FAQ: Hvad Laver En Fødevareforsker?

FAQ: Hvad Laver En Fødevareforsker?

Fødevareforskere er ansvarlige for at føre tilsyn med fødevareproduktionen og sikre, at produkterne er sikre og ernæringsmæssige. De er involveret i alle aspekter af fødevareudvikling, herunder planlægning, måling, forbedring og opretholdelse. Karrierer inden for fødevarevidenskab er efterspurgte, da miljø- og klimaændringer kræver bedre fødevareproduktion. I denne artikel diskuterer vi en fødevareforskers pligter samt de skridt, du kan tage for at blive det.

Hvad er en fødevareforsker?

Fødevareforskere arbejder i landbrugsmiljøer og laboratorier, overvåger sikkerheden og forbedrer forsyningen af ​​visse fødevarer. Fødevareforskere kan være involveret i tilberedning, landbrug, forbedring og evaluering af fødevarekilder.

En fødevareforskers ansvar kan omfatte:

 • Forbered og udføre undersøgelser for bedre at forstå fødevarebæredygtighed.
 • Design nye fødevareforarbejdningspolitikker.
 • Identificer måder til at gøre fødevareproduktionen mere effektiv, herunder forarbejdning, fremstilling og emballering.
 • Undersøg hver proces af fødevareudvikling, herunder jordforhold og fødevareproduktion.
 • Forudsige fødevaremængder og indberette skøn over mangel.
 • Overvåg fødevaresikkerhedsprotokoller og design kvalitetssikringspolitikker.
 • Forbedre fødevarer til at være mere ernæringsrigtige og bæredygtige og beregne næringsværdier.
 • Test madopbevaringsmuligheder og kom med anbefalinger til forbedringer.
 • Identificer nye fremstillingsprocedurer.
 • Bestem omkostningseffektive metoder til fremstilling af fødevarer.

Relateret: Hvad er en landbrugs- og fødevareforsker? Definition og krav

Fødevareforsker gennemsnitsløn

Den gennemsnitlige løn for en fødevareforsker er $94.479 om året. Fødevareforskere er normalt berettiget til fordele som sygesikring og pension. De fleste vil arbejde på lønbasis og optjene ferie og betalt ferie.

Jobudsigterne for en fødevareforsker er gode, med en forventet stigning på 6 procent i 2029, ifølge BLS.gov. Mange faktorer bidrager til den stigende efterspørgsel efter fødevareforskere, herunder en voksende befolkning, skiftende klimaer og behovet for effektive og bæredygtige fødevarer.

Krav til fødevareforskere

At blive fødevareforsker kræver gennemførelse af visse uddannelses- og træningskrav. Disse omfatter:

Uddannelse

Et minimum af en bachelorgrad er et krav for at arbejde som fødevareforsker, men de fleste arbejdsgivere foretrækker en kandidatgrad eller ph.d. Du kan forvente at tage en række forskellige naturvidenskabelige og ingeniørkurser på begge niveauer. Kurser kan omfatte fødevareforarbejdning, fødevarelovgivning og -regler og fødevareanalyse. Aspirerende fødevareforskere vil have brug for en uddannelsesmæssig baggrund inden for ernæring, fødevaresikkerhed og forarbejdning.

Relateret: Spørgsmål og svar: Hvad kan jeg gøre med en fødevarevidenskabsgrad?

Uddannelse

Det meste træning vil finde sted, mens du arbejder hen imod din grad, normalt i form af et praktikophold. Et praktikophold kan være påkrævet på bachelorniveau, men en form for praktisk erfaring er næsten altid inkluderet i en kandidat- eller ph.d. program. Fordi fødevareforskere er involveret i de fleste aspekter af fødevareudvikling, herunder kemi og teknik, kan uddannelse på begge områder være nyttig.

Fødevareforskere vil optjene mere praktisk erfaring i en entry-level position, hvor de kan vælge at gennemføre certificeringer. Efter at have udviklet erfaring kan de arbejde hen imod en senior fødevarevidenskabsstilling.

Certificeringer

Certificeringer og licenser vil variere fra stat til stat. Selvom de måske ikke er et krav for at arbejde som fødevareforsker, kan det at få certificeringer hjælpe med kampagner. Fødevareforsker-certificeringer kan være tilgængelige gennem American Society of Agronomy og American Registry of Professional Animal Scientists. De fleste certificeringer kræver, at du arbejder et vist antal timer i marken og derefter gennemfører en eksamen.

Derudover kræver de fleste certificeringer også, at du vedligeholder det gennem efteruddannelse.

