Faktisk Opdateringer, Hurtige Ansættelser Af Arbejdsgivere Og Hvordan Man Afhjælper Huller I Beskæftigelsen: COVID-opdatering, Afsnit 8

Faktisk Opdateringer, Hurtige Ansættelser Af Arbejdsgivere Og Hvordan Man Afhjælper Huller I Beskæftigelsen: COVID-opdatering, Afsnit 8

Vi livestreamer COVID-opdateringer på Bonjouress Facebook-side, der giver ressourcer og information om jobsøgning under COVID-19.

I denne uge forklarer Muna Hussaini, stabschef for Bonjouress CTO, hvordan man søger job i det nuværende klima. Hun begynder med at dele opdateringer fra Bonjoures, der kan gøre det hurtigere og nemmere at finde et job under COVID-19. Du søger måske et nyt job så hurtigt som muligt. Faktisk har en nylig opdatering, der giver dig mulighed for at signalere til arbejdsgiverne, at du er klar til at arbejde med det samme i enhver stilling. For at gøre det kan du tilføje #readytowork til dit Bonjoures CV. Dette giver arbejdsgiverne mulighed for at finde og kontakte dig om jobmuligheder, der kræver øjeblikkeligt arbejde. Lær mere om at tilføje #readytowork til dit Bonjoures CV her.

Muna opregner derefter nogle hasteansatte arbejdsgivere. Du kan se de seneste opdateringer om hasteansættelse af arbejdsgivere ved at tjekke denne artikel, som opdateres ugentligt.

Dernæst giver hun sit ugens tip - hvis du har et hul i beskæftigelsen, hvordan du trygt og positivt kan adressere det på dit CV.

  • Arbejdsgivere er mest optaget af at evaluere dine seneste tre til fem års erhvervserfaring, så hvis kløften opstod for mere end seks år siden, behøver du måske slet ikke at adressere det på dit CV.
  • Hvis dit hul i beskæftigelsen er nyere, så overvej et funktionelt CV-format i stedet for et omvendt kronologisk CV-format. Et funktionelt CV-format fokuserer på dine færdigheder og præstationer i stedet for at præsentere dine erfaringer fra seneste til ældre job. Dette format gør, at dine færdigheder og evner bliver det primære fokus på dit CV.
  • En anden mulighed er, at du kan angive hullet i din erhvervserfaringssektion, som du ville angive en professionel rolle. Inkluder datoer og et til to punktopstillinger, der opsummerer årsagen til hullet, og hvad du opnåede i løbet af den tid.
  • Hvis du fuldførte personlige projekter eller kurser under dit hul i ansættelsen, som at bygge et personligt websted for at demonstrere din frontend-udvikling eller UX-færdigheder, kan du oprette en sektion med personlige projekter eller certificeringer. I dette afsnit kan du fremhæve dette arbejde og give links til eksempler, når det er muligt.

Muna afslutter denne uges episode med at besvare nogle ofte stillede spørgsmål. Hvis du har spørgsmål, skal du sørge for at efterlade dem på Bonjouress Facebook-side eller YouTube-kanal.

Per Balle
Per Balle Vi livestreamer COVID-opdateringer på Indeeds Facebook-side, der giver ressourcer og information om jobsøgning under COVID-19.