FAQ: Hvad Er En Politibetjent, Og Hvad Gør De?

FAQ: Hvad Er En Politibetjent, Og Hvad Gør De?

Politiets udsendte reagerer på nødopkald og ikke-nødopkald og bestemmer niveauet og arten af ​​politiets bistand, der kræves for hver situation. Vagtpolitiet stoler på deres rolige reaktion og kommunikation af detaljer, når de håndterer situationer og beskytter offentligheden. Uanset dine nuværende kvalifikationer, kan det at vide, hvad en politiudsendelse er, hjælpe dig med at beslutte, om det er en gren af ​​retshåndhævelse, du gerne vil arbejde i. I denne artikel giver vi svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende politiudsendelse.

Hvad er politiudsendelse?

En politiudsendelse er en tjeneste, der besvarer alle offentlige nødopkald og ikke-nødopkald, og koordinerer politiafdelingens reaktion på alvoren af ​​den rapporterede forbrydelse eller ulykke. Politiets koordinatorer er de medarbejdere, der besvarer disse opkald og derefter bruger radiosystemer til at sende alle nødvendige detaljer vedrørende en situation til politibetjente og andre beredskabsmedarbejdere. De bruger også lokale databaser til at hjælpe betjente ved at informere dem om spørgsmål som oplysninger om kendelser og kørekortsituationer.

Relateret: 19 job hos politiet

Hvad laver en politibetjent?

Nogle af de primære opgaver og ansvarsområder for en politibetjent er:

 • At være det første kontaktpunkt for mennesker med behov for nødhjælp
 • Kommunikerer med mennesker i nød for hurtigt at finde detaljer om deres nødsituation
 • Bestemmelse af den passende reaktion for hver nødsituation
 • Sporing af placeringen af ​​vagthavende officerer for at øge effektiviteten af ​​hver nødberedskab
 • Formidling af diverse informationer til vagthavende politifolk, såsom kørekortoplysninger
 • Overvågning af bytrafik i deres tildelte område
 • Udsender politipatruljer for at reagere på forskellige opkald og begivenheder

Hvordan er arbejdsmiljøet for en politibetjent?

Politiets udsendte arbejder typisk i et kommunikationscenter. Afhængigt af deres nøjagtige rolle besvarer de enten kun politirelaterede opkald eller alle typer opkald, såsom dem, der anmoder om akut lægehjælp eller brandvæsen. De fleste koordinatorer arbejder almindelige otte-timers vagter, men nogle arbejder 12-timers vagter og overarbejde, inklusive weekender og helligdage. Det betragtes som et stressende arbejdsmiljø, fordi koordinatorer konstant står over for presset af hurtigt og effektivt at reagere på livstruende situationer.

Hvad er de vigtigste færdigheder hos en politibetjent?

I betragtning af rollens delikate karakter skal politiudsendinge have et særskilt færdighedssæt. Nogle af de vigtigste egenskaber, de har brug for for at udføre rollen, er:

 • Ro: Politiets udsendte skal kontrollere deres følelser for at kunne levere klare instruktioner til opkaldere og bestemme den bedste fremgangsmåde. Det er også nyttigt at bevare roen, når de har at gøre med mentalt eller følelsesmæssigt ustabile opkaldere.

 • Empati: De fleste situationer, som politiudsendinge står over for, involverer mennesker i høje grader af nød. Udover at have brug for roen til at arbejde effektivt, kræver afsender også evnen til at forstå andres følelser og et ønske om at hjælpe dem, der har behov.

 • Kommunikationsevner: Politiets betjente har ofte brug for at forklare forskellige detaljer og procedurer til både ofre og politibetjente på begrænset tid. De skal besidde de kommunikationsevner, der kræves for hurtigt og tydeligt at overføre beskeder og instruktioner.

 • Beslutningstagning: Politiudsendte står ofte i situationer, hvor de skal vælge mellem alternativer. De skal hurtigt kunne behandle alle tilgængelige oplysninger og tilbyde den bedste løsning til både ofre og politifolk.

 • Organisatoriske færdigheder: Dispatchers skal lytte til tilgængelig information og organisere deres tanker for hurtigt og effektivt at kunne vurdere en situation. De er nødt til at holde alle oplysninger organiseret for den korrekte reaktion og til senere reference, hvis det er nødvendigt.

