FAQ: Hvad Kan Du Gøre Med En Business Administration-uddannelse?

At arbejde i erhvervslivet er en tiltalende mulighed for mange, der ønsker at komme videre i deres karriere og være en del af en blomstrende industri. Virksomhed er et bredt begreb, der omfatter mange jobmuligheder. For at opnå de nødvendige færdigheder og viden til at arbejde i erhvervslivet, kan du overveje at få en erhvervsøkonomisk uddannelse. I denne artikel diskuterer vi erhvervsadministrationsgraden, herunder de færdigheder, du kan lære og certificeringer, du kan forfølge, samt besvarer spørgsmålet, hvad kan du gøre med en erhvervsøkonomisk uddannelse.

Hvad er en erhvervsøkonomisk uddannelse?

En erhvervsøkonomisk grad er det diplom, der tildeles dem, der gennemfører en erhvervsøkonomisk uddannelse på et kollegium eller universitet. Et virksomhedsadministrationsprogram fokuserer på de forskellige aspekter af ledelse af en virksomhed, herunder de processer, der kræves for at drive en virksomhed og de mennesker, der arbejder for virksomheden. Nogle af de vigtigste fokusområder omfatter:

 • Markedsføring
 • Ledelse
 • Statistikker
 • Finansiere
 • Regnskab
 • Økonomi

Business administration grader er tilgængelige på flere niveauer, begyndende med en associeret grad. Denne grad vil ofte forberede dig til entry-level stillinger, herunder dem i detailledelse, administrativ support, salg og kundeservice. En bachelorgrad tager længere tid at gennemføre og forbereder dig til roller på højere niveau. En Master of Business Administration (MBA) betragtes ofte som den bedste uddannelsesmæssige legitimation på området. De, der ønsker at undervise i forretningsadministration eller udføre forskning, kan dog fortsætte med at opnå en doktorgrad.

Relateret: Business Administration: Definition og 12 karriereveje

Hvilke færdigheder lærer du med en erhvervsøkonomisk uddannelse?

I løbet af et business administration-program lærer eleverne mere om de forskellige færdigheder, der er nødvendige for at drive en virksomhed og administrere de mennesker, der arbejder for den. Når de tjener en associeret eller bachelorgrad, tager de studerende kurser i forskellige emner, herunder dem, der er skitseret ovenfor. En bacheloruddannelse kan også give studerende mulighed for at vælge et fokusområde. At opnå en Master of Business Administration indebærer at vælge et speciale, og studerende tager mere fokuserede kurser på det pågældende studieområde.

Nogle af de nøglefærdigheder, der undervises i business administration kurser inkluderer:

 • Strategisk tænkning
 • Forretningsetik og etisk beslutningstagning
 • Opbygning af relationer
 • Sætte mål
 • Mundtlig og skriftlig kommunikation
 • Organisation og sans for detaljer
 • Supervision og uddelegering
 • Teknologi

Relateret: Hvad er Business Administration?

Hvilke certificeringer kan du forfølge med en erhvervsøkonomisk uddannelse?

Afhængigt af den stilling og karrierevej, du ønsker at forfølge, kan du vælge at opnå certificeringer, der hjælper dig med at få yderligere færdigheder og bevise din viden over for potentielle arbejdsgivere. Stærke forretningsfolk leder ofte efter måder at forbedre deres muligheder, fordele og løn på, og at opnå en certificering kan hjælpe med disse karrieremål. Nogle af de bedste certificeringer for fagfolk i forretningsadministration inkluderer:

 • Certificeret Business Analysis Professional
 • Certificeret associeret i projektledelse
 • Project Management Professional (PMP)
 • Certificeret Supply Chain Professional

Bedst bedømte softwareprogrammer, der bruges i forretningsadministration, tilbyder også certificeringer til personer med exceptionelle færdigheder. Nogle af de softwarespecifikke certificeringer omfatter:

 • Oracle Certified Professional
 • SAP Certified Application Associate–Business Planning and Consolidation
 • HubSpot Inbound Marketing
 • Salesforce Certificeret administrator

At vælge en certificering vil afhænge af dine færdigheder og hvilken karrierevej du ønsker at forfølge. Hvis dit mål er at arbejde med projektledelse for en virksomhed, kan en projektledelsescertificering hjælpe dig med at skille dig ud blandt kandidaterne. Udmærkelsen Certified Associate in Project Management er beregnet til nybegyndere på området, mens Project Management Professional-udmærkelsen er en certificering på højere niveau, der kræver yderligere efteruddannelse og gennemførelse af en mere udfordrende eksamen.

Relateret: 9 Jobs for Business Administration Professionals: Løn og ansvar

Hvad kan du gøre med en erhvervsøkonomisk uddannelse?

