FAQ: Human Resources Jobs Med En Psykologigrad

At kende svarene på relevante spørgsmål vedrørende en psykologigrad kan øge chancerne for, at du tjener en og bruger den til at forbedre din karriere inden for menneskelige ressourcer. En psykologigrad kan også potentielt føre til mange andre meget lukrative karriereveje. At lære om psykologi grader er et værdifuldt skridt mod at basere en karriere på det, men det kræver forskning og beslutsomhed. I denne artikel diskuterer vi nogle af de vigtigste spørgsmål vedrørende en grad i psykologi, og hvordan det kan føre til en karriere inden for menneskelige ressourcer.

Hvad er en psykologigrad?

En bachelorgrad i psykologi er en bachelorgrad, der bekræfter, at en studerende tilbragte fire år på college på at studere psykologi og opfyldte alle eksamensforudsætninger bagefter. Nogle gymnasier tillader også tidligere færdiggørelse, hvor nogle studerende kun behøver tre år for at opgradere. Studerende, der opnår en psykologigrad, får generelt en bedre forståelse af, hvordan det menneskelige sind fungerer, herunder de følelser og adfærd, det genererer. Efter endt uddannelse kan studerende forfølge forskellige psykologi-relaterede karrierer, herunder dem inden for menneskelige ressourcer.

Relateret: Arbejde i Human Resources

Kan du få et personalejob med en psykologuddannelse?

Selvom menneskelige ressourcer specialister har en tendens til at have grader i menneskelige ressourcer eller virksomhedsledelse, har de fleste virksomheder en tendens til at være fleksible, når det kommer til studieområderne for kandidater til stillinger i menneskelige ressourcer. Ikke alle gymnasier og universiteter har et bachelorprogram for menneskelige ressourcer, og psykologi er et meget kompatibelt område, da det træner studerende til at studere og observere, hvordan folk handler, og hvordan de tænker. Ideelt set bør studerende, der har hovedfag i psykologi, også have en minor i menneskelige ressourcer.

Hvordan kan du bruge en psykologigrad til menneskelige ressourcer?

Psykologistuderende introduceres til mange begreber, der er relevante for menneskelige ressourcer-karrierer, herunder store begreber som belønningssystemet og motivationsfaktorer. De studerer også, hvordan den menneskelige personlighed manifesterer sig, hvordan behovet for at være social påvirker menneskelig adfærd, de psykologiske særpræg ved forskellige kulturer og andre elementer i det menneskelige sind, der er nyttige, når man har at gøre med en organisations personale.

Studerende, der forfølger industrielle eller organisationspsykologiske grader, har mange lignende studieområder som dem, der studerer menneskelige ressourcer. Gennem årene på college lærer de at træffe beslutninger vedrørende menneskelige ressourcer ved at anvende forskellige psykologiske principper. Imidlertid er ikke alle kurser i en industriel eller organisationspsykologisk grad relevante for menneskelige ressourcer.

Relateret: De 8 funktionelle områder af menneskelige ressourcer

Hvordan kan en psykologi-uddannet komme ind på området for menneskelige ressourcer?

En af de bedste måder at skifte fra college til en karriere inden for menneskelige ressourcer med en psykologigrad er ved at forfølge et praktikophold i feltet. Nogle psykologiafdelinger støtter deres studerende i at finde forskellige praktikpladser, men studerende kan også udføre selvstændige søgninger. Sammen med en grad i menneskelige ressourcer er en grad i psykologi en af ​​de mest foretrukne hovedfag for virksomheder, der ønsker at ansætte praktikanter i menneskelige ressourcer. Andre grader, der kan hjælpe dig med at forfølge en karriere inden for menneskelige ressourcer, er marketing og sociologi.

Hvad indebærer en menneskelig karriere?

Personaleprofessionelle arbejder for virksomheder inden for forskellige aktivitetsområder og er ansvarlige for at lede, ansætte og fyre medarbejdere. Deres arbejde med en potentiel medarbejder starter med udvælgelsesprocessen, og personalespecialister sender normalt jobtilbud i henhold til hver afdelings specifikke behov, udvælger de egnede kandidater, inviterer dem til samtaler og ansætter dem, der er mest kompatible med de hårde og bløde færdigheder behov for den pågældende stilling.

