg trendende skønhedstricks og tips ved at følge profiler på sociale medier fra produktproducenter eller andre negleteknikere for at identificere nye negledesigns og -stile.

Hvad er nogle færdigheder for en negletekniker?

Her er en liste over færdigheder, du kan øve og lære, hvis du forfølger en karriere som negletekniker:

Tålmodighed med manicure klienter

Succesfulde negleteknikere kan være tålmodige og være meget opmærksomme på detaljer, mens de betjener deres kunder. At arbejde flittigt kan sikre, at du leverer det bedst mulige produkt. Det kan også vise, at du er dedikeret til dit arbejde, og du bekymrer dig om at give kunderne, hvad de beder om.

Kreativitet med negledesign og stil

Ligesom andre karrierer i skønhedsindustrien kan et kunstnerisk øje være gavnligt. At være negletekniker involverer et niveau af kreativitet i designskabelse, farvevalg og udformningsvalg for at forvandle en klients negle til et kunstværk, de kan vælge at vise frem til venner eller på sociale medier. At levere sjove og spændende kvalitetsdesign til kunder med indflydelse kan hjælpe dig med at tjene flere kunder.

René Therkildsen
René Therkildsen Negleteknikere arbejder sammen med kunder for at give den bedst mulige behandling af negle, neglebånd og hænder. De har færdigheder og branchekendskab til en række værktøjer, herunder men ikke begrænset til filer, klippere og specialiserede neglebåndsredskaber. Hvis du overvejer at blive negletekniker, kan forståelsen af de primære aspekter af forberedelsesprocessen hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning om din vej eller speciale. I denne artikel diskuterer vi, hvad en negleteknologi er, undersøger varigheden af uddannelses- og træningsperioden og besvarer nogle spørgsmål om branchen.