FAQ: Hvad Er Føderale Job?

FAQ: Hvad Er Føderale Job?

Et føderalt job refererer til enhver stilling inden for regeringsgrenene. Hvis du er interesseret i at arbejde for regeringen og forbedre forholdene i landet, kan et føderalt job være det rigtige for dig. Mange føderale jobs betaler også godt og tilbyder stabil beskæftigelse. I denne artikel besvarer vi nogle ofte stillede spørgsmål om føderale job.

Relateret: Sådan søger du statsjob

Hvad er føderale job?

Føderale job findes inden for regeringsgrenene, som er udøvende, lovgivende og dømmende. Nogle føderale job involverer at arbejde som politikere eller for politikere eller arbejde med militæret. Mange karrierer i føderale stillinger arbejder også i civilbefolkningens interesse, såsom job inden for fødevaresikkerhed, akutpleje, strafferet og videnskab. Føderale job tilbyder typisk konkurrencedygtige lønninger og stabil beskæftigelse over lange perioder, så at forfølge et føderalt job kan føre til en tilfredsstillende og stabil karriere.

Relateret: De vigtigste typer af offentlige jobs forklaret (og givende roller at overveje)

Hvad gør føderale ansatte?

Føderale ansatte hjælper regeringen med at fungere ved at opretholde dens operationer og levere dens tjenester til civile. Der er flere kategorier af job for føderale ansatte, der er ansvarlige for unikke handlinger og projekter. Her er kategorierne af offentlige job, og hvilke titler nogle ansatte i disse stillinger kan have:

Administrative føderale medarbejdere

Administrative føderale medarbejdere hjælper med operationer som løn, oplæring af nye medarbejdere og tilsyn med den daglige drift. De kan arbejde i kontorer eller offentlige bygninger, hvor politikudformning og kommunikation finder sted. Nogle eksempler på administrative føderale job omfatter HR-specialister, revisorer og programspecialister.

Professionelle forbundsansatte

Professionelle føderale medarbejdere specialiserer sig i komplekse arbejdsområder som at analysere politik, vurdere budgetter og yde sundhedspleje. De kan arbejde på offentlige kontorer eller faciliteter, der huser specialiserede praksisser, som advokatfirmaer. Nogle få føderale job inden for professionelle områder er advokater, finansielle analytikere og læger i offentlige sundhedsfaciliteter.

Tekniske forbundsansatte

Tekniske føderale medarbejdere arbejder på projekter, der involverer kompleks teknologi eller koncepter, såsom test af produkter, videnskabelig forskning og folkesundhedsspørgsmål, herunder sygdomsforebyggelse. De arbejder måske i offentlige laboratorier eller forskningsfaciliteter, der leverer det udstyr, de har brug for til at fuldføre deres job. Nogle føderale job inden for tekniske områder omfatter generelle ingeniører, computernetværksadministratorer og forskere.

Blåkrave føderale ansatte

Forbundsmedarbejdere fuldfører projekter, der kræver fysisk arbejde og specialiserede færdigheder som byggeprojekter, HVAC-vedligeholdelse og husholdning. Disse medarbejdere kan arbejde flere steder på én dag, herunder forskellige offentlige bygninger eller byggepladser. Eksempler på føderale job i blåkrave-områder omfatter tømrere, forvaringspersonale og svejsere.

Gejstlige føderale ansatte

Gejstlige føderale medarbejdere støtter andre statsansatte ved at udføre kontoropgaver som dataindtastning, forberede dokumenter og lette kommunikationen mellem afdelinger eller enkeltpersoner. De arbejder typisk i kontorer eller offentlige bygninger, der indeholder kontorer for politikere. Nogle føderale job inden for gejstlige områder omfatter administrative assistenter, kontorassistenter og programstøtteassistenter.

Uspecificerede føderale ansatte

Nogle føderale ansatte arbejder i stillinger, der inkluderer kvalifikationer uden for de tidligere nævnte kategorier. Disse stillinger kan fungere uden for offentlige bygninger og skal rejse til forskellige steder i løbet af arbejdsdagen. Nogle få føderale job i en uspecificeret kategori omfatter politibetjente, brandmænd og FBI-specialagenter.