Når du har opnået din erhvervsøkonomiske uddannelse, kan du begynde at lede efter job, der appellerer til dig. Nogle af de bedste job inden for erhvervsadministration, der skal overvejes, inkluderer:

1. Kontorchef

National gennemsnitsløn: $18,05 i timen

Primære opgaver: En kontorchef er ansvarlig for at føre tilsyn med driften af ​​et kontor. Deres primære opgaver kan omfatte udvikling og implementering af forretningsprocesser, evaluering og forbedring af eksisterende procedurer og tilsyn med dem, der arbejder på kontoret. De kan også yde administrativ støtte til de øverste ledere i organisationen.

Relateret: 9 gode forretningsjob at overveje

2. Markedsanalyseanalytiker

National gennemsnitsløn: $56.082 om året

Primære opgaver: En markedsanalyseanalytiker er ansvarlig for at studere markedsforhold for at bestemme det potentielle salg af en tjeneste eller et produkt. Deres forskning involverer at se på medlemmer af en målgruppe eller demografi for at lære mere om, hvad de ønsker, såvel som ideelle prispunkter og potentielle kunder for et produkt eller en tjeneste, der tilbydes af en virksomhed.

3. Franchiseansvarlig

National gennemsnitsløn: $62.296 om året

Primære opgaver: En franchisechef er ansvarlig for at føre tilsyn med en organisations franchiseafdeling. Franchising-afdelingen arbejder ofte med enkeltpersoner, der ønsker at åbne franchise af en succesfuld virksomhed, yde støtte og sikre, at alle lokationer opretholder den samme konsekvente forretningsstrategi og budskaber. Franchiseledere kan også overvåge den træning og uddannelse, der gives til franchisetagere og søge potentielle franchisetagere til at udvide forretningen.

4. Marketingchef

National gennemsnitsløn: $63.904 om året

Primære opgaver** :** En marketingchef er ansvarlig for at føre tilsyn med positioneringen og promoveringen af ​​et bestemt mærke, produkt eller service. Marketingchefer kan arbejde for flere kunder eller for en virksomhed, der tilbyder et eller flere produkter eller tjenester. Deres opgaver omfatter at skabe marketingkampagner, analysere succesraterne for kampagner og føre tilsyn med andre medlemmer af marketingafdelingen.

5. Finansanalytiker

National gennemsnitsløn: $67.990 om året

Primære opgaver: En finansanalytiker er ansvarlig for at vurdere resultaterne af forskellige typer investeringer, herunder aktier og obligationer. Finansanalytikere arbejder i forskellige brancher, herunder bank, privatøkonomi, forsikring og forretning. De guider enkeltpersoner og organisationer i beslutningsprocessen om, hvordan man investerer midler for at maksimere overskuddet baseret på deres analyse af investeringsresultater.

6. Personalechef

National gennemsnitsløn: $68.697 om året

Primære opgaver: Personaleledere er ansvarlige for at planlægge, lede og koordinere den administrative drift af en virksomhed. Deres primære opgaver omfatter at føre tilsyn med rekruttering og ansættelse af nyt personale, styring af medarbejderbehov og relationer og fungere som bindeled mellem ledelsen og arbejdsstyrken i en organisation.

7. Forretningsudviklingschef

National gennemsnitsløn: $71.798 om året

Primære opgaver: En forretningsudviklingschef er ansvarlig for at hjælpe virksomheder med at vokse ved at identificere nye muligheder, etablere relationer med mulige kunder og undersøge kundeemner. De kan også udvikle muligheder på nye eller større markeder, pleje relationer og generere kundeemner til salgsteamet.

8. Salgschef

N** national gennemsnitsløn:** $74.739 om året

Primære opgaver: En salgschef er ansvarlig for at overvåge og lede et team af sælgere i en organisation. Deres opgaver omfatter at etablere salgskvoter og mål, analysere data, vejlede sælgere, lede personale og tildele salgsområder. Nogle salgschefer giver også salgstræning til deres medarbejdere.

Philip Ravn
Philip Ravn At arbejde i erhvervslivet er en tiltalende mulighed for mange, der ønsker at komme videre i deres karriere og være en del af en blomstrende industri. Virksomhed er et bredt begreb, der omfatter mange jobmuligheder. For at opnå de nødvendige færdigheder og viden til at arbejde i erhvervslivet, kan du overveje at få en erhvervsøkonomisk uddannelse. I denne artikel diskuterer vi erhvervsadministrationsgraden, herunder de færdigheder, du kan lære og certificeringer, du kan forfølge, samt besvarer spørgsmålet, hvad kan du gøre med en erhvervsøkonomisk uddannelse.