Færdigheder

Visse færdigheder kan hjælpe en fødevareforsker til at klare sig godt i deres position:

 • Kommunikation: Gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner er nødvendige. Forskere vil kommunikere med teammedlemmer på begge måder for at diskutere projekter eller rapportere resultater.
 • Problemløsning: Fødevareforskere har ofte til opgave at løse et problem relateret til fødevareforsyning eller kvalitetsproblemer. Evnen til at identificere et problem og hurtigt komme med en løsning er vigtig.
 • Forskning: En stor del af en fødevareforskers stilling er forskning. Gode ​​forskningskompetencer inden for fødevareproduktion og -kvalitet vil være vigtige i denne rolle.
 • Observation: Fødevareforskere vil bruge meget tid på at observere nuværende praksis, før de derefter kommer med anbefalinger til forbedringer.
 • Matematik: Gode matematikfærdigheder er også nyttige i et forskningsmiljø. Derudover vil fødevareforskere ofte beregne procenter for at bestemme fedt- eller sundhedsindholdet i fødevarer.
 • Teknisk: De fleste fødevareforskere udfører eksperimenter og analyserer data ved hjælp af teknologi. Komfort med computerprogrammer kan være nyttigt i denne stilling.

Relateret: Problemløsningsfærdigheder: Definitioner og eksempler

Fødevareforskers arbejdsmiljø

Arbejdsmiljøet for en fødevareforsker vil variere afhængigt af, hvor du arbejder og i hvilken kapacitet. Fødevareforskere kan specialisere sig, hvilket giver dem mulighed for at arbejde i en bestemt branche. Nogle få tilgængelige specialiseringer omfatter dyr, teknologi, planter og jord.

Nogle fødevareforskere arbejder måske i et laboratorium og designer og udfører eksperimenter, mens andre bruger størstedelen af ​​deres tid i marken og forbedrer jord- og dyreprocesser. Nogle fødevareforskere kan også arbejde i en regeringsstilling, hvor de er involveret i at evaluere og opdatere politikker og kommunikere med offentligheden. Andre arbejder muligvis i en forskerstilling, primært ved at udføre eksperimenter om fødevarers bæredygtighed og sundhed.

En vis mængde rejser er normalt påkrævet, når du arbejder som fødevareforsker. Mens rejser kan være begrænset til gårdene og produktionsfaciliteterne i din hjemby, kan det være nødvendigt for offentlige videnskabsmænd at rejse nationalt eller internationalt. Fødevareforskere kan arbejde sammen med den amerikanske regering, i en forskningsfacilitet eller på videregående uddannelser og undervise studerende.

Relateret: Top 21 job i biologigrad

Sådan bliver du fødevareforsker

Du kan blive fødevareforsker med følgende trin:

 1. Først skal du gennemføre en bachelorgrad: Et minimum af en bachelorgrad er normalt et krav for at arbejde som fødevareforsker. Du kan hovedfag i biologi, kemi eller et andet videnskabsrelateret felt.
 2. Så få felterfaring: En bachelorgrad i sig selv forbereder dig normalt ikke til arbejde som fødevareforsker. Men du kan få erfaring med at arbejde med landbrugsinspektion eller gårddrift. Hvis en praktikplads er ledig i løbet af din bacheloruddannelse, kan den hjælpe dig, når du skal søge kandidat eller ph.d. program.
 3. Overvej derefter en videregående uddannelse: Mange håbefulde fødevareforskere vil fortsætte med at forfølge en kandidatgrad eller endda en doktorgrad. Nogle vælger at tage en ph.d. i veterinærmedicin (DVM).
 4. Så læs til og tag eksamen: Fødevareforskere, der ønsker at skille sig ud blandt andre ansøgere, kan vælge at arbejde hen imod certificering. Dette kræver afslutning af en eksamen.
 5. Ansøg derefter om stillinger på begynderniveau: Efter at alle uddannelses- og træningskrav er opfyldt, er det tid til at opdatere dit CV og ansøge om stillinger på begynderniveau.
 6. Få endelig erfaring og søg til ledende stillinger: Når du har opnået erfaring i branchen og arbejdet hen imod certificeringer, kan du ansøge om en forfremmelse eller stilling på seniorniveau.

Bemærk venligst, at ingen af ​​virksomhederne nævnt i denne artikel er tilknyttet Bonjoures.

Arne Andresen
Arne Andresen Fødevareforskere er ansvarlige for at føre tilsyn med fødevareproduktionen og sikre, at produkterne er sikre og ernæringsmæssige. De er involveret i alle aspekter af fødevareudvikling, herunder planlægning, måling, forbedring og opretholdelse. Karrierer inden for fødevarevidenskab er efterspurgte, da miljø- og klimaændringer kræver bedre fødevareproduktion. I denne artikel diskuterer vi en fødevareforskers pligter samt de skridt, du kan tage for at blive det.