Hvem er føderale ansatte?

Føderale ansatte er personer, der arbejder for den føderale regering. Dette omfatter politikere, dommere og chefer for departementer som Labour og Stat. Føderale ansatte kan også være civile, der arbejder med offentlige job inden for områder som retshåndhævelse, folkesundhed, videnskab og teknik. De fleste statslige afdelinger er afhængige af kontorarbejdere, som databaseadministratorer, administrative assistenter eller kontorassistenter, som også kvalificerer sig som føderale job.

Uanset den specifikke stilling eller det område, du arbejder i, er du en føderal medarbejder, hvis dit job falder ind under en af ​​de tre grene af den amerikanske regering. Her er mere information om regeringsgrenene:

 • Den udøvende afdeling: Den udøvende afdeling udfører regeringsoperationer og inkluderer præsidenten, vicepræsidenten, kabinettet og de fleste føderale stillinger.
 • Lovgivende gren: Den lovgivende gren skaber nye love og omfatter Repræsentanternes Hus og Senatet.
 • Retlig gren: Den dømmende afdeling vurderer allerede gældende love og fører retssager i højesteret og andre føderale domstole.

Hvad er kravene for at være en føderal ansat?

Der er et par krav for at være berettiget til at ansøge om føderale job. Et af de primære krav til føderale ansatte er at være amerikansk statsborger. Føderale ansatte skal også være mindst 18 år gamle. Der er dog undtagelser fra alderskravet for kandidater, der er mindst 16 år gamle og opnår deres gymnasiale eksamensbevis eller GED tidligt, gennemfører et erhvervsuddannelsesprogram eller har en skriftlig erklæring om tilladelse fra deres skole.

Et andet krav til føderale ansatte er at opfylde kvalifikationsstandarder for det job, de ønsker at ansøge om. Kvalifikationsstandarder refererer til kravene for at arbejde et specifikt job, herunder tidligere erhvervserfaring, uddannelsesbaggrund, professionel træning og licens eller certificering. De fleste føderale job har unikke kvalifikationsstandarder, så det kan hjælpe at undersøge den specifikke regeringsstilling, du er interesseret i, før du ansøger for at sikre, at du opfylder eventuelle kvalifikationsstandarder.

Hvor meget tjener føderale ansatte?

Føderale job betaler ofte konkurrencedygtige lønninger. Mens lønnen kan variere mellem offentlige job, tjener de fleste føderale ansatte høj kompensation og modtager ansættelsesydelser som 401K, betalt fri og sygeforsikring. Her er et par eksempler på gennemsnitslønninger for føderale job. For den mest opdaterede information fra Bonjoures, klik venligst på lønlinket for hver jobtitel nedenfor.

 • Supportspecialist: $57.893 om året
 • Administrativ assistent: $58.688 om året
 • Systemadministrator: $63.626 om året
 • Operations officer: $76.694 om året
 • Programansvarlig: $88.544 om året
 • IT-tekniker: $99.048 om året
 • Efterretningsspecialist: $109.025 om året
 • Advokat: $127.052 om året
 • Offentlig sundhedsplejerske: $127.987 om året
 • Divisionsdirektør: $173.933 om året

Relateret: 12 højest betalende føderale job

Hvad er fordelene ved føderal beskæftigelse?

At arbejde for den føderale regering har mange fordele, herunder en konkurrencedygtig løn og chancen for at få forandring til at ske. Føderale job giver også stærk jobsikkerhed, da mange stillinger kan vare i flere år og finde sted i brancher, der ofte er efterspurgte. Jobs hos den føderale regering tilbyder normalt ansættelsesfordele til ansatte bortset fra deres løn, herunder betalt fri, sygeorlov og sygeforsikring.

Elo Lauritzen
Elo Lauritzen Et føderalt job refererer til enhver stilling inden for regeringsgrenene. Hvis du er interesseret i at arbejde for regeringen og forbedre forholdene i landet, kan et føderalt job være det rigtige for dig. Mange føderale jobs betaler også godt og tilbyder stabil beskæftigelse. I denne artikel besvarer vi nogle ofte stillede spørgsmål om føderale job.