Relateret: Hvor kan First Responders få job? (Med jobmuligheder)

Hvad er de fælles krav til rollen?

Politiudsendte kræver en gymnasial eksamen eller tilsvarende for at udføre rollen. De skal også bestå en embedseksamen. Når du søger rollen, kan erfaring i interaktive eller kundeserviceroller give en fordel i forhold til andre kandidater. I betragtning af den stigende brug af teknologi inden for retshåndhævelse er grundlæggende teknologiske færdigheder også nødvendige for at lære computerstøttede forsendelsesprogrammer.

Hvad er de sædvanlige trin for at blive politibetjent?

De trin, du typisk skal tage for at arbejde som politibetjent er:

 1. Uddannet gymnasiet
 2. Arbejde i en kundevendt rolle
 3. Bestå en tjenestemandsprøve
 4. Søg en ledig stilling som politibetjent
 5. Deltag i en samtale med ansættelsesbureauet
 6. Bestå en stoftest
 7. Bestå en psykologisk evaluering
 8. Få jobbet som politibetjent
 9. Gennemfør specifik uddannelse til rollen som politiudsending

Relateret: Sådan bliver du politibetjent

Hvilke certifikater er vigtige for en politibetjent?

Certificeringskravene varierer fra stat til stat, men udfyldelse af et certifikat kan bevise din viden og hjælpe med at fremme din karriere. Relevante certificeringer omfatter:

 • Emergency Telecommunicator Certification (ETC)
 • Emergency Medical Dispatcher (EMD) certificering
 • Emergency Fire Dispatcher (EFD) certificering
 • Emergency Police Dispatch (EPD) certificering

Nogle begreber, du lærer under disse certificeringer, omfatter:

 • Nødtelekommunikationsteknologi
 • Juridisk uddannelse og ansvarsuddannelse
 • Ressourceallokering
 • Stresshåndtering
 • Kommunikationsevner, der kræves for at få oplysninger fra opkaldere

Hvad er løn- og jobudsigterne for politibetjente?

Den gennemsnitlige nationale løn for en politibetjent er $45.901 om året. Ekspeditører kan også forvente ekstra fordele såsom sorgorlov, forsikring og medarbejderassistanceprogrammer. US Bureau of Labor Statistics oplyser, at antallet af job for politi-, brand- og ambulanceudsendelser forventes at stige med 6% frem til 2029, hvilket er hurtigere end landsgennemsnittet for alle erhverv.

Hvad er de hyppigst stillede spørgsmål af politibetjente under nødopkald?

Nogle af de grundlæggende spørgsmål, som politiudsendinge regelmæssigt stiller for at fastslå detaljerne vedrørende en bestemt situation, er:

 • "Hvad er din nødsituation?"
 • "Hvad er din placering?"
 • "Hvad er telefonnummeret, vi kan ringe til dig på, hvis beredskabspersonale, der ankommer til stedet, har brug for at kontakte dig?"
 • "Hvordan skete begivenheden, og hvor længe har den stået på?"

Relateret: 21 godt betalte job, du kan få med et gymnasieeksamensbevis

Hvad er en politibetjent sidde sammen?

Nogle politiudsendelsescentre tilbyder udsendelsesprogrammer, der giver interesserede borgere og studerende mulighed for at observere udsendelsesoperationer. De fleste sådanne programmer kræver kun, at deltagerne er bosiddende og mindst 18 år. Disse programmer giver mulighed for en bedre forståelse af udfordringerne og belønningen af ​​afsenderens rolle.

Jens Smidt
Jens Smidt Politiets udsendte reagerer på nødopkald og ikke-nødopkald og bestemmer niveauet og arten af politiets bistand, der kræves for hver situation. Vagtpolitiet stoler på deres rolige reaktion og kommunikation af detaljer, når de håndterer situationer og beskytter offentligheden. Uanset dine nuværende kvalifikationer, kan det at vide, hvad en politiudsendelse er, hjælpe dig med at beslutte, om det er en gren af retshåndhævelse, du gerne vil arbejde i. I denne artikel giver vi svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende politiudsendelse.