Når først en kandidat er ansat, får personalepersonalet til opgave at styre deres karriere i virksomheden, herunder fastlægge deres tidsplan, løse ethvert arbejdsrelateret problem, som de måtte have, holde styr på forskellige personalegoder, såsom sygeforsikring og evt. anden opgave, der involverer medarbejderens forhold til den ansættende virksomhed. Endelig, når en medarbejders forhold til virksomheden ophører, er personalepersonalet ansvarlig for at opsige ansættelsesaftalen så mindeligt som muligt.

Relateret: Human Resources: Job Outlook, Løn og Ansvar

Hvilke specifikke menneskelige ressourcer-baserede roller kan en psykologi-uddannelse føre til?

Personaleafdelinger afhænger generelt af organisationens størrelse, hvor store typisk har mange specialiserede HR-stillinger. Med de fleste virksomheder, der hyrer HR-specialister med bachelorgrader i enten menneskelige ressourcer eller virksomhedsledelse, er nogle af de mest efterspurgte HR-roller for psykologiske hovedfag sædvanligvis relateret til rekruttering af kandidater, gennemgang af CV'er, foreløbige kandidatudvælgelser gennem interviews og træning af dem. der bliver ansat. Efter at have fået nok erfaring, kan HR-professionelle med en psykologigrad blive certificeret og ansøge om specialistroller.

Hvilke andre karrierer kan du forfølge med en psykologigrad?

Psykologistuderende har omfattende viden om menneskelig adfærd, hvilket er en nyttig færdighed i mange erhverv. Mens den mest efterspurgte karriere for psykologi-kandidater normalt er en psykologs, er der mange andre potentielle karriereveje, der kræver deres færdigheder. Nogle af dem er:

  • Socialrådgiver : De behandler klienter med forskellige adfærdsmæssige følelsesmæssige og mentale problemer, lærer dem at håndtere dem og integrere sig i samfundet.
  • Familie- og ægteskabsterapeut : De arbejder med familier eller par og studerer, hvordan deres forholdsdynamik påvirker deres mentale sundhed.
  • Salgsrepræsentant: De arbejder for produktproducenter eller distributører og har til opgave at sælge deres produkter til kunder på deres udlejningsfirmaers vegne.
  • Lærer : Selvom lærere normalt har uddannelser, er psykologi et relevant alternativ.
  • Skolevejleder: De hjælper skoleelever med at overvinde forskellige personlige og akademiske problemer. At blive skolevejleder kræver også en kandidatgrad i skolevejledning.
  • Annoncechef: De bruger deres psykologiske træning til at lave annoncekampagner for forskellige brands.
  • Markedsanalyseanalytiker: De hjælper virksomheder med at skabe mere tiltalende produkter ved at bruge deres viden om det menneskelige sind.
  • Rehabiliteringsvejleder: De hjælper klienter med forskellige fysiske og psykiske problemer med at få kontrol over deres liv og fungere normalt på trods af deres handicap.
  • Mægler og voldgiftsmand: De ansættes som uafhængige tredjeparter i forskellige tvister og forsøger at finde et kompromis mellem de to modstående parter, der hjælper dem med at undgå at gå til retten.

Bruno Lindberg
Bruno Lindberg At kende svarene på relevante spørgsmål vedrørende en psykologigrad kan øge chancerne for, at du tjener en og bruger den til at forbedre din karriere inden for menneskelige ressourcer. En psykologigrad kan også potentielt føre til mange andre meget lukrative karriereveje. At lære om psykologi grader er et værdifuldt skridt mod at basere en karriere på det, men det kræver forskning og beslutsomhed. I denne artikel diskuterer vi nogle af de vigtigste spørgsmål vedrørende en grad i psykologi, og hvordan det kan føre til en karriere inden for menneskelige ressourcer.