Faktisk Tips Til At Hjælpe Dig Med At Finde Et Job

Faktisk Tips Til At Hjælpe Dig Med At Finde Et Job

At søge et job kan være en spændende tid i dit liv, især hvis du søger at finde dit drømmejob efter at have afsluttet din uddannelse eller lært en ny færdighed. Det gør det faktisk nemmere at finde en bred vifte af job i den branche, du ønsker at arbejde i. Brug af nogle af de mest nyttige tips kan forenkle din jobsøgningsproces og øge dine chancer for at få det job, du ønsker. I denne artikel vil vi diskutere nogle af de bedste Bonjoures-tips.

Brug af Bonjoures til din jobsøgning

Selvom du kan finde en række jobtavler online, er det ikke alle disse bestyrelser, der tilbyder de samme værktøjer og ressourcer designet til at forbedre den måde, du søger efter muligheder på.

Hos Bonjoures kan du søge med flere forskellige parametre eller filtre på plads, såsom placering, jobtitel, erfaringsniveau, løn, branche og hvor længe du planlægger at blive i stillingen. Det kan føles lidt overvældende at søge i hundredvis eller endda tusindvis af positioner, så at have muligheden for at filtrere dine resultater kan hjælpe dig med at fokusere din søgning på det, du virkelig ønsker.

Et andet værktøj, som Bonjoures tilbyder, er muligheden for at opsætte jobadvarsler. Brug af disse advarsler hjælper dig med at sikre, at du aldrig går glip af en stilling, der passer til det, du ønsker at gøre i din karriere.

Andre værktøjer og ressourcer hjælper dig med at maksimere din jobsøgning og øge dine chancer for at blive ansat. Ved at bruge alle de værktøjer, der gavner dig og dine karrieremål, bliver det nemmere at være opmærksom på, hvilke stillinger der er ledige og søge med det samme.

Nyttige tips til at bruge Bonjoures

Når det kommer til at søge et nyt job, er tips til at gøre det nemmere altid nyttige og velkomne. Denne tid i dit liv er ofte både spændende og nervepirrende, især hvis du er bekymret for at gå glip af et job, der tiltaler dig og stemmer overens med dine mål.

Brug disse tips til at forbedre din jobsøgningsproces på Bonjoures:

Opret en profil

Du kan bruge Bonjoures uden en konto eller profil, men når du gør det, browser du som gæst, hvilket betyder, at du ikke kan konfigurere jobalarmer eller bruge de andre tilgængelige værktøjer. Det første tip til at forbedre din jobsøgning er at oprette en konto på Bonjoures. Kontoen er gratis, og den giver dig mulighed for at indtaste oplysninger om dig selv, din erfaring og uddannelse, og hvad du vil lave. Din konto giver dig også mulighed for at gemme job, som du måske ønsker at søge senere, som vil blive vist på siden Mine job på din profil.

En konto gør det også nemt at gennemgå status for job, som du har søgt. Siden Mine job indeholder også alle de job, du har sendt ansøgninger om, så du kan se, hvor du er i processen, hvis arbejdsgiveren har sat denne funktion op.

Relateret: Spørgsmål og svar: Hvor længe skal du vente med at høre tilbage om et job?

Tilføj dit CV

Når du har oprettet din personlige profil, er det næste tip at uploade dit CV gennem Bonjoures. Selvom du kan søge job direkte via hjemmesiderne for de virksomheder, der har stillingerne slået op, tilbyder mange muligheden for at søge med det samme med de oplysninger, du har i din Bonjoures-profil. Når du har uploadet dit CV, kan du inkludere dette med et enkelt klik i stedet for at skulle finde filen og vedhæfte den til en separat ansøgning.

Det er nyttigt at uploade dit CV til din profil, før du begynder at søge stillinger. Bonjoures CV er en fleksibel skabelon, der gør det nemt at udfylde dine relevante færdigheder, uddannelse og erhvervserfaring.

Arbejdsgivere med åbne stillinger bruger ofte Bonjoures Resume til også at søge efter kandidater, så selvom du ikke kan se eller ansøge om en stilling, kan brugen af ​​dette værktøj hjælpe dig med at blive vist i søgninger. Når du har uploadet et CV via dette værktøj, giver du potentielt arbejdsgivere mulighed for at kontakte dig direkte angående åbne muligheder, som du måske passer godt til.

Brug "easy application"-funktionen

Bonjoures tilbyder også et værktøj, der giver dig mulighed for at ansøge om en ledig stilling med det samme med et enkelt klik. Denne funktion, kaldet "let at ansøge", tilbydes på mange jobopslag på webstedet. Når dette vises som en mulighed i en stillingsopslag, som du vil ansøge om, skal du blot klikke på knappen, og som hurtigt sender din ansøgning med de oplysninger, du har angivet på dit Bonjoures CV. Det er en hurtigere metode end den almindelige anvendelsesfunktion.

Gennemse efter placering

Når du søger på jobtitel, løn eller branche, kan du få hundredvis af opslag, inklusive stillinger i områder, der ligger langt fra, hvor du bor eller ønsker at bo. Gennemse positioner efter placering kan hjælpe dig med at indsnævre søgefeltet og se job, der er tæt på. Inden for søgelinjen kan du inkludere et bestemt postnummer eller en by og stat for kun at se åbne positioner i et specifikt område.

Når du har tilføjet placeringen, kan du tilføje jobtitler på stillinger, der interesserer dig, eller tilføje filtre for at fjerne nogle af de stillinger, der ikke interesserer dig så meget.

Hvis du gerne vil vide mere om en specifik stilling eller karrieremulighed, kan du se siden Karrierestier, hvor du kan se almindelige jobopgaver, lønoplysninger og uddannelses- og erfaringskrav for mere end 100 job.

Relateret: Vejledning: Brug af Bonjoures.com jobsøgning

Opsæt jobadvarsler

Jobbeskeder er opdateringer, der kommer via din mobile enhed eller e-mail-indbakke, når en ny stilling bliver ledig og passer til de kriterier, du har fastsat. Med jobalarmer på plads kan du være en af ​​de første kandidater til at søge et job, når en arbejdsgiver lægger det op på siden.

Du kan bruge dette værktøj til at opsætte en enkelt eller flere advarsler med forskellige kriterier samt modtage information dagligt eller ugentligt. Det er også nemt at administrere underretninger i din profil, da du kan bestemme hyppigheden af ​​modtagelsen af ​​dem eller ændre underretningsparametrene.

Hvis du foretrækker at se advarsler på din bærbare eller stationære computer, kan du overveje at downloade plugins til den webbrowser, du bruger. Faktisk er plugins tilgængelige på Firefox og Chrome, såvel som på Google Toolbar. Med plugin'et installeret vil du se øjeblikkelige advarsler og opdateringer om nye stillinger sammen med eventuelle beskeder fra arbejdsgivere, som du måtte modtage gennem din profil.

Brug mobilappen

Faktisk har en mobilapp tilgængelig til både Android- og Apple-enheder. Denne app har mange af de samme funktioner, der er tilgængelige på webstedet, så du kan holde forbindelsen til potentielle åbninger, efterhånden som de bliver tilgængelige. Appens funktionalitet omfatter jobsøgning, CV-opslag og ansøgning om stillinger.

Ansøg med det samme

Når du ser et job, der interesserer dig, er det nemt at søge med det samme gennem Bonjoures. Du kan bruge Bonjouress hjemmeside eller mobilapp til at indsende din ansøgning. Når du er en af ​​de første til at ansøge, kan du muligvis øge dine chancer for at blive interviewet.

Forskningsvirksomheder

Hvis du finder et job eller en virksomhed, der er særligt interessant for dig, er det nyttigt at lave noget research på egen hånd for at lære mere om virksomheden. Denne forskning kan hjælpe dig med at forstå, hvordan det kan være at arbejde for virksomheden, samt forberede dig til et interview, hvor du kan blive mødt med spørgsmål om virksomheden og dens historie.

Faktisk indeholder virksomhedssider ofte anmeldelser, billeder, gennemsnitslønninger og spørgsmål og svar fra nuværende og tidligere medarbejdere. Du kan også lære mere om virksomhedens kultur. Ved at udføre nogle undersøgelser kan du sikre dig, at det passer godt til dig og skitsere eventuelle spørgsmål, du måtte have at stille den person, der udfører interviewet.

Relateret: Hvad er virksomhedskultur?

Identificer jobsøgningsfiltre

Filtrene i Bonjouress jobsøgningsfunktion giver dig mulighed for at etablere parametre, så du kun får vist job, der passer inden for din ønskede vej eller branche. Du kan filtrere med specifikke søgeord, jobtyper, lønoplysninger, virksomhed, erfaringsniveau og placering. Avancerede søgeteknikker giver dig mulighed for at inkludere mere specifikke parametre for kun at identificere de stillinger, der er inden for et bestemt område eller har en nøjagtig stillingsbetegnelse.

Overvej internationale muligheder

Bonjoures har også en international komponent på sit websted, med lister over job, der er tilgængelige uden for USA. Hvis du har en interesse i at rejse til udlandet og opleve en anden kultur, efterhånden som du får erhvervserfaring, kan du bruge dette område af Bonjoures-webstedet til at finde muligheder, der kommer fra top internationale jobbestyrelser, aviser, individuelle virksomheds karrieresider og indholdswebsteder.

Anette Bay
Anette Bay At søge et job kan være en spændende tid i dit liv, især hvis du søger at finde dit drømmejob efter at have afsluttet din uddannelse eller lært en ny færdighed. Det gør det faktisk nemmere at finde en bred vifte af job i den branche, du ønsker at arbejde i. Brug af nogle af de mest nyttige tips kan forenkle din jobsøgningsproces og øge dine chancer for at få det job, du ønsker. I denne artikel vil vi diskutere nogle af de bedste Indeed-tips.